2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

Bende artık çok güzel hissediyorum gele dün yerinde durmadı oğluşum bizde eşimde sürekli dra gidip bebişi görmek istyoz normalde kontroller ayda bir ama biz bi yolunu bulup erkenden gidiyoz

Bende artık çok güzel hissediyorum gele dün yerinde durmadı oğluşum bizde eşimde sürekli dra gidip bebişi görmek istyoz normalde kontroller ayda bir ama biz bi yolunu bulup erkenden gidiyoz

Hahaaha bizde öyle bir ayı hiç buldurmadık zaten hep bi bahanemiz var
Dışardan da hissediliyor artık ben elimi koydugumda hissediyorum , eşim daha hissedemedi, hele bazen toplanıyor bir yere semsert oluyor karnımın orası bu arada benimki bütün karnımı kaplamış gibi önce soldaydı şimdi sağda nasıl oldu bilmiyorum, nasıl olsa tek çocuğum sere serpe yatıyım diyo herhalde heyet raporu alıyorum dr.dan inşallah vermemezlik etmez okulların kapanmasına 1 ay kaldı zaten. Seminerlerin bitmesine 3 gün kala benim rapor yine bitiyo , ya müdür idare etcek yada gitcem napıyım, gerçi okulu da çok özledim yaa, sen napıyosun raporlumusun okula devam mı?

günaydın annişlerrrrrrrrrr

Günaydın canım

Herkeseee iyi pazarlar , annecikler ve kuzucukları iyidir umarım, biz bugün ablamlara gidicez hem benim geçmiş doğumgünümü hem de kızımızı kutlamak için, buarada limangoya bakıyodum görsin maternity nin hamile kıyafetleri var fiyatlar fena değil bence dışarıya göre, lcw ve defacto dışında fiyatlar çok uçuk

Vahsim gorüsün varmis yarin .. Bol bol hasret giderirsin oglunla artik .. Bende carsambayi bekliyorum sabirsizlikla

Vahsim gorüsün varmis yarin .. Bol bol hasret giderirsin oglunla artik .. Bende carsambayi bekliyorum sabirsizlikla

Ayyyy çok güldüm Allah da seni güldürsün Görüşün varmış deyince kendimi yakınını bekleyen bir mahkum gibi hissettim hepimiz iple çekiyoruz dimi görüşümüzü hadi bakalım seninde az kalmış güzel haberlerle dönelim inşallah

Topshop ve h&m dede fiyatlar cok uygun oralara bi bak istersen hem cok hos seyler var normaldede giymeye devam edebiliriz

hahaha ay biz yapalım puffy ablayla ya erkek olcak senin diimde nede olsa tersi çıkar:) gönlüne göre olsun canım benım göbegim baya çıktı evet ay sizlerde ekleyin yahu bosunamı acıldıı o topik bende sola yatıom ama çokta dönüyorum :)

Aynen koptummmm:1

Ohh ii olmus gezmissin ne guzel calis calis nereye kadar omrumuz calismakla geciyo firsatlari degerlendirmek lazim. Cokmus kesinti sinir oldum simdi 3 kurus aliyoz her firsatta kirpiliyo. 1 sinif benimkilar napcan az kaldi 3 haftavik:2: semineri dört gözle bekliyom.

aman allahım şuanda şoktayım yböyle oldum yazını okuyuncasen pipi gördüm demiştin ama sanki içime doğmuştu geçendfede sormuştum hatta değişmedi değilmi diye duan kabul oldu ama adına çok sevndim kaçıncı haftanda pipi görmüştünüz birde kaçboyutlu bakılmıştı nasıl bişiydi pipi anlatsana abla valla çatlayacam benimkide dönerdiye ödüüüüümm kopuyoooooooorrrrrha bişiy daha o pipiyi gördüğün görüntü varsa koyarmısın lütfennn

Son düzenleme:
kızlar selamlar... nasılsınızz??? umarım herkes bebişleriyle sağlıklı ve mutludur..benim bi tane daha ufaklık olduğu için pek yazamıyorum ama hep takipteyimm.. çarsamba günü doktora gittik cinsiyetini emin olmamakla birlikte erkek dedi çok sevindik bi kızımız vardı bi de oğlumuz olursa daha çok sevinicez.. inşallah değişmez bizimki de.puffynin mesajı okuyunca da gülmekten öldüm zaten..

günaydınn herkese yaa benim 2 gündür uyanıp yataktan kalktığımda ayaklarım çok acıyo üstüne basarken böyle parmak uclarına dogru olan tabanım altıda sanki kırmızı mor gibi şiştide ayaklarım bacaklarım ;(

canım nasılsın napıosunnnnn bakımmmm pek gelmez oldun
benım cıktı gobegım baya
Eklerım bıara resım
iyiyimçok şükür..sen nasılsın canım ..kuzucuk nasıl..
annem geldi memleketten
pek giremiyorum..arada tel.den okuyorumda yazmaya üşeniyorum:)
ya bende göbek filan yok
senin maşallah çok güzel çıkmış..
dr. anca 5 bitiminde çıkar dedi..yinede bekliyorum işte bir ümit :))
Selam kacak görünmüyorsun bu aralar , özletme kendini bu kadar , bebisini opuyorum
Dualarin icin sagol :)

:
bende özledim sizleri bu aralar annemle hsret gideriyorum
bakamadım pek :)
bende öpüyorum

Allah razı olsun..

Kızlar bişey dicem biliyorum kızacaksınız ama. Benim bir kızım var ve ikincisi de kız ben bunu o kadar çok erkek istemiştim ki ama malesef kız. Bazen içimden geçirmiyorum değil acaba ben bu kızımı sevecek miyim diye. Allah herkeze sağlık bi bebek versin.

Canımmm bak senin bir tane evladın var, o evlat sevgisini bizden daha iyi bilirsin. Şimdi benim doktorum da %70 kız dedi ve ben kız için çıldırıyorum, şimdi gidersek erkek derse üzülüp ağlamaktan korkuyorum. Sonra kafamdan atıyorum bu düşünceyi, her ne olursa olsun hayırlı sağlıklı evlat olsun. Sonuçta o bizim bir parçamız. Sence sevmemek mümkün mü???
Şükretcez, sakın öyle düşünme, erkek olursa belki hayırsız olcaktı ya da ne bileyim başka bişeyi olacaktı. Bebeğini sev, ona yansıtma. İlerde iyiki olmuş dersen şimdi böyle düşündüğün için pişman olursun belki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…