Ya sorma bizimde evimiz 2+1 dün eşimle konuştuk napcaz ne etcez diye ilk 1 yıl dediğin gibi yatak odasında yanımızda oyun parkı gibi bişey idare etcez sonra yatak lazım alsak nereey koycaz kıyafetlerini koymaya dolap lazım dolabı koyacak yer yok, şimdilik bi şifonyer alırız kıyafetlerini ona koyarız daha sonra o şifonyeri biz kullanırız ona dolap alırız.Taşınma işini de düşündük ama çok zor geldi yaaolmadı oturma odasındakileri salona taşırız oturma odasını bebek odası yaparız dedik. Size de fikir olsun.
:
Maşallah öyle güzeldi ki o birkaç dakika her seferinde gözlerim doluyo bi büyüye kapılıyorum sanki soracaklarımı unutuyorum.Artık telefona sorularımı kaydediyorumNasıl bir aşk bu aklımı başımdan alıyo küçücük sıpa
Herşey iyi dedi doktor , memlekette gittiğim doktor 30 haftaya kadar progestan kullan iyi olur dmeişti decavit ve ferrum demir ilacı yazmıştı.Benim doktorum profesör sordum progestanı kes dedi, vitamin mineral demir ilacı da kanına bakıcaz iyiyse hiç gerek yok yazmıycam dedi. Çok doğal bir adam Eşim videoya alıyodu bebişi dr amcamızda diyoki söylesene videoya aldıgını daha güzel eçkiyim bak bunlar elleri bunlar ayakları bebiş bize dönüktü sonra kıvrandı durdu diğer tarafa döndü dr da hemen kerata rahatsız oldu dedi kapattı hemen ultrasonu ilk defa 3 dk yı gecirdi dr amcamız 4 dk oldu konuşma görüşme dahil. Bayağıda büyümüş oğluşum tontiş tontişti göbeği falan , e hareketlerini de hissediyorum artık çok rahat bir şekilde maşallah
Rabbim isteyen herkese bu güzel duyguları yaşatsın inşallah
Benimkinin aklına gelse o da işyerinden getirirdi telsizitek para vermesinde ,dalgasına diyoki beşiğide ben yaparım tahtadan gıcık şey
Maşallah öyle güzeldi ki o birkaç dakika her seferinde gözlerim doluyo bi büyüye kapılıyorum sanki soracaklarımı unutuyorum.Artık telefona sorularımı kaydediyorumNasıl bir aşk bu aklımı başımdan alıyo küçücük sıpa
Herşey iyi dedi doktor , memlekette gittiğim doktor 30 haftaya kadar progestan kullan iyi olur dmeişti decavit ve ferrum demir ilacı yazmıştı.Benim doktorum profesör sordum progestanı kes dedi, vitamin mineral demir ilacı da kanına bakıcaz iyiyse hiç gerek yok yazmıycam dedi. Çok doğal bir adam Eşim videoya alıyodu bebişi dr amcamızda diyoki söylesene videoya aldıgını daha güzel eçkiyim bak bunlar elleri bunlar ayakları bebiş bize dönüktü sonra kıvrandı durdu diğer tarafa döndü dr da hemen kerata rahatsız oldu dedi kapattı hemen ultrasonu ilk defa 3 dk yı gecirdi dr amcamız 4 dk oldu konuşma görüşme dahil. Bayağıda büyümüş oğluşum tontiş tontişti göbeği falan , e hareketlerini de hissediyorum artık çok rahat bir şekilde maşallah
Benimkinin aklına gelse o da işyerinden getirirdi telsizitek para vermesinde ,dalgasına diyoki beşiğide ben yaparım tahtadan gıcık şey
Bebeğin odasıdır kıyafettir hevesimizi kaçırmayın uleeeeeeeeeeeeeennn
Kızlar bebekler odasında yatmıyor felan diyosunuz ama benim arkadaşım da kızına muhteşem bir oda yaptı, 6 ay olunca yanından ayırıp odasına aldı ve fıstık gibi de kullanıyo odasını, öğle uykularını, oyunlarını hep orda hallediyor. Yine diğer bi arkadaşımın oğlu var o da aynı şekilde. Ben odasını alıp da gereksiz diyeni hiç görmedim çevremde. Yani demem o ki bu durum hem bebekle hem de nasıl alıştıracağımızla ilgili
Arkadaşlar umarım herkes iyidir,bebekler rahattır. Beşikler, bebek odası demekki herşeyi aynı anda düşünüyoruz kızlar,bizde de bugünlerin konusu bu,sade beşik mi alalım,odasını da mı alalım,sade beşik alırsak eşyaları nereye koycaz felan:) Ne zor işlermiş bunlar,şu oyun parkı yataklar yatak odasında kullanmak için rahat olurmu sizce,yatak odanıza nasıl bir beşik düşünüyorsunuz?
