canım allah yardımcın olsun dularım seninle güzel hberlerle gel bakalımmm
Allah razı olsun canım çok teşekkür ederim:))))) senın bebişin nasıl? cinsyet belli mi?:)
evet hayatım pek nazlı çıktı,bir tek ben mi kaldım ne öğrenemeyen.
yok yahu bende öğrenemedim hala:/ :)))))))))))))))))))))))
günaydınbende yarın gideceğim doktora ya benim bebeğimde göstermedi hala acaba yarın gösterir mi ya ne var gösterse ( herkesin belli oldu bi biz kaldık çooook merak ediyorummm
inşallah gösterir seninki.seni bilmem ama ben çatlayacağım topikte millet kızım kızım dedikçe içim gidiyor(ben de kız istiyorum da sağlıkla inşallah).yolda sokakata gören cinsiyetini soruyor.ben aynen şöyle
aynı senin gibiyim bende rüyalarıma giriyo artık dün eşim rüyasında kızımız oluyo diye görmüş ben bilezik gördüm erkek çocuk demek o da :)) pek bi belirsiz yani. kimisi diyorki ekşi yiyorsun kızın olur kimisi diyorki karnın yayvan erkek olurbi ne olduğunu bilemedik belli olsada rahat etsek gitsek bi zıbın bi badi birşey alsak hevesleniyorum bende :)
evet hayatım pek nazlı çıktı,bir tek ben mi kaldım ne öğrenemeyen.
canım allah yardımcın olsun dularım seninle güzel hberlerle gel bakalımmm
Allah razı olsun canım çok teşekkür ederim:))))) senın bebişin nasıl? cinsyet belli mi?:)
Canım benim biri kız dediler ama diğeri göstrmedii. çarşambayı bkliyoruz oda belli olur inş..
dr diyor ki bugün bana ya kız olcak ya erkek,başka şansı yok.
aynen hele bir de kız derse dr,ağlarım valla.ilk işim amyo almak olcak,geçen sene kuzenimin kızına aldım lcw dan.bir görsen bayılırsın.taşlı taşlı o zamandan beri bi kızım olsun diye dua ediyorum.hatta kuzenle anlaştık aynı mayodan bulamazsam ben ona yenisini alacağım o da bana verecek geriye geçen sene aldığımı.o derce aşık oldum resmen.
Özellikle çalışan anneler, bu doğum izni iki ay daha uzatılacaktı tam olarak resmiyet kazandı mı bilgisi olan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?