2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

Hakılısın ama daha hiç göbeğimi sevmedim daha eşim daha çok erkek istedi ve hala belki değişir deyip duruyor. Ama o gene de göbüşümü öpüp duruyor kızım diye seviyor. Allah sağlıklı hayırlı evlat versin inş. hepimize

Yarın başka dr. gidecem bakalım o ne diyecek kendi dr. utanıyorum artık 10 güne bir gitye. bir ben daha hissetmiyorum daha 15+4 günlük hamileyim.

kızlarr bu sola yatma işi beni çok zorluyor ya normalde yüz üstü yatardım hep.. gece önce sola yatıyorum ama 1 saat sonra falan uyanıyorum sol tarafım uyuşmuş oluyor mecbur sağa dönüyorum, bu sefer de 1 saat sonra sağ tarafım uyuşuyor dönüyorum sola.. bütün gece böyle geçiyor doğru düzgün uyuyamıyorum hiç ( ne yapacağımı bilemiyorum

Kızlaar sabah kalktım boynum fena tutulmuş hatta sol omzuma vuruyo ölüyorum yaa Hareketlerim de robot gibi tüm bedenimi çeviriyorum dönerken

Dilsaat canım sanırım hepimizde aynı durum var. Resmen sol tarafım çürüdü. Bende gece bi sağa bi sola dönüyom arada sırt üstü yatıyorum, böyle böyle gitcek artık

canım bende 3. oğluma hamileyim tabiki bende kız istiyordum ama evladın kızı erkeği yok hepsinin sevgiside aynı kesinlikle üzülmedim allah yeterki hayırlısını sağlıklısını versin bu şekilde düşünme kızını kucağına aldığında mutlaka seveceksin

Ay kızlar dışardan geldim çıkılacak gibi değil yanıyor ortalık eve zor attım kendimigüya bu redbull uçuş gününe gidelim dedik kıyamet gibi insan beynim döndü resmen.

Kızlaaaaaarrrr ebebek'ten 100 lira alışverişe 50 tl indirim kazandım Ne alsam diye düşünüyorum, emzirme minderi gibi ıvır zıvırları mı alsam napsam eşimden de 40 tl indirim kazandım

Not: Show tvdeki Merhaba Bebek programında çıkan kodla kazandım. Her hafta var, muhakkak takip edin.

canım şimdi yıne iyi zamanlarımız bi de göbekler iyice cıkınca gör sen..ama insan alışıyor sola yatmaya da.ben kızımda bi alıştım normalde de sola yatarak uykuya dalıyordum artık.gece derin uykudan uyanınca bile bebeğin aklına gelcek ve otomatikman sola döneceksin zamanla.asıl zor uyku ya da uykusuzluk 8. ve 9. ayda oluyor.

Yarın başka dr. gidecem bakalım o ne diyecek kendi dr. utanıyorum artık 10 güne bir gitye. bir ben daha hissetmiyorum daha 15+4 günlük hamileyim.

canım Allah öncelikle hepimize sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin. kız iyidir.kız çocukları annelerinin arkadaşları,sırdaşları,hayattaki yarenleridir.En çok kızlar annelerine merhamet eder,ve en cok kızlar annelerinin yanında olur.benim 3 erkek kardeşim var ama annemi en çok ben düşünürüm.Belli bi yaştan sonra erkek çocukları dışarıya,eşlerine bağımlı oluyorlar ama kızlar öyle değil.bu söylediklerim benim ve çevremde gördüğüm kişiler için yaptığım bi çıkarım.benim de bi prensesim var.ve onunla çokkk mutluyum.sen de kız olsun erkek olsun doğacak çocuğuna sonradan cok üzülür, pişman olursun.böyle düşünmemeye çalış canım..Allah herseyin hayırlısını versin cümlemize..

Kızlar selamm...
Gece rüyamda bebeğimi gördüm. Çok karışık kargaşa içinde oğlumu kucağıma alıyorum ama nasıl oluyorsa sanki 1 yaşında doğurmuşum gibi büyüktü ve konuşuyordu. Her halta bir cevap veriyordu... Anammm işimiz var senle dedim

Bence biberon emzik suluk pisik kremi alt acma banyo malzemesi vs alabilirsin

Bence biberon emzik suluk pisik kremi alt acma banyo malzemesi vs alabilirsin

haklısın canım, biberon ve emzik biraz daha beklesin çünkü hiç bi fikrim yok onlar hakkında ama banyo malzemeleri, emzirme destek minderi, alt açma olabilir. o kadar çok alınacak şey var ki hangisinden başlayacağımı şaşırıyorum :))

Biz kocüşle bi liste yaptik defter tutuyoz lazim olanlari aklimiza geldikce duydukca not aliyoruz tavsiye edilen markalarla birlikte. Istanbulda havuzku han varmis eminönunde bebeke dair hersey satiliyormus birde marmara forum yada forum sitanbuldada cok kapsamli bebek icin magazalar varmis bikac haftaya gidip soyle bi kolacan etcez belki almaya baslariz simdiden. Ama buyuk alisveris icin agustosu bekliyoz temmuzda tatile gitcez sonra ben annemin yanina gitcem derken donusum agustosu bulcak o zaman odasindan emzigine hastanede lazim olanlara kadar her burseyi alalim diyoz

teşekkür ederim canımcımmm, kıyafet almak istemiyorum, elim değsin istiyorum. Bi bak bakalım belki bana fikir verirsin

Ben de eve yeni geldim, LCW dan kot hamile tulumu aldım. Bebişime ilk defa bişey aldım 3 tane minnacık çorap
Sen naptın karar verdin mi ne alacağına , valla ben baktım da büyük parçalar zaten hem çok pahalı hem de şimdi almak için çok erken evde de kalabalık eder.Bence de denizkızının dediği gibi ufak tefek şeyler alsan daha iyi olur.

Hayırlara çıksın inşallah

Ağustos erken değil mi canım ya ben herhalde herşeyi son aya alırım diyorum. Hangi marka iyi konusunda not almanız çok iyi az önce emziklere bayıldım bi tanecik alıyım dedim ama hangisi iyi bilemedim chicco falan vardı çok şekerler o konularda(marka konusunda) bizi de bilgilendirirsen seviniriz

bende ıyıyım canım randevuma gun sayıyorum persembe gunu bakalım nasıl oldu kuzucugummmm
evet baya cıktı gobegım canımm senınde vardır cnm dar gıydıgınde cıkıodur mutlaka

geecenn haftada ben kazandımm ama 300e 100 ındırımm

cok iyi fıkır valla yazılması bende yazmayı dusunuyorummm..
havuzlu han bılıyorum emınonunde cok uygun seyler var bende orayı dusunuyorumm..

Tatlım biz çok heyecanlıyız zor tutuyoruz kendimizi birde bebeğin erken gelme îhitimaline karşı Ağustos çok ideal geldi bize :)

Gidip herseyi alırız dîyorum burada bilgilerimizi paylaşmak çok ii oluyor

Aynen nasıl hevesle alışveriş yapmak istiyorum bi bilsen ama şimdilik tutuyorum kendimi bakalım daha ne kadar dayanabilcem bide zaten evde hiç yer yok napcaz bilmem

gündüz sürekli okuyorum iş yerinde ama cevap yazamıyorum buraya..dün doktor randevumuz vardı 3lü test için kan aldı ultrasonda çok hareketli olduğu için cinsiyeti tam emin olmamakla birlikte oğlan gözüküyor dedi..rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah ..
adını metin eban koyacağız oğlan olursa kız olursa da ezgi asu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…