evet canımm.. benim de inanmam uzun zaman aldı [/Q
maşallah hayırlı uğurlu olsun Alllah analı bablı büyütsün insanın basına gelebilecek büyük mucizelerden biri bu olsa gerek cok sevındım
Neharim sagol canimm.canimm oglumuz geliyor insallah.sen taa ilk aylarda ''senin sehzadenmi olacak acaba'' dmistin cok hosuma gitmisti cunku ben hep erkek hissettimruyamda da erkek gormustum.hayirli ve saglikli bir sekilde dogsunlar insallah.
Senin guzel melegini opuyoruz.
iremnevanın bebeği erkek değilmiydi ya benmi yanlış hatırlıyorumm:26:
Kurtlucum maalesef sana senin yaptığından fazlasını diyemeyeceğim bende aşırı diş ağrısı çekmiştim bir kaç defa dişlerimi iyi bi fırçalayıp gargara yapıp ağrı kesici içtim dua ettim Rabb'ime umarım geçer seninde en kısa sürede.çok gecmiş olsunkızlar saat 12 den beri diş ağrısı çekiyorum,parol ağrı kesici de içtim ama hiç faydası yok.ne yapacağım ben,pazartesi dişçiye gideceğim ama o zamana kadar ne yapacağım.
kızlar saat 12 den beri diş ağrısı çekiyorum,parol ağrı kesici de içtim ama hiç faydası yok.ne yapacağım ben,pazartesi dişçiye gideceğim ama o zamana kadar ne yapacağım.
kızlar saat 12 den beri diş ağrısı çekiyorum,parol ağrı kesici de içtim ama hiç faydası yok.ne yapacağım ben,pazartesi dişçiye gideceğim ama o zamana kadar ne yapacağım.
hayırlı sabahlar kızlarr..
söz verdiğim gibi sabah ilk iş fotoları yükledim diğer topiğe. dr dan mutlu mutlu donduk. bebişlerde hersey yolunda. büyümeye devamcok harekerlilerdi masallahh. onun eli onun kolu insan nereye bakacağını sasırıyo. bir tanesi takla atmak için pozisyon almıştı ama bir türlü atamadı cok guldukk söylediğim gibi tek foto alabilirmisiniz dedim doktor birinin kolu birinin bacağı birinin kafası sıgıyo dedi. olmadı yanii cinsiyet için bir tahminde bulunsanız dedim. tamamen tahmin edicem sonra bak böyle demiştiniz demeyin güvenmeyin dedi. 2 erkek 1 kız goruyorum gibi dedii
bizden bu kadar şimdilik teyzelerii.....
O sizlama bendede oluyor bazen birde ucu tatlı tatlı kasiniyor kasiyamiyorum da, birde hani krem kuruyunca garip bişey olurya göğüs uçlarında oyle şeyler oluyor sizdede oluyormu
Evet yaaa sari . Gerçekten sutmuymus :O
Gunun haberi
Benim pipili sanılan bebis kukulu cikti ultrasonda dakikalarca pipi arayan doktor bı sey bulamadı :18:
Tam dönmeyen gicik bebis doktoru cok ugrastirdi ama yapilan tum taramalarda bir fazlalik bulunmadi
Eşimde bende aynen su durumdaydıkBuda doktor
Gunun haberi
Benim pipili sanılan bebis kukulu cikti ultrasonda dakikalarca pipi arayan doktor bı sey bulamadı :18:
Tam dönmeyen gicik bebis doktoru cok ugrastirdi ama yapilan tum taramalarda bir fazlalik bulunmadi
Gunun haberi
Gunun haberi
hayırlı sabahlar kızlarr..
söz verdiğim gibi sabah ilk iş fotoları yükledim diğer topiğe. dr dan mutlu mutlu donduk. bebişlerde hersey yolunda. büyümeye devamcok harekerlilerdi masallahh. onun eli onun kolu insan nereye bakacağını sasırıyo. bir tanesi takla atmak için pozisyon almıştı ama bir türlü atamadı cok guldukk söylediğim gibi tek foto alabilirmisiniz dedim doktor birinin kolu birinin bacağı birinin kafası sıgıyo dedi. olmadı yanii cinsiyet için bir tahminde bulunsanız dedim. tamamen tahmin edicem sonra bak böyle demiştiniz demeyin güvenmeyin dedi. 2 erkek 1 kız goruyorum gibi dedii
bizden bu kadar şimdilik teyzelerii.....
Gunun haberi
Gunun haberi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?