:26:Haa simdi oldu :) peki neden baska bir hayvan degilde kuzubu arada cok guzelmis kuzu kuzumuzun kuzusu gibi. Gozlerde kapali cok iyi
Bu tip şeyleri tabi görerek almak lazım, ben bunların gerçeğini de gördüm çok tatlılardı hele sallanmaları öyle kolay ki çok da şıktı bambu olanlar ama çok pahalılardı. Ben de netten almam gezerek bakarım heryerine hafif mi ağırmı yüksekliği ne kadar vs. ama reelde beğenilip aynı markanın ürünü netten çok daha ucuza alınabilir.
Herkese merhaba,
Bazi arkadaslardan doktor amniyosentez yaptirmalarini istemis.bizden de istediler. Amniyosentezin riskinden dolayi cekinip arastirma yaptik ve Artik kan testi ile de amniyosentez ile neredeyse esdeger kesinlikte sonuc alinabildigini ogrendik.
Eve gelip, iki ufak tup kan alip, amerikaya ya da almanyaya gonderiyorlar kani ve en gec 2 hafta icinde sonucu ogreniyorsunuz. Bize sonuc 1,5 hafta icinde geldi. Bizim cok sukur temiz cikti, hic bir sorun gorunmedi.
Amniyosentezden korkan arkadaslara onenirim. Doktorumuz da bir kac yil icinde amniyosentezin yerini alacak bu test dedi, sonucu neredeyse onunla ayni ve dusuk de olsa hic bir riski yok.
Amniyosentez fiyati nasil bilmiyorum ama bu test icin 1750 tl odedik. Epey yuksek bir fiyat.
Umarim herkesin bebisi saglikla gelir...:)
benimde tansiyonum hep düşüktür bünyeme göre normali 9a 6 hiç zararı olmuyo ilk kez tansiyonum çıktı düşürdüm şuan 8e 4e düştü limon yesem çok düşüyo tuzlu yesem çıkıyo ortasını bulamadım :)) birazda sıcak yaptı sanırım
11 e 7 tansiyon icin cok iyi bir deger yani ideali zaten 11/8 doktorun neden böyle dediki ???senınle aynı dertden bnde muzdarıbım..bnmkıde aynen normalde 9 - 5 cıkardı ama sımdı ara ara bas agrılaryla yukseldıgını hıssettım 11-7 cıkıyo ve bnde bas agrısı yapıyo, bu hafta boyunca sabah aksam olcup takıp edıcem ve onda gore doktor ılac tedavısıne baslıycak.yuksek tansyon bebkler ıcın tehlıke arz edıyomus..snde kendını takıbe al bnce..gecmıs olsn cnm
ya göbıslere nerden bakıyosunz bnde bakmak ıstıyorm :)
türkiyede birde hastane yani dogum parasi cok büyük yük canim yaa ,allah yardimciniz olsun hepinizin..
Bizde özel hastane yok denecek kadar az, ve diger hastanedede para ödemiyoruz dogum icin..
Burda normal dogum olsa bile 3-4 gün kaliyorsun hastanede
11 e 7 tansiyon icin cok iyi bir deger yani ideali zaten 11/8 doktorun neden böyle dediki ???
http://www.kadinlarkulubu.com/kasim...nlarin-minik-mucizeleri-d-8.html#post30563864
burdan bakabilirsin
Evet beğenilen görülen bir marka internetden daha ucuza alınabiliyor biz teknolojik altelerde öyle yapıyoruz haftaya salı kontrol var sonra başlasın alış veriş çılgınlığı :))
merhaba kızlar geçen ay oğlum oluyordu amaaaa bugün kontrolüm vardı kız dedi doktorumeşim çok şaşırdı ben etraftakilerin ısrarlı yorumları yüzünden şaşırmadım çünkü etrafımdaki herkes kızın olacak diyorlardı popom büyümüşte ondanmış şimdi erkek psikolojisinden kız psikolojisine geçiş halindeyim birçok ilaç verdi, balık yağının 24. haftada kullanılmaya başlamamı söyledi, aranızda kullanan var mı balık yiyemiyorum hiç
bnm tansyonm normalde hep 9-5 cıkar yanı 11-7 bnm bunyem ıcın yuksek bır deger..ve bnde dırekt bas agrısı yapıyo..doktor takıp edelım dedı ona gore ılac tedavısıne baslayabılırmıs cnm..
kızlar bebiş yatakları konusunda genellikle ilk 6 ay yatak odasında beşik yada park yatak kullanın sonra odaya alırsınız denmiş ama 6 aydan sonra bebişin diğer yatağa alışması zor olmaz mı acaba? bazı bebekler çok ayırt ediyor yattığı yeri, görümcem çalıştığı için bebeğine annesi bakıyor, annesinin evindeki beşiğine alıştığı için evdeki park yatakta hiç yatmadı çocuk.. kafam karıştı benimde
merhaba kızlar geçen ay oğlum oluyordu amaaaa bugün kontrolüm vardı kız dedi doktorumeşim çok şaşırdı ben etraftakilerin ısrarlı yorumları yüzünden şaşırmadım çünkü etrafımdaki herkes kızın olacak diyorlardı popom büyümüşte ondanmış şimdi erkek psikolojisinden kız psikolojisine geçiş halindeyim birçok ilaç verdi, balık yağının 24. haftada kullanılmaya başlamamı söyledi, aranızda kullanan var mı balık yiyemiyorum hiç
bir süpriz kiz daha :))
gözün aydin canim.hemen degisir psikolojin :))
bende hep saglikli olsun diyorum ilk planda , bir oglum var birde kiz fena olmaz diyorum , oglum kiz kardes istiyor :)))
banada 10. haftamda erkek gibi dedi ama erken dedi söylemek icin.. bende bakalim bekliyorum :)
. benim kullandigim vitaminin icinde balik yagida var , 2 hafta önce kullanmaya basladim ben ..
2. sıradakı süper ıcıde genısse eger 5 aay yatarmı acaba :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?