Oyyyy evi sil süpür toz al ohhhh miss gibi oldu, yoruldum yav, Daha banyo ve mutfak dolaplarını silip yemek yapmam lazım ama progestanının etkisi altına girdim birazdan uykunun huzurlu kollarına bırakacam sanırım kendimikızım doğup büyüse de bana yardım etse
Kocişim de bu konu da pek bi havalara girdi, su istiyo ya da çorabını yere attığı için kızınca, zaten az kaldı sana ihtiyacım olmayacak kızım babasının her işini yapacak diyorsana bu lafları hatırlatırım dedim bak
Selayhusum gözün aydın minnoşun pıptpıtlarını duymuşsun, şu cinsiyeti de bi öğreneydin biz de merak ediyoz
kızlar dayanamadım cumartesı gunku randvumu bugune aldım 4 bucukta kontrole gırıcem ıns kızım ıyıdır.dua edın bıze. 4lu taramada yapabılır bugun.bol bol duaya ıhtıyacımız olucak.resmen ıcım tırtıyor hem heycan hem panıkten.
sen zaten normal değildin iremiommm yaaaaa kızçen çok kibar narin herhalde anacığıma vurmimmm diodur zilliiimmmm
Gunaydiiinnnnnnnn
Bugün kontrolümüz vardi teyzeleriii
Kocaman olmuş yavrum, şükür bi sorunda yok, 3 lu test icin kan verdik haftaya sonuç cikacak. 21 haziranada ayrintili ultrasyona gun verdi. Veeeeeeeeeeeeeeeeeeee Rabbim gonlumde yatani verdii kizimiz oluyor babasi cok sevindi ben hala saskinim.
Doktor teyzesi sordu annesi ne hissediyorsun dedi, kiz dedim , sanada kiz yakisir annesi dedi gercektenmi demisim :-D.
Filiz teyzesi artik kizimi ekleyebilirsin listeye
bana da aynisi oluyor canim
kesin öyle diyordur fuli teyzesi (biliyon uyanmış olabilir temkinli olayım ) yoksa anası gibi üşengeç değil yani
sabahtan beri yediğimin listesini çıkarsammm ohoooo sonu bulamazsınız
evet anası deme benim prensesime öyleler kurban olur fuli teyzesi ona
valla ben beklerim ondan öyle bi atraksiyonnnn hani bi yazı vardı ya bebek mektup yazıyodu beni bunca ay kız die sevdiniz dısarı çıkınca pipimi gözünüze sokucam falan dieo prenses elbiseyi kaldırınca pipi çıkarsa ben bu bir ayıma çok gülecem
valla ben beklerim ondan öyle bi atraksiyonnnn hani bi yazı vardı ya bebek mektup yazıyodu beni bunca ay kız die sevdiniz dısarı çıkınca pipimi gözünüze sokucam falan die
kızlar aralık annelerine erkek karışmış filizcim takip edermisin canım tırtım ben
kızlar aralık annelerine erkek karışmış filizcim takip edermisin canım tırtım ben
diğer topikte okuduysan ben yayınlamıştım zaten ona çok gülerim bende güç bela sakladığım pipimi görünce bakalım ne yapacaksınız diyo sıpa
nası anlaşılıyo ki o
aha şimdi anladımmmm nasıl yaaa kız nasıl anlıyosunuzzzz ayyy bi özgür bıraksınlar yaaaa
aha şimdi anladımmmm nasıl yaaa kız nasıl anlıyosunuzzzz ayyy bi özgür bıraksınlar yaaaa
kızlar ben aslında bu beşiği çok beğeniyorum belki böyle bişi alabilirm. anne yanı beşik diye geçiyor. karyolanıza sabitleniyor çocuk ağladığında yerinizden kımıldamadan göğsünüzü verebiliyorsunuzEki Görüntüle 722941 Eki Görüntüle 722940 Eki Görüntüle 722939 Eki Görüntüle 722938 Eki Görüntüle 722937
selam kızlar. uzun zamandır giremedimizne ayrılmayı düşündüüm için işlerimi toparlamam gerekiyor. baya bi younum. bu arada cimcimem geliyor kendi saltanatımı kendim bozucam inşallah sülalemde benden sonra kız yok. ben ve kızım arada 15 tane erkek var bu arada herkes iyidir umarım. kendinize ii bakın görüşmek üzere :)
canım ben ıplerını okuyamıyorum kı nasıl takıp edıcem???kızlar aralık annelerine erkek karışmış filizcim takip edermisin canım tırtım ben
selam kızlar. Uzun zamandır giremedimizne ayrılmayı düşündüüm için işlerimi toparlamam gerekiyor. Baya bi younum. Bu arada cimcimem geliyor Kendi saltanatımı kendim bozucam inşallah Sülalemde benden sonra kız yok. Ben ve kızım arada 15 tane erkek var Bu arada herkes iyidir umarım. Kendinize ii bakın görüşmek üzere :)
canım ben ıplerını okuyamıyorum kı nasıl takıp edıcem???
Bunu admınler yapabılır zaten aramıza devamlı gelenler yazıo onlıne dıer gelenlerıde lısteden sıldık gelmıyorlar dıye..
canım gozun aydın tahmın etmıstımm kız olucagınıHatta kızdır yazdımm
Hadı gozun aydınnn .eşin sevındımı
ayy iyi ettin silelim temizleyelim bişekilde
hayırlı olsun tatlımmm yerim ben senin cimcimeni
canım gozun aydın tahmın etmıstımm kız olucagınıHatta kızdır yazdımm
Hadı gozun aydınnn .eşin sevındımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?