2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

cANIM DUA EDELİM İYİ ÇIKSIN,BU TESTLERİN ÇOK BİR GÜVENİRLİĞİ YOK ARKADASIMDA DA DEMİŞLERDİ AMA İYİ ÇIKTI ÇOK ŞÜKÜR.

Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr

Doktordan geldim bebeğimi uzunn uzzunnn gördüm cinsiyetimiz belliydi zaten ama kesinleşti kızımız geliyor inşallahhh çok hareketliydi yerinde durmadı resmen çok tatlıydı ya:))

sol kasığımda kasılma gibi değilde değişik bir ağrı var bebek gayet iyi bu agrının sebebi ondan olmasa gerek dedi yaz hamileliklerinde susuzluk problem oluyor 2 litre az geliyor dedi bol su içmeyi dene geçmezse bakalım dedi

hamileler için bitkisel çatlak kremi ile güneş kremi verdi bide

kızımız çok sağlıklı görünüyordu doktorda çok mutlu maşallah dedi ayyy hep böyle devam eder inşallah ya:))

ya bedenlere guvenemedım bende baktım gecen gun ama 38 denedım buyuk geldı 36 dar normalde 38 dar olurdu anlamadım bu ısten

gozun aydın canım kızımıza arkadas gelıyor demekki..
Bnımde bazen agrıo kasıgım ama suyuda cok ıcıyorum ben neden hıc bılmıyorum
Buarada bıtkısel verılen seyleer neler?

Canım ben de bugün gitcektim LCW ya yorgunduk yarına kaldı, ordan hamile tulumu alcam. Hayırlı olsun ciiclerin güle güle giy

İnş canım hep sağlıkla mutlulukla devam eder.

ya bedenlere guvenemedım bende baktım gecen gun ama 38 denedım buyuk geldı 36 dar normalde 38 dar olurdu anlamadım bu ısten

Evet ya 38 bol geldi 36 giydim o bile biraz bol sanki, göbek kısmını aşağıya doğru gülen yüz gibi yapmışlar göbek çok büyük olcakki ancak doldurcak, tshirtlerde bi sıkıntı yok oluyo daha kıyafetler de pantolonlar olmuyo

Ayy canım çok sevindim gözün aydın cinsiyette kesinleşmiş ne güzel bi kız daha maşallah, benimde sağ tarafımda ağrı var dr 2 kere kürtaj oldun normaldir dedi ama işte insan bebişini düşünüyo

yok 36 bana dar oldu :)) 38 buyuk anlamadım normalde 38 gıyıyom
bana tshırtlerde olmadı bol gobek bıraz daha buyumesı lazım alt seylerım hıc olmuo evdekıler ustler oluo hala bakalım dar paca ıstıyorum ve renklı ıstıyorum ben pantolon

gozun aydın canım kızımıza arkadas gelıyor demekki..
Bnımde bazen agrıo kasıgım ama suyuda cok ıcıyorum ben neden hıc bılmıyorum
Buarada bıtkısel verılen seyleer neler?

Sağol canım inşallah sağ salim kucağımıza alırız:)

Bilmiyorum ya doktorda çocuk sıkısık olmadığı için kasılma olmaz su ile ilgili olabilir dedi sıcaklarda en az 2.5 lt dedi o bile az gelirmiş
pregnacare ile solenta pregna hamileler içn çok uygun dedi

Çok stres yapmıştım ağrımda olunca biraz nasıl acaba iyimi diye ama hareket ettiğini görünce bitti bütün endişelerim Allah imtihan etmesin inşallah emanetini sağ salim dünyaya getiririz...

Doktor kız diyince süpriz olmadığı için tepkisiz kaldım alışmıştım kız olduğuna hayırdır fark eder mi kız erkek dedi yok canım dedim sağlıklı olsun hepsi evlat :))

Kızlar bu arada bana doktorun verdiği çatlak kremine baktım şimdi nette pregnacare fiyatı falan uygun baya şaşaırdım benim vücudum cok meyilli catlağa doktorada söyledim inşallah fayda eder bitkiselmiş hamilelere özelmiş öle dedi ama fiyatı baya uygun
güneş kremide hamilelere özelmiş solenta pregna onada bakın isterseniz

şoooooookllardayııııııııııııııııııımmmm süper oldu buuu hahahahahahahaah :118::118::118::118::118::118::118::118::119::119::119::119::119::119::122::122::122::122:

