2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

bende öğrenemedim canım hayırlısı olsun artık, benim bir oğlum var o yüzden kız olsun istiyorum ama göstermiyo kemik yapısına göre erkek dedi ama bence kız erkek olsa illa birşey sallanırdı demi ama

canım biz oda yaptık ama üç yaşında hala kullanmıyo tam bir yıl inat ettim hep odasında yatırdım ama çok yıprandım uyanıyo gece emziriyorsun o uyuyarak bir saat sürüyo emmesi bir yudum çekiyo bi dalıyo uykuyo e hal böyle oluncada çok uykusuz kalıyorsun ben bir keresinde kucağımdan düşürücektim son anda kendime geldim, sonunda aldım yanımıza yatağını emzirirken yanıma aldım yata yata emzirdim hem beni uyandırana kadar ağlayıp uykusu dağılmadı daha çabuk uyumaya başladı hem yorulmadım bir yıl kendime boşa işkence etmişim şimdi yatağını odaına alsam odasında yatar ama taşınmayı düşünüyoruz onu bekliyorum arada bizim yatağımıza geçiyo rahat edemiyo yine kendi yatağına geçiyo bazen bizimle uyuyo ama yıpranmıyoruz en azından hem bu geçici bir dönem sonra istesekte yanımızda yatmıcaklar yatağımıza sığmıycaklar doya doya yaşamakta fayda var bence

o yüzen oda almamak en iyisi şimdi ne güzel odalar çıktı benimkini kullanmadan hevesim kaçtı aynı şeyleri yaşayabilirsiniz

sağol canım benim,iyiyim çok şükür.bugün bebeğide gördüm sağlık ocağında daha bir rahatladım.sen nasılsın bebişin nasıl.

ilk çocuk olunca hevesleniyorsun tabi. gerçekten de ben de yeğenlerimin hiç odalarında yattığını görmedim aslında ama ne bileyim insan heves ediyor.
zaten ilk 6-9 ay yatak odasında o sallanan ufak beşiklerden alacağım ama odasına da yatak alayım diyordum.
neyse bakalım ya nasip

Neharcim bebegim cok gecmis olsun ,ne kötü olur o agri.. sicak tut canim kendini ,rüzgar falanmi carpti acaba ??

Rengarenk00 oyy bir oglan daha :) gözün aydin canim... rabbim saglikla kucagina versin insallah ..

Diloylom iyi haberlerle gel canim insallah ... Insallah ögrenirsin cinsiyetini :)

Dilsaat bende ögrenemedim canim hala :)) erkek se cok kiyafet var oglumdan ,kizsa cok esya almam gerek :))

Vahsihatun canim ....Hadi hayirli güzel haberlerle gel .. Selam söyle oglusuna benden :)

Pazartesisevmez
gözün aydin canim seninde ... bendende hepsine kocaman masallah :)

BILgecebuk cok gecmis olsun canim..
Aldigin esyalarida minnaklarin güle güle kullansinlar insallah...

Burcakcigim benim randevu saat 1 de türkiye saati 2 yani ayni saatte oluyor senle :))insallah iyi haberlerle gelelim kuzum..
Yorulmusun hafta sonu, insallah sefasini sürmeye baslarsin evinin..

Gupsefe
gecmis olsun canim... insallah yarin doktrounda iyi seyler söyler

Kurtlukiraz
senle ben dogumda ögrenecegiz cinsiyeti canim :))

Is yerinde kacamak yaptim 5 dakka size ugradim .. öper giderim yine sizi :))

Son sayfaya bakmadim ,ordada iyi seyler vardir insallah.

evet canım gerçekten ilk çocukta insan çok hevesli oluyo ben hemen hemen eşya ve kıyafet anlamında hiç birşeye para vermemiştim ama yinede o kadar çok masraf oluyorki inanamazsın biraz kendimizi tutmakta fayda var diye düşünüyorum
şeyde yapılabilir beşşikmi alıcksın mesela onu bir yakınından edinip onun parasını bebeğinin hesabına atmak onun için daha faydalı olur diye düşünüyorum
inanın bana bebekle uğraşmaktan gözünüz oda filan görmücek zaten

ya bak ben o kadar yoruluyordumki aç kalmaktan sütüm kesildi düşün artık, bebiş uyuyunca bende uyuyordum hemen gidip yemek pişirmekle uğraşmıyordum uykusuzluk daha kötü geliyordu çünkü

