2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
hımmmm ılac almıomusun kız nıe demır ılacı vıtamın vermedımı dr?
aman ye gıtsınnn bende gecen cok yedım hemde gece 11 de cok kalorılı bısey
ben yakınım sanaaaaaa ben gelıyorummmm

gozun aydın canımm ıns guzel sonuclar cıkar

kızlar 15 haftalıkken doktor cinsiyeti için %80 kız demişti. 5 haziranda kontrolümüz var.acaba cinsiyeti değişirmi? 13 haftalıkkende erkek demişti.
birşeyler almak istiyorum sabırsızlanıyorum

2'li iyi çıktıysa 3'lüde iyi çıkar korkma

Darisi hepimizin basina kizlar iyi dilekleriniz icin cok tesekkur ederiz uarinda ins temiz sonuclar aliriz.allah bebeklerimizi korusun.sag saglim saglikla alalim koynumuza ins

canımmm ben ilk başta elevit kullnaıyodum doktorum bıraktırdı zaten herşey mevsiminde yiyeceklerinden alırsın vitaminini falan dedi o yüzden ilaç kullanmıyorum kanımda iyiydi değişmediyse o yüzden kullanmıyorum işimede geliyo ilaç içmemek

ayyy ne güzel gel kızzzz

sen b duzunde deılmıydın kız benmı uyduruyorum
dogru benım dr da ılaca karsı ama benım bıara kasılmam oldu ondan verdı et balık yemedıgım ıcınde demır ılacı verdı mecburii

canım dr bana fitil verdi bir de travazol diye bir krem verdi.hatta fitili 2 kere kullandım kremi kullanıyorum genelde.

sen b duzunde deılmıydın kız benmı uyduruyorum
dogru benım dr da ılaca karsı ama benım bıara kasılmam oldu ondan verdı et balık yemedıgım ıcınde demır ılacı verdı mecburii

iş olarak b.düzü kuzummmm ev avcılar yani yine yakın b.düzündemisin sennn

nergiscimmm çoookkk tebrik ederimmmm.. kızlar çoğalıyo 3 gündüüüüüürrr. hatırlarsan rüyamda görmüştüm daha belli değilken ikimizin de kızı oluyodu bu arada eşinle naptınız barıştınız mı düzeldimi

Benimki cozuttu iyice gece 1:30 da hala uyanktı ,eşime eyvah mahvolduk biz diyorum. İtme hareketi bide dönme hareketlerini hissediyorum.Bir yere toplanıyor orası sertleşiyor sonra normale dönüyor.

Kızımın aç karnını doyurup geldim ama 1 saat sonra yine acıkıcam ( meyvanın bol olduğu mevsimdeyizde bol bol yiyip fazla kilo almamı engelliyebiliyorum neler yaptınız bakalım ben yokken

kocaelideyim bende

annnaaammm ne kaa yakınmışızzzzz kız düşün belki kaç kere yanyana geçtik heeeee

sende yakınmışsın kuzummmm yolda açlıktan ölmeden buluşur doyururuz göbişleriii

ben dayanmadım 2 saat doyduk geldik elhamdülillah ama inşallah bigün oralarda aç kalırsam açık kapından inşallah gireriz bacım

ay kızlaaaarrr çok utandımmm... az önce buraya yazıyorum zannettim gidip " duyuru maalesef bebeğimi kaybettim" konusuna yazmışımüçlü testyaptırmayı düşünüyomusunuzdiye.... çok ayıp oldu yaa

ay kızlaaaarrr çok utandımmm... az önce buraya yazıyorum zannettim gidip " duyuru maalesef bebeğimi kaybettim" konusuna yazmışımüçlü testyaptırmayı düşünüyomusunuzdiye.... çok ayıp oldu yaa

kötü olmuş ama yapacak bişeyde yok msj silinmiyorki silesin takma kafana bi özür msj at istersen yanlış anlaşılmasın bari.

anamm bende küçükçekmecedeyim bende size yakınmışım ya çayları demleyip buluşuruz artık:)

aaaaaaaaaaaaa bana cok yakınsın ozaman bende cennetteyım kapalı caddede
ayy ne guzell kız sen kıme gıdıon dr fıkır olsun gercı memnunumda pahalı cok dogum vs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…