2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
topkapı tarafında canım tabıykıde pıyasadan dahada ucuz oluooooo bsııklet bebek arabası bebek gerecleri falan var canımmm
duymadınmı hıc? ıstda deılmıydın kız sen

Yok tatlım ben Tekirdağ dayım. İstanbulda bi ayağımız ama pek öyle handır bilmiyom avm gençliği olduk

Yok tatlım ben Tekirdağ dayım. İstanbulda bi ayağımız ama pek öyle handır bilmiyom avm gençliği olduk

aaa marmara form dıyınce bızım butarafta o avm o yuzden soledım ama geldıgınde mutlaka gıt sarachaneye cok uygun hersey..
bızım yazlıkta yenıcıftlık bıtımınde.cok gelmıstım tekıdaga

Oley ç sevindim Tekirdağ'dan birini gördüğüme hangi hastane hangi dra gidiyorsun. Bende saraydayım. Buraya gelin geldim

asrın tıp merkezi toygun başaran a gidiyorum canım baştan vatan hastanesi sedat tomruk tu doktorum ama hiçbir cevap alamadım bu yüzden toygun beye geldim çok memnunum çok ilgili bir doktor sen memnun musun doktorundan

aaa marmara form dıyınce bızım butarafta o avm o yuzden soledım ama geldıgınde mutlaka gıt sarachaneye cok uygun hersey..
bızım yazlıkta yenıcıftlık bıtımınde.cok gelmıstım tekıdaga

Bakalım inşallah gideriz :) yazlığa geldiğinde beklerim :)

asrın tıp merkezi toygun başaran a gidiyorum canım baştan vatan hastanesi sedat tomruk tu doktorum ama hiçbir cevap alamadım bu yüzden toygun beye geldim çok memnunum çok ilgili bir doktor sen memnun musun doktorundan

Tatlım ben petek Hanım'a hittîm reyapta hiç memnun kalmadım çık dolu başından savmaya çalışıyor özlem hanımı deneyeceğim birde bu hafta. Orhan ateşee çık iş bir Dr ama vatanda doğum yapıyı benim eşimde doğuma girmek istiyo o yüzden reyapta istiyoz bakalım asrıntupta doğum nasıl eş alıyorlar mı

Geçmişi oku oku bitiremedim kıyafetler konuşulmuş tecrübeli anneler tavsiyede bulunmuş saolsunlar eğer gündüz okusaydım bunları gidip alış veriş yapardım kesin :)) az önce anneme skypedan göbeğimi gösterdim zaten kilolu olduğum için göbeğim var ben hep kendi göbeğim diyordum ama annem hayır bebek göbeği olmuş diyor :))) bugün 4. Ayımı bitirdim artık 5 . ayın içine girmiş bulunuyorum vatana millete hayırlı olsun :))))

Alış verişler konuşulmaya başlamış bile :) size nacizane bi tavsiyem olacak araba alırken üstünün tamamen kapanmasına dikkat edin. Benim kız uyuduğunda ben battaniye örterdim çok zorlandım.

Doumdan nce bebek iin alverite neler alnmal doum al verii bebek iin al veri
bebek için alışveriş listesi / Bebek - Çocuk / Milliyet Blog
kızlar buralardan fikir edinebilirsiniz
linkler açılmayabilir gerçi yasaklamışlardı.
açılmazsa doğum alışverişinde neler alınmalı yazınca bloglardan faydalanabilirsiniz..
ben araba almıycam kışa denk geliyor..ana kucağı alıcam oto koltuğu olarakta kullanılanlardan..
marka olarak maxi cossie ve concord iyi gibi ,maxi daha hafifmiş..ama ikiside çok pahalı
ev küçük mecburen park yatak alıcam..onuda chiccodan baktım ama canlı görmek lazım
alışverişin bi kısmını annem halledecek eşimle, ben gezemiyorum..
hastane çıkışları, battaniye, mendil ve yığınla tulum hediye geldi:)
nettende kendi beğendiklerimi alırım Allah nasip ederse..emzik biberon ıvır zıvır anneme kaldı..
ablam ilk aylar için hastane çıkışlarının içindeki zıbınlardan çok almamı söyledi .çok kullanılıyomuş
ve kış olduğundan çıt çıtlı atletleri yarım kol al dedi..tulumlardansa alt üst takımlar daha kullanışlıymış..
ve anem kundak yapacak kundak almış:)
öyle eskilerin sıkı kundaklarından değil tabi..kalça olayına dikkat ederim ama bebeğin ilk aylarda anne karnında gibi hiisetmesini sağlıyomuş kundak..
benim öğrendiklerim bunlar belki faydası olur..
kul kurar Allah yazarmış:) Allahım nasip eder inş. bu güzellikleri yaşamayı..inş. nasip eder hepimize

bende ıyıyım canım randevuma gun sayıyorum persembe gunu bakalım nasıl oldu kuzucugummmm
evet baya cıktı gobegım canımm senınde vardır cnm dar gıydıgınde cıkıodur mutlaka

