2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

Sakin üzülüp kendini yipratma ALLAH a sigin , amniyosentezide bile yüzde 99 risk cikipda saglikli doguranida gördük burda

içini ferah tut canım sen kendi doktorunla da bi görüş bakalım ne diyecek

canım hıc moralını bozma. sadece rısk belırlıyor o testler kesın denmıyorkı.amınosentez yaptırcakmıssın nasılsa ıcını ferah tut.bende daha yaptırmadım hatta 2 lıde yaptırmadım ctsı yaptırıcam ıns.dua edıcem senın ve bebegın ıcın.

ikili temiz cıktıysa hiç korkma canım .

arkadasıma da oyle dediler aminio yapıldı bişey cıkmadı sapasağlam da kocaman bir oğlu var..

hiç bozma moralini inşallah bişey olmayacak

Öyle de şifonyer kıyafetlerini almaz gibime geliyor dolap koyacak yerin varsa mutlaka aldır sonradan alınmıyo böyle şeyler ne alırsan kar, bebek olunca rahatca gidip bakamazsınız bile. Benim yerim olsa da ben de baksam keşke
Dediğin gibi bebekler bereketiyle geliyo bakarsın biz de bi ev alırız da istediğimiz gibi döşeriz çocuk odasını

maşallah çok sevindim oğluşun büyümüş darısı başımıza inşallah :)ben hareketlerini daha net hissedemiyorum ya dün biraz hssettim bugün bişey yok iple çekiyorum valla tepikleri hissetmeyi :)

Amin canım darısı başınıza inşallah Ben 16.haftada hissetmeye başladım hergün bi kerecik bazı günler hissetmedim bile ama yavaş yavaş çoğaldı hele bu son hafta var ya hiç durmuyo nerdeyse maşallah az kaldı size de hissetmeye inş

Hahhaha aynı kafadanlar desene meslektaşlar ya zaten peki canım özelden yazarım.Hatta burda bazı arklar duyuyorum face den ekleşmişler biz de ekleşebiliriz istersen. Perşembeye az kaldı inş annelik aşkı bu gerçek aşk

Haklısın ben de 6 aydan sonra özellikle yanımızda kalsın istemem güzelce odasında kalır inşallah bi de bebek telsizi alırız,birazda alıştırmak lazım dimi.

Bana da öyle geliyor ama renk renk güzelleri var mecbur onlardan alcaz galiba yerimiz yok,yoksa o seper şeklinde olanlar sallanan tüllü tüllü harika beşikler var ahşap sorduk 5 milyar dedi

Videomuz uzaktan böyle babası telden çekti bidahaki gidişimde doktora sorcam video veremiyomusunuz diye Amin canım isteyen herkese nasip kısmet etsin inşallah Gurbetgüzeline, çiçeğe....

Dualarımız seninle sen de şimdi çok sıkıntılısındır eminim bol bol inşirah suresi oku için rahatlasın biraz. Canım 2-3 arkadaşıma da senin gibi dediler inan hamilelikleri burunlarından geldi nur topu gibi bebişleri oldu sapasağlam ,hatta doğduktan sonra bile hep tedirginlerdi bi yerinde bi tuhaflık varmı kulağı duyuyomu gözü görüyomu diye ama maşallahçok iyiler inşallah senin bebeğinde sapasağlam doğacak Allah hepimizin bebeklerine sağlıklı,akıllı,güzel ahlaklı,imanlı,güzel huylu hayırlı evlatlar nasip etsin aminn

Asyaereb lütfen yüreğini ferah tut îyi füşün herşey iyi olacak bebişine Kuran'ı Kerim oku onunla konuş kendini olumsuzluğa asla şartlara lütfen bence bebeğin taş gibi maalesef testlerde hata payı çok yüksek herşey güzel olacak

Sen nasıl bişey düşünüyosun canım resim yada link ekleyebilir misin ben de fikir edineyim,

canım burda binkere yazdım sanırım kuzenimin 1 yıl arayla 2 tane oğlu oldu ikisinede sakat doğaaklar %90 dediler ama maşallah hiçbirşeyleri yok sıkma canını kendi doktorunla konuş içini ferah tut allahın izniyle birşey olmayacak

benim kaldı bu hafta..ben duramıyorumda eşimede pz.tesi uyuyo
mecburen bekliycem :)
şu hareketleri hissetsek de kontrol için gün saymayı bıraksak :)

aynen bazı arklaar hıssedıyormus ama ben daha pek hıssetmıyorum
anca pıt pıt dıye 3 4 kere oldu okadar
persembeye gün sayıyorum

canım kendi doktoruna görünmeden bişey yaptırma.
ayrıca geçen haberlerde okumuştum buraya da koymuştum hatta linki 2li, 3lü, 4lü v.s birinden birinde böyle bir risk çıkabiliyormuş. çok normalmiş.
2li veya 3lü yaptırmış mıydın?
onların sonucu neyse onu baz al ve kendini hiç germe.
2li 3lü temiz çıktıysa bence amniyosenteze bile gerek yok.
benim kv 42de doğurmuş, seninki moron olur demişler, gayet sağlıklı valla kocaman ilkokula gidiyor şimdi.

