selam millet,
ben de hala bebişinin cinsiyetini öğrenemeyenlerdenim.
doktor erkek gibi demişti ama peşine de %50 kız %50 erkek dedi :18:
dün ilk kez masko'ya gittik eşimle ve bir kaç bebek odası mağazasını gezdim, aman Allah'ım hepsi çok güzel ama bizim evimizde yer yok, ne dolabı ne şifonyeri ancak yatak ve ufak 6 aylık beşik sığar. halbuki güzel bir bebek odası yapmak istiyordum duvar kağıtlarıyla.
doktor erkek gibi diyince hep erkek odası baktım bakalım hayırlısı.
bu arada gıcık oldum, 2li test sonucunu arıyorum söylemiyorlar, gelip alıp doktorunuza göstereceksiniz diyorlar, doktora da ulaşmak imkansız. valla sonunda doktor değiştireceğim.
sırf sinir olduğum için randevu da almadım, cinsiyeti de öğrenemedim
geçmişten bişiler okumaya çalışıyorum o yuzden bısı yazamaıyorum yetişemiyorum
neden senı bırakıp baska yere yazalım aşkaolsun
sanırım calışan arkadaslar oğle arasındalar
bende birazdan cıkıcam
keyfın yerındedır umarım
kızlar nergisten haber var mı geçmişi okuyamadım
bende öğrenemedim canım hayırlısı olsun artık, benim bir oğlum var o yüzden kız olsun istiyorum ama göstermiyo kemik yapısına göre erkek dedi ama bence kız erkek olsa illa birşey sallanırdı demi ama
canım biz oda yaptık ama üç yaşında hala kullanmıyo tam bir yıl inat ettim hep odasında yatırdım ama çok yıprandım uyanıyo gece emziriyorsun o uyuyarak bir saat sürüyo emmesi bir yudum çekiyo bi dalıyo uykuyo e hal böyle oluncada çok uykusuz kalıyorsun ben bir keresinde kucağımdan düşürücektim son anda kendime geldim, sonunda aldım yanımıza yatağını emzirirken yanıma aldım yata yata emzirdim hem beni uyandırana kadar ağlayıp uykusu dağılmadı daha çabuk uyumaya başladı hem yorulmadım bir yıl kendime boşa işkence etmişim şimdi yatağını odaına alsam odasında yatar ama taşınmayı düşünüyoruz onu bekliyorum arada bizim yatağımıza geçiyo rahat edemiyo yine kendi yatağına geçiyo bazen bizimle uyuyo ama yıpranmıyoruz en azından hem bu geçici bir dönem sonra istesekte yanımızda yatmıcaklar yatağımıza sığmıycaklar doya doya yaşamakta fayda var bence
o yüzen oda almamak en iyisi şimdi ne güzel odalar çıktı benimkini kullanmadan hevesim kaçtı aynı şeyleri yaşayabilirsiniz
Maşallah herşey yolunda teşekkür ederiz güzel dileklerin içinGünaydın hepinizee.
Hayırlı güzel haberlerle gelirsiniz inşallah.
Diloylom umarım gösterir bebiş kendini.Benim de daha 3 haftam var,
öyle özledim ki.
görüşün vardı dimi :))
hasret gider kuzucuunla..
güzel haberlerle gel inş.
kızlar günaydın hepinizeee
cinsiyetimizi öğrendik, erkek bebek geliyormaşallah hepimizin bebeklerinee....
güle güle gidin güle güle hayırlı aberlerle gelin şekerlerrrr
kızlarrrr günaydın
işler vardı biraz anca yazabılıyorum.
cuma günü eve sürünerek gittim öğleden akaşama kadar yattım cok ama cok fenaydım.
cok sükür bugün daha iyiceyim.
geçmişe dönemedim bir türlü kusuruma bakmayın.
bu arada ana kucağı aldım benim kuzulara aklımdan bari çıksın diye
bide suluk aldım eve gidince resimlerini çekicem
yatağa ve bebek küvetine de karar verdim ohh cok şükür ,
fiyatında ındırım olunca arayacaklar alıcaz
şimdilik benden bu kadar haberler.
umarım herkesin keyfi yerindedir.
