Günaydın kızlar :)
Bugün kontrolüm var çok heyecanlıyım 3 haftadır görmüyorum yavrumu saatler çabuk geçsin diye bekliyorum :) Ve inşallah cinsiyetini öğreniriz.
Saat 11 de randevum varrrrrinş güzel haberlerle gelirim.Bebişimi görcem
annaaammmmkaçta gidiceksinnn hemen yaz olurmuuu
Günaydın hepinizee.
Hayırlı güzel haberlerle gelirsiniz inşallah.
Diloylom umarım gösterir bebiş kendini.Benim de daha 3 haftam var,
öyle özledim ki.
tamam tamam canım saat 16:00'da hayırlı haberlerle gelirim inşalah..
Teşekürler canım :) İnaşallah bakalım artık bol bol tatlı yiyorum şimdiden garantiye alayımGün saya saya bitiricez 9 ayı kucağımıza alıp koklayacağız inşallah allahın izniyle o zaman bütün özlemler bitecek :)
Bişi sorucam nergisyaseminden haberi olan var mı
Günaydın kızlar
Boynum ve omzum hala tutuk, sol kolumu kullanamaz oldumeşim nöbetten gelsin de ütülü havlu yaparız belki iyi gelir
Erken doğum olcakmış demek kardeşim de 7 aylık doğdu, avantajları da var sesleri çıkmıyo kedi yavrusu gibi vik vikkyuyuyor sürekli ve hızla büyüyor, 2 kg doğmuştu, seninkiler ikiz ya bide bakımı zor olur erken doğarlarsa akıllı akıllı uyurlar, 1-2 aya kadar da sen annelik tecrübesi edinmiş olursun, bizim üstteki ikizleri bitiyorum resmen böyle mi tatlı olunur burunlarını birbirlerine sürtüyolar, güzel bi arabaları var arabanın arkasında biri pembe biri mavi iki araba koltugu, arka camdada dikkat minik hanım var, dikkat minik bey var yazıyor, ailecek arabayı dolduruyolar ne hoş, kimseye ihtiyacları yok ikisi oynuyo güzel güzel 2 yaşındalar maşallah inş seninkileri de görürürz
Ancak geldim gecmisi okudum maşallah iyi kaynatilmis :)
Nehar sen bana yine abla de seviyorum abla demenizi , annenemin bir lafı vardi bodur tavuk her dem pilictir :)
Ufak tefek olmanın faydaları :) bu arada mayolar , bikiniler gicigim sana soyliyeyim
Rusları organize ediyorum bu gece hepsi bahçende gorursun sen
Filiz teyzenin yaptıklarını cok beğendim sepet cok guzel olmus eline saglık , yaaaa nerede bebek eşyası görsem gözüm donuyor :)
Burcak0606 canim oncelikle surekli yatmanın cok zor olduğunu bilen biri olarak Rabbim yardimcin olsun demek isterim.ama arkadasiz bu sure boyunca benimde senin kadar olmasada durumum doguma kadar ayni , ayağa kalabiliyorum ama max. Yarım saat ayakta durma hakkım var sonra 3 saat istirahat yarım saat ayakta 3 saat istrahat boyle gun geçiriyorum. Malesef yolculuk , deniz , disarida fazla vakit geçirmek yok banada kısıtlı her sey . Ama bu gunümüzede sukur bebisler olsun zaten hic oturmayacağız.
Durum boyle olunca bende el islerine sardım zaten. Yattığım yerden yada yarı oturarak yapıyorum :)
Bence sende basit şeylerle basla inan odaklandıginda apıyorsun internette her tarif var, ben hayatımda kece görmemiştim internette inceleye inçeleye yaptim :)
Rabbim yardimcimiz olsun
Vahsihatun kepçeden objelerin yanaklarını nasil renklendiriyorum :)) sırrım su pembe farlarim ve alliklarim :))
hayırlı sabahlar kızlarr..
