öncelikle hepinize günaydın güzel anneler hepinize öpüyoruz bebeğimle
ben olsam tek tek koyarım ama tabi senin tercihin canım sadece melek yada sadece naz sadace duru, benim kızım olursa adı ömür olcak 3 senedir belli cinsiyetide belli olursa kesinleşir inşallah
hayırlı sabahlar kızlarr..
söz verdiğim gibi sabah ilk iş fotoları yükledim diğer topiğe. dr dan mutlu mutlu donduk. bebişlerde hersey yolunda. büyümeye devamcok harekerlilerdi masallahh. onun eli onun kolu insan nereye bakacağını sasırıyo. bir tanesi takla atmak için pozisyon almıştı ama bir türlü atamadı cok guldukk söylediğim gibi tek foto alabilirmisiniz dedim doktor birinin kolu birinin bacağı birinin kafası sıgıyo dedi. olmadı yanii cinsiyet için bir tahminde bulunsanız dedim. tamamen tahmin edicem sonra bak böyle demiştiniz demeyin güvenmeyin dedi. 2 erkek 1 kız goruyorum gibi dedii
bizden bu kadar şimdilik teyzelerii.....
üçüzmü bekliyorsunuz inanmıyorum müthiş
günyadın canım ya bende tek isim istiyorum aslında ama naz ismini cok seviriyorum ailede olduğu için tek naz koyamıyorum annemde naz ismini cok seviyor o yüzden melek naz olablir diye düsündüm
tabi canım senin fikrin naz ismini bende cok seviyorum yiğenimin adı bendede) ölede olur tektek kullanırsın öyle koysanda nolcak
hayırlısı bakalım daha düşünme aşamasındayım :)) ayy bugün 5 de doktora gidicem çok heyecanlıyım :S
aa hadi inşallah güzel şeyler söylerrr
sılacımmmm valla her seferinde gözlerim dolu dolu okuyorum senin şu 3 meleğini. Rabbim sağ salim kucağına almayı nasib etsin. Allah yardımcınız olsun maddi manevi. İnşallah doğunca resimlerini de görmeyi isterim.hayırlı sabahlar kızlarr..
söz verdiğim gibi sabah ilk iş fotoları yükledim diğer topiğe. dr dan mutlu mutlu donduk. bebişlerde hersey yolunda. büyümeye devamcok harekerlilerdi masallahh. onun eli onun kolu insan nereye bakacağını sasırıyo. bir tanesi takla atmak için pozisyon almıştı ama bir türlü atamadı cok guldukk söylediğim gibi tek foto alabilirmisiniz dedim doktor birinin kolu birinin bacağı birinin kafası sıgıyo dedi. olmadı yanii cinsiyet için bir tahminde bulunsanız dedim. tamamen tahmin edicem sonra bak böyle demiştiniz demeyin güvenmeyin dedi. 2 erkek 1 kız goruyorum gibi dedii
bizden bu kadar şimdilik teyzelerii.....
canım malesef bende de oluyo ara araHerkeze gunaydin
Guzel bir hafta sonu olsun inşaallah herkez icin yavrularimizla beraber.
Kizlar burnunuz tikaniyormu? Ne çekiyorum bu tikanmadan dolayi hele akşamları tam yatmaya yakin deli ediyor
canım bazen benim de iğne batırır gibi anlık ağrım oluyo. sanırım kanalların genişlemesinden.Kizlar sol gögsumde hep ayni noktada sizlama var dunden beri , ara ara giriyor , sut kanalimi bilemedim ??
İnşallah ya sorcak o kadar sey var ki ama gayet saglıklı diyince sevincten her seyi unutuyorum:)
ya tekrar tekrar gözün aydın hala senin adına cok seviniyorum ama doktorumu değiştiryorum yazmıştın bi ara hangi doktora gidiyosun suan ögrenemedim senden merak ediyorum cokkslmmm herkeslereee ayy kızlar birkaçgün girmeyince ammada kaynatıyonuz yaw yetişemiyorum valla oku oku bitmiyor gözümden kaçan şeyler oluyor affola nasılsınız neler oldu varmı yeni gelişmeler değişiklikler isimler konulmuş nekadar güzel valla ben haal rüyada gibiyim inanamıyorum oğlum olacağı fikrineya değişirse diye ödüm kopuyorbenim oğluşumuda yaz filiz teyzesi erkam muhammet buarada pipimizi ekliyelimde bakın bakalım nasıl
ya tekrar tekrar gözün aydın hala senin adına cok seviniyorum ama doktorumu değiştiryorum yazmıştın bi ara hangi doktora gidiyosun suan ögrenemedim senden merak ediyorum cokk
canım ertan izgiç özel izmit kadın doğum hastanesi süper ilgileniyor tavsiye ederim
vallahi banada öyle oluyor merak ediyorum doktor bişiler söyleyince yeterli geliyor hiç bişey sormadan cıkıyorum her gidişimde bu sefer doktorla konuşayım şunu sorayım muhabbet edeyim diyorum sonra agzımı acmadan doktoru dinleyip cıkıyorum jsdjnsanf
slmmm herkeslereee ayy kızlar birkaçgün girmeyince ammada kaynatıyonuz yaw yetişemiyorum valla oku oku bitmiyor gözümden kaçan şeyler oluyor affola nasılsınız neler oldu varmı yeni gelişmeler değişiklikler isimler konulmuş nekadar güzel valla ben haal rüyada gibiyim inanamıyorum oğlum olacağı fikrineya değişirse diye ödüm kopuyorbenim oğluşumuda yaz filiz teyzesi erkam muhammet buarada pipimizi ekliyelimde bakın bakalım nasıl
canım Rabbim büyüdüğü günleri görmeyi nasip etsin inşallah.. ismi de çok güzel maaşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?