Canım benim bende birazdan benzer bir durumdan ayrıntılı ultrasona giricem,şöyle düşün ki doktorlarımız o kafar iyi ki en küçük bir ihtimali dahi değerlendiriyorlar,inceliyorlar.Amniyosentezden korkma canım önemli olan işinin ehli birinin yapması ve sonrasında doktorun talimatıyla istirahat etmen,dualarım seninle Allah'ın izniyle hepimiz sağlıkla kucağımıza alıcaz yavrularımızı

canımmm benım sana facedende yazdım 2 lı teste %90 sonuc verırken 4 lude %60 falanmıss benım 2 lı testımde 4.400 de 1 cıktı sızın 50 bınde bır cıktı ..ama bana dr cok ıyı dedı benım kanamada etkılıyormus testlerı bıde kıstlerde etkılıyormus..
ayrıca 1.200 ustunu gectımı hıcbır sorun olmaz dedi 50bınde 1 de aynı 10 bınde 1 de aynı 1250 de 1 de aynı dedi o yuzden moralını hıc bozma amnıyosentezı prof. bır dr bulmanı tavsıye ederım ama!! işin ehli bır dr yapması senın ve bebegın acısından daha ii olur. 200 de 1 dusuk ıhtımalı varmıs o yuzden ıcını ferAH TUT..
inş guzel sonuclarla gelırsın yanımıza..

Dualarım seninle canım,okuyunca çok üzüldüm ama inşallah hiçbir şeyi yoktur bebeğinin.Ablamda seninle aynı durumu yaşamıştı.Amniyosentezden önce Ankara'ya gelip iyi bir prf dr.dan randevu aldı ve ayrıntılı renkli felan son teknoloji olan bir ultrasyona girdi. O doktor ablama sakın korkma herşeyini görüyorum bebeğinin hiçbir şeyi yok dedi,dediği gibi de çıktı.Amniyosentez yaptırmamıştı ablam onun üzerine,karar senin tabi ama içini rahat tut lütfen.

Vahşi hatun o kadar cici şeyler aldım ki anlatamam birazdan da adı cloud b sleep sheep olan 4 sesli (anne kalp atış sesi, bahar yağmuru sesi, balina sesi, okyanuz sesi) bı oyuncak siparişi vericem
bilgecim aldıklarının resmini heyecanla bekliyorummmm

hiç bişe olmayacak allahın izniyle kuzum dua her kapıyı açar, elini karnına koy bol bol salavat getirip ayetel kürsiler oku bitanemmmm

Sen nasıl bişey düşünüyosun canım resim yada link ekleyebilir misin ben de fikir edineyim,

kuzum ben büyümeyen beşik(malum tayinciyiz, bizim teşkilattan alan arkadaşlar da boşver büyüyen alma diyo, zaten kullanacağımız en fazla 4-5 yıl gerek yok, zaten çok dandik oluyo büyüdüğü zaman dedi), 2li gardrop, ve şifonyer düşünüyorum. bizim ev de 2+1, bir odamı misafir odası gibi yapmıştık 2 kanepem vardı,birini bekar arkadaşın evine göndercez diğeri bebeğin odasında kalcak, onu da bebeğin odasının rengine göre tekrardan yüzletecez. Odanın mobilyalarının rengini pudra tonlarında sade bişey düşünüyorum, perde ve uyku setleriyle hareketlendirebilirim. şuan 1500 gibi bi rakam ideal bizim için. aklımızda iki model var, daha hiç çıkıp gezmedik, veriyorum linklerini sen de bi incele.

Little Princess - Mini | Caploonba 0-24 Yaş Arası Bebek Odası Çocuk Odası Genç Odası Mobilyası bunun fiyatı biraz pahalı 2000 lira ( (alt açma ünitesi dışında)

Çilek > Baby Flower diğeri de bu canım, bu bütçeye daha uygun 1500 lira

bizim arkadaş oğluna çilekteki safari takımını aldı o da çok hoştu bi incele istersen. Fakat dediğim gibi büyüyen beşik biz gibi tayincilere pek yaramıyo, eğer park yatak düşünmüyosan tabi. Malum 5 yıl sonra her yeri dökülür, bazalı normal yatağa geçeriz.şimdilik fikrim bu. senin aklında neler var?

aynen bazı arklaar hıssedıyormus ama ben daha pek hıssetmıyorum
anca pıt pıt dıye 3 4 kere oldu okadar
persembeye gün sayıyorum
benimde arada kuş çırpınır gibi oluyo
artık o bebeğin hareketimi yoksa rahimin büyümüsemi bilmiyorum
dr. hissedemezsin çok erken dedi:)

canım üzme kendini sakın..o testlere güvenilmediğini biliyosun..
amniyosentez yerine artık kanda bakılıyodu haberlerde izlemiştim
canını sıkma sakın..

kızlar acaba su buyumeyen besıklerı ne kadar sureyle kullanabılırz tahmını bır turlu kafamda oturtamadım.

tek tarafı çıkanlar var,o zaman normal yatak gibi oluyo, ben 4-5 yaşına kadar kullanır diyorum,çilekte gördüğüm model öyleydi,adam da öyle dedi ama bilemem tabi :44:

tek tarafı çıkanlar var,o zaman normal yatak gibi oluyo, ben 4-5 yaşına kadar kullanır diyorum,çilekte gördüğüm model öyleydi,adam da öyle dedi ama bilemem tabi :44:

benı 3 yasına kadar ıdare etsın ıstıyorum acıkcası ben bı ıkı seneye tasınma durumumuz var buyuyen almama gerek yok ozaman ya.nasılsa begenmeyecek bır sure sonra.ne zormus ya:)

Ben yanımda 3-4 ay yatması için şöyle bşr şey alıcam oda da tabi ki yapıcam ilk ve tek bir tanacik oğlum için güzel bir oda yapıcam. Hatta kafamda tasarladım Mobilyalarını ben yaptırmayı düşünüyorum tanıdığımız çok iyi marangozumuz var.evet mink kıyafetler için yengemden birkaç bir şey alabilirim ama sonuçta ilk evladım başkasının karyolasını almam yani!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…