Rabbim sağlıkla sıhatla hayırlısıyla kucağımıza almayı nasıp etsin kuzularımızı
günaydın annecikler:)))))) bugun kontrolü olanlardan hayırlı güzel haberler bekliyorum:)))) benımde kontrolümü erkene almak zorunda kaldık:// bu hafta kasık agrısından öldüm ebeye sordum sabah saglık ocagına gitmiştimde bana progestana tekrar başlayabilirsin doktora görünmende fayda var dedi yarın 12 de randevum var inş hayırlı haberlerle gelirim dualarınızı benden eksik etmeyın.
yaaa naptınızzz yine böyleee.... geçmişiii oku oku bitiremedimm yaaa... valla bıraktım yarıda. h.sonu hiç giremedim. 1 hafta önce taşındığım ve hiç yerleştiremediğim evimi yerleştirdim biraz adam ettim. ama çook yoruldummmbacaklarım fln hamlamış. çrşamba kontrolüm var ya belki hemen yatış verirse diye evi düzene sokayım diye acele ettim. sonra içim içimi yerdi; ev böyle ben nası yatıcam diye. tam bitmedi ama olsun akşamları da biraz çabalarsam bu iş tamam. iş olmasa çokdan yerleşirdim ama sadece h.sonu zor oluyor işte. işlerde yoğun biraz iş yapayım uğrarım yine öpüldünüz çook
günaydın kızlar,az önce sağlık ocağından geldim,sıpacık göstemedi yine cinsiyetini.bacaklarını kapatmış,bu sefer bir güzel izledim hareketlerini.o çok kıpırdıyormuş ama ben hiç bir şey hisssetmiyorum daha.dün denizde azıcık kıpırdadı gibi oldu sadece.
güzel mi güzel kasım anneleri ve tatlı tatlı bebişler hepinize kocaman bir gunaydınn...
ne cok kaynatılmış haftasnu atlaya atlaya okudum yeni bitirdim:))
ne güzel cinsiyetler öğrenilmiş bebişler görüşmüş. Hepisine maşallah rabbim sağlıkla kucaklamak buyutmek nasip etsin inş hepimize.
Puffy abla cok sasırdım ve cok sevindim senin adına. Rabbim analı babalı sağlıklı büyütsün inşallah.
ben iki gündür daha iyiyim sanki ama insan iyi olunca da endişeleniyor bi hissetseydim bebişimi:)))
kıyafet ve alışverişler konusulmuş. bizim de cinsiyet belli olsun ben de hemen başlamak istiyorum azr azar alıcam en azından ilk 3 aylık kıyafetlerini. sonrasında gelişimine göre cıkar birlikte alırız diye dusunuyorum:))
bizim de evimiz küçük 2+1. dün eşimle ölçtük biçtik nasıl yapsak cocuga alan acsak diye. ilk aylarda bizim odada kalır yatagı ama sonrasında bir odası olsun istiyrum. ayarlayamazsak tasınmak istiyorum ama eşim hiç istemiyor(
Neharcim bebegim cok gecmis olsun ,ne kötü olur o agri.. sicak tut canim kendini ,rüzgar falanmi carpti acaba ??
Rengarenk00 oyy bir oglan daha :) gözün aydin canim... rabbim saglikla kucagina versin insallah ..
Diloylom iyi haberlerle gel canim insallah ... Insallah ögrenirsin cinsiyetini :)
Dilsaat bende ögrenemedim canim hala :)) erkek se cok kiyafet var oglumdan ,kizsa cok esya almam gerek :))
Vahsihatun canim ....Hadi hayirli güzel haberlerle gel .. Selam söyle oglusuna benden :)
Pazartesisevmez gözün aydin canim seninde ... bendende hepsine kocaman masallah :)
BILgecebuk cok gecmis olsun canim..
Aldigin esyalarida minnaklarin güle güle kullansinlar insallah...
Burcakcigim benim randevu saat 1 de türkiye saati 2 yani ayni saatte oluyor senle :))insallah iyi haberlerle gelelim kuzum..
Yorulmusun hafta sonu, insallah sefasini sürmeye baslarsin evinin..
Gupsefe gecmis olsun canim... insallah yarin doktrounda iyi seyler söyler
Kurtlukiraz senle ben dogumda ögrenecegiz cinsiyeti canim :))
Is yerinde kacamak yaptim 5 dakka size ugradim .. öper giderim yine sizi :))
Son sayfaya bakmadim ,ordada iyi seyler vardir insallah.
