2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
Once sirinlik yapayim ki zahmet verecegim sana :)

Benim listedeki erkek kiz olacak canim davsanimiz fikir değiştirmiş

İsim de ekleyebilirsin Zeynep Alya ( babamizin istegi , kırmak olmaz beyimi )

ay ısmıne bayıldım bende zeynep ısmını cok sevıyorum ama amcamın kızının bebegı oldu daha yenı o koydu degstırıyım ablacımm hemen hala soklardayım buarada esıme dıom anammm bızımkıde degısırse ya dıo

BAKTIM CNM NETTEN KREME AMA OLE COKTA UYGUN DEIL 30 TL KUCUK BIDE ..
ONUN YERINE LIERAK DAHA PAHALI 80 TL FALAN AMA ML OLARAK BAYA BUYUK BENDE CATLICam cok kesın zaten catlagım vardı bacagımda

Bende dediğin gibi lierac düşünüyodum ama doktor bunu diyince bunu alıyım diye düşünüyorum ben boyuna bakmadım yaa direk fiyatı görünce ne kadar uygun dedim ama benim için suan en önemlisi etkili bişi olması çünkü vücut yapım çok müsait başladı zaten bacaklarda falan(

Esimle bizde saskiniz , insallah sizede ayni supriz olur :)
Biz resmen pipi gorduk sandık doktor kordon olabilir o yaniltabiliyor bazen dedi :))
Rabbim gönlünüze gore versin canim

Once sirinlik yapayim ki zahmet verecegim sana :)

Benim listedeki erkek kiz olacak canim davsanimiz fikir değiştirmiş

İsim de ekleyebilirsin Zeynep Alya ( babamizin istegi , kırmak olmaz beyimi )

İnşaallah abla bekliyorum valla dört gözle randevuyu.
Biz de ne kız ne erkek ismi de hazır değil.
Cinsiyeti de bilmiyoruz diye hiç isim düşünmüyoruz.
Keşke ben de rüyamda falan görsem ismini.
Cinsiyeti bir öğrenebilsek ona göre hazırlıklara başlayacaktım ama bakalım
gösterecek mi bizim minik mercimek.

aynen aynen benımde ole catlıcammmm kesın annem ablam karnı harıta gıbı ablam surdu ama fayda etmedı bısey napcam bılmıom
Etkılı ıse senın krem ondan alım bende

aynen canım,ama benim kv erkek çok 1 tane kız var,kendi ailemde de 1 tek benim oğlan var

acamam ayıp kız
Kız yok 65 kılo oldum zayıfdım evlendıgımde ama tedavı gordum ya bebıs ıcın hormon ılacları benı bu hale getırdı 55 ıdım hamıle kalmadan once 63 oldum 2 kılo aldım sımdılık boydanmı kurtarıom acaba
Sabah kahvaltı sonrası gobegım bu canım

ya bedenlere guvenemedım bende baktım gecen gun ama 38 denedım buyuk geldı 36 dar normalde 38 dar olurdu anlamadım bu ısten

Tatlım gebe ve Ebru maternitiyde beden tabloları var hamile kalmadan önceki bedenini ve şimdi be Alman gerektiğini tabloda belirtîyo ben ona göre aldım alt grup zaten büyüyüp küçülmeli GAP ve topshop unda çok güzel hamilelik kıafwtlwri varistanvuldasın bence bak ben birkaç haftaya gelipbs alacağım

aynen aynen benımde ole catlıcammmm kesın annem ablam karnı harıta gıbı ablam surdu ama fayda etmedı bısey napcam bılmıom
Etkılı ıse senın krem ondan alım bende

Şimdi nette baktım lierac baya kullanılmış ama ben alırken bide eczaneye falan sorucam aslında kremin ne olduğundan çok nasıl uyguladığın ve yanında vazelin bebe yağı kullanmak önemliymiş ben salı günü alıcam o zaman sorarım bi kaç eczaneye ama hangi krem olursa olsun vazelin ve bebe yagı alıcam ekstra masaj yapa yapa uygulamak bol bol su içmek engelleyebiliyormuş bazen

