2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

Tamamen sallamış doktor ee sonuçta % 50 şansı var.

Benim kendi dolabımda yatağımda çoook büyük ma yine de sığmıyo kıyafetlerim, ben kıyafet konusunu biraz fazla abartıyorum herhalde, o yüzden dolap alırsam bebek kıyafetleri de çok olacağı için 3lü 4 lü alırım herhalde. Evet bu tip beşiklerde çok şeker asıl geçen gün bi beşik gördüm bayıldım resmen ya 5 milyar demişlerdi bakıyım google da varsa link atıyım. Harika bişeydi bambudandı sanırım .Tüllü falan böyle.Senin bu beşikten de düşünebilirim gittiğimde şöyle daha bi alıcı gözüyle bakıyım bari.

şimdi iş yerindeyim eve gidince bi aksilik çıkmazsa çekicem fotoları

2 tane hastane çıkışım 2 tane ana kucağım 2 tane de suluğum var cok bısı yok ama olsuuunn

kuzuyu da aldım mı tamamdır

Zilliye bak ya neler neler almış bide fazla bişey değil diyo Kuzu ne kız ilk defa sizden duyuyorum ben de bebişine kuzu diyosun sandım önce Tamam canım eve gidince atarsın inş bizi bekletmeden

Evet arkadaşlarımda hep ondan aldı çok memnun kaldılar.Benim tek gıcık oldugum nokta bebeği alırken bayağı bi eğilmek gerekiyo derin oluyolar biraz, bide kalitesizleri naylon çirkin basit duruyor. Bakcaz artık kendi odasına yatak alınsa da, 6 ay kadar yatak odasına taşınabilir bişey şart

aslında ben de park yatak düşünüyorum en azından 2 yaşına kadar yatar evimiz kira 2 sene sonra kısmet olurda ev alırsak ozaman güzel bir oda yaparım sepet istemiyorum ablam çok kullanamadı yiğrenim aşağıya attı kendini çünkü gece uyanırda sesi çıkmadan kalkarsa atıverir mazallah

kızlar iyi dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim. Filizcim doktorum Prof. zaten, zaten tahlil değerini görünce amniyosentez yapamız gerekir dedi. Bende hemen yapalım günlerce strese girmek istemiyorum dedim. Benim aklımı karıştırıan doktor hatırlarsanız daha 4lü tarama istemeden amniyosentez yapmak gerekebilir demişti?
sonuçlar 45 günde çıkıyormuş tabi iki katını ödersen 1 haftada sonuç veriyorlar. Parayı veren düdüğü çalar hesabı....
Amniyosentezi yaptırdım, detaylarını anlatıp sizide germek istemiyorum. Biraz uğraştırdı Eren ama şükür geçti gitti... şimdi bişey düşünmeden 1 hafta dolmasını bekleyeceğim. Biraz ağrım var çıkıyorum öptüm hepinizi.
Tekrar ayrı ayrı teşekkür ederim desteğiniz için.

merhaba güzel anneler benimde oğluşum geliyor artık kesin netleşti hepimiz inşallah prens ve prenseslerimizi hayırla alırız kucağımıza:))

benım gardolapta kocaman ama sıgmıyoruz hıc bende oda yaptıgımde dolabını bebısın buyuk alıcam 6 ay yatması ıcın guzel beşikler var sepetten daha derın 6 ay yatabılır buldugumda atarım sana..
evet canım zaten o sepetler 3 ay anca yatıo bende alıcaktım ama teyzem verırım alma dedii bosuna 3ay kadar yatıomuss
bakalım ozaman gelsınde ne alırız meshul

kuzummmm ii bare profse..
ama senın ıkılı testın gayet ıyı cıkmıstı neyse olsun canım atlattın ya sorun yok amnıyosentezde cok pahalı 1.750 vermıstı 1 haftada cıksın dıye ark.2 lıde 4 lude sorunluydu cunku ama allaha sukur cok ıyı cıktı amnıyosentezı ben emınım senınde guzel cıkıcakk bıtanemmm ..neden ıstedı acaba 4 luyu ıstemeden anlamadım bende neyse hayırlısı kuzummmm sakın iş yapma
yorma kendını yat devamlı olurmu

canım dinlen dikkat et kendine inşallah 1 hafta sonrada güzel haberler alacağız senden dualarımız seninle rabbim yar ve yardımcın olsun...

Geçmiş olsun canım inşallah güzel haberlerini duyucaz bir hafta sonra şimdi yat dinlen tüm dualarımız seninle

canımmmmmmm her şeyin hayırlısı ne olur sıkma canını

merhaba kızlar bugün tansiyonla başım dertte 14 e 9a çıkmış limon suyu içtim birden 8e 5e düştü anlamadım ne yaptıysam bir türlü denge sağlayamadım sanki kafam uyuştu elim ayağım tutmuyo her an yıkılacak gibiyim şuan dinleniyorum bi bilginiz varmı ne yapmam lazım tansiyonumu dengelemek için

Bunlar çok iyiydi yakından gördüm öyle güzel sallanıyoki çok da şık duruyordu

Eklentiler

• $besik_modelleri_bambu_besik_01_28805.webp
    11 KB · Görüntüleme: 35
  • $besik_modelleri_gurgen_besik_42_44478.webp
    3,4 KB · Görüntüleme: 33
  • $besik_modelleri_gurgen_besik_31_38333.webp
    2,8 KB · Görüntüleme: 29
kızlar hafta sonu foruma hiç bakamadım...evimi taşımıştım..anneciğimin üst katına:))) tabi herkes taşınma telaşındayken bende diş ağrısıyla cebelleştim..diş ağrısı demeyeyim de diş eti ağrısı...ağzımda bir sürü aft çıktı( dişlerim kaplama olduğundan nasıl şişti anlatamam deli gibi zonkluyor nasıl kanıyor( dişçime gideceğim bu akşam...yani antibiyotik verecek bana..telefonda gel bi bnakalım ...sana demiştim ben niye önce gelmedin..bu diş eti iltihabı erken doğuma bile sebep olur dedi...korktum( bu akşam yine yoğun bi telefon trafiği bekleyecek beni..dişçiye git ilaç al eve git kadın doğum uzmanına sor( bugün doktorumun asistanını aradım oda dişçiye gidin bi ialçları yazsın sonra lütfen kullanmayın kullanmadan arayın dedi....eşimde sen ilaç kullanmaya yer arıyosun hap içmeyi özlemişsin dedi(((....kendi kendinede geçmiyor işte çok ağrıyor ya..çenemin altındaki bezeler bile şişti o kadar olur:'(((

Geçmiş olsun canım hiç bilmiyom napılır :26:

Kizlar catlicam kuzu ne ilk defa duydum cok merak ettim

Aynen çatladım meraktan google dan baktım kuzu bebek odası çıkıyo

2. sıradakı süper ıcıde genısse eger 5 aay yatarmı acaba :44:

Evet ben de en çok onu beğendim ama bize çok pahalı söylemişlerdi netten baktım 320 tl falan 6 aylığa kadar ancak yatar canım, boyu minicikti ama öyle kaliteli ki bambudan yapılmış , çok beğendim

Evet ben de en çok onu beğendim ama bize çok pahalı söylemişlerdi netten baktım 320 tl falan 6 aylığa kadar ancak yatar canım, boyu minicikti ama öyle kaliteli ki bambudan yapılmış , çok beğendim

canm 650 tl falandı o nerde baktn 350 imiş..
6 aya kADAR yatarmıkı döndugunde dusmesın
maşallahhh 3binn cok uygunmus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…