2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
Agrilarim cok kotu kizlar yaa , sicak su tulumu koymak zorunda kaldim belime biraz arastirip nette , cok sicak olmazsa falan filan yaziyor biseyler .. Agri kesici fayda etmiyor .. Yarinda gecmezse hastaneye gidecegim .... Allahtan esim evde yardim ediyor ogluma eve .. Allahim ne olur gecsin ((

geçmiş olsun canım.

Ah canim yaaa (( gecmezse hastaneye git icin de rahat eder hem

Günaydin güzel anneler ve bebisleri. Bugün doktor kontrolüm var ve heycandan kalbim yerinden hoplicak. Her kontrolde böyle allah yardimcimiz olsun. Sizlere güzel bir gün diliyorum banada hayirli haberler.

kızlarr günaydın biz geldikk :))

geçen haftalarda doktorumuz erkeğe benziyo bi çıkıntı var ama hazırlık yapmayın 2 hafta sonra tekrar bakalım demişti.Dün akşam gittik veee kızz dedi:))) bikaç kere baktı yok erkeğe dair hiç bişey gözükmüyor kız dedii :))) Ama ben 2 haftadfır kendimi erkeğe alıştırdığım için malesef şuan kız olduğuna şaşaırdımm hayırlısı olsun sağlıklı olsun gerisi boşş :)) şimdii kıza alıştırıyoruz kendimizi bakalımm :)))

Kızlar meraba, yaklaşık 3-4 gündür geriye dönük yazdıklarınızı okuyorum ama cok gerilere gidemedim,maşallah baya kaynatmışsınız :) Ben de yaklaşık 6 sene önce ilk gebeliğimde bu foruma üye olmuştum ve şuan 5 yaşında bir kızım var çok şükür. Gebeliğim sırasında çok güzel ve faydalı paylaşımlarda bulunmuştuk. Şimdi de 17 haftalık hamileyim ben de normal şartlarda (ki ben sezeryan olacağım) kasım başı doğum yapacağım. Şimdilik şiddetli başağrılarımı saymazsak herşey yolunda. Geçen hafta hem 3lü test hem de cinsiyet için doktora gittik, uyuşuk bizimki göstermedi, kımıldatmadı ..çını :) Dün test sonucunu almaya gittiğimde tekrar baktı doktor,bu sefer büssürü çikolata yiyip de gittim, bu sefer de kıpırdanmasından göremedi doktor Çatlıcam meraktan,haftaya yine gitcez. Neyse bizde durumlar bu şekilde. Hepinize çok güzel gebelikler diliyorum, hayatımızın en güzel günlerini yaşıyoruz,tadını çıkarın

gunaydın annecıklernasılsınız bugun?ıstanbul da hava kapalı.hıc sevmem boyle havaları.neyse terlemeyız en azından ıyı dusunmek lazım

söylemem kız canın ceker acmıssnda doyur karnını ole solerım
kız nasıl yıcek bısey yok nerde yasıon sankı sole dısardan ye işteysen

kız dışardan ne söylicem hep fasfood yaa zulayıda sıfırlamıştım

gel canım benim kapıda hazır bekliyorummmm

ben bugün hiç doymadım yaaaaaa düne kadar hep iştahsız hep mıymıntıydımmmmm bugün aç kurt gibiyim seni çok iyi anlıyorummmm

o bombayı arada bende patlatıyorum valla elimde değil

aaaaaaaaaaaaa bana cok yakınsın ozaman bende cennetteyım kapalı caddede
ayy ne guzell kız sen kıme gıdıon dr fıkır olsun gercı memnunumda pahalı cok dogum vs

benmkıde 150 dogumda 3 bını gecer sanırım ıcıme oturuyor ama napım bende 2bucuk sene bekledım asılama oldum cnm
vallaa sorma süper olurrrrrrr flyrey de yakın bıze baya

kızlar ctesi napcaksanız yapın ozaman bende gelirim yakın olmasamda iki yakayı bir araya bağlıyorum atlar gelirim:) hafta içi iş var gelemem

canım çok çok geçmiş olsun allah yardımcın olsun hazır eşin evdeyken bir doktora gitsen.

rabbim bebişini hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin canım kızınada allah uzun ömürler versin.

