hayırlı sabahlar kızlarr..
söz verdiğim gibi sabah ilk iş fotoları yükledim diğer topiğe. dr dan mutlu mutlu donduk. bebişlerde hersey yolunda. büyümeye devamcok harekerlilerdi masallahh. onun eli onun kolu insan nereye bakacağını sasırıyo. bir tanesi takla atmak için pozisyon almıştı ama bir türlü atamadı cok guldukk söylediğim gibi tek foto alabilirmisiniz dedim doktor birinin kolu birinin bacağı birinin kafası sıgıyo dedi. olmadı yanii cinsiyet için bir tahminde bulunsanız dedim. tamamen tahmin edicem sonra bak böyle demiştiniz demeyin güvenmeyin dedi. 2 erkek 1 kız goruyorum gibi dedii
bizden bu kadar şimdilik teyzelerii.....
Selayhuscum çok teşşekürler canım :)
Kızlar ya bişi sorucam. Ben bu haplar konusunda biraz takıntılıyımda. Şu ana kadar bulantı ilacı dışında başka ilaç kullanmadım. Elevit ve Gynoferon verdi dr.um ikisini birden kullanırsam çok kilo alıcakmışım gibi geliyor korkuyorum. Eleviti çoğunuz kullanıyor sanırım. Nasıl kullanıyorsunuz hergün alıyor musunuz?
Masallah subhanallah yavrularina silacim. Hayirlisiyla saglikla sihhatle al yavrularini kucagina canim
Canim ben elevit degilde benzeri bfemibion gunluk iki kapsel kullaniyorum .. Bu ilaclardan kilo alacagini dusunmuyorum , vitamin takviyesi ..
Cokmu aldin kilo simdiye kadar,???
Kizlar sol gögsumde hep ayni noktada sizlama var dunden beri , ara ara giriyor , sut kanalimi bilemedim ??
Herkeze gunaydin
Guzel bir hafta sonu olsun inşaallah herkez icin yavrularimizla beraber.
Kizlar burnunuz tikaniyormu? Ne çekiyorum bu tikanmadan dolayi hele akşamları tam yatmaya yakin deli ediyor
Canim ben elevit degilde benzeri bfemibion gunluk iki kapsel kullaniyorum .. Bu ilaclardan kilo alacagini dusunmuyorum , vitamin takviyesi ..
Cokmu aldin kilo simdiye kadar,???
Kizlar sol gögsumde hep ayni noktada sizlama var dunden beri , ara ara giriyor , sut kanalimi bilemedim ??
ben elevıtı hergun sabah kahvaltı sonrası alıyorum dr ole dedı canım..bırde demır ılacı ıcıyorum sabah aksam dedı ama ben aksam ıcıyorum sadece ılaclara cok yuklenmek ıstemıyorumSelayhuscum çok teşşekürler canım :)
Kızlar ya bişi sorucam. Ben bu haplar konusunda biraz takıntılıyımda. Şu ana kadar bulantı ilacı dışında başka ilaç kullanmadım. Elevit ve Gynoferon verdi dr.um ikisini birden kullanırsam çok kilo alıcakmışım gibi geliyor korkuyorum. Eleviti çoğunuz kullanıyor sanırım. Nasıl kullanıyorsunuz hergün alıyor musunuz?
onlar süt canım sut kuruyor sarımsı oluo bazen dımı? benımde olduda sutmus megersemO sizlama bendede oluyor bazen birde ucu tatlı tatlı kasiniyor kasiyamiyorum da, birde hani krem kuruyunca garip bişey olurya göğüs uçlarında oyle şeyler oluyor sizdede oluyormu
benımde sol gogsumde 2 gundur ıgne batıyor gıbı oluo devamlı ne ıs anlamadımKizlar sol gögsumde hep ayni noktada sizlama var dunden beri , ara ara giriyor , sut kanalimi bilemedim ??
2,5 sene once ameliyat olmustum burnumdan , asiri kuruluk oluyor ve sabahlari oluyor biraz tikanma ..
Burun sprayleri denesen fdeniz suyu doktora danisipta acaba faydasi olurmuki ??
hayırlı sabahlar kızlarr..
söz verdiğim gibi sabah ilk iş fotoları yükledim diğer topiğe. dr dan mutlu mutlu donduk. bebişlerde hersey yolunda. büyümeye devamcok harekerlilerdi masallahh. onun eli onun kolu insan nereye bakacağını sasırıyo. bir tanesi takla atmak için pozisyon almıştı ama bir türlü atamadı cok guldukk söylediğim gibi tek foto alabilirmisiniz dedim doktor birinin kolu birinin bacağı birinin kafası sıgıyo dedi. olmadı yanii cinsiyet için bir tahminde bulunsanız dedim. tamamen tahmin edicem sonra bak böyle demiştiniz demeyin güvenmeyin dedi. 2 erkek 1 kız goruyorum gibi dedii
bizden bu kadar şimdilik teyzelerii.....
allahım allahım maşallahhhh mucıze mucıze ya yerım hepsını ben yerimmmmmmmrabbım gonlune gore versın zaten 3 bebekten 1 kız 1 erkek kesın olur dıye dusundum oncedende bı kızın vardı oh bırden 4 cocuk oldu ne guzel yaa
maalesef yaramadı bi işe, tuz karbonat su yaptım oda olmadı, su içerken nefesim kesiliyor burun tikali oldugu için
olsun bebekler bereketıyle gelıo kuzum ınsallah maddı guc bıraz zorlıcak ama olsnsagolasın canımm. Sağlıkla vaktinde dogsunlarda hepsi bos.. 28 yasında bir anda 4 çocuk annesi olmak fikri beni hem ürkütüyo hem mutlu ediyoo
evet yaaa sari . Gerçekten sutmuymus
yavrum burnuna soguk su cek ama damarlarına kadar hısset o agrıyı ınan cok rahatlıcaksın..
olsun bebekler bereketıyle gelıo kuzum ınsallah maddı guc bıraz zorlıcak ama olsn
teyzem dıo 1 haftada bı koca bez gıdıo allahımmmm habıre yapıoo altına
Bıdaha yapmassın bebıs olur bıter 4 cocuk guzel ınan bız 4 kardesız kendı kendımıze yetıyoruz yaa
kardes arası gun yapıyoruz 15 de bır toplanıyoruz oh cok zevklı oluooBızımde 3 kız 1 erkek en kucuk ben
evet kuzum benımdde geldı bı baktım sarı sarı kurumus sutmus megersem onlar
kurumus kalmıs korkma benımde oldu kuzucummAma elleme memıslere sıkma yani
Yok sikmiyorum zaten filizcim.
Sila Allah kolaylik versin hem maddi hem manevi canim. Arkadasa ihtiyaclari olmayacak ne güzel birbirlerine yetecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?