Canımmm bak senin bir tane evladın var, o evlat sevgisini bizden daha iyi bilirsin. Şimdi benim doktorum da %70 kız dedi ve ben kız için çıldırıyorum, şimdi gidersek erkek derse üzülüp ağlamaktan korkuyorum. Sonra kafamdan atıyorum bu düşünceyi, her ne olursa olsun hayırlı sağlıklı evlat olsun. Sonuçta o bizim bir parçamız. Sence sevmemek mümkün mü???
Şükretcez, sakın öyle düşünme, erkek olursa belki hayırsız olcaktı ya da ne bileyim başka bişeyi olacaktı. Bebeğini sev, ona yansıtma. İlerde iyiki olmuş dersen şimdi böyle düşündüğün için pişman olursun belki.
Kızlar bişey dicem biliyorum kızacaksınız ama. Benim bir kızım var ve ikincisi de kız ben bunu o kadar çok erkek istemiştim ki ama malesef kız. Bazen içimden geçirmiyorum değil acaba ben bu kızımı sevecek miyim diye. Allah herkeze sağlık bi bebek versin.
Ohh ii olmus gezmissin ne guzel calis calis nereye kadar omrumuz calismakla geciyo firsatlari degerlendirmek lazim. Cokmus kesintisinir oldum simdi 3 kurus aliyoz her firsatta kirpiliyo. 1 sinif benimkilar napcan az kaldi 3 haftavik:2: semineri dört gözle bekliyom.
Evet çok kesinti oluyor ya
Kızlaaaaaarrrr ebebek'ten 100 lira alışverişe 50 tl indirim kazandımNe alsam diye düşünüyorum, emzirme minderi gibi ıvır zıvırları mı alsam napsam eşimden de 40 tl indirim kazandım
Not: Show tvdeki Merhaba Bebek programında çıkan kodla kazandım. Her hafta var, muhakkak takip edin.
SüpermişNe güzelll hayırlı olsun canım güzel güzel harca
Neler var bi bakıyım
SüpermişNe güzelll hayırlı olsun canım güzel güzel harca
Neler var bi bakıyım
kızlarr bu sola yatma işi beni çok zorluyor yanormalde yüz üstü yatardım hep.. gece önce sola yatıyorum ama 1 saat sonra falan uyanıyorum sol tarafım uyuşmuş oluyor mecbur sağa dönüyorum, bu sefer de 1 saat sonra sağ tarafım uyuşuyor dönüyorum sola.. bütün gece böyle geçiyor doğru düzgün uyuyamıyorum hiç ( ne yapacağımı bilemiyorum
Yarın başka dr. gidecem bakalım o ne diyecek kendi dr. utanıyorum artık 10 güne bir gitye. bir ben daha hissetmiyorum daha 15+4 günlük hamileyim.
Kızlaaaaaarrrr ebebek'ten 100 lira alışverişe 50 tl indirim kazandımNe alsam diye düşünüyorum, emzirme minderi gibi ıvır zıvırları mı alsam napsam eşimden de 40 tl indirim kazandım
Not: Show tvdeki Merhaba Bebek programında çıkan kodla kazandım. Her hafta var, muhakkak takip edin.
Bence biberon emzik suluk pisik kremi alt acma banyo malzemesi vs alabilirsin
Biz kocüşle bi liste yaptik defter tutuyoz lazim olanlari aklimiza geldikce duydukca not aliyoruz tavsiye edilen markalarla birlikte. Istanbulda havuzku han varmis eminönunde bebeke dair hersey satiliyormus birde marmara forum yada forum sitanbuldada cok kapsamli bebek icin magazalar varmis bikac haftaya gidip soyle bi kolacan etcez belki almaya baslariz simdiden. Ama buyuk alisveris icin agustosu bekliyoz temmuzda tatile gitcez sonra ben annemin yanina gitcem derken donusum agustosu bulcak o zaman odasindan emzigine hastanede lazim olanlara kadar her burseyi alalim diyozhaklısın canım, biberon ve emzik biraz daha beklesin çünkü hiç bi fikrim yok onlar hakkında ama banyo malzemeleri, emzirme destek minderi, alt açma olabilir. o kadar çok alınacak şey var ki hangisinden başlayacağımı şaşırıyorum :))
teşekkür ederim canımcımmm, kıyafet almak istemiyorum, elim değsin istiyorum. Bi bak bakalım belki bana fikir verirsin
Kızlar selamm...
