2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
benı 3 yasına kadar ıdare etsın ıstıyorum acıkcası ben bı ıkı seneye tasınma durumumuz var buyuyen almama gerek yok ozaman ya.nasılsa begenmeyecek bır sure sonra.ne zormus ya:)

evet canım çok zormuş gerçekten, biz de 4 yıl sonra tayiciyiz, o yüzden büyümeyen beşik bizim için de ideal.

.

Çatlayacak bölgelere sürmek için aktardan buğday,tatlı badem ve kakoa yağları aldım karıştırdım dün ilk defa sürdüm. Bir kaç kişinin tavsiyesi üzerine aldım bunları, bebeyağı felan zararlı kullanma dediler.Çünkü karnım kaşınmaya başladı,birden çok kilo aldığım için de olabilir tabi,yine de erken gibi geldi bana umarım çok çatlak kalmaz. Sizler biişeyler kullanıyomusunuz?

bende arada kasınıyorum benım goguslerım cok kucuktu sımdı buyuyunce hafıf catladılar bıle kakao yagı aldım ama anca 1 kere surmusumdur koktu burnuma cok

Canım ben dediğim gibi önce park yatak gibi bişey düşünüyodum o mecbur alıncak bence 6 aya kadar mecbur yatak odasında durcak bebek, her dakika emmek istiyolar çünkü. Ama 6 aydan sonra yatak odasında değil odasında durması taraftarıyım öyle de alıştırmak lazım bence. Şifonyerlere baktım şimdi kesinlikle sığmaz donlarına ancak yeter dolap şart görünüyor 2'li dolap alcam dedin ya sakın öyle bi yanlış yapma hiç olmazsa 3 lü 4 lü dolap olsun 2 li hiçbişeycik almıyo görümcemle konuştum az önce almışken büyük al diyor bak mesela şöyle bi dolap işimizi görür gibi
bebek odaları - Google'da Ara

Park yatak olarak da böyle bişey düşünmüştüm
Baby&Plus Çok Fonksiyonlu Park Yatak Yeşil - e-bebek.com

Hadi resimleri ekle de biz de heveslenelim o zaman cicilerine

Heyyyy kızlar napıyosunuz bakıyorum beişkleri konusuyosunuz biz halen öğrenemedik yaaa cinsiyeti inşallah çarşamba belli olur sol tarafımm geriliyor ve sert sanırım bizim ufaklık oralarda bir haltlar karıştırıyor

Benim de inşallah cumartesi kontrolüm var cinsiyetini öğreniriz,gerçekten çatlıycam meraktan :)

Ya gerçekten hiç önemli değil ne olduğu o olsun bu olsun demiyorum ama yinede merak ediyorumm oğlum yada kızım diye sevmek istiyorummmmm

bana cınsıyetı 11+2 de soyklemıstı doktorum 90 kız dıye 14 tede dıger dojtorum kız dedı ama ınan kızım dıye degıl bebegım dıye sevıyorum hala.

Kizlar aksama misafirim var yemege okuldan geldim hemen birseyler yaptim o sirada ooo siz kaynatmissiniz besikleri bende yatak odasi icin yuksek olsun demissiniz ama benim yatagimlaa ayni hizada hatta yatakta yatarken gorebilecegim hizadanolmasini isterim gecen arkadasa gittigimde gordum tiny love nin ana kucagi var cok guzel ideal geldi yatak odasi icin. Hem goz hizasinda yatarkende bakabilirim hemde cok hafif benim evim dubleks alt kata falanda rahatca tasiyip cocugu gunduz orada uyutabilirim. Sadece icindeki sunger uykulari icin pek konforlu degilmis onada yorganvida rahat bi yatak doldurtutum o olculerde. Hazir yatak olmaz cunku o kadar kucuk. Ama tabi kararsizim bi odasi icin aldigim besigi ilk 6 ay yatak odasinda kullanirim diyorum bi bunu alirim

bana cınsıyetı 11+2 de soyklemıstı doktorum 90 kız dıye 14 tede dıger dojtorum kız dedı ama ınan kızım dıye degıl bebegım dıye sevıyorum hala.

Benim doktorum ilk gittiğimde 5 haftalıkken kısın olcak dedi ben de güldüm nerden anladınız diye,ben yanılmam dedi. Sonra 8-9 haftalıkken gittim ozaman dedi kız geliyo söylemişmiydim dedi, dalga geçiyosunuz bilinirmi şimdiden dedim,görücez dedi. BAkalım cumartesi günü ne diycek.

canım o dolap da çok güzelmiş. Benim 2li almamın sebebi, zaten yatak odası dolabım 6 kapılı devasa bişe, yine devasa bi bazam var, bebişin elbiselerini alsın kendi dolabı gerisini ben kendi odama koyarım yer var :))
Kendi odan için park yatak yerine daha minik boylarda sepet beşikler de düşünebilirsin canım ben öyle yapcam.yani yatak odam için şunun gibi bişey düşünüyorum

SALLANAN BEBEK SEPET BEŞİK SALINCAKLI BEŞİK GittiGidiyor'da 85612119

her rengi var canım fiyatı da uygun benim arkadaşım bundan kullandı, ev soğuk olunca sıcak odaya felan da taşıyorum dedi, 2 yaşında kızı hala kullanıyo, balkonda bahçede koy uyusun :)) ama park yatağı ordan oraya taşımak biraz daha zor olur

şimdi iş yerindeyim eve gidince bi aksilik çıkmazsa çekicem fotoları

2 tane hastane çıkışım 2 tane ana kucağım 2 tane de suluğum var cok bısı yok ama olsuuunn

kuzuyu da aldım mı tamamdır

canım ablamın oğlu 4-5 aylıkken falandı sanırım yanılmıyorsam o sepetten aşağı attı kendini alçaktı ama yinede tehlikeli diye düşünüyorum. bilginiz olsun.

şimdi iş yerindeyim eve gidince bi aksilik çıkmazsa çekicem fotoları

2 tane hastane çıkışım 2 tane ana kucağım 2 tane de suluğum var cok bısı yok ama olsuuunn

kuzuyu da aldım mı tamamdır

canımm şu kuzu benim de çok hoşuma gidiyor. Sen nerden alcaksın ve fiyatı ne kadar?

maşallah odalar konusulmus kızlar ben oda almayı dusunmuyorum 1 yasında alıcam kucuk odam var orda gömme dolap var şifonyer var sımdılık kıyafetlerı oraya koycam bebegın benım dogum vs de cok pahalı cunku ıstedıgım seyelrde pahalı gercı esım mobılyacı ama sonucta gene verıoz para 1 yasına kadar beklıcem ıstedıgım gıbı alıcamm ..
buarada ablam vahsıhatun senın attıgın oyun parkı gıbı yatak aldı ablam nerdeyse 2 yasına kadar yattı ccok rahat ettiii.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…