kızlar iyi dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim. Filizcim doktorum Prof. zaten, zaten tahlil değerini görünce amniyosentez yapamız gerekir dedi. Bende hemen yapalım günlerce strese girmek istemiyorum dedim. Benim aklımı karıştırıan doktor hatırlarsanız daha 4lü tarama istemeden amniyosentez yapmak gerekebilir demişti?
sonuçlar 45 günde çıkıyormuş tabi iki katını ödersen 1 haftada sonuç veriyorlar. Parayı veren düdüğü çalar hesabı....
Amniyosentezi yaptırdım, detaylarını anlatıp sizide germek istemiyorum. Biraz uğraştırdı Eren ama şükür geçti gitti... şimdi bişey düşünmeden 1 hafta dolmasını bekleyeceğim. Biraz ağrım var çıkıyorum öptüm hepinizi.
Tekrar ayrı ayrı teşekkür ederim desteğiniz için.
merhaba kızlar bugün tansiyonla başım dertte 14 e 9a çıkmış limon suyu içtim birden 8e 5e düştü anlamadım ne yaptıysam bir türlü denge sağlayamadım sanki kafam uyuştu elim ayağım tutmuyo her an yıkılacak gibiyim şuan dinleniyorum bi bilginiz varmı ne yapmam lazım tansiyonumu dengelemek için
canlarim nasilsiniz??
kisacik tatilimizden donduk :)) dun yolda telefondan okudum yazdiklarinizi ama cevap yazamadim. puffy ablanin kizi olacakmis cok sevindim :))
tatil fiziksel olarak yorucu ama kafa olarak cok dinlendiriciydi. herkes yolda gobegime bakti :)) benim gobek baya cikti eski halini gobek topigine de koymustum :) ayrica gobeklerinize de baktim ve hepsini opuyorum kocaman simdi girip hepsini begenecegim :)))
bir kahvalti mekanina gittik, 25 dakikalik sira var dedi garson, sonra benim gobege bakti ve bizi hemen bir yere oturttu :))) cok hosumuza gitti. Allah boyle devam ettirsin insallah, cuma da doktorumuz var cok heyecanliyim. Bu hafta kontrolu olan tum canlara da iyi haberlerle donmelerini diliyorum. simdi gecmise donuyorum okumaya :)
kızlar hafta sonu foruma hiç bakamadım...evimi taşımıştım..anneciğimin üst katına:))) tabi herkes taşınma telaşındayken bende diş ağrısıyla cebelleştim..diş ağrısı demeyeyim de diş eti ağrısı...ağzımda bir sürü aft çıktı( dişlerim kaplama olduğundan nasıl şişti anlatamam deli gibi zonkluyor nasıl kanıyor ( dişçime gideceğim bu akşam...yani antibiyotik verecek bana..telefonda gel bi bnakalım ...sana demiştim ben niye önce gelmedin..bu diş eti iltihabı erken doğuma bile sebep olur dedi...korktum ( bu akşam yine yoğun bi telefon trafiği bekleyecek beni..dişçiye git ilaç al eve git kadın doğum uzmanına sor ( bugün doktorumun asistanını aradım oda dişçiye gidin bi ialçları yazsın sonra lütfen kullanmayın kullanmadan arayın dedi....eşimde sen ilaç kullanmaya yer arıyosun hap içmeyi özlemişsin dedi (((....kendi kendinede geçmiyor işte çok ağrıyor ya..çenemin altındaki bezeler bile şişti o kadar olur:'(((
Kizlar catlicam kuzu ne ilk defa duydum cok merak ettim
Aynen çatladım meraktangoogle dan baktım kuzu bebek odası çıkıyo
Evet ben de en çok onu beğendim ama bize çok pahalı söylemişlerdi netten baktım 320 tl falan 6 aylığa kadar ancak yatar canım, boyu minicikti ama öyle kaliteli ki bambudan yapılmış , çok beğendim
kızlar iyi dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim. Filizcim doktorum Prof. zaten, zaten tahlil değerini görünce amniyosentez yapamız gerekir dedi. Bende hemen yapalım günlerce strese girmek istemiyorum dedim. Benim aklımı karıştırıan doktor hatırlarsanız daha 4lü tarama istemeden amniyosentez yapmak gerekebilir demişti?
sonuçlar 45 günde çıkıyormuş tabi iki katını ödersen 1 haftada sonuç veriyorlar. Parayı veren düdüğü çalar hesabı....
