Oğluşumun hareketlerini iyice hissetmeye başladım elhamdülillah . Yatakta sağa sola dönerken o da kımıldıyo kendine en uygun pozisyonu bulunca duruyorsıpa
Çoooook özledim yarın kontrolüm var sabırsızlıkla bekliyorum
Bende artık çok güzel hissediyorum gele dün yerinde durmadı oğluşum bizde eşimde sürekli dra gidip bebişi görmek istyoz normalde kontroller ayda bir ama biz bi yolunu bulup erkenden gidiyoz
günaydın annişlerrrrrrrrrr
Hahaaha bizde öyle bir ayı hiç buldurmadık zaten hep bi bahanemiz var
Dışardan da hissediliyor artık ben elimi koydugumda hissediyorum , eşim daha hissedemedi, hele bazen toplanıyor bir yere semsert oluyor karnımın orası bu arada benimki bütün karnımı kaplamış gibi önce soldaydı şimdi sağda nasıl oldu bilmiyorum, nasıl olsa tek çocuğum sere serpe yatıyım diyo herhaldeheyet raporu alıyorum dr.dan inşallah vermemezlik etmez okulların kapanmasına 1 ay kaldı zaten. Seminerlerin bitmesine 3 gün kala benim rapor yine bitiyo , ya müdür idare etcek yada gitcem napıyım, gerçi okulu da çok özledim yaa, sen napıyosun raporlumusun okula devam mı?
Benim en basindan beri hep soldahic yer degismedi keyfi yerinde herhalde. Kocüşle annemede ellettim ben hissettiler ogluşu. Ben cok sukur saglikli bi hamilekik geciriyorum ve durmak yok ise devam az kaldi diye kendimi teselli ediyorum ayakta durunca belim agriyo ister istemez ama napcan ekmek parasi umarim sende sorun yasamazsin rapor konusunda sezonu kapatirsin
Vahsim gorüsün varmis yarin .. Bol bol hasret giderirsin oglunla artik .. Bende carsambayi bekliyorum sabirsizlikla
Herkeseee iyi pazarlar , annecikler ve kuzucukları iyidir umarım, biz bugün ablamlara gidicez hem benim geçmiş doğumgünümü hem de kızımızı kutlamak için, buarada limangoya bakıyodum görsin maternity nin hamile kıyafetleri var fiyatlar fena değil bence dışarıya göre, lcw ve defacto dışında fiyatlar çok uçuk
Senle filiz tahminde bulunmayin :)))hehe
Bende kiz hissediyorum ama erkek olacak diyorum :)
Filizcim severim senin gobusunu :).. Cok tatli cikmis coooook ..
Benimkide benziyor seninkine ...bacaklarim cok ince kurbaga modeli gibiyim bu ara :)
Hamileler sola yatsin yazisini okuduktan sonra sola agirlik verdim :)) sol yanim curuyecek :))
Bende simdilik hipp bebek yagini suruyorum..
Hahaaha bizde öyle bir ayı hiç buldurmadık zaten hep bi bahanemiz var
Dışardan da hissediliyor artık ben elimi koydugumda hissediyorum , eşim daha hissedemedi, hele bazen toplanıyor bir yere semsert oluyor karnımın orası bu arada benimki bütün karnımı kaplamış gibi önce soldaydı şimdi sağda nasıl oldu bilmiyorum, nasıl olsa tek çocuğum sere serpe yatıyım diyo herhaldeheyet raporu alıyorum dr.dan inşallah vermemezlik etmez okulların kapanmasına 1 ay kaldı zaten. Seminerlerin bitmesine 3 gün kala benim rapor yine bitiyo , ya müdür idare etcek yada gitcem napıyım, gerçi okulu da çok özledim yaa, sen napıyosun raporlumusun okula devam mı?
