benı 3 yasına kadar ıdare etsın ıstıyorum acıkcası ben bı ıkı seneye tasınma durumumuz var buyuyen almama gerek yok ozaman ya.nasılsa begenmeyecek bır sure sonra.ne zormus ya:)
Ben yanımda 3-4 ay yatması için şöyle bşr şey alıcam oda da tabi ki yapıcam ilk ve tek bir tanacik oğlum için güzel bir oda yapıcam. Hatta kafamda tasarladım Mobilyalarını ben yaptırmayı düşünüyorum tanıdığımız çok iyi marangozumuz var.evet mink kıyafetler için yengemden birkaç bir şey alabilirim ama sonuçta ilk evladım başkasının karyolasını almam yani!
Çatlayacak bölgelere sürmek için aktardan buğday,tatlı badem ve kakoa yağları aldım karıştırdım dün ilk defa sürdüm. Bir kaç kişinin tavsiyesi üzerine aldım bunları, bebeyağı felan zararlı kullanma dediler.Çünkü karnım kaşınmaya başladı,birden çok kilo aldığım için de olabilir tabi,yine de erken gibi geldi bana umarım çok çatlak kalmaz. Sizler biişeyler kullanıyomusunuz?
bilgecim aldıklarının resmini heyecanla bekliyorummmm
hiç bişe olmayacak allahın izniyle kuzum dua her kapıyı açar, elini karnına koy bol bol salavat getirip ayetel kürsiler oku bitanemmmm
kuzum ben büyümeyen beşik(malum tayinciyiz, bizim teşkilattan alan arkadaşlar da boşver büyüyen alma diyo, zaten kullanacağımız en fazla 4-5 yıl gerek yok, zaten çok dandik oluyo büyüdüğü zaman dedi), 2li gardrop, ve şifonyer düşünüyorum. bizim ev de 2+1, bir odamı misafir odası gibi yapmıştık 2 kanepem vardı,birini bekar arkadaşın evine göndercez diğeri bebeğin odasında kalcak, onu da bebeğin odasının rengine göre tekrardan yüzletecez. Odanın mobilyalarının rengini pudra tonlarında sade bişey düşünüyorum, perde ve uyku setleriyle hareketlendirebilirim. şuan 1500 gibi bi rakam ideal bizim için. aklımızda iki model var, daha hiç çıkıp gezmedik, veriyorum linklerini sen de bi incele.
Little Princess - Mini | Caploonba 0-24 Yaş Arası Bebek Odası Çocuk Odası Genç Odası Mobilyası bunun fiyatı biraz pahalı 2000 lira( (alt açma ünitesi dışında)
Çilek > Baby Flower diğeri de bu canım, bu bütçeye daha uygun 1500 lira
bizim arkadaş oğluna çilekteki safari takımını aldı o da çok hoştu bi incele istersen. Fakat dediğim gibi büyüyen beşik biz gibi tayincilere pek yaramıyo, eğer park yatak düşünmüyosan tabi. Malum 5 yıl sonra her yeri dökülür, bazalı normal yatağa geçeriz.şimdilik fikrim bu. senin aklında neler var?
ben haftaya salıyı bkliyorum dört gözle bebişleri o zamn görücez.
Allah bağışlasın sen de kuzunu görmüşsün sağlıkla sıhatle kucagına alırsın inşallah
biz tayinciyiz arkadaslar o yüzden oyun parkı olanlardan alıp ıkı bebeğide içine yatırıcam sığmadıkları zamn bı oyun parkı daha alıcam sonra yenı gittiğimiz evde oda yapmayı dusunuyorum
oyun parkının tasınması da kolay odadan odaya alabılırım istediğim zaman bide yatak odasında elimin altında olsunlar istiyorum oyuzden terciğhim bu
Vahşi hatun o kadar cici şeyler aldım ki anlatamam birazdan da adı cloud b sleep sheep olan 4 sesli (anne kalp atış sesi, bahar yağmuru sesi, balina sesi, okyanuz sesi) bı oyuncak siparişi vericem
Heyyyy kızlarnapıyosunuz bakıyorum beişkleri konusuyosunuz biz halen öğrenemedik yaaa cinsiyeti inşallah çarşamba belli olur sol tarafımm geriliyor ve sert sanırım bizim ufaklık oralarda bir haltlar karıştırıyor
Benim de inşallah cumartesi kontrolüm var cinsiyetini öğreniriz,gerçekten çatlıycam meraktan :)
Ya gerçekten hiç önemli değil ne olduğu o olsun bu olsun demiyorum ama yinede merak ediyorumm oğlum yada kızım diye sevmek istiyorummmmm
bana cınsıyetı 11+2 de soyklemıstı doktorum 90 kız dıye 14 tede dıger dojtorum kız dedı ama ınan kızım dıye degıl bebegım dıye sevıyorum hala.
Kizlar aksama misafirim var yemege okuldan geldim hemen birseyler yaptim o sirada ooo siz kaynatmissiniz besikleribende yatak odasi icin yuksek olsun demissiniz ama benim yatagimlaa ayni hizada hatta yatakta yatarken gorebilecegim hizadanolmasini isterim gecen arkadasa gittigimde gordum tiny love nin ana kucagi var cok guzel ideal geldi yatak odasi icin. Hem goz hizasinda yatarkende bakabilirim hemde cok hafif benim evim dubleks alt kata falanda rahatca tasiyip cocugu gunduz orada uyutabilirim. Sadece icindeki sunger uykulari icin pek konforlu degilmis onada yorganvida rahat bi yatak doldurtutum o olculerde. Hazir yatak olmaz cunku o kadar kucuk. Ama tabi kararsizim bi odasi icin aldigim besigi ilk 6 ay yatak odasinda kullanirim diyorum bi bunu alirim
şimdi iş yerindeyim eve gidince bi aksilik çıkmazsa çekicem fotoları
2 tane hastane çıkışım 2 tane ana kucağım 2 tane de suluğum var cok bısı yok ama olsuuunn
kuzuyu da aldım mı tamamdır
canımm şu kuzu benim de çok hoşuma gidiyor. Sen nerden alcaksın ve fiyatı ne kadar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?