2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
güzel mi güzel kasım anneleri ve tatlı tatlı bebişler hepinize kocaman bir gunaydınn...

ne cok kaynatılmış haftasnu atlaya atlaya okudum yeni bitirdim:))

ne güzel cinsiyetler öğrenilmiş bebişler görüşmüş. Hepisine maşallah rabbim sağlıkla kucaklamak buyutmek nasip etsin inş hepimize.

Puffy abla cok sasırdım ve cok sevindim senin adına. Rabbim analı babalı sağlıklı büyütsün inşallah.

ben iki gündür daha iyiyim sanki ama insan iyi olunca da endişeleniyor bi hissetseydim bebişimi:)))

kıyafet ve alışverişler konusulmuş. bizim de cinsiyet belli olsun ben de hemen başlamak istiyorum azr azar alıcam en azından ilk 3 aylık kıyafetlerini. sonrasında gelişimine göre cıkar birlikte alırız diye dusunuyorum:))

bizim de evimiz küçük 2+1. dün eşimle ölçtük biçtik nasıl yapsak cocuga alan acsak diye. ilk aylarda bizim odada kalır yatagı ama sonrasında bir odası olsun istiyrum. ayarlayamazsak tasınmak istiyorum ama eşim hiç istemiyor(

günaydın bende yarın gideceğim doktora ya benim bebeğimde göstermedi hala acaba yarın gösterir mi ya ne var gösterse ( herkesin belli oldu bi biz kaldık çooook merak ediyorummm

inşallah gösterir seninki.seni bilmem ama ben çatlayacağım topikte millet kızım kızım dedikçe içim gidiyor(ben de kız istiyorum da sağlıkla inşallah).yolda sokakata gören cinsiyetini soruyor.ben aynen şöyle

aynı senin gibiyim bende rüyalarıma giriyo artık dün eşim rüyasında kızımız oluyo diye görmüş ben bilezik gördüm erkek çocuk demek o da :)) pek bi belirsiz yani. kimisi diyorki ekşi yiyorsun kızın olur kimisi diyorki karnın yayvan erkek olur bi ne olduğunu bilemedik belli olsada rahat etsek gitsek bi zıbın bi badi birşey alsak hevesleniyorum bende :)

aynen hele bir de kız derse dr,ağlarım valla.ilk işim amyo almak olcak,geçen sene kuzenimin kızına aldım lcw dan.bir görsen bayılırsın.taşlı taşlı o zamandan beri bi kızım olsun diye dua ediyorum.hatta kuzenle anlaştık aynı mayodan bulamazsam ben ona yenisini alacağım o da bana verecek geriye geçen sene aldığımı.o derce aşık oldum resmen.

günaydın tatlılarrrr
randevusu olanlardan güzel haberler inşallahhh
bebek alışverişleri konuşulmuş
kızlar deneyimli bir anne olarak birkaç şey söylemek istiyorum
şu seyahat beşikleri en iyisi biz ilk başta ahşap beşik almıştık hareketlenmeye başlayınca koruyucusunu kaldırıp içinde oynamaya başladı sonrada küt küt kafasını vurmaya kendii arka arka atıyordu çünkü sırt üstü bizde onu birine verip diğerinden aldık onda çok rahat ettik çok hafif istediğin yere çekiyorsun tek başına mutfağa bile çek iş yaparken oynasın yanında üstelik ucuzda

elbiseler konusunda kesinlikle acele etmeyin derim tam mevsiminde ve boyuna göre almak çok önemli mevsimi uymuyo hiç giydiremiyorsun yada boyu
birde o kadar çok kıyafete ihtiyaç olucakki inanamazsınız
sürekli kusucaklar kakaları çişleri kaçıcak ha bire değiştiriceksiniz kurumaları yetişmiycek o yüzden çok eşyaya ihtiyaç var. benim tavsiyem yakınlarınızdan birilerinden de elbise edinin hepsine para ermek imkansız ve çok gereksiz diye düşünüyorum taş çatlasın iki ay giyicekler onlara tayyibin kızı olsan para yetişmez dicem ama onların parası bütün ülkeyi giydirir

arabalarada çok mevla ayırmak yerine birinden edinmeye çalışın bebek bezine bile para yetişmiyo günde 4-5 kez kaka yaptıkları oluyo allah yardımcımız olsun ekstradan inşallah olmaz ama süt yeterli gelmez filan mama parası iberon filan bir kutu mama üç günde bitiyordu sanırım ve üç yıl önce 10 tl gibi birşeydi

gözünüzü korkutmak istemem biliyorum çok heveslisiniz özelliklede ilk çocukta ama bence mümkün olduğu kadarıyla yakınlardan edinin
bütçeniz sarsılmasın
hem ekinci el kıyafetler sürekli yıkandığı için kimyasalları azalıyor diye düünüyorum
ben asla giydirmem dedim ama örgü yelekler acayip işe yarıyor emerken terliyorlar örgüleri üzerinden sıyırabiliyorsunuz emzirirken yada kolayca giydirebiliyorsunuz ortam soğuksa, en çok onları kullandım diyebilirim o yüzden edinmekte fayda var

şimdilik aklıma gelenler bunlar arkadaşlar umarım işinize yarar

arkidişşş nerde bu 21 kullanıcı yazıyor ama kimse sohbet etmiyor.yoksa başka bir bölüm mü açtınız beni görmesin diye

geçmişten bişiler okumaya çalışıyorum o yuzden bısı yazamaıyorum yetişemiyorum

neden senı bırakıp baska yere yazalım aşkaolsun

sanırım calışan arkadaslar oğle arasındalar
bende birazdan cıkıcam
keyfın yerındedır umarım

inşallah allah gönlüne göre versin canım :)) bende ilk zamanlar kız hissettim ama şimdi erkek gibi geliyo eşimden de etkilenmiş olabilirim :)) kız olursa cicili bicili elbiseler hayal ediyorum bende erkek içinde babasıyla aynı gömlekler aynıu pijamalar falan çok tatlı olur diye düşnüyorum :)) yarın sabah benim randevum da inş öğleden sonra haber veririm size de :))

selam millet,

ben de hala bebişinin cinsiyetini öğrenemeyenlerdenim.
doktor erkek gibi demişti ama peşine de %50 kız %50 erkek dedi :18:
dün ilk kez masko'ya gittik eşimle ve bir kaç bebek odası mağazasını gezdim, aman Allah'ım hepsi çok güzel ama bizim evimizde yer yok, ne dolabı ne şifonyeri ancak yatak ve ufak 6 aylık beşik sığar. halbuki güzel bir bebek odası yapmak istiyordum duvar kağıtlarıyla.
doktor erkek gibi diyince hep erkek odası baktım bakalım hayırlısı.

bu arada gıcık oldum, 2li test sonucunu arıyorum söylemiyorlar, gelip alıp doktorunuza göstereceksiniz diyorlar, doktora da ulaşmak imkansız. valla sonunda doktor değiştireceğim.
sırf sinir olduğum için randevu da almadım, cinsiyeti de öğrenemedim

gecmıse bakmaya bır yandanda ıslerımı halletmeye calısıyorum ofıste oyuzden daha selam bıle veremedım:) nasılsınız kızlar bugun benımde bebegımı gormeme 5 gun var cts gıdıcez ıns doktora 4 lu test ıcın ıkı heycan var yanı bende.hos 2 hafta once gordum bebegımı ama sıkıntılar basıyor beklerken.helede rısklı donem gecırdıkten sonra.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…