2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
Bu arada ayrıntılı ultrason için partesi ye randevu verdiler,inşallah pazartesi yeniden doğarım,dua edin olur mu kızlar,aslında cinsiyet bile görülenilir ama umrumda bile değil doğumda görmeye bile razıyım,yeterki sağlıklı olsun

Allah yar ve yardimcin olsun herşey Güzel çıkar inşallah

Abla gercekten flash haber buu.
Ilk yazdiklarini hatırlıyorum "Esimin dw benimde birer oglumuz var bu kiz olsun istiyoruz" demistin. Dualarin kabul oolmuş sevindim valla

Canim sagol hala soktayim inanamıyorum

Sorma selayhus sok sok olduk , doktorun ultrason cihazı 3 d ve cok iyi o zamanda gorduk hepimiz sanki , nasil olur deim kordon olabilir dedi veyahut baska bir sey :). Emin olmak icin aradı aradı yok
Ben saglikli olsun derdindeydim babası kiz olsun , o kadar dua ettiki eridi pipi galiba
Rabbim saglikla sihhatle getirsin bebislerimizi
Heyecanla bekliyoruz Zeynep Alya yi

Süperr kızlar artıyo ne güzel :) Allah analı babalı büyütsün inşallah
Sagol canim Rabbim hepimize nasip etsin , dualarin icin teşekkürler

Amanın kız geliyor :)) çok emindin erkek olacağına puffy abla aman çok iyi olmuş 2 erkekden sonra çıtı pıtı bir kız geliyor desene ailenize :))

Burcu ben degil ama esim havalarda , ağzı bir turlu kapanmadı hep tebessüm halinde , bizimki cok şaşırttı bizi cok

Abla senin kızçe oyuncu mu olacak acep :-D yada çok Şakacı olacak :-D

Benimki bana benziyor bende hep sag gösterir sol vururum

Hadi hayırlısıgözünaydın,Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Amin canim , cumlemizinkini saglikla kucagimiza almayi nasip etsin

Inanmiyorum super bi haber bu aalacim gozu aydin zaten 2 oglun vardi birde kiz evladi tadarsin cok sevindim sizin adiniza kizlar artiyo kizlar

Vallaha oğlanların ustune kaymakli kadayif oldu :))

Tunayekta sabahta yazdim canim icini ferah tut bol bol dua et ..
Pozitif dusun lutfen

Kizlar yazdıklarınız icin sagolun iyiki varsınız :)

Yeni geldim eve size haber vereyim dedim biraz islerim var sonra gorusuruz hem gecmisi de okurum

canım allah gönlüne göre vermiş çok sevindim.darısı başıma inşallahhhhh.benim de bir oğlum var bir de kız olsun istiyoruz,sağlıkla inşallah.daha belli değil benim de 10 gün sonra randevum.

Tuzlu suyla gargara yapabilirsin nerde oturuyorsun bilmiyorum ama özle diş hastaneleri 7/24 hizmet veriyor bende çok çektiğim için biliyorum çok geçmiş olsun.

gargarayı da denedim halen geçmedi şu saat oldu.canım ilçede olduğumuzdan yok özel diş hastanesi,bir de dr uma danışmadan müdahale ettirmek de istemiyorum,çekiyorum ağrıyı

Benim eşimde hep kız istiyordu bu sene erkek senesi diyorlardı ümüdünü yitirmişti doktor %99 kız diyince yüzündeki tebesümle 1 hafta dolaştı :)) tahmin edebiliyorum eşinin durumunu

Benimkinin cinsiyetiyle ilgili icine dogan , tahminde bulunacak veya hisseden varmi kizlar :))).. Kimin hissi kuvvetli :))

Benim eşimde hep kız istiyordu bu sene erkek senesi diyorlardı ümüdünü yitirmişti doktor %99 kız diyince yüzündeki tebesümle 1 hafta dolaştı :)) tahmin edebiliyorum eşinin durumunu

burcum inşallah bizde öyle bir haber alırız,yoksa eşim bu kız olmazsa iki sene sonra bir daha olur belki o kız olur demesin mi geçenlerde,ben aynen şöyle

Maşallah canım ya biz bi tanede ne değişik duygular yaşıyoruz sen 3 kere yaşıyosundur, sağlıklı hayırlı evlatlar olurlar inşallah

sagolasın canımm. aynen öyle. cok cok farklı. kızımda da ayaklarım yere basmıyordu da bunda acayip bişi

hayy masallahhh ben cok sevindim senin adına ablacım.. bir de kız evlat tadacaksın.. Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip eder inş..

oh oh cinsiyetler belli oluyo hiç olmazsa tahmını olanlar kesinleşio daha bende tık yok:)))))) bu hafta gidip doktorun önunden kalkmıcam valaaa:))))))

tamam canım eklerım
filizcimm, oglumuzun adi ''osman gazi'' olacak yanlis yazilmis bebegim.
hahahaha bırı ole yazmıstı ama ısmı cok guzel dıye ordan kopyalamıstım ben
degıstırıyım cnm kusura bakma

türkiyede ücretli haastaların doğum fiyatları nedir acaba öğrenmeniz mümkünmü istanbul beylikdüzü cevresi???
Yardımcı olursanız cok sevinirim rusyadayım belki ülkemde doğururum!!
avcılar hospıtal gıdebılırsın 1.100 dogurdu teyzem ama dısardan ozel dr geldı normalde 600 falanmıs

şoklardayımmmmmmmmmmmmmmmm
Bıde sen dr cok guvenıodun ve cok ii dıodun ayy allahımmmmmmmmmmmm
bende persembe gunu gıttıgımde erkek demesın
Ayy abla süper oldu bu desene

Vayyy vayyy vayyy sen belli değil dediğinde içime doğmuştu var ya kız olacağı

Hadi hayırlı uğurlu olsun bacım maşallah

burcum inşallah bizde öyle bir haber alırız,yoksa eşim bu kız olmazsa iki sene sonra bir daha olur belki o kız olur demesin mi geçenlerde,ben aynen şöyle

İnşallah kız haberi alırsınız canım yoksa eskiden erkek için doğurup dururlarmış sizde kız için :)))
Kayınvalidemler 6 kardeş ve hepsi kız cinsiyet belli olunca bizde beni aradı eşiin annanesi üzülme kızım kız evlatda iyidir :)) kendi erkek aramış bulamamış kızı olanlara teselli veriyor :)) aklıma geldi anlatayım dedim

kızlar göbekler ne alemde..
bende minnacık bi şişkinlik var :)
bu çocuk belime doğrumu büyüyo anlamadım..
herkes 5 ten sonra çıkacak diyo beklemedeyim :))

bizde de aynı durumlar var eşimin ailesinde torunlar hep kız bana da aynen öle diyolar

kızlar göbekler ne alemde..
Bende minnacık bi şişkinlik var :)
bu çocuk belime doğrumu büyüyo anlamadım..
Herkes 5 ten sonra çıkacak diyo beklemedeyim :))
canım nasılsın napıosunnnnn bakımmmm pek gelmez oldun
benım cıktı gobegım baya
Eklerım bıara resım

Kızlar geçen günlerde internetten Ebru maternitiyden gebeden lcwnin hamile koleksiyonundan ciciler aldım bir sürü çok sevdim hepsi birbirinden güzeller sizlerde tavsiye ederim bayıldım. Çok sevdim cicilerimi sizde alın çok mutlu olun. Mutluluk :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…