2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

canım biz de sizin gibi dusunduk.bizim oturma odası uzun ve buyuk bile sayılır ama onları salona tasıma sansımız yok.tv yi tasımayı dusunuyoruz odanın da seklini değiştirip bir kosesini bebek odasına ceviricez tabi sıgdırabilirsek. sifonyeri hazır bizimkinin zaten o da oturma odasındaydı:)) bir yatak gelicek nasip olursa ama ben dolapta istiyordum aslında .

hep kız hissettim country tarzı hanım hanımcık bir oda hayal ettim ama bakalım daha ne cinsiyet belli ne odası:))

sağlıkla doğup buyutelim de bakalım kısmetleriyle gelir belki biziim de cok odalı bir evmizi olur inşallah...

maşallah çok sevindim oğluşun büyümüş darısı başımıza inşallah :)ben hareketlerini daha net hissedemiyorum ya dün biraz hssettim bugün bişey yok iple çekiyorum valla tepikleri hissetmeyi :)

ooooyyy sıpaa yaaaaaa Bakalım biz de perşembeyi çekiyoruz iple
Hiç bir duyguya benzemiyormuş değil mi, Rabbim bize bu duyguları yaşatıyor ya şükürler olsun binlerce kez..O an da ben de eşim de resmen nefeslerimizi tutuyoruz.Eve gelince inanamıyorum. Geçen sabah 6 gibi uyandım, benim minik kıpırdadı,hüngür hüngür ağladım...Tarifi yok,bu sevgi değil,aşk değil bu başka bişeeeeeeeyyyy çooookkk şüküüüüürrrrrr

ayy beşiği de 4 tahtayla halledecekmiş benimki kuzu bu arada siz nerde görev yapıyosunuz?(özelden yaz istersen )

Arkadaşlar umarım herkes iyidir,bebekler rahattır. Beşikler, bebek odası demekki herşeyi aynı anda düşünüyoruz kızlar,bizde de bugünlerin konusu bu,sade beşik mi alalım,odasını da mı alalım,sade beşik alırsak eşyaları nereye koycaz felan:) Ne zor işlermiş bunlar,şu oyun parkı yataklar yatak odasında kullanmak için rahat olurmu sizce,yatak odanıza nasıl bir beşik düşünüyorsunuz?

Neharx sana sonuna kadar katılıyırum arkadaşlarımın çoğu 6 aydan sonra odasına geçirdiler telsizler birlikte akti kullanıyorlae odasını hatta şu an oyunlarını bile odalarında oynuyor çocukları. nasıl alıştırırsak öyle gider. Odamda bebeği istemem eşimde benim özelim o oda yavrumda olsa aramıza alamam tabî bunlar benim nazizsine fikirlerîm

canım çevremde kullanan herkes oyun parkı yatakları tavsiye ediyor yatak odası için bende baktım mantıklı geldi ilk 1 yaşına kadar kullanılabiliyormuş sonrada oyun parkı olarak kullanılır. hem fiyat olarakda uygunları var hemde kullanışlı

ben o park yatakları hıc begenmıyorum ya naylon naylon gelıyolar nedense.ben oda yapamıcam sımdılık evımdekı odanın yerı yatak odasına cok ters gırıste kalıyor olucak gıbı degıl yanı.bende yatak odama besık koyucam buyuyenlerden alıcam yerım var odamda.bırde sıfonyer alırım o bos odada bızım gardolap ve bebegın kıyafet odası olur dıye dusunuyorum bakalım.ama park yatak kullanıpta memnun olanda cok var.

aynen öyle kuzum benim abimde kızına oda yaptı bal gibide kullanıyolar artık 2,5 yasında tv si bile var odasında cizgi film izliyo sıpaaaa

oy maşşallahhhh canım yaaaaa kocaman olmuş oğluşunnnnnn videonuz da var artık özledikçe bakarsın öyle güzel bi duygu ki yaşarken cenneti görmek gibi rabbime şükürer olsun bizlere bu duyguları yaşattıı dileyene isteyene rabbim aratmadan nasip etsin bizlerede hayurlı doğumlarla evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsinnn

Ben park yatakları hiç sevemedim onun yerine tahta beşikler varya onlardan alırım diyorum odası için büyümeden beşik alıcaz onuda fikrim değilmezse ilk altı ay yatak odamda kullanıp sonra odasına geçiririm çünkü fazla eşya istemiyorum işi bitince bi köşede yer kaplayacak birşey isteniyorum bir buçuk yaşında da çocuk yatağı alırım diyorum beşiğe büyük gelmeye başladımı