Ah canim yaaa (( gecmezse hastaneye git icin de rahat eder hem

geçmiş olsun canım.

Sagolun kizlar , aile doktorumu aradim birazdan gidecegim yanina , insallah bir caresine bakacak ...sabaha kadarda devam etti agri cocuk gibi agladim (

Manolyax insallah iyi gecer randevun ..

Gecemavisy, burcak , birgül bugun sizlerde insallah guzel haberlerle gelirsiniz , minnoslariniz en iyi durumdadir ve finsiyetler ogrenilir ..

Dilekdlk kizlar bastirdi :)) gozun aydin canim .. Cabucak alisirsin annesi hemen adapte olursun

ben dayanmadım 2 saat doyduk geldik elhamdülillah ama inşallah bigün oralarda aç kalırsam açık kapından inşallah gireriz bacım

ooohhh afiyet şeker bal olsun oğluşuna löp löp et olsunnnn

anamm bende küçükçekmecedeyim bende size yakınmışım ya çayları demleyip buluşuruz artık:)

anaammmmmm avcılar bendeeee

benmkıde 150 dogumda 3 bını gecer sanırım ıcıme oturuyor ama napım bende 2bucuk sene bekledım asılama oldum cnm
vallaa sorma süper olurrrrrrr flyrey de yakın bıze baya

iwit iwittt bende yakınımmmmm doğan hastanesine 1 kere geldim ısınamadım ben avcılar hospitalde nil hanıma gidiyorum memnunum şükür amam doğum nekadar bilmiyorum

bende cuma 11 de gidiyorummmmm doktoraaaa %80 erkek dediği bebikommm %20 lik le kızmı yoksa erkekmii inşallah kesinleştiririz

canım geçmiş olsunnn ....

günaydın annişler ve kuzucukları

günaydın iremiommm ve kıymetliiii yiğenimmmmm

canım gözünüz aydın hayırlı olsunnn kızçenizzzz banada dr%80 erkek demişti ben hala ya kızsa die oğlum die sevemiyom bebeişim die seviyorum karnımı cuma bizimde netleşecek inşallahhh

gunaydın annecıklernasılsınız bugun?ıstanbul da hava kapalı.hıc sevmem boyle havaları.neyse terlemeyız en azından ıyı dusunmek lazım

aynen canım yaa sabah camdan bir baktım ortalık sapsarı eşimde diyo üzerine bişey al ben yanıyorum zaten bu havaları hiç sevmem ama sanırım şuan iyi gelicek.

selaycımm kıyamam kuzum yaaaa rabbim şafi ismiyle muamele etsin canım bütün ağrılarını hemencecik geçirsin inşallah .

Son düzenleme:
COK GECMIS OLSUN CANIMMM IHMAL ETMEE GEBELIKTE KULLANILAn KREMLER VERILIYO AGRIYI CEKICEGINE KULLAN KUZUM INS GECER BIRAN ONCE
AYNEN BENDE OLE ŞOK YASADIMMM ERKEK ERKEK DOGUODU ICIME HERKEZE OLE AŞILADIM KIZ DEDI DR ŞOKLARDAYIZ HALA ALISAMADIK

ayy ben valla bazen yıyorum fas food da canım cekıo napım
Hhehe bana uyar canımmmm gorusuruz bi günnn

dogan cok kazık her konuda avcılar hospıtalde teyzem dogurdu hast cok guzel odaların ıcı harıkaydı ..dogumda cok cok uygun teyzemın dısardan geldı dr.özel 1.100 odedı
Benım ılk basta erkege benzıo dedı ama sımdı %100 kız dedı bıde gıttgıımde erkek dersee Kendımı alıstırıyorum sımdıden ayy bugunde bıtse yarınn 11.30 randevum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…