kızlar ben aslında bu beşiği çok beğeniyorum belki böyle bişi alabilirm. anne yanı beşik diye geçiyor. karyolanıza sabitleniyor çocuk ağladığında yerinizden kımıldamadan göğsünüzü verebiliyorsunuzEki Görüntüle 722941 Eki Görüntüle 722940 Eki Görüntüle 722939 Eki Görüntüle 722938 Eki Görüntüle 722937
bundan türkiyede yoktur sanırım
Hadi gözün aydin canim , benimde belim cok agriyor doktora her dedigimde normal diyor .. Sen ne güzel atlattin kontrolu darisi bize :)Kizlar buraya yazdiktan sonra doktorum aradi yarin randevum vardi ama yarin bilgisayarlarinda birseyler yapacaklarmis bütün randevualri iptal etmisler bende bugun gittim :))
cinsiyet hala bilinmezdeyiz cünkü bakmadi ultrasonla ,sadece dopplerle kalp atislarini dinledi ,rahim agzina baktivs. vs
sükür kalp atislarini duydum yavrumun icim rahatladi ....
bel agrimda rahim büyümesinden oluyor dedi..
ben birde ameliyatliyim o yüzden agrilarin olmasi dogal bundan 13 yil önce falan skolyoz ameliyati yani omurilik ameliyati gecirmistim(
simdi 3 hafta sonraya randevu verdi ozaman bakacakmis ultrasonla ....
gecmis olsun dilekleriniz icin sagolun kizlar..ben biraz bakinayim gecmise
Evt canim bebegin olabilir , gaz ile bebek seyirmesi arasinda cok farkkızlar benim son 1 haftadır hergün çok sık karnım kasıklarım seyiriyor.kesinlikle gaz deyil çünkü ayırt edebiliyorum.
acaba kızımın hareketlerimi
kızlar dayanamadım cumartesı gunku randvumu bugune aldım 4 bucukta kontrole gırıcem ıns kızım ıyıdır.dua edın bıze. 4lu taramada yapabılır bugun.bol bol duaya ıhtıyacımız olucak.resmen ıcım tırtıyor hem heycan hem panıkten.
kızlar dayanamadım cumartesı gunku randvumu bugune aldım 4 bucukta kontrole gırıcem ıns kızım ıyıdır.dua edın bıze. 4lu taramada yapabılır bugun.bol bol duaya ıhtıyacımız olucak.resmen ıcım tırtıyor hem heycan hem panıkten.
kızlar benim son 1 haftadır hergün çok sık karnım kasıklarım seyiriyor.kesinlikle gaz deyil çünkü ayırt edebiliyorum.
acaba kızımın hareketlerimi
hadi bakalım güzel güzel git gel, muhteşem haberlerle geleceksin böyleeeeeee havalara uçacaksın zilloşuna sevgilerimizi ilet
Hayirli haberlerle gelirsin insallah , sakin ol , canim panik yapma güzel haberlerini bekliyoruz
Kizlar buraya yazdiktan sonra doktorum aradi yarin randevum vardi ama yarin bilgisayarlarinda birseyler yapacaklarmis bütün randevualri iptal etmisler bende bugun gittim :))
cinsiyet hala bilinmezdeyiz cünkü bakmadi ultrasonla ,sadece dopplerle kalp atislarini dinledi ,rahim agzina baktivs. vs
sükür kalp atislarini duydum yavrumun icim rahatladi ....
bel agrimda rahim büyümesinden oluyor dedi..
ben birde ameliyatliyim o yüzden agrilarin olmasi dogal bundan 13 yil önce falan skolyoz ameliyati yani omurilik ameliyati gecirmistim(
simdi 3 hafta sonraya randevu verdi ozaman bakacakmis ultrasonla ....
gecmis olsun dilekleriniz icin sagolun kizlar..ben biraz bakinayim gecmise
Kızlar bebeğin hareketlerine gazdır diyenlere bakmayın, gaz hareketi taktir edersiniz ki karnın içinde dolaşır, biz ise pıtırtılar hissediyoruz.
Okuduğum pek çok makalede 16.haftada bu pıtırtılar hissedilmeye başlanır ki biz de topikçe genel olarak 16. haftada hissetmeye başladık, toptan gazlanmadık ya bariz bebişler işte
Ayrıca 17. ve 18 haftalardan sonra bu pıtırtılar iteklemeye dönüşüyomuş
Kızlar bebeğin hareketlerine gazdır diyenlere bakmayın, gaz hareketi taktir edersiniz ki karnın içinde dolaşır, biz ise pıtırtılar hissediyoruz.
Okuduğum pek çok makalede 16.haftada bu pıtırtılar hissedilmeye başlanır ki biz de topikçe genel olarak 16. haftada hissetmeye başladık, toptan gazlanmadık ya bariz bebişler işte
Ayrıca 17. ve 18 haftalardan sonra bu pıtırtılar iteklemeye dönüşüyomuş
MasAllah cnm sana super annem benim Allahim banada nasip etsin insAlah
Bu arada son iki dusuk ikizmis kizlar ):
yok yok benim bu kızçe tembel anam ben 17 ye gircem ama gazlanamadı bile
kızlar benim dün akşamdan beri ve özellikle sabahın 6 sından beri sürekli midem boş gibi açlık hissediyorum birde midem büzüşüyo gibi oluyo nie böyle oldum ki sanki günlerdir acım şizede böyle oldumu???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?