Selam kızlar...
Sabah doktoruma gittim, ameliyata gitmiş. Diğer doktora 4lü taramayı göstereyim dedim. Down sendromu ihtimali çok yüksek çıkmış. Öğleden sonra kendi doktoruma gidecem. Amniyosentez yapacaklarmış. Bebeğim için dua edin kızlar...
Hakkımızda hayırlısı, ne diyeyim. Allah bizi bebeklerimizle sınamasın.

park yatak deyince bi tuhaf oluyorum. Nefret ediyorum onlardan,çadır gibi geliyo bana, avm lerde ucuzluk sepeti gibi Ama kullanışlı mı kullanışlı hakkını yemem, kullanan herkes çok memnun, evinde yeri olmayanlar için ideal..Ama ben almam

normal tahta beşikleri bir buçuk yaşından daha çok kullanırsın bence 5-6 yaşına kadar kullanılıyor onlar ön kenarı çıkanlar var yatak gibi oluyo eğer çok eşya istemiyorsan öyle beşiklere bak bence sonra ona uygun oda yaparsın mesela

canımmm o testler %100 doğur sonuç vericek die bişey yok Allahım korusun dualrımız seninle kendi doktorunlada bi görüş rabbim yar ve yardımcınız olsun bizde dualarımızla yanındayız

canımmmmmm dur panik yapıp üzülme,bu testlerin güvenilirliği yok biliyosun. kendi doktorun da bi görsün muhakkak haber ver bize kuzummm.dualarımız seninle ve erenimizleeee

sen içini ferah tut canım inşallah sağlıkla dünyaya getireceksin bebeğini. hiç test sonuçlarına bakma yanılma payı yüksek oluyor içini ferah tut dua et

merhaba kızlarrr doktordan geldik biz ama cildiye doktorundan yüzüm soyuluyor falan demiştim 1 ay kadar önce anca gidebildim yüz şampuanı verdi bide bi krem doktor okadar iyi okadar tatlı bi kadındıki ay bu kadın kadın dogumcu olsada keske buna gitsem dedim eşime ) oda 2 cocuk dogurmus bendede ikisinde de oldu dedi güzel güzel anlattı bakalım inşallah kızarıklıklar ve soyulmalar geçer

canımmm o testler %100 doğur sonuç vericek die bişey yok Allahım korusun dualrımız seninle kendi doktorunlada bi görüş rabbim yar ve yardımcınız olsun bizde dualarımızla yanındayız

Sağol canım. amniyosentez kesin sonuçmuş. içimden hiç yapmak gelmiyor ama yapacak bişey yok. Beynimde şimşekler çaktı resmen ama en azından öğreneceğiz. varmı? yokmu? Sonrasını şimdi düşünmenin anlamı yok zaten.

Tatlım ben şimdî herşeyini alıcaz ama hem yayk odasına hem onun odasına yatak istemiyorum sonra yatak odasındakinî kıymak îçin yer aramak istemiyorum benim 2 çocuk odam var ama fazlalık sevmiyorum daral gelîyo stadın geliyo

sağol canım benim,iyiyim çok şükür.bugün bebeğide gördüm sağlık ocağında daha bir rahatladım.sen nasılsın bebişin nasıl.

ben haftaya salıyı bkliyorum dört gözle bebişleri o zamn görücez.
Allah bağışlasın sen de kuzunu görmüşsün sağlıkla sıhatle kucagına alırsın inşallah

biz tayinciyiz arkadaslar o yüzden oyun parkı olanlardan alıp ıkı bebeğide içine yatırıcam sığmadıkları zamn bı oyun parkı daha alıcam sonra yenı gittiğimiz evde oda yapmayı dusunuyorum

oyun parkının tasınması da kolay odadan odaya alabılırım istediğim zaman bide yatak odasında elimin altında olsunlar istiyorum oyuzden terciğhim bu

Vahşi hatun o kadar cici şeyler aldım ki anlatamam birazdan da adı cloud b sleep sheep olan 4 sesli (anne kalp atış sesi, bahar yağmuru sesi, balina sesi, okyanuz sesi) bı oyuncak siparişi vericem

canımmmmmm dur panik yapıp üzülme,bu testlerin güvenilirliği yok biliyosun. kendi doktorun da bi görsün muhakkak haber ver bize kuzummm.dualarımız seninle ve erenimizleeee

sen içini ferah tut canım inşallah sağlıkla dünyaya getireceksin bebeğini. hiç test sonuçlarına bakma yanılma payı yüksek oluyor içini ferah tut dua et

sağolun kızlar. Yanılma paylarının da bir okadar yüksek olduğunu bilmek biraz içimi rahatlatıyor ama işte sinek misali... mide bulandırdı. amniyosentezden sonra düşük riski oluyormuş, dinlenirsen risk olmaz dediler. daha fazla bişey soramadım açıkçası. Bakalım doktorum neler dicek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…