kuzum ben napıyım progestan hapı benı uyutuyor gunde 4 tane ne demek yaa cok berbat bısey mıllet 1 taneyle fena ben 4 tane halsız baygın tansıon 9/5 hep benım dr da der hep hamılesın hasta deılsın toparla kendını bıraz dıyeonuda yapıyorum ama az çekiyorum heralde :-(
her akşam bi tarafim marazli utanmaya basladim esimden, bikacak diyecek sen hasta degilsin hamilesin, abartisiz ama bugün bombayim iyiyim herşey yolunda dediğim gün yok gibi
dusunmedınmı[ı]hic maddi olarak düşünmedim. Yani tabi ki zor ama bereketiyle geliyor bütün çocuklar. Ama annelik sorumluluğu ona terbiye vermek cok da kolay değil.. Ben biraz mükemmeliyetçi bir anneyim sanırım. üçünü aynı anda hayırlı evlatlar olarak yetiştirmek sorumluluğu ürkütüyoo[/ı]
kızlar bu anket cok karıstı yaa tanımadıklarımızda ısaretlemıs hemde eylul ekım annelerıde gelmıs
Bende lısteye eklıyorum bana ozelden yazanları ekledım topıkte gorduklerımı ekledım elımden geldıgındce.herkez baksın ısmı olmayanları eklerım ısımlerıde eklemeye basladım
evet canım çok karışmış anket kaldırılabilir bence sayfanın başındaki liste bizim için daha uygun sanki..... Benim kızçenin isminide eklermisin elif :))
kasinma büyümeden oluyormus diye okumustum.. cok kasimamamk gerekiyormus birde , malum gögüslerdede catlaklar olusuyor ..O sizlama bendede oluyor bazen birde ucu tatlı tatlı kasiniyor kasiyamiyorum da, birde hani krem kuruyunca garip bişey olurya göğüs uçlarında oyle şeyler oluyor sizdede oluyormu
bende oglumda 9 kilo almistim ne güzel ,simdi limit 15 diyorum insallah daha fazla olmaz..Yok canım aslında aldım denemez. İlk aylarda 3 kilo vermiştim onları almaya çalışıyorum daha. Normalde de hiç kilo sorunum olmadığı için şimdi takıntı yaptım sanırım. Ya çok fazla alırsam diye
Bu arada kızlar markafonide annelik heyecanı dükkanında bebeklerimiz için güzel şeyler var belki bakmak istersiniz. bende inceliyorum şuan :)
be
benımde sol gogsumde 2 gundur ıgne batıyor gıbı oluo devamlı ne ıs anlamadım
canim insallah iyi haberlerle geliriz bizde.. cok özledim bebegimi ..Selayhus , senle randevularimiz ayni gün canim benimde carsamba insallah hepimiz hayirli haberlerle geliriz
Kizlar bu arada benim göbegimin üst tarafi sis duruyor , ama alt tarafi daha yumusak bu nasil oluyor ??sizde nasil göbekleriniz?
Evet canım çok karışmış anket kaldırılabilir bence sayfanın başındaki liste bizim için daha uygun sanki..... Benim kızçenin isminide eklermisin ELİF :))
ya hakkari deince bi tuhaf oldum, benim eşimde geçen sene hakkari de askerdi öyle zor zamanlar geçirdik ki duygulandım görünce ;(Ayyy geçen yıl da hakkarideydikBize binde bir böyle bi yer gelir canım bundan sonra göremeyiz :)) burda da bi 4 yıl daha kalırız gibime geliyo, sonra devlet baba nereye derse oraya
ben olsam tek tek koyarım ama tabi senin tercihin canım sadece melek yada sadece naz sadace duru, benim kızım olursa adı ömür olcak 3 senedir belli cinsiyetide belli olursa kesinleşir inşallahBenim yazdıklarım hep gözden kaçıyor ama yinede yazıyorum:)) Önerebileceğiniz kız ismi var mı kızlar benim aklıma melek naz geliyor ama
aynısı banda oluyor bazen sokakta agrıyla karısık bi kaşıntı batma gibi meme ucunda krem gibi bişi oluyoO sizlama bendede oluyor bazen birde ucu tatlı tatlı kasiniyor kasiyamiyorum da, birde hani krem kuruyunca garip bişey olurya göğüs uçlarında oyle şeyler oluyor sizdede oluyormu
canım bende 3 sene önce burnumdan ameliyat oldum ve aynısı bendede var zaten nefes problemi ve ekstra kuruluk oluyor hamilelikte burunda, bide ameliyatlar eklenince bencede okyanus sulu sprey iyi gelecektir genede bi danış ama ben zararı yok diye biliyorum sen genede sor hatta banada söyledee bende kullanayaım2,5 sene once ameliyat olmustum burnumdan , asiri kuruluk oluyor ve sabahlari oluyor biraz tikanma ..
