2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
onuda yapıyorum ama az çekiyorum heralde :-(
her akşam bi tarafim marazli utanmaya basladim esimden, bikacak diyecek sen hasta degilsin hamilesin, abartisiz ama bugün bombayim iyiyim herşey yolunda dediğim gün yok gibi
kuzum ben napıyım progestan hapı benı uyutuyor gunde 4 tane ne demek yaa cok berbat bısey mıllet 1 taneyle fena ben 4 tane halsız baygın tansıon 9/5 hep benım dr da der hep hamılesın hasta deılsın toparla kendını bıraz dıye

dusunmedınmı Allah guc kuvvet versın bıtanem ınsallahh
Guzel guzel yetıstırırsın merak etme bebegımmm Ben ınanıyorum

Evet canım çok karışmış anket kaldırılabilir bence sayfanın başındaki liste bizim için daha uygun sanki..... Benim kızçenin isminide eklermisin ELİF :))

evet canım çok karışmış anket kaldırılabilir bence sayfanın başındaki liste bizim için daha uygun sanki..... Benim kızçenin isminide eklermisin elif :))

aynen cok karısık olmus herkez gelmıs cok sacma bız gıtmıyoruz onların topıge ısaretlemıyoruz ama :))
tamam cnm eklerımm

O sizlama bendede oluyor bazen birde ucu tatlı tatlı kasiniyor kasiyamiyorum da, birde hani krem kuruyunca garip bişey olurya göğüs uçlarında oyle şeyler oluyor sizdede oluyormu
kasinma büyümeden oluyormus diye okumustum.. cok kasimamamk gerekiyormus birde , malum gögüslerdede catlaklar olusuyor ..
Aslinda en iyi önlemde dusta bir soguk bir sicak dus aldirmakmis ama onuda ben yapamiyorum :)))

bende oglumda 9 kilo almistim ne güzel ,simdi limit 15 diyorum insallah daha fazla olmaz..

be
benımde sol gogsumde 2 gundur ıgne batıyor gıbı oluo devamlı ne ıs anlamadım

ayni filizim 2 günden beri bendede giriyor ayni bicak gibi.. ?
canim insallah iyi haberlerle geliriz bizde.. cok özledim bebegimi ..
benimde göbek deligimin hemen altinda , dün sol tarafta toplanmis duruyor gibiydi orasi cok disardaydi :)

Evet canım çok karışmış anket kaldırılabilir bence sayfanın başındaki liste bizim için daha uygun sanki..... Benim kızçenin isminide eklermisin ELİF :))

bende cok severim elif ismini... ismi gibi kaderide güzel olur annesi insallah

öncelikle hepinize günaydın güzel anneler hepinize öpüyoruz bebeğimle

Ayyy geçen yıl da hakkarideydik Bize binde bir böyle bi yer gelir canım bundan sonra göremeyiz :)) burda da bi 4 yıl daha kalırız gibime geliyo, sonra devlet baba nereye derse oraya
ya hakkari deince bi tuhaf oldum, benim eşimde geçen sene hakkari de askerdi öyle zor zamanlar geçirdik ki duygulandım görünce ;(

Benim yazdıklarım hep gözden kaçıyor ama yinede yazıyorum:)) Önerebileceğiniz kız ismi var mı kızlar benim aklıma melek naz geliyor ama
ben olsam tek tek koyarım ama tabi senin tercihin canım sadece melek yada sadece naz sadace duru, benim kızım olursa adı ömür olcak 3 senedir belli cinsiyetide belli olursa kesinleşir inşallah

O sizlama bendede oluyor bazen birde ucu tatlı tatlı kasiniyor kasiyamiyorum da, birde hani krem kuruyunca garip bişey olurya göğüs uçlarında oyle şeyler oluyor sizdede oluyormu
aynısı banda oluyor bazen sokakta agrıyla karısık bi kaşıntı batma gibi meme ucunda krem gibi bişi oluyo

