2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

günyadın canım ya bende tek isim istiyorum aslında ama naz ismini cok seviriyorum ailede olduğu için tek naz koyamıyorum annemde naz ismini cok seviyor o yüzden melek naz olablir diye düsündüm

üçüzmü bekliyorsunuz inanmıyorum müthiş

günyadın canım ya bende tek isim istiyorum aslında ama naz ismini cok seviriyorum ailede olduğu için tek naz koyamıyorum annemde naz ismini cok seviyor o yüzden melek naz olablir diye düsündüm

tabi canım senin fikrin naz ismini bende cok seviyorum yiğenimin adı bendede ) ölede olur tektek kullanırsın öyle koysanda nolcak

tabi canım senin fikrin naz ismini bende cok seviyorum yiğenimin adı bendede ) ölede olur tektek kullanırsın öyle koysanda nolcak

hayırlısı bakalım daha düşünme aşamasındayım :)) ayy bugün 5 de doktora gidicem çok heyecanlıyım :S

sılacımmmm valla her seferinde gözlerim dolu dolu okuyorum senin şu 3 meleğini. Rabbim sağ salim kucağına almayı nasib etsin. Allah yardımcınız olsun maddi manevi. İnşallah doğunca resimlerini de görmeyi isterim.

Herkeze gunaydin
Guzel bir hafta sonu olsun inşaallah herkez icin yavrularimizla beraber.
Kizlar burnunuz tikaniyormu? Ne çekiyorum bu tikanmadan dolayi hele akşamları tam yatmaya yakin deli ediyor
canım malesef bende de oluyo ara ara

Kizlar sol gögsumde hep ayni noktada sizlama var dunden beri , ara ara giriyor , sut kanalimi bilemedim ??
canım bazen benim de iğne batırır gibi anlık ağrım oluyo. sanırım kanalların genişlemesinden.

İnşallah ya sorcak o kadar sey var ki ama gayet saglıklı diyince sevincten her seyi unutuyorum:)

vallahi banada öyle oluyor merak ediyorum doktor bişiler söyleyince yeterli geliyor hiç bişey sormadan cıkıyorum her gidişimde bu sefer doktorla konuşayım şunu sorayım muhabbet edeyim diyorum sonra agzımı acmadan doktoru dinleyip cıkıyorum jsdjnsanf

slmmm herkeslereee ayy kızlar birkaçgün girmeyince ammada kaynatıyonuz yaw yetişemiyorum valla oku oku bitmiyor gözümden kaçan şeyler oluyor affola nasılsınız neler oldu varmı yeni gelişmeler değişiklikler isimler konulmuş nekadar güzel valla ben haal rüyada gibiyim inanamıyorum oğlum olacağı fikrineya değişirse diye ödüm kopuyorbenim oğluşumuda yaz filiz teyzesi erkam muhammet buarada pipimizi ekliyelimde bakın bakalım nasıl

ya tekrar tekrar gözün aydın hala senin adına cok seviniyorum ama doktorumu değiştiryorum yazmıştın bi ara hangi doktora gidiyosun suan ögrenemedim senden merak ediyorum cokk

canım ertan izgiç özel izmit kadın doğum hastanesi süper ilgileniyor tavsiye ederim

ama cok uzak orası bana ya ;( senin adına sevindim ben daha cocuk yokken gitmiştim kadın dogum hastanesine ama kendi arbaamızla bile (ki eşim ucak sürer gibi süürerrr) 1,5 saate gittik istanbula daha cabuk gidiyorum ;DD ben hala ögrenemedim gidemedim 1,5 hafta var hayırlısı

aynen ya ama bugün heycanlanmıcam:))

canım Rabbim büyüdüğü günleri görmeyi nasip etsin inşallah.. ismi de çok güzel maaşallah

Neharim sagol canimm.canimm oglumuz geliyor insallah.sen taa ilk aylarda ''senin sehzadenmi olacak acaba'' dmistin cok hosuma gitmisti cunku ben hep erkek hissettimruyamda da erkek gormustum.hayirli ve saglikli bir sekilde dogsunlar insallah.
Senin guzel melegini opuyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…