Burun sprayleri denesen fdeniz suyu doktora danisipta acaba faydasi olurmuki ??
benimde tersine alt tarafta şişkinlik göbek deliğinden 5 parmak falan aşadaSelayhus , senle randevularimiz ayni gün canim benimde carsamba insallah hepimiz hayirli haberlerle geliriz
Kizlar bu arada benim göbegimin üst tarafi sis duruyor , ama alt tarafi daha yumusak bu nasil oluyor ??sizde nasil göbekleriniz?
kuzum ben napıyım progestan hapı benı uyutuyor gunde 4 tane ne demek yaa cok berbat bısey mıllet 1 taneyle fena ben 4 tane halsız baygın tansıon 9/5 hep benım dr da der hep hamılesın hasta deılsın toparla kendını bıraz dıye
dusunmedınmıAllah guc kuvvet versın bıtanem ınsallahh
Guzel guzel yetıstırırsın merak etme bebegımmmBen ınanıyorum
allah senin ve senin nezninde tedavi gören sıkıntılı hamilelik yasayan bütün
arkadaşların yar ve yardimcisi olsun canim.
kuzum ben napıyım progestan hapı benı uyutuyor gunde 4 tane ne demek yaa cok berbat bısey mıllet 1 taneyle fena ben 4 tane halsız baygın tansıon 9/5 hep benım dr da der hep hamılesın hasta deılsın toparla kendını bıraz dıye
dusunmedınmıAllah guc kuvvet versın bıtanem ınsallahh
Guzel guzel yetıstırırsın merak etme bebegımmmBen ınanıyorum
evet kuzum sarı sarı bole ucunda oluodu benımde kurumus sütmüş ee sut beyaz olmazmı dedım ama ılk sut sarı olarak cıkarmıssütmüş o sarimsi şeyler az once filiz söyledi şaşırdım bende
yok tatlımm tabiki dusundumm. Yani 28 yasında 4 çocuk annesi olmak ürkütüyo derken maddi açıdan düsünmek hic aklıma gelmemişti demek istedimm. Beziydi mamasıydı bunların 28 yasında bir anda 4 çocuk annesi olmamla bir bağlantısı yok o acıdan..
Umarım yetiştirebilirim..
EmTu5 carsamba sorayim canim insallah unutmazsam :))
oglumun bugun 500 m kosusu varmis maraton :)) oraya gidiyoruz simdi
hepinize iyi sohbetler fedakar annisler
evet kuzum sarı sarı bole ucunda oluodu benımde kurumus sütmüş ee sut beyaz olmazmı dedım ama ılk sut sarı olarak cıkarmıs
zor valla canım benım allah yardımcın olsun bezıydı mamasıydı derken baya masraf olucak veren rabbım bır kolaylıgınıda verır ama
bende cok severim elif ismini... ismi gibi kaderide güzel olur annesi insallah
bende cıkıyorum annemın arkadasına gıdıcez terası hazırlamıs kadın ohh benıde cagırmıs degısıklık olurr az hava alıyımOpuyorum hepınızı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?