2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

kız alakası yok cınsıyetı erkek belırlıo ama rabbımın işi iştee esımın tarafındada kız yok 3 erkekler onlarda
bızım ablalarımda ılk cocukları hep kız ne guzel gonlune gore oldu sukur

Herkese slm , foruma ilk başlarda biraz yazmıştım ancak sonrasında sadece okuma fırsatım oldu , bende ikinci kızımı bekliyorum cinsiyetimiz belli oldu , 17.haftadayım , 16 .haftada belli oldu

malum şu ikili , üçlü , dörtlü testler konusu var kendi yorumumu yazmak istedim ,ilk kızımda ikli test sonucumda sorun çıkmamıştı ama bu sefer hem ikili ,hemde 4 lü testimiz riski çıktı , böyle durumlarda bildiğiniz üzere amniyosebtez öneriliyor ve burada sadece kesin sonuç alınabiliyor , bu tesleri hiç yaptırmayı düşünen arkadaşlar var ki bende yaptırdıktan sonra pişman oldum ,
bu testlerdeki amaç aminyosentez sonucu pozitif olan gebeği sonlandırmak aslında ... Allah kimseyi bu duruma düşürmesin yaşatmasın ... böyle bir durumda ne yapardınız ı düşünerek bence tesleri yaptırak lazım . detaylı ultrasonda sorun çıkmayanların çoğu ( hatta duyduğum herkesde sorun olmuyor ) , bunların iyi ölçüp değerlendirmek gerek .

Herkese hayırlı gebelikler diliyorum kızlar

canımm gözün aydınnnn hayırlı olsun kızçenn sen nasılsınnn keyfin nasıllll

o değil ettiğimiz muhabbetleri düşünsene ve özellikle hamile kalmaya çalıştığımız sürede owww

ayyy suss suussss sormaaaaaa ne günlerdi bizim veletler çok fena olcak çoookkkk

ay nebilim salak şey ne işi varsa

ben anlamıyorum bu kıt insanları aciz caiz tiper kişilik yoksunu bunlar valla heeee

bende geliyorum aç kapıyı

gel canım benim kapıda hazır bekliyorummmm

allah razı olsun yemiş kadar oldum tatlım valla gelebilsem hiç düşünmeden atlıcam çıkışa az kaldı dakikaları sayıyorum

ben bugün hiç doymadım yaaaaaa düne kadar hep iştahsız hep mıymıntıydımmmmm bugün aç kurt gibiyim seni çok iyi anlıyorummmm

gel canım benim kapıda hazır bekliyorummmm

ben bugün hiç doymadım yaaaaaa düne kadar hep iştahsız hep mıymıntıydımmmmm bugün aç kurt gibiyim seni çok iyi anlıyorummmm

ıctıgın demır ılacı yapmasın vıtamınler bıde cok kılo aldırıo dıye dr vermemıstı basta bana sımdı ıcıyorum ama kılona dıkkat et dıo kılo aldırabılıomus bazılarında ben demır hapını degıstırdım bu hıc acıktırmıo aksıne eskıden cok yerdım sımdı hıc canım ıstemıo bısey ya sıcak dıye anlamadım valla

bebeğim ben coraspirinden başka ilaç kullanmıyorum düne kadar iştahsızdım iki lokmada midem bulanır yemeği keserdim bugün bulantı yok die sanırım evet sabahtan beri çok yedim ama yediklerime dikkat ettim hafif kalorili şeyler tükettim sık sık am az önce bombayı patlattımmmm

kaç km var acaba ölmim gelene kadar

nerdesin kuzum sen ben istanbuldayım belkim yakınızdır

canım merak etmiştim bende. yerim ben onuu hadi gözün aydınnn allah gönlüne göre verdi valla. çok kıymetli olacak senin cimcime

buarada erkekleri kızlar bastırdı gibi. hep erkek çok derken

Bu besigi bende nette bir yerlerde gormustum,nerlerde satildigini biliyomusunuz acaba? Benim yatak odam oldukca ufak, bu model besik super olur,hem bebis agladiginda hemen mudahele eilebilir emzirmk de cok kolay olur

bu sitede satılıyor. ben irtibata geçtim1 haftada kargoluyorlar

http://www.bebokripo.com/Urun/Detay/481/Anne-Yani-Besik#.UaSoidI0iVE

Kizlar biz geldik doktordan.kizim el salladi bize nasil hareketli gormeniz lazim doktor nereaini olcucekse resmen kendisi gosterdi hic sikinti yaratmadi doktorumuz bile sasirdi her yerini gösteriyor diy.masalllah diyin bize hala duaya ihtiyacimiz var ama.melegimde dua edwr gibiydi bizi duyuyor heralde.3lu test yaptirdik yarin oglen alicakmisiz.ins bebegim sagliklidir.kizlar darisi basiniza.icim rahatladi resmen

masallah canimmm iyi haberler gelecek hep insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…