2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

Masallah subhanallah yavrularina silacim. Hayirlisiyla saglikla sihhatle al yavrularini kucagina canim

Herkeze gunaydin
Guzel bir hafta sonu olsun inşaallah herkez icin yavrularimizla beraber.
Kizlar burnunuz tikaniyormu? Ne çekiyorum bu tikanmadan dolayi hele akşamları tam yatmaya yakin deli ediyor

Canim ben elevit degilde benzeri bfemibion gunluk iki kapsel kullaniyorum .. Bu ilaclardan kilo alacagini dusunmuyorum , vitamin takviyesi ..

Cokmu aldin kilo simdiye kadar,???

Kizlar sol gögsumde hep ayni noktada sizlama var dunden beri , ara ara giriyor , sut kanalimi bilemedim ??

O sizlama bendede oluyor bazen birde ucu tatlı tatlı kasiniyor kasiyamiyorum da, birde hani krem kuruyunca garip bişey olurya göğüs uçlarında oyle şeyler oluyor sizdede oluyormu

Herkeze gunaydin
Guzel bir hafta sonu olsun inşaallah herkez icin yavrularimizla beraber.
Kizlar burnunuz tikaniyormu? Ne çekiyorum bu tikanmadan dolayi hele akşamları tam yatmaya yakin deli ediyor

2,5 sene once ameliyat olmustum burnumdan , asiri kuruluk oluyor ve sabahlari oluyor biraz tikanma ..
Burun sprayleri denesen fdeniz suyu doktora danisipta acaba faydasi olurmuki ??

Yok canım aslında aldım denemez. İlk aylarda 3 kilo vermiştim onları almaya çalışıyorum daha. Normalde de hiç kilo sorunum olmadığı için şimdi takıntı yaptım sanırım. Ya çok fazla alırsam diye

Bu arada kızlar markafonide annelik heyecanı dükkanında bebeklerimiz için güzel şeyler var belki bakmak istersiniz. bende inceliyorum şuan :)

ben elevıtı hergun sabah kahvaltı sonrası alıyorum dr ole dedı canım..bırde demır ılacı ıcıyorum sabah aksam dedı ama ben aksam ıcıyorum sadece ılaclara cok yuklenmek ıstemıyorum
O sizlama bendede oluyor bazen birde ucu tatlı tatlı kasiniyor kasiyamiyorum da, birde hani krem kuruyunca garip bişey olurya göğüs uçlarında oyle şeyler oluyor sizdede oluyormu
onlar süt canım sut kuruyor sarımsı oluo bazen dımı? benımde olduda sutmus megersem
Kizlar sol gögsumde hep ayni noktada sizlama var dunden beri , ara ara giriyor , sut kanalimi bilemedim ??
benımde sol gogsumde 2 gundur ıgne batıyor gıbı oluo devamlı ne ıs anlamadım

2,5 sene once ameliyat olmustum burnumdan , asiri kuruluk oluyor ve sabahlari oluyor biraz tikanma ..
Burun sprayleri denesen fdeniz suyu doktora danisipta acaba faydasi olurmuki ??

Maalesef yaramadı bi işe, tuz karbonat su yaptım oda olmadı, su içerken nefesim kesiliyor burun tikali oldugu için

allahım allahım maşallahhhh mucıze mucıze ya yerım hepsını ben yerimmmmmmm rabbım gonlune gore versın zaten 3 bebekten 1 kız 1 erkek kesın olur dıye dusundum oncedende bı kızın vardı oh bırden 4 cocuk oldu ne guzel yaa

sagolasın canımm. sağlıkla vaktinde dogsunlarda hepsi bos.. 28 yasında bir anda 4 çocuk annesi olmak fikri beni hem ürkütüyo hem mutlu ediyoo

sagolasın canımm. Sağlıkla vaktinde dogsunlarda hepsi bos.. 28 yasında bir anda 4 çocuk annesi olmak fikri beni hem ürkütüyo hem mutlu ediyoo
olsun bebekler bereketıyle gelıo kuzum ınsallah maddı guc bıraz zorlıcak ama olsn
teyzem dıo 1 haftada bı koca bez gıdıo allahımmmm habıre yapıoo altına
Bıdaha yapmassın bebıs olur bıter 4 cocuk guzel ınan bız 4 kardesız kendı kendımıze yetıyoruz yaa
kardes arası gun yapıyoruz 15 de bır toplanıyoruz oh cok zevklı oluoo Bızımde 3 kız 1 erkek en kucuk ben

evet yaaa sari . Gerçekten sutmuymus

evet kuzum benımdde geldı bı baktım sarı sarı kurumus sutmus megersem onlar
kurumus kalmıs korkma benımde oldu kuzucumm Ama elleme memıslere sıkma yani

yavrum burnuna soguk su cek ama damarlarına kadar hısset o agrıyı ınan cok rahatlıcaksın..

Onuda yapıyorum ama az çekiyorum heralde :-(
Her akşam bi tarafim marazli utanmaya basladim esimden, bikacak diyecek sen hasta degilsin hamilesin, abartisiz ama bugün bombayim iyiyim herşey yolunda dediğim gün yok gibi

hic maddi olarak düşünmedim. yani tabi ki zor ama bereketiyle geliyor bütün çocuklar. ama annelik sorumluluğu ona terbiye vermek cok da kolay değil.. ben biraz mükemmeliyetçi bir anneyim sanırım. üçünü aynı anda hayırlı evlatlar olarak yetiştirmek sorumluluğu ürkütüyoo

kızlar bu anket cok karıstı yaa tanımadıklarımızda ısaretlemıs hemde eylul ekım annelerıde gelmıs
Bende lısteye eklıyorum bana ozelden yazanları ekledım topıkte gorduklerımı ekledım elımden geldıgındce.herkez baksın ısmı olmayanları eklerım ısımlerıde eklemeye basladım

Yok sikmiyorum zaten filizcim.

Sila Allah kolaylik versin hem maddi hem manevi canim. Arkadasa ihtiyaclari olmayacak ne güzel birbirlerine yetecek

Selayhus , senle randevularimiz ayni gün canim benimde carsamba insallah hepimiz hayirli haberlerle geliriz

Kizlar bu arada benim göbegimin üst tarafi sis duruyor , ama alt tarafi daha yumusak bu nasil oluyor ??sizde nasil göbekleriniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…