Bu arada ayrıntılı ultrason için partesi ye randevu verdiler,inşallah pazartesi yeniden doğarım,dua edin olur mu kızlar,aslında cinsiyet bile görülenilir ama umrumda bile değil doğumda görmeye bile razıyım,yeterki sağlıklı olsun
Abla gercekten flash haber buu.
Ilk yazdiklarini hatırlıyorum "Esimin dw benimde birer oglumuz var bu kiz olsun istiyoruz" demistin. Dualarin kabul oolmuş sevindim valla
Hahahaha :))))) senin gordugun pipi yi ne etmis bu kiz :))))
Bir zamanlar kesin gorduk pipiyi demistin ablam o 3dmiydi ??
Bende 9+3 de pipiye benzetmistim 3 d de doktor erken drmisti .. Carsamba yi bende iple cekiyorum :))
Gozun aydin prensesin icin .. Ohh annesi susler pusler onu ..
Sagol canim Rabbim hepimize nasip etsin , dualarin icin teşekkürlerSüperr kızlar artıyo ne güzel :) Allah analı babalı büyütsün inşallah
Amanın kız geliyor :)) çok emindin erkek olacağına puffy abla aman çok iyi olmuş 2 erkekden sonra çıtı pıtı bir kız geliyor desene ailenize :))
Abla senin kızçe oyuncu mu olacak acep :-D yada çok Şakacı olacak :-D
Hadi hayırlısıgözünaydın,Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Inanmiyorum super bi haber bu aalacim gozu aydin zaten 2 oglun vardi birde kiz evladi tadarsin cok sevindim sizin adiniza kizlar artiyo kizlar
Gunun haberi
Benim pipili sanılan bebis kukulu cikti ultrasonda dakikalarca pipi arayan doktor bı sey bulamadı :18:
Tam dönmeyen gicik bebis doktoru cok ugrastirdi ama yapilan tum taramalarda bir fazlalik bulunmadi
Eşimde bende aynen su durumdaydıkBuda doktor
Tuzlu suyla gargara yapabilirsin nerde oturuyorsun bilmiyorum ama özle diş hastaneleri 7/24 hizmet veriyor bende çok çektiğim için biliyorum çok geçmiş olsun.
Benim eşimde hep kız istiyordu bu sene erkek senesi diyorlardı ümüdünü yitirmişti doktor %99 kız diyince yüzündeki tebesümle 1 hafta dolaştı :)) tahmin edebiliyorum eşinin durumunu
Maşallah canım ya biz bi tanede ne değişik duygular yaşıyoruz sen 3 kere yaşıyosundur, sağlıklı hayırlı evlatlar olurlar inşallah
Gunun haberi
Benim pipili sanılan bebis kukulu cikti ultrasonda dakikalarca pipi arayan doktor bı sey bulamadı :18:
Tam dönmeyen gicik bebis doktoru cok ugrastirdi ama yapilan tum taramalarda bir fazlalik bulunmadi
tamam canım eklerımslmmm herkeslereee ayy kızlar birkaçgün girmeyince ammada kaynatıyonuz yaw yetişemiyorum valla oku oku bitmiyor gözümden kaçan şeyler oluyor affola nasılsınız neler oldu varmı yeni gelişmeler değişiklikler isimler konulmuş nekadar güzel valla ben haal rüyada gibiyim inanamıyorum oğlum olacağı fikrineya değişirse diye ödüm kopuyorbenim oğluşumuda yaz filiz teyzesi erkam muhammet buarada pipimizi ekliyelimde bakın bakalım nasıl
hahahaha bırı ole yazmıstı ama ısmı cok guzel dıye ordan kopyalamıstım benfilizcimm, oglumuzun adi ''osman gazi'' olacak yanlis yazilmis bebegim.
avcılar hospıtal gıdebılırsın 1.100 dogurdu teyzem ama dısardan ozel dr geldı normalde 600 falanmıstürkiyede ücretli haastaların doğum fiyatları nedir acaba öğrenmeniz mümkünmü istanbul beylikdüzü cevresi???
Yardımcı olursanız cok sevinirim rusyadayım belki ülkemde doğururum!!
gunun haberi
Gunun haberi
burcum inşallah bizde öyle bir haber alırız,yoksa eşim bu kız olmazsa iki sene sonra bir daha olur belki o kız olur demesin mi geçenlerde,ben aynen şöyle
Kizlar yazdıklarınız icin sagolun iyiki varsınız :)
Yeni geldim eve size haber vereyim dedim biraz islerim var sonra gorusuruz hem gecmisi de okurum
İnşallah kız haberi alırsınız canım yoksa eskiden erkek için doğurup dururlarmış sizde kız için :)))
Kayınvalidemler 6 kardeş ve hepsi kız cinsiyet belli olunca bizde beni aradı eşiin annanesi üzülme kızım kız evlatda iyidir :)) kendi erkek aramış bulamamış kızı olanlara teselli veriyor :)) aklıma geldi anlatayım dedim
canım nasılsın napıosunnnnn bakımmmm pek gelmez oldunkızlar göbekler ne alemde..
Bende minnacık bi şişkinlik var :)
bu çocuk belime doğrumu büyüyo anlamadım..
Herkes 5 ten sonra çıkacak diyo beklemedeyim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?