Benim en basindan beri hep soldahic yer degismedi keyfi yerinde herhalde. Kocüşle annemede ellettim ben hissettiler ogluşu. Ben cok sukur saglikli bi hamilekik geciriyorum ve durmak yok ise devam az kaldi diye kendimi teselli ediyorum ayakta durunca belim agriyo ister istemez ama napcan ekmek parasi umarim sende sorun yasamazsin rapor konusunda sezonu kapatirsin
Maşallah canımbaşından beri sağlıklı bi hamilelikse nadir kişilerdensin şanslısın yani ben de 2,5 aydır gayet iyiyim hiçbi sıkıntım yok ama benim okul çok uzak 1 saat sürüyor yol, 1 saatte gidiş 2 saat o yüzden gitmedim bana kalsa gitcektim de annem eşim izin vermedi . Evde paso tatildeyim bi ara memlekete gittim 2 hafta gezdim geldim . İnş canım ya rapor verir de son 1 ay bu sıcakta bu kadar tatilden sonra hiç çekilmez okul, sen de fazla ayakta durma 1.sınıflardı dimi seninki amanın gel de ayakta durma . Acayip maaş kesintisi var ya ücreti zaten almıyom maaşında nerdeyse 250 tlsini kesiyolar.
Aynen koptummmmAyyyy çok güldüm Allah da seni güldürsünGörüşün varmış deyince kendimi yakınını bekleyen bir mahkum gibi hissettim hepimiz iple çekiyoruz dimi görüşümüzü hadi bakalım seninde az kalmış güzel haberlerle dönelim inşallah
Maşallah canımbaşından beri sağlıklı bi hamilelikse nadir kişilerdensin şanslısın yani ben de 2,5 aydır gayet iyiyim hiçbi sıkıntım yok ama benim okul çok uzak 1 saat sürüyor yol, 1 saatte gidiş 2 saat o yüzden gitmedim bana kalsa gitcektim de annem eşim izin vermedi . Evde paso tatildeyim bi ara memlekete gittim 2 hafta gezdim geldim . İnş canım ya rapor verir de son 1 ay bu sıcakta bu kadar tatilden sonra hiç çekilmez okul, sen de fazla ayakta durma 1.sınıflardı dimi seninki amanın gel de ayakta durma . Acayip maaş kesintisi var ya ücreti zaten almıyom maaşında nerdeyse 250 tlsini kesiyolar.
Gunun haberi
Benim pipili sanılan bebis kukulu cikti ultrasonda dakikalarca pipi arayan doktor bı sey bulamadı :18:
Tam dönmeyen gicik bebis doktoru cok ugrastirdi ama yapilan tum taramalarda bir fazlalik bulunmadi
Eşimde bende aynen su durumdaydıkBuda doktor
iyiyimçok şükür..sen nasılsın canım ..kuzucuk nasıl..canım nasılsın napıosunnnnn bakımmmm pek gelmez oldun
benım cıktı gobegım baya
Eklerım bıara resım
bende özledim sizleri bu aralar annemle hsret gideriyorumSelam kacak görünmüyorsun bu aralar , özletme kendini bu kadar , bebisini opuyorum
Dualarin icin sagol :)
:
Kizlar iyi geceler yorgunun bu gun biraz yatayım artik :)
Şoktan gec çıktığım icin simdi aklima geldi doktor çıkışı o tarafta isimiz oldugu icin Eyüp sultana gittik , gitmişken türbenin avlusuna oturdum hepimiz adına Yasin , Fetih suresi ve Ayetel Kursi okudum , Rabb'ime saglikli , sihhatli , hayirli evlatlar vermesi icin dua ettim. Rabbim kabul eder insallah :))
Kızlar bişey dicem biliyorum kızacaksınız ama. Benim bir kızım var ve ikincisi de kız ben bunu o kadar çok erkek istemiştim ki ama malesef kız. Bazen içimden geçirmiyorum değil acaba ben bu kızımı sevecek miyim diye. Allah herkeze sağlık bi bebek versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?