Sevgili anneler Türkiye’nin internetten yayın yapan ilk anne ve bebek radyosunu duydunuz mu? İster bilgisayarınızda, ister mobil uygulama ile her yerde dinleyebilirsiniz. Radyo Bebek, bebeklere özel içeriğiyle siz ve bebeğiniz için mükemmel bir tercih.
www.radyobebek.com

selam kızlarrr ve minik bebişler:)alışverişler konuşuılmaya başlamışş ne güzel bende ufak tefek aldım bişiler ..biraz daha büyüsün istiyorum almak için çok hevesim var ama dizginliyorum kendimi bu arada allah izin verirse bizim bebişler kış bebeği olacak ya zaten etrafta hep yazlık kıyafetler var yahu bizim alışveriş işi sanırım eylüle kalacak gibi ne dersiniz?

ya ben hala normale dönemedim alt karın bölgemde ağrı oluyor kasıklarımda falan hla .2.trimester iyi geçecek diyorlardı güya ben hala ağrı çekiyorum bir normale dönemedim .bir gün iyiysem bir gün kötüyüm resmen şikayet etmiyorum oğluşum iyi olsunda ben çekeyim ama bazen korkutuyor bu ağrılar.

Bebeğin odasıdır kıyafettir hevesimizi kaçırmayın uleeeeeeeeeeeeeennn
Kızlar bebekler odasında yatmıyor felan diyosunuz ama benim arkadaşım da kızına muhteşem bir oda yaptı, 6 ay olunca yanından ayırıp odasına aldı ve fıstık gibi de kullanıyo odasını, öğle uykularını, oyunlarını hep orda hallediyor. Yine diğer bi arkadaşımın oğlu var o da aynı şekilde. Ben odasını alıp da gereksiz diyeni hiç görmedim çevremde. Yani demem o ki bu durum hem bebekle hem de nasıl alıştıracağımızla ilgili

Günaydın hepinizee.

Hayırlı güzel haberlerle gelirsiniz inşallah.
Diloylom umarım gösterir bebiş kendini.Benim de daha 3 haftam var,
öyle özledim ki.
Maşallah herşey yolunda teşekkür ederiz güzel dileklerin için

görüşün vardı dimi :))
hasret gider kuzucuunla..
güzel haberlerle gel inş.

Hahahaha evet görüşüm vardı selayhusun deyimiyle , çok iyi geldi bu görüş bana darısı başınıza

kızlar günaydın hepinizeee

cinsiyetimizi öğrendik, erkek bebek geliyormaşallah hepimizin bebeklerinee....

Hadi hayırlı uğurlu olsun erkeğiniz

güle güle gidin güle güle hayırlı aberlerle gelin şekerlerrrr

Elhamdülillah herşey yolunda

Canım eve gidince hemen resimlerini istiyoruz ilgili topiğe yüklersin

Sağolasın canım herşey çok güzeldi kıpır kıpırdı maşallah .Seninde bişey yoktur bence rahim büyüyor bebek baskı yapıyor. İnş herşey normaldir canım

Ohhh mis gibi olmuştur yeni ev yeni bebişler hayat sana güzel maşallah

Canım az kaldı 2-3 hafta sonra hissedersin.Ben şimdi maşallah hissediyorum sürekli hele son bir haftada çok net . Az kaldı

Ya sorma bizimde evimiz 2+1 dün eşimle konuştuk napcaz ne etcez diye ilk 1 yıl dediğin gibi yatak odasında yanımızda oyun parkı gibi bişey idare etcez sonra yatak lazım alsak nereey koycaz kıyafetlerini koymaya dolap lazım dolabı koyacak yer yok, şimdilik bi şifonyer alırız kıyafetlerini ona koyarız daha sonra o şifonyeri biz kullanırız ona dolap alırız.Taşınma işini de düşündük ama çok zor geldi yaa olmadı oturma odasındakileri salona taşırız oturma odasını bebek odası yaparız dedik. Size de fikir olsun.

Selamlarını ilettim oğluşuma ablası

Bendee catlamak üzereyim can
Bizde hala ögrenemedik , banada herkes cinsiyet soruyor bende carsamba doktorun insafina kaldi diyorum ...

