2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
özelden mailini yazarsan oraya atmaya calışayım belkı sen küçültüp buraya atabilrişsin

sesmi farklı kaydet diye bişi yok epeydır ugrasıyorum

kızlar benim son 1 haftadır hergün çok sık karnım kasıklarım seyiriyor.kesinlikle gaz deyil çünkü ayırt edebiliyorum.
acaba kızımın hareketlerimi

kızlar dayanamadım cumartesı gunku randvumu bugune aldım 4 bucukta kontrole gırıcem ıns kızım ıyıdır.dua edın bıze. 4lu taramada yapabılır bugun.bol bol duaya ıhtıyacımız olucak.resmen ıcım tırtıyor hem heycan hem panıkten.

Oyyyy evi sil süpür toz al ohhhh miss gibi oldu, yoruldum yav, Daha banyo ve mutfak dolaplarını silip yemek yapmam lazım ama progestanının etkisi altına girdim birazdan uykunun huzurlu kollarına bırakacam sanırım kendimi kızım doğup büyüse de bana yardım etse
Kocişim de bu konu da pek bi havalara girdi, su istiyo ya da çorabını yere attığı için kızınca, zaten az kaldı sana ihtiyacım olmayacak kızım babasının her işini yapacak diyor sana bu lafları hatırlatırım dedim bak

Selayhusum gözün aydın minnoşun pıptpıtlarını duymuşsun, şu cinsiyeti de bi öğreneydin biz de merak ediyoz

Hadi gözün aydin canim , benimde belim cok agriyor doktora her dedigimde normal diyor .. Sen ne güzel atlattin kontrolu darisi bize :)
kızlar benim son 1 haftadır hergün çok sık karnım kasıklarım seyiriyor.kesinlikle gaz deyil çünkü ayırt edebiliyorum.
acaba kızımın hareketlerimi
Evt canim bebegin olabilir , gaz ile bebek seyirmesi arasinda cok fark
Var bence

hadi bakalım güzel güzel git gel, muhteşem haberlerle geleceksin böyleeeeeee havalara uçacaksın zilloşuna sevgilerimizi ilet

Hayirli haberlerle gelirsin insallah , sakin ol , canim panik yapma güzel haberlerini bekliyoruz

hadi bakalım güzel güzel git gel, muhteşem haberlerle geleceksin böyleeeeeee havalara uçacaksın zilloşuna sevgilerimizi ilet

Hayirli haberlerle gelirsin insallah , sakin ol , canim panik yapma güzel haberlerini bekliyoruz

sagolun kızlar hadı bakalım bız yavastan gıdelım yanımızda babamız olmadan gırıcez oda gerdı bıraz selamlarınızı ıletırım kendısıne..dua edın bıze optuk sızı cok eve gıder gıtmez yazıcam nasıl oldugumuzu..

canım ya ınsallah hayırlı haberlırını laırsın ıyı yapmışsın erkene almakla ıcın rahat etsın benımde cuma gunu nasıl sabretcem bılmyıorum

Kızlar bebeğin hareketlerine gazdır diyenlere bakmayın, gaz hareketi taktir edersiniz ki karnın içinde dolaşır, biz ise pıtırtılar hissediyoruz.
Okuduğum pek çok makalede 16.haftada bu pıtırtılar hissedilmeye başlanır ki biz de topikçe genel olarak 16. haftada hissetmeye başladık, toptan gazlanmadık ya bariz bebişler işte
Ayrıca 17. ve 18 haftalardan sonra bu pıtırtılar iteklemeye dönüşüyomuş

gozunaydin canimmm darisi basimizaaa!

yok yok benim bu kızçe tembel anam ben 17 ye gircem ama gazlanamadı bile

evet kuzummm toptan gazlanmadık yaaaa hem gaz farklı oluyor dediğin gibi birde uzun süreli oluyor mesela benim hissettiğim nasıl gözün atar pıt die onun gibi bi kaç hafta sonrada gelsin tekmeler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…