Günaydın kızlar
Boynum ve omzum hala tutuk, sol kolumu kullanamaz oldumeşim nöbetten gelsin de ütülü havlu yaparız belki iyi gelir
kızlar ya ben park yatak alcam kısmetse almak için çok mu erken sizce , bende nede olsa alıncak bir taraftan ödenir diye düşünüyom ama bilemedim ya :44::44::44:
Günaydın kızlar
Boynum ve omzum hala tutuk, sol kolumu kullanamaz oldumeşim nöbetten gelsin de ütülü havlu yaparız belki iyi gelir
Günaydın kızlar yoğun bir gün beni bekliyor. Bu bebek kıyafatleri konusunda netten falan alırım diyordum ama haberleri izleyincevazgeçtim. 500 e yakın firmanın kıyafetleri kanserojem madde tespıt edilmiş. Artık pahalı falan ama en iyi marlalardan ve en azından tenine değen içlikleri organik almayı düşünüyorum.
Bu arada bu hafta meselesini doktara sordum benim tavkvimde 18. Hafta yazıyor . Ama ben 17. Haftaya girdim. 16+3 dedğinde doktor yani ben şimdi 17 hafta mı deyince hayır 16 hafta sen doğdığunda bir yaşında mı oluyorsun dedi bu konuda netleşti kafamda.
canım ben çok hevesleniyorum belki de o yüzden ama erken olduğunu düşünmüyorum. önümüzdeki aya başlicam artık. hepsini bi anda almak bizi çok zorlar çünkü.herkes kendi kesesine göre planlama yapmalı. odasınıysa ekim ayı gibi düşünüyoruz,maddi anlamda uygun olcağımız için
Günaydın kızlar
günaydınn annişler ve kızçeleri/oğluşlarıııı
hayırlı güzel bir hafta diliyoruz kuzumlaaaaa
evet canım aynı gunler oluo genelde randevularımız neharla sen benım aynı gıdıyordukneharla aynı gun gene..
duramıosan gıt bence bende duramıom ama mecbur bana 2 3 hafta sonraya al dedı bende 2 haftaya aldm
buarada ordakı gobek benım kahvaltıdan sonrakı ve 1 lıtre su ıcmıstımbıraz sunı benımde
günaydın tatlım çok geçmiş oşlsun ılık bi duş al eşinde sıcak havlu koydu mu iyyileşirsin inşallah vicks de sürebilirssin. sen antalya sıcağında ceyranda kalmışsın
günaydın tatlım bizde oğluşumla hepinize güzel bi hafta diliyoruz
Günaydın kızlar :)
Bugün kontrolüm var çok heyecanlıyım 3 haftadır görmüyorum yavrumu saatler çabuk geçsin diye bekliyorum :) Ve inşallah cinsiyetini öğreniriz.
bizimde cumaya randevumuzzzz çabuk geçsinde gidip görelim kuzumuzuuu %80 erkek demişti dr bakalım duruyomu mipisi yerinde
bana da bir çıkıntı var dedi ama net bir şey söylemedi erken diye inşallah bugün öğreniriz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?