Günaydın kızlar herkese iyi haftasonları diliyorum,ne güzel cinsiyetini görenleriniz olmuş,biz hala göremedik.Hoş şuan cinsiyet umrumda bile değil.Üçlü testte dr ntd riski görmüşAyrıntılı ultrason istedi,bir dr ismi verdi.Dün haberi aldığımda saat altıbuçuk falandı randevu için aradım ama kimse yoktu tabii,çok canım sıkıldı inşallah bugün gidip baktırabilirim.Saatin 9 olmasını bekliyorum yada 8:30 da arasam mı ki,özel muayenehane.Bana dua edin arkadaşlar...
kızlar saat 12 den beri diş ağrısı çekiyorum,parol ağrı kesici de içtim ama hiç faydası yok.ne yapacağım ben,pazartesi dişçiye gideceğim ama o zamana kadar ne yapacağım.
kızlar geçen günlerde internetten ebru maternitiyden gebeden lcwnin hamile koleksiyonundan ciciler aldım bir sürü çok sevdim hepsi birbirinden güzeller sizlerde tavsiye ederim bayıldım. çok sevdim cicilerimi sizde alın çok mutlu olun. Mutluluk :))
gozun aydın canım kızımıza arkadas gelıyor demekki..kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr
doktordan geldim bebeğimi uzunn uzzunnn gördüm cinsiyetimiz belliydi zaten ama kesinleşti kızımız geliyor inşallahhh çok hareketliydi yerinde durmadı resmen çok tatlıydı ya:))
sol kasığımda kasılma gibi değilde değişik bir ağrı var bebek gayet iyi bu agrının sebebi ondan olmasa gerek dedi yaz hamileliklerinde susuzluk problem oluyor 2 litre az geliyor dedi bol su içmeyi dene geçmezse bakalım dedi
hamileler için bitkisel çatlak kremi ile güneş kremi verdi bide
kızımız çok sağlıklı görünüyordu doktorda çok mutlu maşallah dedi ayyy hep böyle devam eder inşallah ya:))
Kızlar geçen günlerde internetten Ebru maternitiyden gebeden lcwnin hamile koleksiyonundan ciciler aldım bir sürü çok sevdim hepsi birbirinden güzeller sizlerde tavsiye ederim bayıldım. Çok sevdim cicilerimi sizde alın çok mutlu olun. Mutluluk :))
Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr
Doktordan geldim bebeğimi uzunn uzzunnn gördüm cinsiyetimiz belliydi zaten ama kesinleşti kızımız geliyor inşallahhh çok hareketliydi yerinde durmadı resmen çok tatlıydı ya:))
sol kasığımda kasılma gibi değilde değişik bir ağrı var bebek gayet iyi bu agrının sebebi ondan olmasa gerek dedi yaz hamileliklerinde susuzluk problem oluyor 2 litre az geliyor dedi bol su içmeyi dene geçmezse bakalım dedi
kızımız çok sağlıklı görünüyordu doktorda çok mutlu maşallah dedi ayyy hep böyle devam eder inşallah ya:))
ya bedenlere guvenemedım bende baktım gecen gun ama 38 denedım buyuk geldı 36 dar normalde 38 dar olurdu anlamadım bu ısten
Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr
Doktordan geldim bebeğimi uzunn uzzunnn gördüm cinsiyetimiz belliydi zaten ama kesinleşti kızımız geliyor inşallahhh çok hareketliydi yerinde durmadı resmen çok tatlıydı ya:))
evet ya 38 bol geldi 36 giydim o bile biraz bol sanki, göbek kısmını aşağıya doğru gülen yüz gibi yapmışlar göbek çok büyük olcakki ancak doldurcak, tshirtlerde bi sıkıntı yok oluyo daha kıyafetler de pantolonlar olmuyo
gozun aydın canım kızımıza arkadas gelıyor demekki..
Bnımde bazen agrıo kasıgım ama suyuda cok ıcıyorum ben neden hıc bılmıyorum
Buarada bıtkısel verılen seyleer neler?
İnş canım hep sağlıkla mutlulukla devam eder.