2,5 sene once ameliyat olmustum burnumdan , asiri kuruluk oluyor ve sabahlari oluyor biraz tikanma ..
Burun sprayleri denesen fdeniz suyu doktora danisipta acaba faydasi olurmuki ??
canım bende 3 sene önce burnumdan ameliyat oldum ve aynısı bendede var zaten nefes problemi ve ekstra kuruluk oluyor hamilelikte burunda, bide ameliyatlar eklenince bencede okyanus sulu sprey iyi gelecektir genede bi danış ama ben zararı yok diye biliyorum sen genede sor hatta banada söyledee bende kullanayaım)
benimde tersine alt tarafta şişkinlik göbek deliğinden 5 parmak falan aşada

Allah senin ve senin nezninde tedavi gören sıkıntılı hamilelik yasayan bütün
Arkadaşların yar ve yardimcisi olsun canim.

allah senin ve senin nezninde tedavi gören sıkıntılı hamilelik yasayan bütün
arkadaşların yar ve yardimcisi olsun canim.

ayy bıtanem cok saol aminnnnnnnnnnn cok zor valla suan uyumamak ıcın dırenıyorum halbukı yenı uyandım sayılır halsız bıtkın bırakıyor ılac beni .allahım hepımızın yardımcısı olsun..

Selayhuscum

Sıcak soğuk işini bende yapamam
Kasiyamiyorum zaten sadece avcumun içi ile ovuyorum rahatliyor biraz.

Emtu5

Sütmüş o sarimsi şeyler az once filiz söyledi şaşırdım bende

yok tatlımm tabiki dusundumm. yani 28 yasında 4 çocuk annesi olmak ürkütüyo derken maddi açıdan düsünmek hic aklıma gelmemişti demek istedimm. beziydi mamasıydı bunların 28 yasında bir anda 4 çocuk annesi olmamla bir bağlantısı yok o acıdan..
umarım yetiştirebilirim..

EmTu5 carsamba sorayim canim insallah unutmazsam :))

oglumun bugun 500 m kosusu varmis maraton :)) oraya gidiyoruz simdi

hepinize iyi sohbetler fedakar annisler

sütmüş o sarimsi şeyler az once filiz söyledi şaşırdım bende
evet kuzum sarı sarı bole ucunda oluodu benımde kurumus sütmüş ee sut beyaz olmazmı dedım ama ılk sut sarı olarak cıkarmıs

zor valla canım benım allah yardımcın olsun bezıydı mamasıydı derken baya masraf olucak veren rabbım bır kolaylıgınıda verır ama

bende cıkıyorum annemın arkadasına gıdıcez terası hazırlamıs kadın ohh benıde cagırmıs degısıklık olurr az hava alıyım Opuyorum hepınızı

Yaklaşık bir haftadir olmuyor. Ama ondan once cok fenaydi. Kesildi gibi bisey

Slm kızlar
Epeydir giremedim, herkes sağlıklı bir hamilelik geçiriyordur umarım. Benim de oğluşum olcak, karnım çıktı iyiden göbekten gidiyorum :) rahat bir hamilelik geçiriyorum, 1 haftadır da tatildeydim yeni geldim,yüzmek çok iyi geldi.
Buarada ben üçlü test yaptırmadım 3 hafta sonra detaylı ultrasonum var
Mide ekşimesine önerebileceğiniz birşey varmı, doktorum ilaç verebilirim dedi ama ilaç istemiyorum

merhaba kızlar bende bayadır giremedim,geçen hafta ikili tarama testi oldum çok şükür temiz çıktı bebekte gayet iyiymiş...cinsiyetimiz hala belli değil bekliyoruz heyecanla kızlar sohbetinizi okudum benim göğüs ucumda kurumuş sarımsı bişeyler oluyor bende süttür diye düşünmüştüm öyleymiş gerçekten de :) inşallah hepimizin bol bol sütü gelirde bebişlerimiz doyar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…