- 7 Ocak 2013
- 426
- 91
- 48
Aynen nasıl hevesle alışveriş yapmak istiyorum bi bilsenama şimdilik tutuyorum kendimi bakalım daha ne kadar dayanabilcem bide zaten evde hiç yer yok napcaz bilmem
gündüz sürekli okuyorum iş yerinde ama cevap yazamıyorum buraya..dün doktor randevumuz vardı 3lü test için kan aldı ultrasonda çok hareketli olduğu için cinsiyeti tam emin olmamakla birlikte oğlan gözüküyor dedi..rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah ..
adını metin eban koyacağız oğlan olursa kız olursa da ezgi asu
canımmm dediğim gibi kıyafet dışındıkileri alcam sanırım. Bu arada ağustos ayı mı erken olur diyosun. Benim naçizane fikrim Ağustos aynın sonunda artık doğum çantalarımızı hazırlamış olmamız gerekir. Ben hepsini birden alma taraftarı değilim. Öncelikle bi alışveriş listesi hazırlayıp her çıkmamıza 2-3 parça almak istiyorum. Diğer topikten bi arkadaşım var hiç bişe almadı, son aylara bıraktı şuan 7 ayı geçti tam alışverişe çıkacaktı ki şişkinlikleri üstüne bi de morarmaları başladı. Ve şuan bezini dahi internetten almak zorunda kaldı. Halbuki ne hayalleri vardı. Böyle alan çok arkadaşım oldu inan onlarda o kargaşada ne aldıklarını anlamadılar.
Ben düğün alışverişini toplu ve son zamana almaya bırakmıştım. Ama neyi nasıl aldım inan hatırlamıyorum. Sonradan bakınca ne saçma şeyler aldığımı gördüm. O yüzden ben kendimi bildiğim için zamana yayma fikri daha akıllıca geliyo.
Tatlım ben ilçede yaşıyorum o yüzden istanbula Haziran'da gidip görsem belk ufak şeyleri alabilirîm ama şimdilik odasını arabasını falan Ağustos'ta almayı planlıyorum koca bî ay hîser hîser alırım istanbuldan. İnşallag şişmem rahat rahat alırım çantamı bile hazırlayıp arabama atcam erken gelirse oğluşum hazır olur herşeyi
merhaba kızlar, nasılsınız?
yüzünde lekeler olan varmı, benim çok kötü oldu kara kara çok rahatsız oluyorum,
kızdır ondandır diyorlar ama daha belli değil cinsiyeti
birde benim ikinci olacağı için yeni doğan döneminde benim en çok kullandığım şeyler
0-3 ay, 0-6 ay, 6-12 ay zıbınlar tulumlar ( hediyede çok geliyor fazla almayın)
kusmuk mendilleri (bol bol kusuyorlar :)
ana kucağı , (bebek arabası bence ilk etapta gerekli değil kasım ayındada arabaya koyup gezdiremeyiz
bebek battaniyeleri
biberon ( ben almamıştım hastane çantasında, sütüm gelmedi bir hafta hastaneden ayarlamıştık biberon)
emzirme atleti ve sütyeni (süt dolunca şişiyorlar bedeninizden büyük alın)
naçizane tavsiyelerim kızlar..
O zaman işin çok zor çok yer kaplayacak çocuk eşyaları beşiğinde oyuncakları arabası derken. Biz çok şükür iki çocuk odasına sahibiz hiç yer derdim yok ama en kullanışlı olduğuna emin olana kadar beklemek Taraftarıyım
canımmm dediğim gibi kıyafet dışındıkileri alcam sanırım. Bu arada ağustos ayı mı erken olur diyosun. Benim naçizane fikrim Ağustos aynın sonunda artık doğum çantalarımızı hazırlamış olmamız gerekir. Ben hepsini birden alma taraftarı değilim. Öncelikle bi alışveriş listesi hazırlayıp her çıkmamıza 2-3 parça almak istiyorum. Diğer topikten bi arkadaşım var hiç bişe almadı, son aylara bıraktı şuan 7 ayı geçti tam alışverişe çıkacaktı ki şişkinlikleri üstüne bi de morarmaları başladı. Ve şuan bezini dahi internetten almak zorunda kaldı. Halbuki ne hayalleri vardı. Böyle alan çok arkadaşım oldu inan onlarda o kargaşada ne aldıklarını anlamadılar.