/QUOTE]
İnşallah canım hepimizin inşallahhh
Ayy canım çok sevindim gözün aydın cinsiyette kesinleşmiş ne güzel bi kız daha maşallah, benimde sağ tarafımda ağrı var dr 2 kere kürtaj oldun normaldir dedi ama işte insan bebişini düşünüyo
Gunun haberi
Benim pipili sanılan bebis kukulu cikti ultrasonda dakikalarca pipi arayan doktor bı sey bulamadı :18:
Tam dönmeyen gicik bebis doktoru cok ugrastirdi ama yapilan tum taramalarda bir fazlalik bulunmadi
Eşimde bende aynen su durumdaydıkBuda doktor
yok 36 bana dar oldu :)) 38 buyuk anlamadım normalde 38 gıyıyom
bana tshırtlerde olmadı bol gobek bıraz daha buyumesı lazım alt seylerım hıc olmuo evdekıler ustler oluo hala bakalım dar paca ıstıyorum ve renklı ıstıyorum ben pantolon
BAKTIM CNM NETTEN KREME AMA OLE COKTA UYGUN DEIL 30 TL KUCUK BIDE ..Sağol canım inşallah sağ salim kucağımıza alırız:)
Bilmiyorum ya doktorda çocuk sıkısık olmadığı için kasılma olmaz su ile ilgili olabilir dedi sıcaklarda en az 2.5 lt dedi o bile az gelirmiş
pregnacare ile solenta pregna hamileler içn çok uygun dedi
tulum hıc gormedım ben lcw canım cok berbat seyler vardı lcw zaten pant namına..Gidersen LCW ya hamile tulumunu bi dene bakalım onun 36 ı 38 i farklı olabilir. Yanlarında düğme yerleri de var ayarlanabiliyor. Pantolonları çok uyduruk geldi bana ama başka bir yerde de nerde var hamile kıyafeti bilmiyorum gecen kızlar yazmış birkaç marka burda nerde var kimbilir, bugün avm ye gittik bebek malzemelerine baktım çok tatlı şeyler vardı rengarenk minicik çoraplar vardı tuttum kendimi alamadım bi de gözüme emzik kestirdim valla çok zor tuttum kendimiMarkafoni de annelik heyecanı diye bi mağaza var bakarsanız bir sürü şey var, ordan da çocuk odası için tablolar var bayıldım onlara
Gunun haberi
Benim pipili sanılan bebis kukulu cikti ultrasonda dakikalarca pipi arayan doktor bı sey bulamadı :18:
Tam dönmeyen gicik bebis doktoru cok ugrastirdi ama yapilan tum taramalarda bir fazlalik bulunmadi
Eşimde bende aynen su durumdaydıkBuda doktor
canım allah gönlüne göre vermiş çok sevindim.darısı başıma inşallahhhhh.benim de bir oğlum var bir de kız olsun istiyoruz,sağlıkla inşallah.daha belli değil benim de 10 gün sonra randevum.
Benim eşimde hep kız istiyordu bu sene erkek senesi diyorlardı ümüdünü yitirmişti doktor %99 kız diyince yüzündeki tebesümle 1 hafta dolaştı :)) tahmin edebiliyorum eşinin durumunu
Benimkinin cinsiyetiyle ilgili icine dogan , tahminde bulunacak veya hisseden varmi kizlar :))).. Kimin hissi kuvvetli :))
sagolasın canımm. aynen öyle. cok cok farklı. kızımda da ayaklarım yere basmıyordu da bunda acayip bişi
hayy masallahhhben cok sevindim senin adına ablacım.. bir de kız evlat tadacaksın.. Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip eder inş..
tamam canım eklerım
hahahaha bırı ole yazmıstı ama ısmı cok guzel dıye ordan kopyalamıstım ben
degıstırıyım cnm kusura bakma
avcılar hospıtal gıdebılırsın 1.100 dogurdu teyzem ama dısardan ozel dr geldı normalde 600 falanmıs
şoklardayımmmmmmmmmmmmmmmm
Bıde sen dr cok guvenıodun ve cok ii dıodun ayy allahımmmmmmmmmmmm
bende persembe gunu gıttıgımde erkek demesın
Ayy abla süper oldu bu desene
Vayyy vayyy vayyy sen belli değil dediğinde içime doğmuştu var ya kız olacağı
Hadi hayırlı uğurlu olsun bacım maşallah
aa ne sürpriz :))
Allah hayırlı evlat etsin inş..
Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr
şoooooookllardayııııııııııııııııııımmmm süper oldu buuu hahahahahahahaah:118::118::118::118::118::118::118::118::119::119::119::119::119::119::122::122::122::122:
Yaa ablacım bana umut oldun sen yaa.
Ben de tıpkı sizin gibi şoklara uğramak istiyorum.
Göremedi bizim doktor cinsiyeti,erkeğe benziyor ama kordon da
olabilir dedi.Büyük bir umutla görünenin kordon olması için dua ediyorum.
Hayırlı olsun bu arada.Rabbim bir prenses de bize nasip eder inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?