2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
Günaydın kızlar :)

Bugün kontrolüm var çok heyecanlıyım 3 haftadır görmüyorum yavrumu saatler çabuk geçsin diye bekliyorum :) Ve inşallah cinsiyetini öğreniriz.

Saat 11 de randevum varrrrr inş güzel haberlerle gelirim.Bebişimi görcem

Günaydın hepinizee.

Hayırlı güzel haberlerle gelirsiniz inşallah.
Diloylom umarım gösterir bebiş kendini.Benim de daha 3 haftam var,
öyle özledim ki.

Günaydın hepinizee.

Hayırlı güzel haberlerle gelirsiniz inşallah.
Diloylom umarım gösterir bebiş kendini.Benim de daha 3 haftam var,
öyle özledim ki.

Teşekürler canım :) İnaşallah bakalım artık bol bol tatlı yiyorum şimdiden garantiye alayım Gün saya saya bitiricez 9 ayı kucağımıza alıp koklayacağız inşallah allahın izniyle o zaman bütün özlemler bitecek :)

Aa evet ben unutmuştum o yüzden göremedim.
Doktor bir dahakine yede gel dedi.

Kızlar Nergisyaseminden haber alan oldu mu?
Gelmedi demi cuma gününden sonra,en son kontrole gideceklerdi.

kızlarrrr günaydın

işler vardı biraz anca yazabılıyorum.

cuma günü eve sürünerek gittim öğleden akaşama kadar yattım cok ama cok fenaydım.

cok sükür bugün daha iyiceyim.

geçmişe dönemedim bir türlü kusuruma bakmayın.

bu arada ana kucağı aldım benim kuzulara aklımdan bari çıksın diye

bide suluk aldım eve gidince resimlerini çekicem

yatağa ve bebek küvetine de karar verdim ohh cok şükür ,

fiyatında ındırım olunca arayacaklar alıcaz

şimdilik benden bu kadar haberler.

umarım herkesin keyfi yerindedir.
Rabbim sağlıkla sıhatla hayırlısıyla kucağımıza almayı nasıp etsin kuzularımızı

Cnm benim siz böyle şeyler yazdıkça nasıl mutlu oluyorum. iyiki ikizlerim var diye birkez daha şükrediyorum. tabiki kolay bi süreç değil ama sonu güzel olacakkk

ablacım çok tşk ederim. sizler olduğunuz sürece moral buluyom. yatarak bu topikle hamilelik geçerrr diyorum. keçe işine saracam valla. yatınca zaten snden çok fikirler alırım yattığım yerde yaparım çeşit çeşit

yerim ben o üçüzleriiii. allah bağışlasın bitanem sağlıklı sıhhatli doğurmayı nasip etsin rabbim.

Canim gormemisim ... Oh oh herkes iyi haberlerle gelmis .. Darisi carsamba insallah benim basima :)

benimde çarşambaaaaaaaaa. saat 2de senin kaçda cnm?

valla iğne girip çıkıyo gibi ince ince sızlıyor benimdee cnm

Selayhus , senle randevularimiz ayni gün canim benimde carsamba insallah hepimiz hayirli haberlerle geliriz

Kizlar bu arada benim göbegimin üst tarafi sis duruyor , ama alt tarafi daha yumusak bu nasil oluyor ??sizde nasil göbekleriniz?

bir çarşamba daha, üçümüz de aynı gün hadi hayırlısı cnm

ayyy inanmıyorummmm bomba haber diye buna derim. bu kadar hüsnü niyetli kul olunca rabbimde gönlüne göre verir tabiiii... hoşgeldinnnn zeynepppp alyaa bebeğimizzzzz. rabbim salık sıhhat versin hayırlı doğumlar nasip etsin ablacım. valla çok sevindim. o eve bir zilli kız şarttı)

allah razı olsun ablacım. duaların kabullll olsunnn inşallah. ağzına yüreğine sağlıkkk

günaydın annecikler:)))))) bugun kontrolü olanlardan hayırlı güzel haberler bekliyorum:)))) benımde kontrolümü erkene almak zorunda kaldık:// bu hafta kasık agrısından öldüm ebeye sordum sabah saglık ocagına gitmiştimde bana progestana tekrar başlayabilirsin doktora görünmende fayda var dedi yarın 12 de randevum var inş hayırlı haberlerle gelirim dualarınızı benden eksik etmeyın.

günaydın kızlar,az önce sağlık ocağından geldim,sıpacık göstemedi yine cinsiyetini.bacaklarını kapatmış,bu sefer bir güzel izledim hareketlerini.o çok kıpırdıyormuş ama ben hiç bir şey hisssetmiyorum daha.dün denizde azıcık kıpırdadı gibi oldu sadece.

yaaa naptınızzz yine böyleee.... geçmişiii oku oku bitiremedimm yaaa... valla bıraktım yarıda. h.sonu hiç giremedim. 1 hafta önce taşındığım ve hiç yerleştiremediğim evimi yerleştirdim biraz adam ettim. ama çook yoruldummm bacaklarım fln hamlamış. çrşamba kontrolüm var ya belki hemen yatış verirse diye evi düzene sokayım diye acele ettim. sonra içim içimi yerdi; ev böyle ben nası yatıcam diye. tam bitmedi ama olsun akşamları da biraz çabalarsam bu iş tamam. iş olmasa çokdan yerleşirdim ama sadece h.sonu zor oluyor işte. işlerde yoğun biraz iş yapayım uğrarım yine öpüldünüz çook

haftasonu konustuk bız canım bebısı ıyıydı.cınsıyetını kendı soylesn gelıncebugun yazdım bakalım ses cıkmadı

Bende cuma akşamı görüştüm faceden cinsiyeti bende biliyorum :))) merak ettiğim eşiyle nasıl haftasonu sesi çıkmadı inşallah orta yol bulmuşlardır bende yazdım sabah ses çıkmadı henüz

Son düzenleme:

canım allah yardımcın olsun dularım seninle güzel hberlerle gel bakalımmm

senin ki pek nazlııı yerim o kuzuyuuuu

Bende cuma akşamı görüştüm faceden cinsiyeti bende biliyorum :))) merak ettiğim eşiyle nasıl haftasonu sesi çıkmadı inşallah orta yol bulmuşlardır bende yazdım sabah ses çıkmadı henüz

:) bende merak ettim şimdi bak gelsinde kamuoyu açıklaması yapsın bize:))))))

günaydın bende yarın gideceğim doktora ya benim bebeğimde göstermedi hala acaba yarın gösterir mi ya ne var gösterse ( herkesin belli oldu bi biz kaldık çooook merak ediyorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…