Ben düğün alışverişini toplu ve son zamana almaya bırakmıştım. Ama neyi nasıl aldım inan hatırlamıyorum. Sonradan bakınca ne saçma şeyler aldığımı gördüm. O yüzden ben kendimi bildiğim için zamana yayma fikri daha akıllıca geliyo.
yüzünde lekeler olan varmı, benim çok kötü oldu kara kara çok rahatsız oluyorum,
birde benim ikinci olacağı için yeni doğan döneminde benim en çok kullandığım şeyler
ana kucağı , (bebek arabası bence ilk etapta gerekli değil kasım ayındada arabaya koyup gezdiremeyiz
bebek battaniyeleri
biberon ( ben almamıştım hastane çantasında, sütüm gelmedi bir hafta hastaneden ayarlamıştık biberon)
canımmm verdiğin bilgiler için teşekkürler, deneyimli annelerin varlığı bizim için iyi oluyor. Yüz lekelenmelerinden çok korkuyorum ben. Halbuki oğlan yapar derler ama hurafe tabiki. Kesinlikle daha kötü olmadan güneş kremi kullanmalısın canım
Ayrıca kızlar biz de ilk etapta arabasını almayabiliriz. Zaten kış bebeği olacağı için çok fazla da çıkıp gezebileceğimizi sanmıyorum. Yani biz öyle olcaz sanırım. Bi de köy gibi bi yerde yaşadığımızı varsayarsak
Keşke benim de bir odam olsaydı kiracıyız idare etcez artık, şifonyer gibi bişey alırım artık idareten ona koyarım bebek eşyalarını, beşiğe bile yer yok aslında amanınsenin ne güzel istediğince döşe dün markofoni de annelik heyecanı diye bi mağaza vardı ordaki bebek odası tablolarına bayıldım mesela
Öylemi diyosun bide benim doğum 27 Ekim görünüyor. Benimki büyük sizden ben de ağustosta başlıyım bari bişeyler almaya. Ben de hiç öyle acele sevmem en kalitelisi en güzeli olsun isterim her yere bakıp öyle almazsam içim rahat etmez
Teşekkür ederiz tavsiyelerin için
Mesela düşündüm de mama sandalyesi de 6 aydan sonra alınır acelesi yok. Dediğin gibi bebek arabasının da acelesi yok. Ebebeği incelerken baktım oto koltugu ayrı,ana kucağı ayrı ne farkı var acaba bi tane alsak yetmiyomu .Ben kraft veya chicco almayı düşünüyorum bayağı pahalılar ama napcaz bebişimize herşeyin en güzeli layık
Ah kuzum ana kucağı ilk 1 yıl için çünkü bebiş dik duramaz hem ana kucağıyla çocuğuda taşıyabîlrsin uyurken vs ama oto koltuğu 1 yaşından sonra arabaya savitleniyo
bebek battaniyeleri
Kizlar emzik ve biberonda MAM markasini tavsiye ederim , internette bakabilirsiniz doktorlar ebeler burda o markayi cok oneriyorlar ..
Oglumda kullandim , cok memnun kaldim ..
Anakucagina 8-9 aydan sonra konulmuyor bebekler .. Ozamanda I numarali araba koltuguna biniyorlar
Burda maxi cosi markasi cok tutuluyor ..
maxi bebek arabası cok guzel veee harıkaaaaa 1.700 1.900 arasında canım
3lü seklınde burda begendım
Filizcim araba alırken arananın ağırlığı ve bagajda kapladığı hacim kolay açılır kapanır olması çok önemli. Ben baston tipi alacağım maclaren markasını tercih edecek gibi görünüyorum. Çok büyük araba alan arkadaşlarım hep pişman yanlışta anlaşılmasın ben maxi cosi markası için demedim genel olarak duyduklarımdan bahsedîyorum
dogru canımm agırdır ama cok guzel maxi maclarende guzell sarachaneye gıtmek lazım orda baya uygun olur bu markalarda varmıss
benım ıstedıgım arraba cok pahalı ama almam okadar para verıppp
Saraçhane neresi kız ucuz olur mu ki piyasadan başka neler vardır:44:
Tekîrdağdan mısıntatlım 59u görünce merak etttîm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?