Selayhuss benimde alaman saatiyle carsamba günü saat 11.40 da cok heyecanliyim 1 ay olacak bebegimi görmeyeli , ama cok sükür hareketleri beni rahatlatiyor .. Bide görünce cok rahat edecegim

Evet canım bebekle çok alakalı bir durum. Benim arklarım da aldıkları odayı hiç kullanamadılar göre göre eskidi. Ama görümcem çok güzel kullandı odasını bebek telsizi de çok iş görüyor bu arada listeye eklemekte fayda var

melodiiiiiiiiiiiiii bizz seninle taaaaaaaaammm 2yıl önce bu zamanlar dostinex topiğinde sohbet etmiştik. Geçende eski yazdıklarımı okuyodum anaammm bi baktım sen varsın Allahın işine bak kim derdi 2 yıl sonra aynı ay hamiş olcazo zaman nickim farklıydı, özelden sana konuşmalarımızın linkini göndereyim de bak

aaaaa süperrrr canımmm ya :)gerçekten allahın işine bakkk rabbim çok büyük gerçekten :)ben ne badireler atlattım ya sorma :)2 tüp bebek 2 dondurulmuş embriyo transferi ve 2 aşılamdan sonra rabbim kendiliğinden gönderdi mucizemi bana hamd olsun binlerce kez :)inşallah sağlıkla kucağımıza alırız bebikoları canım :)

Nasıl geçti randevun canımmmmm

Bebek telsizini ihtiyaç dahilinde alalım diyorum, yatak odasıyla bebek odası dipdibe ama belli de olmaz tabi... eşim de diyoki bizim karakolda kullandığımız telsizlerden getireyim 2 tane aynı şey

Bende sana katılıyorum bebekle ve nasıl alıştırdığınla alakalı benim çevremdede odasını kullanmayan görmedim o yüzden ben hem odasını yapıcam hemde kendi odama yatması için beşik alıcam :))

ahhh canım benim yaaa kıyamam sana,işte mucize diye buna denir.. Biz de tayin hakkariye çıkınca öyle çok üstünde duramadık bebiş olayının ama sonraki 1 yıl sürekli ovu testleri, hesaplamalar, stresler, sık ilişki, her kırmızıda ağlamalar felan, şubat ayında stresli bi önemden geçtik ve ben o ay tek ilişkiyle hamile kaldım. her şeyin bir zamanı varmış, Rabbim hayırlı zamanda veriyor bizim için,buna bir kez daha inandım.
konuşmalarımızı okuyunca eski bi arkadaşı görmüş gibi oldum ama

okudum şimdi yazışmalarımız vay be ne günlerdi :)allaha şükürler olsunn bugünleride gördük inşallah büyütürkende konuşucaz bebişleri hiç istemekten vazgeçmemek gerekiyor allah çok büyük :)

Maşallah öyle güzeldi ki o birkaç dakika her seferinde gözlerim doluyo bi büyüye kapılıyorum sanki soracaklarımı unutuyorum.Artık telefona sorularımı kaydediyorum Nasıl bir aşk bu aklımı başımdan alıyo küçücük sıpa
Herşey iyi dedi doktor , memlekette gittiğim doktor 30 haftaya kadar progestan kullan iyi olur dmeişti decavit ve ferrum demir ilacı yazmıştı.Benim doktorum profesör sordum progestanı kes dedi, vitamin mineral demir ilacı da kanına bakıcaz iyiyse hiç gerek yok yazmıycam dedi. Çok doğal bir adam Eşim videoya alıyodu bebişi dr amcamızda diyoki söylesene videoya aldıgını daha güzel eçkiyim bak bunlar elleri bunlar ayakları bebiş bize dönüktü sonra kıvrandı durdu diğer tarafa döndü dr da hemen kerata rahatsız oldu dedi kapattı hemen ultrasonu ilk defa 3 dk yı gecirdi dr amcamız 4 dk oldu konuşma görüşme dahil. Bayağıda büyümüş oğluşum tontiş tontişti göbeği falan , e hareketlerini de hissediyorum artık çok rahat bir şekilde maşallah
Rabbim isteyen herkese bu güzel duyguları yaşatsın inşallah
Benimkinin aklına gelse o da işyerinden getirirdi telsizi tek para vermesinde ,dalgasına diyoki beşiğide ben yaparım tahtadan gıcık şey

aynen bende eski bir arkadaşı görmüş gibi oldum çok sevindim :)bende hiç beklemediğim bir zamandı gerekten bebiş geldiğinde :)ama herşeyin bir vakti zamnı var hayırlı bir zamanda geldi miniğim çok şükür :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…