İsim tamamen babamizin istegi ama tesadüf zeynep rahmetli Anneanemin isimdir ve cok severdim kendisini :)
İnan filiz ben hala inanmıyorum ya tekrar değişirse falan diyorum esim gülüp duruyor , doktor bu sefer kesin konustu %90 kiz dedi , dakikalarca bakti bizim essekte tam dnmedi , adam cok ugrasti yani bakti bakti yok bir sey olsa görurdum , ama gorunun bir pipi ok dedi durdu :))

Bu arada bayıldım gobisine kocaman olmus maşallah

Hayirlisi canim Rabbim gönlüne gore versin dilerim :))
Bizde de erkek ismi yoktu hic düşünmemiştik ama kiz ismi coktan belliydi esim hep bu ismi istiyordu bende kırmadım ismi ne olursa olsun ben bebisini cok seveceğim cunku , babasini da cok severim onuda cok seveceğim
Ama hep hayirlisini iste , bizde iki oğlan var onlarda hep pırıl pırıl cok hayırlılar
Rabbim hepimize hayirlisini versin

Filizz baya baya belli olmuş senin karnın yaaa nası özendim şimdi (

Yaa tekrar baktım o sayfalara da senin göbek cidden çok tatlı.
Tam hamile olmuşsun,benim ilk hamileliğimde göbeğim 6.aydan sonra
çıkmaya başlamıştı.İç karnım genişmiş öyle demişlerdi.
Şimdi de pek öyle belli değil,çok yemek yemişimde hazmedememişim gibi
duruyor.

bebe yagı suruyorum nıveanın aldım vazelın hala alamadım iyi bır marka bulamadım asıl amac catlamamak ıcın kremde sursen catlıosun bunu aza ındırmek ıcın bol bol su ıcmek lazım ve cıldı kuru tutmamak lazımmıs..
Lierak baya var duyulmus bı marka daha vardı ama hatırlayamadım m ıle baslıodu sanırım:)))
bende onlardan bırını alıcam zaten kasınmaya basladım

Tabii ki önce hayırlı sağlıklı olması ablacığım,
bir oğlumuz var bizimde.Ona kalsa top oynayacağı
bir erkek kardeş çok istiyor,biz de her kul gibi olmayanı istiyoruz.

Filizz baya baya belli olmuş senin karnın yaaa nası özendim şimdi (
SENIN YOKMU bukadar gobegn gerıye gıt o sayfalarda baya baya benden buyuk gobuslulerde var
benımde ıc karnım darmıs o yuzden catlıcam gobegımde cıktı baya ıste ..ama bıde ben cok su ıcıyorum orda 1 lıtre suda ıcmıstım
yandan benımde buyuk duruo ama duz durdugumda anlasılmıo

aynen aynen elimizi çabuk tutalım azda olsa önleme şansımız varsa değer:) bu arada bide çimdikler gibi masaj yapmak lazımmış aklınızda olsun :))

cook begendım cnm ben ısmını bebısın bende degısırmı dıyorum bak sımdı şokları atamadım ustumden daha
banada %100 kız dedı ama bılmıom genede hersey olabılır

Kizlar iyi geceler yorgunun bu gun biraz yatayım artik :)

Şoktan gec çıktığım icin simdi aklima geldi doktor çıkışı o tarafta isimiz oldugu icin Eyüp sultana gittik , gitmişken türbenin avlusuna oturdum hepimiz adına Yasin , Fetih suresi ve Ayetel Kursi okudum , Rabb'ime saglikli , sihhatli , hayirli evlatlar vermesi icin dua ettim. Rabbim kabul eder insallah :))

YOK BE CANIM hevesleniyorum bazen ama anca akşam biraz cıkıyo oda o kadar yok 17+1 olmuşuz hala pek belli olmuyor ama bugun doktor ulturasonla bakarken azcık çıkmış karnın dedi iyi bari dedim hiç yoktan iyidir:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…