- 7 Ocak 2013
- 426
- 91
- 48
bebe yagı suruyorum nıveanın aldım vazelın hala alamadım iyi bır marka bulamadım asıl amac catlamamak ıcın kremde sursen catlıosun bunu aza ındırmek ıcın bol bol su ıcmek lazım ve cıldı kuru tutmamak lazımmıs..
Lierak baya var duyulmus bı marka daha vardı ama hatırlayamadım m ıle baslıodu sanırım:)))
bende onlardan bırını alıcam zaten kasınmaya basladım
aynen aynen elimizi çabuk tutalım azda olsa önleme şansımız varsa değer:) bu arada bide çimdikler gibi masaj yapmak lazımmış aklınızda olsun :))
Muslera canım diğeri
cımcıklıcezmı anam canımız acır kıztas gıbı gobegım benm nasıl cımcıklıcem ama masaj yapmak lazım
Muslera canım diğeri
heh evet canım muslera ıdı :))
hmmmmm neyse kocama desem resmen cımcıkler benı uyuzluguna aman masaj yaptırırız yeter ıste :))YOK BE CANIM hevesleniyorum bazen ama anca akşam biraz cıkıyo oda o kadar yok 17+1 olmuşuz hala pek belli olmuyor ama bugun doktor ulturasonla bakarken azcık çıkmış karnın dedi iyi bari dedim hiç yoktan iyidir:))
Kızlar yeminle gözümden yaş geldi gülmekten... o kremin adı mustela, MUSLERA olan Galatasarayın kalecisi
Kizlar iyi geceler yorgunun bu gun biraz yatayım artik :)
Şoktan gec çıktığım icin simdi aklima geldi doktor çıkışı o tarafta isimiz oldugu icin Eyüp sultana gittik , gitmişken türbenin avlusuna oturdum hepimiz adına Yasin , Fetih suresi ve Ayetel Kursi okudum , Rabb'ime saglikli , sihhatli , hayirli evlatlar vermesi icin dua ettim. Rabbim kabul eder insallah :))
Canım ben de bugün gitcektim LCW ya yorgunduk yarına kaldı, ordan hamile tulumu alcam. Hayırlı olsun ciiclerin güle güle giy
Bende gebeden sort tulum aldim canim yazin ben pantolon hic giyemiyom cok yaniyom. Lcw deki pantolnlu tulumdu. Cok tesekkur ederim darisi senin basina
İnş canım hep sağlıkla mutlulukla devam eder.
Evet ya 38 bol geldi 36 giydim o bile biraz bol sanki, göbek kısmını aşağıya doğru gülen yüz gibi yapmışlar göbek çok büyük olcakki ancak doldurcak, tshirtlerde bi sıkıntı yok oluyo daha kıyafetler de pantolonlar olmuyo
Sizede gece gece eglencecikardim iste ohh ne guzel oldu ya bende mustela ile muslera arasinda kaldimKızlar yeminle gözümden yaş geldi gülmekten... o kremin adı mustela, MUSLERA olan Galatasarayın kalecisi
ben 13. haftamdan beri hergün tok olarak elevit ve ferro kullanıyorum. Eklem ağrılarım çilden çıkınca doktorum kalsiyum-magnezyum desteği de verdi. Bebeklerimiz sağlıklı olsun, bizim sağlık problemimi çıkmasında başka derdimiz olmasınSelayhuscum çok teşşekürler canım :)
Kızlar ya bişi sorucam. Ben bu haplar konusunda biraz takıntılıyımda. Şu ana kadar bulantı ilacı dışında başka ilaç kullanmadım. Elevit ve Gynoferon verdi dr.um ikisini birden kullanırsam çok kilo alıcakmışım gibi geliyor korkuyorum. Eleviti çoğunuz kullanıyor sanırım. Nasıl kullanıyorsunuz hergün alıyor musunuz?
Herkeze gunaydin
Guzel bir hafta sonu olsun inşaallah herkez icin yavrularimizla beraber.
Kizlar burnunuz tikaniyormu? Ne çekiyorum bu tikanmadan dolayi hele akşamları tam yatmaya yakin deli ediyor
2,5 sene once ameliyat olmustum burnumdan , asiri kuruluk oluyor ve sabahlari oluyor biraz tikanma ..
Burun sprayleri denesen fdeniz suyu doktora danisipta acaba faydasi olurmuki ??
Gunun haberi
Benim pipili sanılan bebis kukulu cikti ultrasonda dakikalarca pipi arayan doktor bı sey bulamadı :18:
Tam dönmeyen gicik bebis doktoru cok ugrastirdi ama yapilan tum taramalarda bir fazlalik bulunmadi
Eşimde bende aynen su durumdaydıkBuda doktor
canım benim 2 hafta kadar önce oldu diş doktoruma gittim 6, ayda doldu yapıyoruz ama suanda doktoruna sor öyle karar verelim dedi ogün temizledi dişimi karanfilli bi damla var pamuga damlatıp dşime koydu agrısı geçti randevumda doktroruma sordum 3, ay bittiği için yaptırabilirsin ama acil değilse dogumdan sonra yaptır dedi, arada kaldım bir daha agrımadgı içinde dişçiye gitmedim artık nekadar daha agırmaz bilmiyorum ama diş agrısı fenadır bilirim geçmiş olsunkızlar saat 12 den beri diş ağrısı çekiyorum,parol ağrı kesici de içtim ama hiç faydası yok.ne yapacağım ben,pazartesi dişçiye gideceğim ama o zamana kadar ne yapacağım.
Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr
Doktordan geldim bebeğimi uzunn uzzunnn gördüm cinsiyetimiz belliydi zaten ama kesinleşti kızımız geliyor inşallahhh çok hareketliydi yerinde durmadı resmen çok tatlıydı ya:))
sol kasığımda kasılma gibi değilde değişik bir ağrı var bebek gayet iyi bu agrının sebebi ondan olmasa gerek dedi yaz hamileliklerinde susuzluk problem oluyor 2 litre az geliyor dedi bol su içmeyi dene geçmezse bakalım dedi
hamileler için bitkisel çatlak kremi ile güneş kremi verdi bide
kızımız çok sağlıklı görünüyordu doktorda çok mutlu maşallah dedi ayyy hep böyle devam eder inşallah ya:))
kızlar saat 12 den beri diş ağrısı çekiyorum,parol ağrı kesici de içtim ama hiç faydası yok.ne yapacağım ben,pazartesi dişçiye gideceğim ama o zamana kadar ne yapacağım.
http://www.kadinlarkulubu.com/kasim...larin-minik-mucizeleri-d-13.html#post30539996
kızlar buda benım gobegımmmın resmı
ama sabahki halimmm
Kizlar iyi geceler yorgunun bu gun biraz yatayım artik :)
Şoktan gec çıktığım icin simdi aklima geldi doktor çıkışı o tarafta isimiz oldugu icin Eyüp sultana gittik , gitmişken türbenin avlusuna oturdum hepimiz adına Yasin , Fetih suresi ve Ayetel Kursi okudum , Rabb'ime saglikli , sihhatli , hayirli evlatlar vermesi icin dua ettim. Rabbim kabul eder insallah :))
Sizede gece gece eglencecikardim iste ohh ne guzel oldu ya bende mustela ile muslera arasinda kaldimmuslera yaziverdim.
günaydın kızlar,hepinize iyi pazarlar.diş ağrımı ancak gece 23:00 da geçirebildim,o da aile hekimini aradım apranax kullan başka türlü geçmez,p.tesi de dişçiye git dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?