2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

Muslera canım diğeri

aynen aynen elimizi çabuk tutalım azda olsa önleme şansımız varsa değer:) bu arada bide çimdikler gibi masaj yapmak lazımmış aklınızda olsun :))

cımcıklıcezmı anam canımız acır kız tas gıbı gobegım benm nasıl cımcıklıcem ama masaj yapmak lazım

cımcıklıcezmı anam canımız acır kız tas gıbı gobegım benm nasıl cımcıklıcem ama masaj yapmak lazım

karnını cimcikliyemezsin kız:)) bacaklarını basenlerini bide göbeğinin yan taraflarını çok sert değilmiş masörlerin kullandığı bir yöntemmiş böyle sıkar gibi:)

YOK BE CANIM hevesleniyorum bazen ama anca akşam biraz cıkıyo oda o kadar yok 17+1 olmuşuz hala pek belli olmuyor ama bugun doktor ulturasonla bakarken azcık çıkmış karnın dedi iyi bari dedim hiç yoktan iyidir:))
hmmmmm neyse kocama desem resmen cımcıkler benı uyuzluguna aman masaj yaptırırız yeter ıste :))
Kızlar yeminle gözümden yaş geldi gülmekten... o kremin adı mustela, MUSLERA olan Galatasarayın kalecisi

bende duzellttmm aahhahahahahaa m ıle baslıo dedım gerısını zaten hatırlamıodum
bende koptum yaaaa ahahahhaa

Allah kabul etsin puffyimmm, ben eyup sultanda oturuyorum orda atmosfer mukemmeldir.

Kızlar yeminle gözümden yaş geldi gülmekten... o kremin adı mustela, MUSLERA olan Galatasarayın kalecisi
Sizede gece gece eglencecikardim iste ohh ne guzel oldu ya bende mustela ile muslera arasinda kaldim muslera yaziverdim.

ben 13. haftamdan beri hergün tok olarak elevit ve ferro kullanıyorum. Eklem ağrılarım çilden çıkınca doktorum kalsiyum-magnezyum desteği de verdi. Bebeklerimiz sağlıklı olsun, bizim sağlık problemimi çıkmasında başka derdimiz olmasın Kilo almamak için dikkat etmeye çalışıyorum ama hapları içemeyerek değil, abur cubur yemeyerek kilo koruyabiliriz . Benim iştahımda bir artık yok, sadece çok çabuk midem kazınıyor açlık hissediyorum. Ama bu açlık hissi, öyle yemek yeme isteğini getirmedi. Mecburen yiyorum gibi bişey...

Herkeze gunaydin
Guzel bir hafta sonu olsun inşaallah herkez icin yavrularimizla beraber.
Kizlar burnunuz tikaniyormu? Ne çekiyorum bu tikanmadan dolayi hele akşamları tam yatmaya yakin deli ediyor

hamilelikte burun tıkanıklığı olan bişeymiş canım. Ne kadar çabalasan da nefes darlığı da yaşıyorsun illaki...

2,5 sene once ameliyat olmustum burnumdan , asiri kuruluk oluyor ve sabahlari oluyor biraz tikanma ..
Burun sprayleri denesen fdeniz suyu doktora danisipta acaba faydasi olurmuki ??

Aman diyeyim burun spreyi kullanmamaya çalışın. Rahatlama sağlıyor ama sonra daha çok tıkanıyorsunuz. Tuz- karbonatlı su yöntemi daha sağlıklı. ne kadar etkilerse artık...

Abla ne güzel zaten bir oğluşun var Allah sana kız sevgisi de tattırmak istiyor demek ki Hayırlısı olsun...

kızlar saat 12 den beri diş ağrısı çekiyorum,parol ağrı kesici de içtim ama hiç faydası yok.ne yapacağım ben,pazartesi dişçiye gideceğim ama o zamana kadar ne yapacağım.
canım benim 2 hafta kadar önce oldu diş doktoruma gittim 6, ayda doldu yapıyoruz ama suanda doktoruna sor öyle karar verelim dedi ogün temizledi dişimi karanfilli bi damla var pamuga damlatıp dşime koydu agrısı geçti randevumda doktroruma sordum 3, ay bittiği için yaptırabilirsin ama acil değilse dogumdan sonra yaptır dedi, arada kaldım bir daha agrımadgı içinde dişçiye gitmedim artık nekadar daha agırmaz bilmiyorum ama diş agrısı fenadır bilirim geçmiş olsun

gözün aydın canıımmm maşallahh

kızlar saat 12 den beri diş ağrısı çekiyorum,parol ağrı kesici de içtim ama hiç faydası yok.ne yapacağım ben,pazartesi dişçiye gideceğim ama o zamana kadar ne yapacağım.

tuzlu su , ve sirkeyle gargara dişagrısına iyi geliyo, önceki gebelikte gömük 20lik dişim oldurdu beni resmen, ama sirke çok işe yaramıstı...

Günaydın kızlar iyi pazarlar dışarıçıkmadan bir bakıyım dedim de dikkatimi göbişler çekti benim göbek hiç yok neredeyse sizin kiler maşallah halbu ki çok da zayıfım çabuk çıkar derlerya benim karnım çok büyük olmıyacak gibi geliyor anneme çektim herhalde o öyle diyor iç karnın vardır senin bakalım!

günaydın kızlar,hepinize iyi pazarlar.diş ağrımı ancak gece 23:00 da geçirebildim,o da aile hekimini aradım apranax kullan başka türlü geçmez,p.tesi de dişçiye git dedi.

Çoooook teşekkür ederiz, ben de perşembe geceleri okuyorum size dua ediyorum Rabbim kabul etsin inş.

Sizede gece gece eglencecikardim iste ohh ne guzel oldu ya bende mustela ile muslera arasinda kaldim muslera yaziverdim.

Oğluşumun hareketlerini iyice hissetmeye başladım elhamdülillah . Yatakta sağa sola dönerken o da kımıldıyo kendine en uygun pozisyonu bulunca duruyor sıpa
Çoooook özledim yarın kontrolüm var sabırsızlıkla bekliyorum

günaydın iyi pazarlar kızlar rüyamda gene hamileyim ama benim düğünümü gördüm gelinlik falan giyecek oluyorum ama evlendiğim kişi eşim değildi yüzünü tam olarak görmedim.

Gunaydin annecikler ... Iyi pazarlar ....
Dun disarda donduk .. Gece resmen titredim yatakta ..
Kalin kalin giyinip oturdum simdide ..

Hatinncigim kontrolun iyi gecmis sukur .. Rabbim saglikla versin pembis kizini kucagina ..

Puffy ablam ismi cok guzelmis .. Kendi , huyu suyu bahtida guzel olsun insallah :))

Senle filiz tahminde bulunmayin :)))hehe

Bende kiz hissediyorum ama erkek olacak diyorum :)

Filizcim severim senin gobusunu :).. Cok tatli cikmis coooook ..
Benimkide benziyor seninkine ...bacaklarim cok ince kurbaga modeli gibiyim bu ara :)

Hamileler sola yatsin yazisini okuduktan sonra sola agirlik verdim :)) sol yanim curuyecek :))

Bende simdilik hipp bebek yagini suruyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…