2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
canlarim nasilsiniz??

kisacik tatilimizden donduk :)) dun yolda telefondan okudum yazdiklarinizi ama cevap yazamadim. puffy ablanin kizi olacakmis cok sevindim :))

tatil fiziksel olarak yorucu ama kafa olarak cok dinlendiriciydi. herkes yolda gobegime bakti :)) benim gobek baya cikti eski halini gobek topigine de koymustum :) ayrica gobeklerinize de baktim ve hepsini opuyorum kocaman simdi girip hepsini begenecegim :)))

bir kahvalti mekanina gittik, 25 dakikalik sira var dedi garson, sonra benim gobege bakti ve bizi hemen bir yere oturttu :))) cok hosumuza gitti. Allah boyle devam ettirsin insallah, cuma da doktorumuz var cok heyecanliyim. Bu hafta kontrolu olan tum canlara da iyi haberlerle donmelerini diliyorum. simdi gecmise donuyorum okumaya :)

canim simdi gecmisi okurken gordum gecmis olsun canim benim, insallah iyi sonuclarini bekliyoruz ki oyle olacak ben eminim!

canim gecmis olsun valla benim de arada cok dusuyor bu haftalarda olurmus tansiyon problemi yukseltmek icin tuz yemek gerekir diye bilirim hep tansiyonu dusuk biri olarak ama dusurmek icin napilir cok bilmiyorum :/

Hoşgeldinnnn hamileliğin avantajları ne güzel

Çok geçmiş olsun diş ağrısı hiçbişeye benzemez derler

Kizlar catlicam kuzu ne ilk defa duydum cok merak ettim

kuzu uyku arkadaşı kızlar özellikleri sitede var bakın Cloud-B Uyku Arkadaşım Kuzucuk - e-bebek.com

Asyacim, gecmis olsun canim benim.bu gunleri ilerde eren e anlatirsin gecip gidecek hepsi insallah.

canım çok geçmiş olsun..inş. temiz çıkacak sonuç hiç sıkma canını..
1 hafta beklemek zor olacak senin için o kadar..odaunutulur gider..
yat dinlen bol bol..

canim gecmis olsun valla benim de arada cok dusuyor bu haftalarda olurmus tansiyon problemi yukseltmek icin tuz yemek gerekir diye bilirim hep tansiyonu dusuk biri olarak ama dusurmek icin napilir cok bilmiyorum :/

benimde tansiyonum hep düşüktür bünyeme göre normali 9a 6 hiç zararı olmuyo ilk kez tansiyonum çıktı düşürdüm şuan 8e 4e düştü limon yesem çok düşüyo tuzlu yesem çıkıyo ortasını bulamadım :)) birazda sıcak yaptı sanırım

cokk gecmis olsunnn... bana da demisti doktor ama ben yaptirmadimmm... insalllah sonuc iyi cikacakkkk.. üzülme sakinnn..

Asyaeren canim yazilarini biraz önce okudum lütfen üzülme
miniklerimiz hepsi rabbime emanet.. rabbim saglikla kucagina almayi almamizi nasip etsin..
Lütfen icini ferah tut, agrilarininda biran önce gecmesini diliyorum.. aklina kötü hicbirsey getirme canim..

Son düzenleme:
Eşime gösterdim fiyatı göstermeden tabi ay ne güzelmiş dedi ardından fiyatı gördü ne gereği var canım öyle şeylere demey başladı :)

hahhaha erkekler işte. Ama diğerleri 350 civarı fena değil.Ah azcık daha uzun yapsalardı 1 yaşına kadar kullanılabilseydi hiç olmazsa

hahhaha erkekler işte. Ama diğerleri 350 civarı fena değil.Ah azcık daha uzun yapsalardı 1 yaşına kadar kullanılabilseydi hiç olmazsa

Bizde alıcaz odasının dışında yatak odama beşik almak istiyorum ama internetdekiler bana hiç fikir vermiyor görerek almak istiyorum 3 hafta sonra okullar kapanıyor eşim boşa çıkıyor bol bol gezerek bakarak alırız sanırım

Bu tip şeyleri tabi görerek almak lazım, ben bunların gerçeğini de gördüm çok tatlılardı hele sallanmaları öyle kolay ki çok da şıktı bambu olanlar ama çok pahalılardı. Ben de netten almam gezerek bakarım heryerine hafif mi ağırmı yüksekliği ne kadar vs. ama reelde beğenilip aynı markanın ürünü netten çok daha ucuza alınabilir.

hosgeldin canim..
nereleri gezdiniz bakalim :)) merakli merakli sorayim..
ay aferim o garsona , kiyak yapmis sana ve kizina :)).. bu hafta carsamba benim kontrolum var ... cok heycanlyim..

merhaba güzel anneler benimde oğluşum geliyor artık kesin netleşti hepimiz inşallah prens ve prenseslerimizi hayırla alırız kucağımıza:))
gözün aydin canim ögrenmisin cinsiyetini.. rabbim saglikla kavustursun oglusuna..

gecmis olsun canim
benimkide yüksek cikiyordu 14/9 , oyüzden ilaca basladim ben
günlük yarim tablet kullaniyorum cok sükür yoluna girdi canim simdi benimki 11/8 cikiyor genelde.

bebek yagi neden zararli olabilirki ?? bebeklerede kullaniyoruz, tüylenme acisindan falanmi dediki arkadaslarin ??
ben simdilik bebek yagi kullaniyorum diger aya eucerin isimli ezcaneden aldigim baska bir yaga basliyacagim ..

türkiyede birde hastane yani dogum parasi cok büyük yük canim yaa ,allah yardimciniz olsun hepinizin..
bizde özel hastane yok denecek kadar az, ve diger hastanedede para ödemiyoruz dogum icin..
burda normal dogum olsa bile 3-4 gün kaliyorsun hastanede

kuzu kuzu konusulmus bildigimiz dolly bu :)) ay cokta sekermis , benimde var evlenene kadar odamda..
evlendigimizde esime saka yapiyordum ,simdiye kadar ayima sariliyordum simdi sana sariliyorum diye

Herkese merhaba,

Bazi arkadaslardan doktor amniyosentez yaptirmalarini istemis.bizden de istediler. Amniyosentezin riskinden dolayi cekinip arastirma yaptik ve Artik kan testi ile de amniyosentez ile neredeyse esdeger kesinlikte sonuc alinabildigini ogrendik.

Eve gelip, iki ufak tup kan alip, amerikaya ya da almanyaya gonderiyorlar kani ve en gec 2 hafta icinde sonucu ogreniyorsunuz. Bize sonuc 1,5 hafta icinde geldi. Bizim cok sukur temiz cikti, hic bir sorun gorunmedi.

Amniyosentezden korkan arkadaslara onenirim. Doktorumuz da bir kac yil icinde amniyosentezin yerini alacak bu test dedi, sonucu neredeyse onunla ayni ve dusuk de olsa hic bir riski yok.

Amniyosentez fiyati nasil bilmiyorum ama bu test icin 1750 tl odedik. Epey yuksek bir fiyat.

Umarim herkesin bebisi saglikla gelir...:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…