Gece rüyamda bebeğimi gördüm. Çok karışık kargaşa içinde oğlumu kucağıma alıyorum ama nasıl oluyorsa sanki 1 yaşında doğurmuşum gibi büyüktü ve konuşuyordu. Her halta bir cevap veriyordu... Anammm işimiz var senle dedim
Biz kocüşle bi liste yaptik defter tutuyoz lazim olanlari aklimiza geldikce duydukca not aliyoruz tavsiye edilen markalarla birlikte. Istanbulda havuzku han varmis eminönunde bebeke dair hersey satiliyormus birde marmara forum yada forum sitanbuldada cok kapsamli bebek icin magazalar varmis bikac haftaya gidip soyle bi kolacan etcez belki almaya baslariz simdiden. Ama buyuk alisveris icin agustosu bekliyoz temmuzda tatile gitcez sonra ben annemin yanina gitcem derken donusum agustosu bulcak o zaman odasindan emzigine hastanede lazim olanlara kadar her burseyi alalim diyoz
bende ıyıyım canım randevuma gun sayıyorum persembe gunu bakalım nasıl oldu kuzucugummmmiyiyimçok şükür..sen nasılsın canım ..kuzucuk nasıl..
annem geldi memleketten
pek giremiyorum..arada tel.den okuyorumda yazmaya üşeniyorum:)
ya bende göbek filan yok
senin maşallah çok güzel çıkmış..
dr. anca 5 bitiminde çıkar dedi..yinede bekliyorum işte bir ümit :))
geecenn haftada ben kazandımm ama 300e 100 ındırımmKızlaaaaaarrrr ebebek'ten 100 lira alışverişe 50 tl indirim kazandımNe alsam diye düşünüyorum, emzirme minderi gibi ıvır zıvırları mı alsam napsam eşimden de 40 tl indirim kazandım
Biz kocüşle bi liste yaptik defter tutuyoz lazim olanlari aklimiza geldikce duydukca not aliyoruz tavsiye edilen markalarla birlikte. Istanbulda havuzku han varmis eminönunde bebeke dair hersey satiliyormus birde marmara forum yada forum sitanbuldada cok kapsamli bebek icin magazalar varmis bikac haftaya gidip soyle bi kolacan etcez belki almaya baslariz simdiden. Ama buyuk alisveris icin agustosu bekliyoz temmuzda tatile gitcez sonra ben annemin yanina gitcem derken donusum agustosu bulcak o zaman odasindan emzigine hastanede lazim olanlara kadar her burseyi alalim diyoz
Ben de eve yeni geldim, LCW dan kot hamile tulumu aldım. Bebişime ilk defa bişey aldım 3 tane minnacık çorap
Sen naptın karar verdin mi ne alacağına , valla ben baktım da büyük parçalar zaten hem çok pahalı hem de şimdi almak için çok erken evde de kalabalık eder.Bence de denizkızının dediği gibi ufak tefek şeyler alsan daha iyi olur.
Hayırlara çıksın inşallah
Ağustos erken değil mi canım ya ben herhalde herşeyi son aya alırım diyorum. Hangi marka iyi konusunda not almanız çok iyi az önce emziklere bayıldım bi tanecik alıyım dedim ama hangisi iyi bilemedim chicco falan vardı çok şekerlero konularda(marka konusunda) bizi de bilgilendirirsen seviniriz
bende ıyıyım canım randevuma gun sayıyorum persembe gunu bakalım nasıl oldu kuzucugummmm
evet baya cıktı gobegım canımm senınde vardır cnm dar gıydıgınde cıkıodur mutlaka
geecenn haftada ben kazandımm ama 300e 100 ındırımm
cok iyi fıkır valla yazılması bende yazmayı dusunuyorummm..
havuzlu han bılıyorum emınonunde cok uygun seyler var bende orayı dusunuyorumm..
Tatlım biz çok heyecanlıyız zor tutuyoruz kendimizi birde bebeğin erken gelme îhitimaline karşı Ağustos çok ideal geldi bize :)
Gidip herseyi alırız dîyorum burada bilgilerimizi paylaşmak çok ii oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?