2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
aaaaaaaaaaaaa bana cok yakınsın ozaman bende cennetteyım kapalı caddede
ayy ne guzell kız sen kıme gıdıon dr fıkır olsun gercı memnunumda pahalı cok dogum vs

canım ben bahçelievler medicalparka gidiyorum benimki tüp bebiş o yüzden tedavi gördüğüm hastanedeki doktoruma devam ediyorum:)

canım ben bahçelievler medicalparka gidiyorum benimki tüp bebiş o yüzden tedavi gördüğüm hastanedeki doktoruma devam ediyorum:)

alısverıs merkezının yanındakı dımı hmmmm bılıyorum orayı bende cennette dogan hast varya kazık bıraz orda dogururum nasıpse dr ozel dısardan gelıcek bakırkoyde benımkının muayenesı o yuzden baya kazık olcak bana
ayy cok yakınız vallaa şaka gıbı ıns bı gun gorusmek nasıp olur

evet canım aynen orası.benimkide biraz tuzlu her gidiş 150 lira ama olsun 10 yıl bekledik biz bu bebişi o yüzden hiç gözüme gelmiyo valla.evet canım ya ne güzel olur önce göbişleri sonra bebişleri beraber büyütürüz.

benmkıde 150 dogumda 3 bını gecer sanırım ıcıme oturuyor ama napım bende 2bucuk sene bekledım asılama oldum cnm
vallaa sorma süper olurrrrrrr flyrey de yakın bıze baya

benmkıde 150 dogumda 3 bını gecer sanırım ıcıme oturuyor ama napım bende 2bucuk sene bekledım asılama oldum cnm
vallaa sorma süper olurrrrrrr flyrey de yakın bıze baya

bellimi olur bu teknoloji varken insanlar birbirine çok yakınlaştı artık .ben pek burada takılmıyorum aslında bazen üzücü haberler okuyunca inanki sanki kendi başıma gelmiş gibi 1 hafta düşünmekten kafayı yiyorum:)mesela şimdi perşembe kontrolüm varya 2 gündür acaba bebeğim benimlemi ona bişey olmuşmudur diye kendimi düşünmekten alamıyorum o yüzden en iyisi face orada bari oyunlar falan vakit geçiyo:)

bende oleyım cok pıpırıklıyız cunku cok bekledıgımız ıcındır belkıde bılmıyorum ama esım bana gore daha rahat!
2 gun sonra bebegımı gorucem ama gel bıde bana sor aklımda bın tane tilki 4 lu test olucak bızımde persembe..
ayyyyyyyyy senınde persembeymıs tesaduflere bak kuzum
bende cok uzuluyorum uzucu seyler okudugum zaman rabbımın taktırı tabıykıde ama elımde deıl zaten cok duygusalımdır ben..
bırı bebısını dusurdugu zaman aglaya aglaya hast goturtttum esımı allah kımseyı evladıyla sınamasın ..ben burdan cok guzel ark edındım gorustuk hatta asılamamızı bıle aynı dr yaptırdık
bende facede oyun oynuyorum ama burayada takılıyorum ıste can sıkıntısı

gurbet ablacım nasılsın ıns gorursun yazımı nasıl gıdıyorrr ınsallah bebısınede kavusursun bıran once ablacımmmm dualarımız senınleeee

evet canım bende perşembeciyim ama doktorum bana 4 lü test falan demedi 2 li iyi çıktı şükür bakalım perşembe geri sayım başladı ozaman benim randevu saat 2 de iple çekiyorum valla perşembeyi:)

evet canım bende perşembeciyim ama doktorum bana 4 lü test falan demedi 2 li iyi çıktı şükür bakalım perşembe geri sayım başladı ozaman benim randevu saat 2 de iple çekiyorum valla perşembeyi:)

benım randevumda 11.30 hep erkene alıyorum persembeyı sayma 1 gun kaldı say
bnmde 2 lı ıyı cıktı ama 4 luyu yapalım dedi genede yaptırıcamm
ıns guzel sonuclarla gelırız canım sen cınsıyette ogrenıceksınnn bana %100 kız dedı bende dıyorum bıde erkek olurmus

Ya kizlar bole sol tarafimda yumurtalikla gobus arasi yerde 2 gundur gaz gibi sancim var, doktorum da cuma sabah. Insallah bisi degildir randevu yaklastikca geriliyorum boyle

kızlar iyi akşamlar ben 1 ay dayanamadım kendi dr. gitmeyede utandım zırt pırt gitmeye devlet hast. gittim ordaki dr. da bana folik asiti içmene gerek yok şimdi bi faydası olmaz dedi siz içiyor musunuz? kendi dr. da ayın 6 sında gidecem ne yapacam şimdi bilmiyorum ama ben içmeye devam ediyorum

Ya kizlar bole sol tarafimda yumurtalikla gobus arasi yerde 2 gundur gaz gibi sancim var, doktorum da cuma sabah. Insallah bisi degildir randevu yaklastikca geriliyorum boyle

canımmm sen bugun benım agrıyı gorsenn batma seklınde agrı gırıyorr sag tarafıma oyle kotu agrıydıkı anlatamam snyelık bısey oluo sonra gecıyor 2 ssaat devam ettı dr arıycaktım dedım yemek yıyım belkı gecer yedım gectı sımdı yok

canım 3 aydan sonra genelde bıraktırılıyor ben bıraktım

Ya canim bu haftalarda olur normal yaziyordu okudugum kitapta ama endise ettim gene de bi gelio bi gidio 2 gundur gaz gibi sinir oldum cumaya kadar ya sabir..

Genelde folik asiti biraktirip baska vitamin yaziyorlar ben multi vitamin mineral aliyorum

Ya canim bu haftalarda olur normal yaziyordu okudugum kitapta ama endise ettim gene de bi gelio bi gidio 2 gundur gaz gibi sinir oldum cumaya kadar ya sabir..

bılmıyorum kı canım ya bende benmkı gaz gıbı deıl resmen agrı gırdı gırdı durdu korktum dr arıycaktm ama gectı 2 saat surdu ..
normaldır kıtapta ole yazıosa canımmmm endıse etme

bizim adsl arıza yaptı kızlar evden bağlanamadım bu hafta..işten de fırsat olmuyo.şimdiçok şükür bağlanabildim..herkes iyidir inşallah..cücükler büyümüş hareketler başlamış.darısı başımıza inşallahhh..
biz iyiyiz canlarım..cücüğüm biraz yoruluyo sanırım benimle beraberhep sol tarafımda ve ben yoruldukçaayakta kaldıkça alarm veriyoannesine..10 hazıranda randevumuz var bakalım cinsiyetini gösterecekmi bizimki..bu gidişle en sona ben kalıcammm

Canım benim doktorum devam ettiriyor başka birşey içmene gerek yok dedi haftya kontrol var bakalım ne dicek doktoruna güveniyorsan o ne diyorsa onu yap derim ben

İyi akşamlar hamiş arkadaşlarım
cinsiyet öğrenmek için beklemek zor,belli olduğundan isim bulmak daha da zor:18:
isim analizi,harflerin,isimlerin anlamı,soyismine uygunluğu derken işte buuu denecek bir isim bulmak çok zor:26:

3 ay bittiğinde kesti 3 aydan sonra folik asitin yararı olmuyor canım gereksiz bana onun yerine kan hapı verdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…