Selam kızlar...
Sabah doktoruma gittim, ameliyata gitmiş. Diğer doktora 4lü taramayı göstereyim dedim. Down sendromu ihtimali çok yüksek çıkmış. Öğleden sonra kendi doktoruma gidecem. Amniyosentez yapacaklarmış. Bebeğim için dua edin kızlar...
Hakkımızda hayırlısı, ne diyeyim. Allah bizi bebeklerimizle sınamasın.
Sağol canım. amniyosentez kesin sonuçmuş. içimden hiç yapmak gelmiyor ama yapacak bişey yok. Beynimde şimşekler çaktı resmen ama en azından öğreneceğiz. varmı? yokmu? Sonrasını şimdi düşünmenin anlamı yok zaten.
içini ferah tut canım sen kendi doktorunla da bi görüş bakalım ne diyecekSağol canım. amniyosentez kesin sonuçmuş. içimden hiç yapmak gelmiyor ama yapacak bişey yok. Beynimde şimşekler çaktı resmen ama en azından öğreneceğiz. varmı? yokmu? Sonrasını şimdi düşünmenin anlamı yok zaten.
Selam kızlar...
Sabah doktoruma gittim, ameliyata gitmiş. Diğer doktora 4lü taramayı göstereyim dedim. Down sendromu ihtimali çok yüksek çıkmış. Öğleden sonra kendi doktoruma gidecem. Amniyosentez yapacaklarmış. Bebeğim için dua edin kızlar...
Selam kızlar...
canım biz de sizin gibi dusunduk.bizim oturma odası uzun ve buyuk bile sayılır ama onları salona tasıma sansımız yok.tv yi tasımayı dusunuyoruz odanın da seklini değiştirip bir kosesini bebek odasına ceviricez tabi sıgdırabilirsek. sifonyeri hazır bizimkinin zaten o da oturma odasındaydı:)) bir yatak gelicek nasip olursa ama ben dolapta istiyordum aslında .
hep kız hissettim country tarzı hanım hanımcık bir oda hayal ettim ama bakalım daha ne cinsiyet belli ne odası:))
sağlıkla doğup buyutelim de bakalım kısmetleriyle gelir belki biziim de cok odalı bir evmizi olur inşallah...
maşallah çok sevindim oğluşun büyümüş darısı başımıza inşallah :)ben hareketlerini daha net hissedemiyorum ya dün biraz hssettim bugün bişey yok iple çekiyorum valla tepikleri hissetmeyi :)
ooooyyy sıpaa yaaaaaaBakalım biz de perşembeyi çekiyoruz iple
Hiç bir duyguya benzemiyormuş değil mi, Rabbim bize bu duyguları yaşatıyor ya şükürler olsun binlerce kez..O an da ben de eşim de resmen nefeslerimizi tutuyoruz.Eve gelince inanamıyorum. Geçen sabah 6 gibi uyandım, benim minik kıpırdadı,hüngür hüngür ağladım...Tarifi yok,bu sevgi değil,aşk değil bu başka bişeeeeeeeyyyy çooookkk şüküüüüürrrrrr
ayy beşiği de 4 tahtayla halledecekmiş benimkikuzu bu arada siz nerde görev yapıyosunuz?(özelden yaz istersen )
Neharx sana sonuna kadar katılıyırum arkadaşlarımın çoğu 6 aydan sonra odasına geçirdiler telsizler birlikte akti kullanıyorlae odasını hatta şu an oyunlarını bile odalarında oynuyor çocukları. nasıl alıştırırsak öyle gider. Odamda bebeği istemem eşimde benim özelim o oda yavrumda olsa aramıza alamam tabî bunlar benim nazizsine fikirlerîm
ben o park yatakları hıc begenmıyorum ya naylon naylon gelıyolar nedense.ben oda yapamıcam sımdılık evımdekı odanın yerı yatak odasına cok ters gırıste kalıyor olucak gıbı degıl yanı.bende yatak odama besık koyucam buyuyenlerden alıcam yerım var odamda.bırde sıfonyer alırım o bos odada bızım gardolap ve bebegın kıyafet odası olur dıye dusunuyorum bakalım.ama park yatak kullanıpta memnun olanda cok var.
