2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

ohh süperrr valla yaa ben rahatladımmm mislerr gibi olmutur ellerine sağlıkkkk canımmm

canım dularımız seninle,hayrlı haberlerini bekliyoruzzz

masallah canim hayirli olsun kizinnn :)))

valla ben beklerim ondan öyle bi atraksiyonnnn hani bi yazı vardı ya bebek mektup yazıyodu beni bunca ay kız die sevdiniz dısarı çıkınca pipimi gözünüze sokucam falan die

diğer topikte okuduysan ben yayınlamıştım zaten ona çok gülerim bende güç bela sakladığım pipimi görünce bakalım ne yapacaksınız diyo sıpa

kızlar aralık annelerine erkek karışmış filizcim takip edermisin canım tırtım ben

nasıl karışmış kızzzz ben anlamadımmm

diğer topikte okuduysan ben yayınlamıştım zaten ona çok gülerim bende güç bela sakladığım pipimi görünce bakalım ne yapacaksınız diyo sıpa

he işte senin yayınladığını diom işte yerim kız ben bu sıpalarıııııı

selam kızlar. uzun zamandır giremedim izne ayrılmayı düşündüüm için işlerimi toparlamam gerekiyor. baya bi younum. bu arada cimcimem geliyor kendi saltanatımı kendim bozucam inşallah sülalemde benden sonra kız yok. ben ve kızım arada 15 tane erkek var bu arada herkes iyidir umarım. kendinize ii bakın görüşmek üzere :)

Son düzenleme:

Bu besigi bende nette bir yerlerde gormustum,nerlerde satildigini biliyomusunuz acaba? Benim yatak odam oldukca ufak, bu model besik super olur,hem bebis agladiginda hemen mudahele eilebilir emzirmk de cok kolay olur

hayırlı olsun tatlımmm yerim ben senin cimcimeni

kızlar aralık annelerine erkek karışmış filizcim takip edermisin canım tırtım ben
canım ben ıplerını okuyamıyorum kı nasıl takıp edıcem???
Bunu admınler yapabılır zaten aramıza devamlı gelenler yazıo onlıne dıer gelenlerıde lısteden sıldık gelmıyorlar dıye..

canım gozun aydın tahmın etmıstımm kız olucagını Hatta kızdır yazdımm
Hadı gozun aydınnn .eşin sevındımı

ayy iyi ettin silelim temizleyelim bişekilde

hayırlı olsun tatlımmm yerim ben senin cimcimeni

çok saol canım

canım gozun aydın tahmın etmıstımm kız olucagını Hatta kızdır yazdımm
Hadı gozun aydınnn .eşin sevındımı

saol canım ben çok sevindiğim için etrafımdakiler bana göre az sevinmiş gibi kaldılar :) ama eşimde diodu zaten kız olur diye. cinsiyeti erkek belirlediği için :) yani bayan belirleseydi kesinlikle şansım olmazdı sanırım. yani sülalede 30 yıldır kız yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…