çok saol canım
saol canımben çok sevindiğim için etrafımdakiler bana göre az sevinmiş gibi kaldılar :) ama eşimde diodu zaten kız olur diye. cinsiyeti erkek belirlediği için :) yani bayan belirleseydi kesinlikle şansım olmazdı sanırım. yani sülalede 30 yıldır kız yok
offf ben çok açıktım ne yicem
selam kızlar. uzun zamandır giremedimizne ayrılmayı düşündüüm için işlerimi toparlamam gerekiyor. baya bi younum. bu arada cimcimem geliyor kendi saltanatımı kendim bozucam inşallah sülalemde benden sonra kız yok. ben ve kızım arada 15 tane erkek var bu arada herkes iyidir umarım. kendinize ii bakın görüşmek üzere :)
o değil ettiğimiz muhabbetleri düşünsene ve özellikle hamile kalmaya çalıştığımız sürede owww
ay nebilim salak şey ne işi varsa
valla dun zararlı bısey yaptım yedım yazın sıcakta ıyı gıdıyor bıde fanta ıctım ohh
dayanamadım napıymmm
ne yedin kız merak ettim :)
yemeye bişey yok pufff çok açıktım ama yaaaa
bende geliyorum aç kapıyıcanım gel ben bol k lı bişiler hazırladım Allah ne verdiyse birlikte yiyelimmm
canım gel ben bol k lı bişiler hazırladım Allah ne verdiyse birlikte yiyelimmm
bende geliyorum aç kapıyı
allah razı olsun yemiş kadar oldum tatlım valla gelebilsem hiç düşünmeden atlıcam çıkışa az kaldı dakikaları sayıyorum
ne yedin kız merak ettim :)
yemeye bişey yok pufff çok açıktım ama yaaaa
gel canım benim kapıda hazır bekliyorummmm
ben bugün hiç doymadım yaaaaaa düne kadar hep iştahsız hep mıymıntıydımmmmm bugün aç kurt gibiyim seni çok iyi anlıyorummmm
gel canım benim kapıda hazır bekliyorummmm
ben bugün hiç doymadım yaaaaaa düne kadar hep iştahsız hep mıymıntıydımmmmm bugün aç kurt gibiyim seni çok iyi anlıyorummmm
Listeyi cok güzel yapmisin canim , insallah dogum hikayelerimizide paylasiriz burda , nerden nerelere geldik
ıctıgın demır ılacı yapmasın vıtamınler bıde cok kılo aldırıo dıye dr vermemıstı basta bana sımdı ıcıyorum ama kılona dıkkat et dıo kılo aldırabılıomus bazılarında ben demır hapını degıstırdım bu hıc acıktırmıo aksıne eskıden cok yerdım sımdı hıc canım ıstemıo bısey ya sıcak dıye anlamadım valla
kaç km var acaba ölmim gelene kadar
selam kızlar. uzun zamandır giremedimizne ayrılmayı düşündüüm için işlerimi toparlamam gerekiyor. baya bi younum. bu arada cimcimem geliyor kendi saltanatımı kendim bozucam inşallah sülalemde benden sonra kız yok. ben ve kızım arada 15 tane erkek var bu arada herkes iyidir umarım. kendinize ii bakın görüşmek üzere :)
Bu besigi bende nette bir yerlerde gormustum,nerlerde satildigini biliyomusunuz acaba? Benim yatak odam oldukca ufak, bu model besik super olur,hem bebis agladiginda hemen mudahele eilebilir emzirmk de cok kolay olur
Kizlar biz geldik doktordan.kizim el salladi bize nasil hareketli gormeniz lazim doktor nereaini olcucekse resmen kendisi gosterdi hic sikinti yaratmadi doktorumuz bile sasirdi her yerini gösteriyor diy.masalllah diyin bize hala duaya ihtiyacimiz var ama.melegimde dua edwr gibiydi bizi duyuyor heralde.3lu test yaptirdik yarin oglen alicakmisiz.ins bebegim sagliklidir.kizlar darisi basiniza.icim rahatladi resmen
aynı seyleri bende hıssedıyorum ama herkez gazdır o dıyınc sımı çıkarmıyorum artık barız hıssedılıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?