Amniyosentezi yaptırdım, detaylarını anlatıp sizide germek istemiyorum. Biraz uğraştırdı Eren ama şükür geçti gitti... şimdi bişey düşünmeden 1 hafta dolmasını bekleyeceğim. Biraz ağrım var çıkıyorum öptüm hepinizi.
kuzu uyku arkadaşı kızlarözellikleri sitede var bakın Cloud-B Uyku Arkadaşım Kuzucuk - e-bebek.com
canim gecmis olsun valla benim de arada cok dusuyor bu haftalarda olurmus tansiyon problemi yukseltmek icin tuz yemek gerekir diye bilirim hep tansiyonu dusuk biri olarak ama dusurmek icin napilir cok bilmiyorum :/
Eşime gösterdim fiyatı göstermeden tabi ay ne güzelmiş dedi ardından fiyatı gördü ne gereği var canım öyle şeylere demey başladı :)
hahhahaerkekler işte. Ama diğerleri 350 civarı fena değil.Ah azcık daha uzun yapsalardı 1 yaşına kadar kullanılabilseydi hiç olmazsa
Bizde alıcaz odasının dışında yatak odama beşik almak istiyorum ama internetdekiler bana hiç fikir vermiyor görerek almak istiyorum 3 hafta sonra okullar kapanıyor eşim boşa çıkıyor bol bol gezerek bakarak alırız sanırım
:26:Haa simdi oldu :) peki neden baska bir hayvan degilde kuzukuzu uyku arkadaşı kızlarözellikleri sitede var bakın Cloud-B Uyku Arkadaşım Kuzucuk - e-bebek.com
canlarim nasilsiniz??
kisacik tatilimizden donduk :)) dun yolda telefondan okudum yazdiklarinizi ama cevap yazamadim. puffy ablanin kizi olacakmis cok sevindim :))
tatil fiziksel olarak yorucu ama kafa olarak cok dinlendiriciydi. herkes yolda gobegime bakti :)) benim gobek baya cikti eski halini gobek topigine de koymustum :) ayrica gobeklerinize de baktim ve hepsini opuyorum kocaman simdi girip hepsini begenecegim :)))
bir kahvalti mekanina gittik, 25 dakikalik sira var dedi garson, sonra benim gobege bakti ve bizi hemen bir yere oturttu :))) cok hosumuza gitti. Allah boyle devam ettirsin insallah, cuma da doktorumuz var cok heyecanliyim. Bu hafta kontrolu olan tum canlara da iyi haberlerle donmelerini diliyorum. simdi gecmise donuyorum okumaya :)
gözün aydin canim ögrenmisin cinsiyetini.. rabbim saglikla kavustursun oglusuna..merhaba güzel anneler benimde oğluşum geliyor artık kesin netleşti hepimiz inşallah prens ve prenseslerimizi hayırla alırız kucağımıza:))
gecmis olsun canimmerhaba kızlar bugün tansiyonla başım dertte 14 e 9a çıkmış limon suyu içtim birden 8e 5e düştü anlamadım ne yaptıysam bir türlü denge sağlayamadım sanki kafam uyuştu elim ayağım tutmuyo her an yıkılacak gibiyim şuan dinleniyorum bi bilginiz varmı ne yapmam lazım tansiyonumu dengelemek için
Çatlayacak bölgelere sürmek için aktardan buğday,tatlı badem ve kakoa yağları aldım karıştırdım dün ilk defa sürdüm. Bir kaç kişinin tavsiyesi üzerine aldım bunları, bebeyağı felan zararlı kullanma dediler.Çünkü karnım kaşınmaya başladı,birden çok kilo aldığım için de olabilir tabi,yine de erken gibi geldi bana umarım çok çatlak kalmaz. Sizler biişeyler kullanıyomusunuz?
maşallah odalar konusulmus kızlarben oda almayı dusunmuyorum 1 yasında alıcam kucuk odam var orda gömme dolap var şifonyer var sımdılık kıyafetlerı oraya koycam bebegın benım dogum vs de cok pahalı cunku ıstedıgım seyelrde pahalı gercı esım mobılyacı ama sonucta gene verıoz para 1 yasına kadar beklıcem ıstedıgım gıbı alıcamm ..
buarada ablam vahsıhatun senın attıgın oyun parkı gıbı yatak aldı ablam nerdeyse 2 yasına kadar yattı ccok rahat ettiii.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?