söz verdiğim gibi sabah ilk iş fotoları yükledim diğer topiğe. dr dan mutlu mutlu donduk. bebişlerde hersey yolunda. büyümeye devamcok harekerlilerdi masallahh. onun eli onun kolu insan nereye bakacağını sasırıyo. bir tanesi takla atmak için pozisyon almıştı ama bir türlü atamadı cok guldukk söylediğim gibi tek foto alabilirmisiniz dedim doktor birinin kolu birinin bacağı birinin kafası sıgıyo dedi. olmadı yanii cinsiyet için bir tahminde bulunsanız dedim. tamamen tahmin edicem sonra bak böyle demiştiniz demeyin güvenmeyin dedi. 2 erkek 1 kız goruyorum gibi dedii
bizden bu kadar şimdilik teyzelerii.....
Canim gormemisim ... Oh oh herkes iyi haberlerle gelmis .. Darisi carsamba insallah benim basima :)
Canim ben elevit degilde benzeri bfemibion gunluk iki kapsel kullaniyorum .. Bu ilaclardan kilo alacagini dusunmuyorum , vitamin takviyesi ..
Cokmu aldin kilo simdiye kadar,???
Kizlar sol gögsumde hep ayni noktada sizlama var dunden beri , ara ara giriyor , sut kanalimi bilemedim ??
Selayhus , senle randevularimiz ayni gün canim benimde carsamba insallah hepimiz hayirli haberlerle geliriz
Kizlar bu arada benim göbegimin üst tarafi sis duruyor , ama alt tarafi daha yumusak bu nasil oluyor ??sizde nasil göbekleriniz?
Gunun haberi
Benim pipili sanılan bebis kukulu cikti ultrasonda dakikalarca pipi arayan doktor bı sey bulamadı :18:
Tam dönmeyen gicik bebis doktoru cok ugrastirdi ama yapilan tum taramalarda bir fazlalik bulunmadi
Eşimde bende aynen su durumdaydıkBuda doktor
Kizlar iyi geceler yorgunun bu gun biraz yatayım artik :)
Şoktan gec çıktığım icin simdi aklima geldi doktor çıkışı o tarafta isimiz oldugu icin Eyüp sultana gittik , gitmişken türbenin avlusuna oturdum hepimiz adına Yasin , Fetih suresi ve Ayetel Kursi okudum , Rabb'ime saglikli , sihhatli , hayirli evlatlar vermesi icin dua ettim. Rabbim kabul eder insallah :))
haftasonu konustuk bız canım bebısı ıyıydı.cınsıyetını kendı soylesn gelıncebugun yazdım bakalım ses cıkmadı
günaydın annecikler:)))))) bugun kontrolü olanlardan hayırlı güzel haberler bekliyorum:)))) benımde kontrolümü erkene almak zorunda kaldık:// bu hafta kasık agrısından öldüm ebeye sordum sabah saglık ocagına gitmiştimde bana progestana tekrar başlayabilirsin doktora görünmende fayda var dedi yarın 12 de randevum var inş hayırlı haberlerle gelirim dualarınızı benden eksik etmeyın.
günaydın kızlar,az önce sağlık ocağından geldim,sıpacık göstemedi yine cinsiyetini.bacaklarını kapatmış,bu sefer bir güzel izledim hareketlerini.o çok kıpırdıyormuş ama ben hiç bir şey hisssetmiyorum daha.dün denizde azıcık kıpırdadı gibi oldu sadece.
Bende cuma akşamı görüştüm faceden cinsiyeti bende biliyorum :))) merak ettiğim eşiyle nasıl haftasonu sesi çıkmadı inşallah orta yol bulmuşlardır bende yazdım sabah ses çıkmadı henüz
senin ki pek nazlııı yerim o kuzuyuuuu
günaydın kızlar,az önce sağlık ocağından geldim,sıpacık göstemedi yine cinsiyetini.bacaklarını kapatmış,bu sefer bir güzel izledim hareketlerini.o çok kıpırdıyormuş ama ben hiç bir şey hisssetmiyorum daha.dün denizde azıcık kıpırdadı gibi oldu sadece.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?