inşallah gösterir seninki.seni bilmem ama ben çatlayacağım topikte millet kızım kızım dedikçe içim gidiyor(ben de kız istiyorum da sağlıkla inşallah).yolda sokakata gören cinsiyetini soruyor.ben aynen şöyle
Bebeğin odasıdır kıyafettir hevesimizi kaçırmayın uleeeeeeeeeeeeeennn
Kızlar bebekler odasında yatmıyor felan diyosunuz ama benim arkadaşım da kızına muhteşem bir oda yaptı, 6 ay olunca yanından ayırıp odasına aldı ve fıstık gibi de kullanıyo odasını, öğle uykularını, oyunlarını hep orda hallediyor. Yine diğer bi arkadaşımın oğlu var o da aynı şekilde. Ben odasını alıp da gereksiz diyeni hiç görmedim çevremde. Yani demem o ki bu durum hem bebekle hem de nasıl alıştıracağımızla ilgili
selam kızlarrr ve minik bebişler:)alışverişler konuşuılmaya başlamışş ne güzel bende ufak tefek aldım bişiler ..biraz daha büyüsün istiyorum almak için çok hevesim var ama dizginliyorum kendimibu arada allah izin verirse bizim bebişler kış bebeği olacak ya zaten etrafta hep yazlık kıyafetler var yahu bizim alışveriş işi sanırım eylüle kalacak gibi ne dersiniz?
ya ben hala normale dönemedim alt karın bölgemde ağrı oluyor kasıklarımda falan hla .2.trimester iyi geçecek diyorlardı güya ben hala ağrı çekiyorum bir normale dönemedim .bir gün iyiysem bir gün kötüyüm resmen şikayet etmiyorum oğluşum iyi olsunda ben çekeyim ama bazen korkutuyor bu ağrılar.
melodiiiiiiiiiiiiii bizz seninle taaaaaaaaammm 2yıl önce bu zamanlar dostinex topiğinde sohbet etmiştik. Geçende eski yazdıklarımı okuyodum anaammm bi baktım sen varsın Allahın işine bak kim derdi 2 yıl sonra aynı ay hamiş olcaz o zaman nickim farklıydı, özelden sana konuşmalarımızın linkini göndereyim de bak
Evet canım bebekle çok alakalı bir durum. Benim arklarım da aldıkları odayı hiç kullanamadılar göre göre eskidi. Ama görümcem çok güzel kullandı odasını bebek telsizi de çok iş görüyor bu arada listeye eklemekte fayda var
Bebeğin odasıdır kıyafettir hevesimizi kaçırmayın uleeeeeeeeeeeeeennn
Kızlar bebekler odasında yatmıyor felan diyosunuz ama benim arkadaşım da kızına muhteşem bir oda yaptı, 6 ay olunca yanından ayırıp odasına aldı ve fıstık gibi de kullanıyo odasını, öğle uykularını, oyunlarını hep orda hallediyor. Yine diğer bi arkadaşımın oğlu var o da aynı şekilde. Ben odasını alıp da gereksiz diyeni hiç görmedim çevremde. Yani demem o ki bu durum hem bebekle hem de nasıl alıştıracağımızla ilgili
aaaaa süperrrr canımmm ya :)gerçekten allahın işine bakkk rabbim çok büyük gerçekten :)ben ne badireler atlattım ya sorma :)2 tüp bebek 2 dondurulmuş embriyo transferi ve 2 aşılamdan sonra rabbim kendiliğinden gönderdi mucizemi bana hamd olsun binlerce kez :)inşallah sağlıkla kucağımıza alırız bebikoları canım :)
melodiiiiiiiiiiiiii bizz seninle taaaaaaaaammm 2yıl önce bu zamanlar dostinex topiğinde sohbet etmiştik. Geçende eski yazdıklarımı okuyodum anaammm bi baktım sen varsın Allahın işine bak kim derdi 2 yıl sonra aynı ay hamiş olcaz o zaman nickim farklıydı, özelden sana konuşmalarımızın linkini göndereyim de bak
Nasıl geçti randevun canımmmmm
Bebek telsizini ihtiyaç dahilinde alalım diyorum, yatak odasıyla bebek odası dipdibe ama belli de olmaz tabi... eşim de diyoki bizim karakolda kullandığımız telsizlerden getireyim 2 tane aynı şey
ahhh canım benim yaaa kıyamam sana,işte mucize diye buna denir.. Biz de tayin hakkariye çıkınca öyle çok üstünde duramadık bebiş olayının ama sonraki 1 yıl sürekli ovu testleri, hesaplamalar, stresler, sık ilişki, her kırmızıda ağlamalar felan, şubat ayında stresli bi önemden geçtik ve ben o ay tek ilişkiyle hamile kaldım. her şeyin bir zamanı varmış, Rabbim hayırlı zamanda veriyor bizim için,buna bir kez daha inandım.
konuşmalarımızı okuyunca eski bi arkadaşı görmüş gibi oldum ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?