2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
Park yatak park yatak diye bahsediliyordu, merak edip baktim neymis diye... seyehat yatagi cikti tasinabilir yatak, bende sevmiyorum bunlari.. tatilde falan kullanilir diye düsünüyorum ama sürekli icin almazdim

fikir değişik ama 3000 lira etmez be kızlar, ben sevmiyom böyle süslü kokoş şeyleri pek

Evet beğenilen görülen bir marka internetden daha ucuza alınabiliyor biz teknolojik altelerde öyle yapıyoruz haftaya salı kontrol var sonra başlasın alış veriş çılgınlığı :))

Kizlar göbeklerinize bayildim yaa
nehar sendede baska birseye bayildim dermisim
cok güzel tipin var kiz

sanada gecmis olsun ... sonuclarin iyi cikmasina sevindim...

senınle aynı dertden bnde muzdarıbım..bnmkıde aynen normalde 9 - 5 cıkardı ama sımdı ara ara bas agrılaryla yukseldıgını hıssettım 11-7 cıkıyo ve bnde bas agrısı yapıyo, bu hafta boyunca sabah aksam olcup takıp edıcem ve onda gore doktor ılac tedavısıne baslıycak.yuksek tansyon bebkler ıcın tehlıke arz edıyomus..snde kendını takıbe al bnce..gecmıs olsn cnm

11 e 7 tansiyon icin cok iyi bir deger yani ideali zaten 11/8 doktorun neden böyle dediki ???

ya göbıslere nerden bakıyosunz bnde bakmak ıstıyorm :)

http://www.kadinlarkulubu.com/kasim...nlarin-minik-mucizeleri-d-8.html#post30563864

burdan bakabilirsin

merhaba kızlar geçen ay oğlum oluyordu amaaaa bugün kontrolüm vardı kız dedi doktorum eşim çok şaşırdı ben etraftakilerin ısrarlı yorumları yüzünden şaşırmadım çünkü etrafımdaki herkes kızın olacak diyorlardı popom büyümüşte ondanmış şimdi erkek psikolojisinden kız psikolojisine geçiş halindeyim birçok ilaç verdi, balık yağının 24. haftada kullanılmaya başlamamı söyledi, aranızda kullanan var mı balık yiyemiyorum hiç

evet canım maalesef cok pahalı .bız 1 gun kalıyoruz normal dogumda

merhaba kızlar,
balık yağı evet altıncı aydan sonra canım
park yatak konusunda bazı çocuklar devirebiliyormuş onu, özellikle kuduruk erkek çocuklar :) aklınızda olsun!
bebek arabası içinde tek elle katlanabilir olmasına dikkat edin, tek başınıza bir yere çıktığınızda
çok zorlanırsınız

bu arada benide yazsanız listeye, arasırada olsa gelmeye çalışıyorum

sat 17 şubat tahmini 24 kasım
ikinci bebişim, cinsiyeti belli değil daha

Evet beğenilen görülen bir marka internetden daha ucuza alınabiliyor biz teknolojik altelerde öyle yapıyoruz haftaya salı kontrol var sonra başlasın alış veriş çılgınlığı :))

Annemle konuştum az önce 7 aylıkken herseyi hazır ediyim diyorum dedim , erken diyo,şifonyere sığmaz kıyafetleri dedim sığar diyo gıcık etti beni

Hayırlı olsun canım

kızlar bebiş yatakları konusunda genellikle ilk 6 ay yatak odasında beşik yada park yatak kullanın sonra odaya alırsınız denmiş ama 6 aydan sonra bebişin diğer yatağa alışması zor olmaz mı acaba? bazı bebekler çok ayırt ediyor yattığı yeri, görümcem çalıştığı için bebeğine annesi bakıyor, annesinin evindeki beşiğine alıştığı için evdeki park yatakta hiç yatmadı çocuk.. kafam karıştı benimde

bnm tansyonm normalde hep 9-5 cıkar yanı 11-7 bnm bunyem ıcın yuksek bır deger..ve bnde dırekt bas agrısı yapıyo..doktor takıp edelım dedı ona gore ılac tedavısıne baslayabılırmıs cnm..

anladim canim demekki bünyeden bünyeye degisyor ,benimki ilacla 11/7-8 e indi o yüzden sasirdim bende :)
gecmis olsun insallah ilaca gerek kalmadan hallolur ..

6 aya kadar bebiş anlamaz gibime geliyor ama bebekten bebeğe değişir dediğin gibi canım belki de yerini yadırgar

bir süpriz kiz daha :))
gözün aydin canim.hemen degisir psikolojin :))
bende hep saglikli olsun diyorum ilk planda , bir oglum var birde kiz fena olmaz diyorum , oglum kiz kardes istiyor :)))
banada 10. haftamda erkek gibi dedi ama erken dedi söylemek icin.. bende bakalim bekliyorum :)

. benim kullandigim vitaminin icinde balik yagida var , 2 hafta önce kullanmaya basladim ben ..

Allahım herkesin gönlüne göre sağlıklı evlatlar verir inşallah, sanki yeni hamile olduğumu öğrendiğim gün ki gibi içim kıpır kıpır çok mutluyum 12. haftamda erkek denmişti :) şimdi doktor kalsiyum- magnezyum, demir ve elevit verdi yarın da kendimi balık yemeğe zorlayacağım bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…