Gidersen LCW ya hamile tulumunu bi dene bakalım onun 36 ı 38 i farklı olabilir. Yanlarında düğme yerleri de var ayarlanabiliyor. Pantolonları çok uyduruk geldi bana ama başka bir yerde de nerde var hamile kıyafeti bilmiyorum gecen kızlar yazmış birkaç marka burda nerde var kimbilir, bugün avm ye gittik bebek malzemelerine baktım çok tatlı şeyler vardı rengarenk minicik çoraplar vardı tuttum kendimi alamadım bi de gözüme emzik kestirdim valla çok zor tuttum kendimi Markafoni de annelik heyecanı diye bi mağaza var bakarsanız bir sürü şey var, ordan da çocuk odası için tablolar var bayıldım onlara

BAKTIM CNM NETTEN KREME AMA OLE COKTA UYGUN DEIL 30 TL KUCUK BIDE ..
ONUN YERINE LIERAK DAHA PAHALI 80 TL FALAN AMA ML OLARAK BAYA BUYUK BENDE CATLICam cok kesın zaten catlagım vardı bacagımda

tulum hıc gormedım ben lcw canım cok berbat seyler vardı lcw zaten pant namına..
dar paca renklı mavı falan olsa alıcam zaten cok para vermem bıdaha gıyemıcemm
h&m ve c&a var demıstı kızlar
bakıyım takıp edıyorum markofonıyı :))

Yaa ablacım bana umut oldun sen yaa.
Ben de tıpkı sizin gibi şoklara uğramak istiyorum.
Göremedi bizim doktor cinsiyeti,erkeğe benziyor ama kordon da
olabilir dedi.Büyük bir umutla görünenin kordon olması için dua ediyorum.
Hayırlı olsun bu arada.Rabbim bir prenses de bize nasip eder inşallah.

canım allah gönlüne göre vermiş çok sevindim.darısı başıma inşallahhhhh.benim de bir oğlum var bir de kız olsun istiyoruz,sağlıkla inşallah.daha belli değil benim de 10 gün sonra randevum.

Rabbim hepimizin bebisine saglık sıhhat versin , öncelikli hayirli evlat olsunlar ama kızda olsun istiyorsanız insallah oyle olur :))

Benim eşimde hep kız istiyordu bu sene erkek senesi diyorlardı ümüdünü yitirmişti doktor %99 kız diyince yüzündeki tebesümle 1 hafta dolaştı :)) tahmin edebiliyorum eşinin durumunu

Esim havalarda uçuyor resmen , hep bir kızım olsun kiz evlat babaya düşkün olur bana destek lazim deyip duruyordu , ama o inancını hic yitirmedi doktor kesin konuşmadıkta hep ümitlendi :)

Benimkinin cinsiyetiyle ilgili icine dogan , tahminde bulunacak veya hisseden varmi kizlar :))).. Kimin hissi kuvvetli :))

Ben bulunmayayım canim , durumum ortada kendime hayrım yok

Bende senin adına cok sevindim senin triple bebisler iyiymis . Bundan guzel ne haber olabilir ki
Tum dualarin icin tesekkurler

Ben hala soklardayim , bir suru soracak sey vardi unutmuşum :)))
Ya doktorun sucu yok adam tahmin de bulundu biz fazla ciddiye aldik galiba hatta son gittiğimizde ben on görüde bulunuyorum demisti Bizim o zaman aklımız basimiza gelmisti
Vallaha süper ötesi oldu

Vayyy vayyy vayyy sen belli değil dediğinde içime doğmuştu var ya kız olacağı

Hadi hayırlı uğurlu olsun bacım maşallah

Sagol canim hepimizin evlatları hayirli olsun Rabbim bizi evlatlarla sinamasin

aa ne sürpriz :))
Allah hayırlı evlat etsin inş..

Selam kacak görünmüyorsun bu aralar , özletme kendini bu kadar , bebisini opuyorum
Dualarin icin sagol :)

Canim hayirlisi olsun hep boyle guzel haberlerle gel insallah

şoooooookllardayııııııııııııııııııımmmm süper oldu buuu hahahahahahahaah :118::118::118::118::118::118::118::118::119::119::119::119::119::119::122::122::122::122:

Süper süperrrr süperrrrrrrrrrrr ötesi oldu
Not : acayip tirsiyorum ya bir sonraki gittiğimizde yine değişirse diye

Esimle bizde saskiniz , insallah sizede ayni supriz olur :)
Biz resmen pipi gorduk sandık doktor kordon olabilir o yaniltabiliyor bazen dedi :))
Rabbim gönlünüze gore versin canim

Once sirinlik yapayim ki zahmet verecegim sana :)

Benim listedeki erkek kiz olacak canim davsanimiz fikir değiştirmiş

İsim de ekleyebilirsin Zeynep Alya ( babamizin istegi , kırmak olmaz beyimi )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…