2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
kızlar ya ben park yatak alcam kısmetse almak için çok mu erken sizce , bende nede olsa alıncak bir taraftan ödenir diye düşünüyom ama bilemedim ya :44::44::44:

Günaydın kızlar
Boynum ve omzum hala tutuk, sol kolumu kullanamaz oldumeşim nöbetten gelsin de ütülü havlu yaparız belki iyi gelir

Günaydın kızlar
Boynum ve omzum hala tutuk, sol kolumu kullanamaz oldumeşim nöbetten gelsin de ütülü havlu yaparız belki iyi gelir

ıyı gelır canım benımde tutulmustu ben şal sardım boynumaa sıcak tutmak lazım devamlı

kızlar ya ben park yatak alcam kısmetse almak için çok mu erken sizce , bende nede olsa alıncak bir taraftan ödenir diye düşünüyom ama bilemedim ya :44::44::44:

canım ben çok hevesleniyorum belki de o yüzden ama erken olduğunu düşünmüyorum. önümüzdeki aya başlicam artık. hepsini bi anda almak bizi çok zorlar çünkü.herkes kendi kesesine göre planlama yapmalı. odasınıysa ekim ayı gibi düşünüyoruz,maddi anlamda uygun olcağımız için

Günaydın kızlar yoğun bir gün beni bekliyor. Bu bebek kıyafatleri konusunda netten falan alırım diyordum ama haberleri izleyincevazgeçtim. 500 e yakın firmanın kıyafetleri kanserojem madde tespıt edilmiş. Artık pahalı falan ama en iyi marlalardan ve en azından tenine değen içlikleri organik almayı düşünüyorum.

Bu arada bu hafta meselesini doktara sordum benim tavkvimde 18. Hafta yazıyor . Ama ben 17. Haftaya girdim. 16+3 dedğinde doktor yani ben şimdi 17 hafta mı deyince hayır 16 hafta sen doğdığunda bir yaşında mı oluyorsun dedi bu konuda netleşti kafamda.

bencede ole olması lazım..bende sımdı 17 gırıcem ama 18 yazıcak

öncelikle geçmiş olsun canım , bende sen gibi düşünüyorum bebek kıyafetleri bile bayağı masraflı zaten , ben kıyafetleri 1,5 ay sonra anneme gidecem onla almayı planlıyorum bir 6 aylık olcaz o zaman kalanlarada yavaş yavaş doğuma kadar hallederim, en azından yatağı alsamda doğana kadar yarısını öderim taksitle bir anda boğmaz bizi diye düşünüyorum , doktora gidincede hastaneye doğum yapınca ne kadar sulancaz onu sordum 550-650 arasında, normal sezeryan tek oda çift oda değişiyo inşallah normal doğururum ama büyük ihtimal tek oda tutarız biz bir 600 de ona gidecek o yüzden bişeylere başlanmalı gibi geliyo .....

bebıs kıyafetletı konusulmus.ben sımdılık almayı dusunmuyorum.bıraz daha buyusun oglusum.7 aydan sonra allah ızın verırse alıcam.kızlar bı de bızım bebısler kıs bebegı sayılır.sımdı hep yazlıklar var.onu da goz ardı etmeyın derım.bıraz bekleyın agustos eylul gını hepsını alırız ınsallah

günaydınn annişler ve kızçeleri/oğluşlarıııı

hayırlı güzel bir hafta diliyoruz kuzumlaaaaa

Günaydın kızlar

günaydın tatlım çok geçmiş oşlsun ılık bi duş al eşinde sıcak havlu koydu mu iyyileşirsin inşallah vicks de sürebilirssin. sen antalya sıcağında ceyranda kalmışsın

günaydınn annişler ve kızçeleri/oğluşlarıııı

hayırlı güzel bir hafta diliyoruz kuzumlaaaaa

günaydın tatlım bizde oğluşumla hepinize güzel bi hafta diliyoruz

benim kaldı bu hafta..ben duramıyorumda eşimede pz.tesi uyuyo
mecburen bekliycem :)
şu hareketleri hissetsek de kontrol için gün saymayı bıraksak :)

Günaydın kızlar :)

Bugün kontrolüm var çok heyecanlıyım 3 haftadır görmüyorum yavrumu saatler çabuk geçsin diye bekliyorum :) Ve inşallah cinsiyetini öğreniriz.

neharcım geçmiş olsun canımmmm benimde soluma yatmaktan kolum boynum tutuluyo valla ama öğleye doğru geçiyo

Günaydın kızlar :)

Bugün kontrolüm var çok heyecanlıyım 3 haftadır görmüyorum yavrumu saatler çabuk geçsin diye bekliyorum :) Ve inşallah cinsiyetini öğreniriz.

bizimde cumaya randevumuzzzz çabuk geçsinde gidip görelim kuzumuzuuu %80 erkek demişti dr bakalım duruyomu mipisi yerinde

bebişlerimize alacağımız ciciler konuşulmuş ama ben daha bir tanecik çorap bile alamadım cinsiyetimiz belli olmadı hala, inşallah cuma günü kontrolümüzde gösterir bize rengimizi mavi mi pembe mi? öğrenir öğrenmez cici alcam kuzuma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…