[/B]

seninle hep aynı gün oluyodu randevumuz
bu defa dr. pz.tesiye bıraktı
istersen daha erken gel kurma kafanda dedi..
pöff bilemedim perşembeye alsam mı..yoksa beklesem mi..
göbek asyaereninki gibi işte:) gazım varmış gibi
bende bol su içip suni göbek yapıyorum avunuyorum hahaha

günaydınnnnnnn şekerlerrrr ve göbüşlerindeki mucizelerrrr
ben bunu gece 1:41 de yazıyorum
uykum kaçtı
uzun zamandır gireiyorum
bu aralar aniden giren kasık ağrılarım var bu akşam üçüncü oldu
sol tarafımda yumurtalıklarımın olduğu tarafta sanki apandisim patlıycakmış gibi nefes alamadım nefes alınca daha doğrusu alırmış gibi yapınca bile korkunç bir acı hissettim biraz kıpırdamadan durunca geçti
bu miyom beni çok zorluycak hayırlısı bakalım inşallah bu sefer zamanında doğururum
öpüyorum hepinizi canlarım

Günün ilk günaydını benden olsun dedim.... GÜNAYDIN herkese bugün biraz canım sıkkın kardeşimle tartıştım erlenciyim uylum tutmadı inşallah canımın sıkkınlığ geçer

Kontrole gidecek anneler inşallah güzel haberlerle gelirsiniz cinsiyet öğreneceklerde yavrunuz inşallah gösterir mipi isteyenler mipi kuku isteyenlere kuku :))

günaydın annişlerr nasılsınızz:))

cumartesi yazamdım size ,biz doktorumuza gittik mantar için fitille kaşıntı kremi verdi.Gerçi gittiğimizde yoktu bişi ama genede dun kullandım.Gerçi nasıl o fitili hallettim sormayınn :)))) ne zor bişi yaa :)) bebişimizi gördükk 140 gr olmuş 14 cm :)) doktor bize erkek olabilir demişti çıkıntısı var ama bekliyelim kesin bişey soylemeylim dedi.Bu haftada sen bizimki bacak bacak üstüne at bacaklarıı kapatt inat etti göstermedi yaa :)) bir dahakine tatlı bişeyler ye gel bakalım bide ole dedii :)) kızmıdır nedirr nazlandı valla :)) hayırlısı olsun sağlıklı olsunda beklerizz cinsiyetini önemli değill :))

maxi bebek arabası cok guzel veee harıkaaaaa 1.700 1.900 arasında canım
3lü seklınde burda begendım

3usunu kardesim kullaniyordu canim , cok pratik gorunuyordu ama agirligina bakmadim ..
Fisqtlari dedigin gibi masallahli :))

Hepinize gunaydin guzel anneler ...
Cok kotu bir ruya ile uyandim , ufff esimi bastim ruyamda ya (((
Uyaninca soracagim bunun hesabini :)))

Iyi sohbetler diliyorum hepinize , kontrolu olan annelere guzel haberler ..
Vahsihatunum senin bgun randevun vardi degilmi ?? Guzel haverlerle gel insallah ..

Ben i$e gider .. Kolay gele :)

Gunaydiiiinn guzel bir hafta olsun herkez icin.
Bugün kontrolü olan arkadaslar güzel haberlerle gelin inşallah.
Bizimdw yarin kontrolumuz, belki bu sefer gosterir de ogreniriz kizmi erkekmi

evet canım aynı gunler oluo genelde randevularımız neharla sen benım aynı gıdıyorduk neharla aynı gun gene..
duramıosan gıt bence bende duramıom ama mecbur bana 2 3 hafta sonraya al dedı bende 2 haftaya aldm
buarada ordakı gobek benım kahvaltıdan sonrakı ve 1 lıtre su ıcmıstım bıraz sunı benımde

gunaydın canım hayırlı ısler sana bende avm gıdıcem ablamlarla gezıyım az
evet oldukca pahalı ama almassamda aklım kalıcakk
1700 de veremem agırlık olarak hafıf olanıda var canımmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…