hımmmm ılac almıomusun kız nıe demır ılacı vıtamın vermedımı dr?bebeğim ben coraspirinden başka ilaç kullanmıyorum düne kadar iştahsızdım iki lokmada midem bulanır yemeği keserdim bugün bulantı yok die sanırım evet sabahtan beri çok yedim ama yediklerime dikkat ettim hafif kalorili şeyler tükettim sık sık am az önce bombayı patlattımmmm
nerdesin kuzum sen ben istanbuldayım belkim yakınızdır
gozun aydın canımm ıns guzel sonuclar cıkarKizlar biz geldik doktordan.kizim el salladi bize nasil hareketli gormeniz lazim doktor nereaini olcucekse resmen kendisi gosterdi hic sikinti yaratmadi doktorumuz bile sasirdi her yerini gösteriyor diy.masalllah diyin bize hala duaya ihtiyacimiz var ama.melegimde dua edwr gibiydi bizi duyuyor heralde.3lu test yaptirdik yarin oglen alicakmisiz.ins bebegim sagliklidir.kizlar darisi basiniza.icim rahatladi resmen
Kizlar biz geldik doktordan.kizim el salladi bize nasil hareketli gormeniz lazim doktor nereaini olcucekse resmen kendisi gosterdi hic sikinti yaratmadi doktorumuz bile sasirdi her yerini gösteriyor diy.masalllah diyin bize hala duaya ihtiyacimiz var ama.melegimde dua edwr gibiydi bizi duyuyor heralde.3lu test yaptirdik yarin oglen alicakmisiz.ins bebegim sagliklidir.kizlar darisi basiniza.icim rahatladi resmen
hımmmm ılac almıomusun kız nıe demır ılacı vıtamın vermedımı dr?
aman ye gıtsınnnbende gecen cok yedım hemde gece 11 de cok kalorılı bısey
ben yakınım sanaaaaaa ben gelıyorummmm
gozun aydın canımm ıns guzel sonuclar cıkar
canımmm ben ilk başta elevit kullnaıyodum doktorum bıraktırdı zaten herşey mevsiminde yiyeceklerinden alırsın vitaminini falan dedi o yüzden ilaç kullanmıyorum kanımda iyiydi değişmediyse o yüzden kullanmıyorum işimede geliyo ilaç içmemek
ayyy ne güzel gel kızzzz
selamm kızlarrr :)gününün güzel geçsin hepimizin inşallah :)
acil birşey soracağım ..:18:ben idrar yolu enfeksiyonu için antibiyotik kullanıyorum sanırım o da mantara çevirdi yani tam olarak değilde vajinamda bu sabahtan beri acayip bir kaşıntı başladı ..siz ne kullanıyorsunuz bu durumlarda bir kaç arkadaş böle bişey geçirmişti cevap verebilecek olaan var mı?
sen b duzunde deılmıydın kız benmı uyduruyorum
dogru benım dr da ılaca karsı ama benım bıara kasılmam oldu ondan verdı et balık yemedıgım ıcınde demır ılacı verdı mecburii
iş olarak b.düzü kuzummmm ev avcılar yani yine yakın b.düzündemisin sennn
selam kızlar. uzun zamandır giremedimizne ayrılmayı düşündüüm için işlerimi toparlamam gerekiyor. baya bi younum. bu arada cimcimem geliyor kendi saltanatımı kendim bozucam inşallah sülalemde benden sonra kız yok. ben ve kızım arada 15 tane erkek var bu arada herkes iyidir umarım. kendinize ii bakın görüşmek üzere :)
Benimki cozuttu iyice gece 1:30 da hala uyanktı ,eşime eyvah mahvolduk biz diyorum. İtme hareketi bide dönme hareketlerini hissediyorum.Bir yere toplanıyor orası sertleşiyor sonra normale dönüyor.Kızlar bebeğin hareketlerine gazdır diyenlere bakmayın, gaz hareketi taktir edersiniz ki karnın içinde dolaşır, biz ise pıtırtılar hissediyoruz.
Okuduğum pek çok makalede 16.haftada bu pıtırtılar hissedilmeye başlanır ki biz de topikçe genel olarak 16. haftada hissetmeye başladık, toptan gazlanmadık ya bariz bebişler işte
Ayrıca 17. ve 18 haftalardan sonra bu pıtırtılar iteklemeye dönüşüyomuş
selam kızlar. uzun zamandır giremedimizne ayrılmayı düşündüüm için işlerimi toparlamam gerekiyor. baya bi younum. bu arada cimcimem geliyor kendi saltanatımı kendim bozucam inşallah sülalemde benden sonra kız yok. ben ve kızım arada 15 tane erkek var bu arada herkes iyidir umarım. kendinize ii bakın görüşmek üzere :)
Kizlar biz geldik doktordan.kizim el salladi bize nasil hareketli gormeniz lazim doktor nereaini olcucekse resmen kendisi gosterdi hic sikinti yaratmadi doktorumuz bile sasirdi her yerini gösteriyor diy.masalllah diyin bize hala duaya ihtiyacimiz var ama.melegimde dua edwr gibiydi bizi duyuyor heralde.3lu test yaptirdik yarin oglen alicakmisiz.ins bebegim sagliklidir.kizlar darisi basiniza.icim rahatladi resmen
bebeğim ben coraspirinden başka ilaç kullanmıyorum düne kadar iştahsızdım iki lokmada midem bulanır yemeği keserdim bugün bulantı yok die sanırım evet sabahtan beri çok yedim ama yediklerime dikkat ettim hafif kalorili şeyler tükettim sık sık am az önce bombayı patlattımmmm
nerdesin kuzum sen ben istanbuldayım belkim yakınızdır
cennetteyım ben canımm avcılara cok gelıyorum teyzem orda kapalı caddenın orda cok yakınmısız
kocaelideyim bende
annnaaammm ne kaa yakınmışızzzzz kız düşün belki kaç kere yanyana geçtik heeeee
sende yakınmışsın kuzummmm yolda açlıktan ölmeden buluşur doyururuz göbişleriii
:))) olabilir kuzum cidden çok yakınızz:)) bahcedeyım çık gel haha:)annnaaammm ne kaa yakınmışızzzzz kız düşün belki kaç kere yanyana geçtik heeeee:
:))) olabilir kuzum cidden çok yakınızz:)) bahcedeyım çık gel haha:)
ay kızlaaaarrr çok utandımmm... az önce buraya yazıyorum zannettim gidip " duyuru maalesef bebeğimi kaybettim" konusuna yazmışımüçlü testyaptırmayı düşünüyomusunuzdiye.... çok ayıp oldu yaa
anamm bende küçükçekmecedeyim bende size yakınmışım ya çayları demleyip buluşuruz artık:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?