aynen öyle kuzum benim abimde kızına oda yaptı bal gibide kullanıyolar artık 2,5 yasında tv si bile var odasında cizgi film izliyo sıpaaaa
oy maşşallahhhh canım yaaaaa kocaman olmuş oğluşunnnnnn videonuz da var artık özledikçe bakarsınöyle güzel bi duygu ki yaşarken cenneti görmek gibi rabbime şükürer olsun bizlere bu duyguları yaşattıı dileyene isteyene rabbim aratmadan nasip etsin bizlerede hayurlı doğumlarla evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsinnn
Selam kızlar...
park yatak deyince bi tuhaf oluyorum. Nefret ediyorum onlardan,çadır gibi geliyo bana, avm lerde ucuzluk sepeti gibiAma kullanışlı mı kullanışlı hakkını yemem, kullanan herkes çok memnun, evinde yeri olmayanlar için ideal..Ama ben almam
Selam kızlar...
benim kaldı bu hafta..ben duramıyorumda eşimede pz.tesi uyuyo
mecburen bekliycem :)
şu hareketleri hissetsek de kontrol için gün saymayı bıraksak :)
Selam kızlar...
Sağol canım. amniyosentez kesin sonuçmuş. içimden hiç yapmak gelmiyor ama yapacak bişey yok. Beynimde şimşekler çaktı resmen ama en azından öğreneceğiz. varmı? yokmu? Sonrasını şimdi düşünmenin anlamı yok zaten.
sağolun kızlar. Yanılma paylarının da bir okadar yüksek olduğunu bilmek biraz içimi rahatlatıyor ama işte sinek misali... mide bulandırdı. amniyosentezden sonra düşük riski oluyormuş, dinlenirsen risk olmaz dediler. daha fazla bişey soramadım açıkçası. Bakalım doktorum neler dicek.
Selam kızlar...
Selam kızlar...
bilgecim aldıklarının resmini heyecanla bekliyorummmmVahşi hatun o kadar cici şeyler aldım ki anlatamam birazdan da adı cloud b sleep sheep olan 4 sesli (anne kalp atış sesi, bahar yağmuru sesi, balina sesi, okyanuz sesi) bı oyuncak siparişi vericem
sağolun kızlar. Yanılma paylarının da bir okadar yüksek olduğunu bilmek biraz içimi rahatlatıyor ama işte sinek misali... mide bulandırdı. amniyosentezden sonra düşük riski oluyormuş, dinlenirsen risk olmaz dediler. daha fazla bişey soramadım açıkçası. Bakalım doktorum neler dicek.
Sen nasıl bişey düşünüyosun canım resim yada link ekleyebilir misin ben de fikir edineyim,
benimde arada kuş çırpınır gibi oluyoaynen bazı arklaar hıssedıyormus ama ben daha pek hıssetmıyorum
anca pıt pıt dıye 3 4 kere oldu okadar
persembeye gün sayıyorum
Selam kızlar...
kızlar acaba su buyumeyen besıklerı ne kadar sureyle kullanabılırz tahmını bır turlu kafamda oturtamadım.
tek tarafı çıkanlar var,o zaman normal yatak gibi oluyo, ben 4-5 yaşına kadar kullanır diyorum,çilekte gördüğüm model öyleydi,adam da öyle dedi ama bilemem tabi :44:
Arkadaşlar umarım herkes iyidir,bebekler rahattır. Beşikler, bebek odası demekki herşeyi aynı anda düşünüyoruz kızlar,bizde de bugünlerin konusu bu,sade beşik mi alalım,odasını da mı alalım,sade beşik alırsak eşyaları nereye koycaz felan:) Ne zor işlermiş bunlar,şu oyun parkı yataklar yatak odasında kullanmak için rahat olurmu sizce,yatak odanıza nasıl bir beşik düşünüyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?