2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

amin kuzummmmm yerim ben o minik şehzadeyi biz de sizi öpüyoruzzz

iremnevanın bebeği erkek değilmiydi ya benmi yanlış hatırlıyorumm:26:

kız canımmm

türkiyede ücretli haastaların doğum fiyatları nedir acaba öğrenmeniz mümkünmü istanbul beylikdüzü cevresi???
yardımcı olursanız cok sevinirim rusyadayım belki ülkemde doğururum!!

kızlar saat 12 den beri diş ağrısı çekiyorum,parol ağrı kesici de içtim ama hiç faydası yok.ne yapacağım ben,pazartesi dişçiye gideceğim ama o zamana kadar ne yapacağım.

kızlar saat 12 den beri diş ağrısı çekiyorum,parol ağrı kesici de içtim ama hiç faydası yok.ne yapacağım ben,pazartesi dişçiye gideceğim ama o zamana kadar ne yapacağım.
Kurtlucum maalesef sana senin yaptığından fazlasını diyemeyeceğim bende aşırı diş ağrısı çekmiştim bir kaç defa dişlerimi iyi bi fırçalayıp gargara yapıp ağrı kesici içtim dua ettim Rabb'ime umarım geçer seninde en kısa sürede.çok gecmiş olsun

Geçmiş olsun canım ne yapılır bilmiyorum ki ama kocakarı ilaçlarından duyduğumu söyleyim ağrıyan dişinin tarafına zeytine koy zeytindeki bir madde uyuşturuyormuş dene istersen (

Tuzlu suyla gargara yapabilirsin nerde oturuyorsun bilmiyorum ama özle diş hastaneleri 7/24 hizmet veriyor bende çok çektiğim için biliyorum çok geçmiş olsun.

Oyyyy yaaa maşallah nasıl bir mucize bu böyle harika bişey , 3 bebişini de sağ salim kucağına almayı nasip etsin Rabbim

O sizlama bendede oluyor bazen birde ucu tatlı tatlı kasiniyor kasiyamiyorum da, birde hani krem kuruyunca garip bişey olurya göğüs uçlarında oyle şeyler oluyor sizdede oluyormu

Evet yaaa sari . Gerçekten sutmuymus :O

Evet canım süt o hatta benim göğsümden geldiğini gördüm bile ben, kaşınmıştı bide baktım ucunda bir damla süt, sütyende atlette vs sarı leke bırakıyor.

Maşallah pipiye

Çok geçmiş olsun canım

Gunun haberi

Benim pipili sanılan bebis kukulu cikti ultrasonda dakikalarca pipi arayan doktor bı sey bulamadı :18:

Tam dönmeyen gicik bebis doktoru cok ugrastirdi ama yapilan tum taramalarda bir fazlalik bulunmadi

Eşimde bende aynen su durumdaydık Buda doktor

Abla gercekten flash haber buu.
Ilk yazdiklarini hatırlıyorum "Esimin dw benimde birer oglumuz var bu kiz olsun istiyoruz" demistin. Dualarin kabul oolmuş sevindim valla

Hahahaha :))))) senin gordugun pipi yi ne etmis bu kiz :))))

Bir zamanlar kesin gorduk pipiyi demistin ablam o 3dmiydi ??

Bende 9+3 de pipiye benzetmistim 3 d de doktor erken drmisti .. Carsamba yi bende iple cekiyorum :))

Gozun aydin prensesin icin .. Ohh annesi susler pusler onu ..

Süperr kızlar artıyo ne güzel :) Allah analı babalı büyütsün inşallah

Amanın kız geliyor :)) çok emindin erkek olacağına puffy abla aman çok iyi olmuş 2 erkekden sonra çıtı pıtı bir kız geliyor desene ailenize :))

Maşallah canım ya biz bi tanede ne değişik duygular yaşıyoruz sen 3 kere yaşıyosundur, sağlıklı hayırlı evlatlar olurlar inşallah

Hadi hayırlısıgözünaydın,Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Tüm gün evin içinde işlendim durdum,dolaplar falan aşağı için silindi derlendi toplandı derken hiç oturmadım,bacaklarım et kesti resmen şimdi yan geldim yattım,yukarı koncaklar için eşimi bekliyorum,sonra Allah'tan anneme yemeğe gidicez

Inanmiyorum super bi haber bu aalacim gozu aydin zaten 2 oglun vardi birde kiz evladi tadarsin cok sevindim sizin adiniza kizlar artiyo kizlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…