Arkadaşlar umarım herkes iyidir,bebekler rahattır. Beşikler, bebek odası demekki herşeyi aynı anda düşünüyoruz kızlar,bizde de bugünlerin konusu bu,sade beşik mi alalım,odasını da mı alalım,sade beşik alırsak eşyaları nereye koycaz felan:) Ne zor işlermiş bunlar,şu oyun parkı yataklar yatak odasında kullanmak için rahat olurmu sizce,yatak odanıza nasıl bir beşik düşünüyorsunuz?
Bebeğin odasıdır kıyafettir hevesimizi kaçırmayın uleeeeeeeeeeeeeennn
Kızlar bebekler odasında yatmıyor felan diyosunuz ama benim arkadaşım da kızına muhteşem bir oda yaptı, 6 ay olunca yanından ayırıp odasına aldı ve fıstık gibi de kullanıyo odasını, öğle uykularını, oyunlarını hep orda hallediyor. Yine diğer bi arkadaşımın oğlu var o da aynı şekilde. Ben odasını alıp da gereksiz diyeni hiç görmedim çevremde. Yani demem o ki bu durum hem bebekle hem de nasıl alıştıracağımızla ilgili
Nasıl geçti randevun canımmmmm
Bebek telsizini ihtiyaç dahilinde alalım diyorum, yatak odasıyla bebek odası dipdibe ama belli de olmaz tabi... eşim de diyoki bizim karakolda kullandığımız telsizlerden getireyim 2 tane aynı şey
Ben park yatakları hiç sevemedim onun yerine tahta beşikler varya onlardan alırım diyorum odası için büyümeden beşik alıcaz onuda fikrim değilmezse ilk altı ay yatak odamda kullanıp sonra odasına geçiririm çünkü fazla eşya istemiyorum işi bitince bi köşede yer kaplayacak birşey isteniyorum bir buçuk yaşında da çocuk yatağı alırım diyorum beşiğe büyük gelmeye başladımıcanım çevremde kullanan herkes oyun parkı yatakları tavsiye ediyor yatak odası için bende baktım mantıklı geldi ilk 1 yaşına kadar kullanılabiliyormuş sonrada oyun parkı olarak kullanılır. hem fiyat olarakda uygunları var hemde kullanışlı
Ben park yatakları hiç sevemedim onun yerine tahta beşikler varya onlardan alırım diyorum odası için büyümeden beşik alıcaz onuda fikrim değilmezse ilk altı ay yatak odamda kullanıp sonra odasına geçiririm çünkü fazla eşya istemiyorum işi bitince bi köşede yer kaplayacak birşey isteniyorum bir buçuk yaşında da çocuk yatağı alırım diyorum beşiğe büyük gelmeye başladımı
Selam kızlar...
Sabah doktoruma gittim, ameliyata gitmiş. Diğer doktora 4lü taramayı göstereyim dedim. Down sendromu ihtimali çok yüksek çıkmış. Öğleden sonra kendi doktoruma gidecem. Amniyosentez yapacaklarmış. Bebeğim için dua edin kızlar...
Hakkımızda hayırlısı, ne diyeyim. Allah bizi bebeklerimizle sınamasın.
Selam kızlar...
Sabah doktoruma gittim, ameliyata gitmiş. Diğer doktora 4lü taramayı göstereyim dedim. Down sendromu ihtimali çok yüksek çıkmış. Öğleden sonra kendi doktoruma gidecem. Amniyosentez yapacaklarmış. Bebeğim için dua edin kızlar...
Selam kızlar...
canımmm o testler %100 doğur sonuç vericek die bişey yok Allahım korusun dualrımız seninle kendi doktorunlada bi görüş rabbim yar ve yardımcınız olsun bizde dualarımızla yanındayız
Tatlım ben şimdî herşeyini alıcaz ama hem yayk odasına hem onun odasına yatak istemiyorum sonra yatak odasındakinî kıymak îçin yer aramak istemiyorum benim 2 çocuk odam var ama fazlalık sevmiyorum daral gelîyo stadın geliyonormal tahta beşikleri bir buçuk yaşından daha çok kullanırsın bence 5-6 yaşına kadar kullanılıyor onlar ön kenarı çıkanlar var yatak gibi oluyo eğer çok eşya istemiyorsan öyle beşiklere bak bence sonra ona uygun oda yaparsın mesela
sağol canım benim,iyiyim çok şükür.bugün bebeğide gördüm sağlık ocağında daha bir rahatladım.sen nasılsın bebişin nasıl.
canım çevremde kullanan herkes oyun parkı yatakları tavsiye ediyor yatak odası için bende baktım mantıklı geldi ilk 1 yaşına kadar kullanılabiliyormuş sonrada oyun parkı olarak kullanılır. hem fiyat olarakda uygunları var hemde kullanışlı
canımmmmmm dur panik yapıp üzülme,bu testlerin güvenilirliği yok biliyosun. kendi doktorun da bi görsün muhakkak haber ver bize kuzummm.dualarımız seninle ve erenimizleeee
sen içini ferah tut canım inşallah sağlıkla dünyaya getireceksin bebeğini. hiç test sonuçlarına bakma yanılma payı yüksek oluyor içini ferah tut dua et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?