Gecmis olsun canim , hastanede biraz yatsan kendine gelirsin insallah serum veriyolarya cok rahatlatiyor , bende ilk baslarda yatmistim , agrim gittikce hep uyuyordum baya bi dinlenmisdim .. Insallah sende biran evvel rahatlarsin , ama bu bel agrilari kacinilmaz galiba benimde cok agriyor ..Agrilarim cok kotu kizlar yaa , sicak su tulumu koymak zorunda kaldim belime biraz arastirip nette , cok sicak olmazsa falan filan yaziyor biseyler .. Agri kesici fayda etmiyor .. Yarinda gecmezse hastaneye gidecegim .... Allahtan esim evde yardim ediyor ogluma eve .. Allahim ne olur gecsin((
Günaydin güzel anneler ve bebisleri. Bugün doktor kontrolüm var ve heycandan kalbim yerinden hoplicak. Her kontrolde böyle allah yardimcimiz olsun. Sizlere güzel bir gün diliyorum banada hayirli haberler.
doktordan güzel haberlerle gelen cinsiyet öğrenen arkadaşlar hepinizin gözü aydın olsun inşallah bebcikleri sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin güzel rabbim :)
gurbetgüzeli inşallah sende en yakın zamanda sağlıklı bir ikinci evlada sahip olursun dualarımız seninle inşallah olacak..
madamtusot hiçbirşey geçirmedi diyosun:18::18:ay böle giderse çok kötü yahu ..sen neler kullanmıştın acaba
canımmm sagolasınn... Allahım inş gönlündeki gibi nasip etsin en kısa zamandaa. hayırlı haberlerinle sevinelim burda. cogul gebelik geçirenlerin tekrar yasaması yüksek olasılık diyorlar. bu sefer sağlıkla kucağına alacağın ikizlerin olsun inş..
bugün büyük gün cok heyecanliyim saat 11.30 da randevum var , heyecan korku hepsi karisik bende bakalim cinsiyet ögrenebilecekmiyiz , bizim icin bol bol dua edin kizlar , hayirli haberlerle gelelim ..
canım bunu nerden bulabiliriz
Agrilarim cok kotu kizlar yaa , sicak su tulumu koymak zorunda kaldim belime biraz arastirip nette , cok sicak olmazsa falan filan yaziyor biseyler .. Agri kesici fayda etmiyor .. Yarinda gecmezse hastaneye gidecegim .... Allahtan esim evde yardim ediyor ogluma eve .. Allahim ne olur gecsin((
gunaydın annecıklernasılsınız bugun?ıstanbul da hava kapalı.hıc sevmem boyle havaları.neyse terlemeyız en azından ıyı dusunmek lazım
Sagolun kizlar , aile doktorumu aradim birazdan gidecegim yanina , insallah bir caresine bakacak ...sabaha kadarda devam etti agri cocuk gibi agladim(
Manolyax insallah iyi gecer randevun ..
Gecemavisy, burcak , birgül bugun sizlerde insallah guzel haberlerle gelirsiniz , minnoslariniz en iyi durumdadir ve finsiyetler ogrenilir ..
Dilekdlk kizlar bastirdi :)) gozun aydin canim .. Cabucak alisirsin annesi hemen adapte olursun
hayırlı haberlerle gel inş.ögrenırsınız cınsıyetı yarında benım randevummm bende cok korkuyorummmm:18:
ayy ben valla bazen yıyorum fas food da canım cekıo napım
Hhehe bana uyar canımmmm gorusuruz bi günnn
hayırlı haberlerle gel inş.ögrenırsınız cınsıyetı yarında benım randevummm bende cok korkuyorummmm:18:
bende çookk heyecnlıyımmm benim de saat 2de kontrolüm. 2 haftadır görmüyorum kuzularımı çok özledim. bide kız belli de diğerinin cinsiyetini de bi öğrenebilsemmmm... ikiz olunca ikisininde cisiyeti belli olmadan bişi alamıyorum, bişiye bakamıyorum. birde bugün yatış vericek sanırım, o belli olacak. endişeliyim heyecanlıyım mutluyum kısacasıııı çook karışığımmm.... benim için dua edin kızlarrrr bugün daha çok ihtiyacım varrr
valla süper olurrrrrrr harıka olur hattaa bana uyar canımmm..:) inşallah canımm bir gün göbişleri bir günde bebişlerimizi buluştururuz inşallahşöyle gelebilenler toplanıp birgün eyüp sultana gitsek aslında ne güzel olur
Korkma hayatımm inşallah yine güzel haberlerle geliceksin bende öğleden sonra gidiyorum inşallah bugün cinsiyetimizi öğreniriz bizim sıpa yine inat edip bacağını indirmezse onunla külahları değişiceez yalnız:)
2'li iyi çıktıysa 3'lüde iyi çıkar korkma
canımmm dualarım seninle kasma kendini iyi düşün güzel düşün bebişlerini kucağına alacağın günki mutluluğunu düşün... benimde bugün saat tamm 2 de bebişimle randevum var rabbim hakkımızda hayırlısını versin
Canim cok cok sagolasin bnm 3 dusugum varİkiside mi ikizmiş, desene seni cennette 4 tane melek bekliycek , canım inşallah şimdide ikizleirn olur valla her duamda snei de söylüyorum Allah bana hatırlatıyo ddemek ki adını
i
dogan cok kazık her konudaavcılar hospıtalde teyzem dogurdu hast cok guzel odaların ıcı harıkaydı ..dogumda cok cok uygun teyzemın dısardan geldı dr.özel 1.100 odedı
Benım ılk basta erkege benzıo dedı ama sımdı %100 kız dedı bıde gıttgıımde erkek derseeKendımı alıstırıyorum sımdıden ayy bugunde bıtse yarınn 11.30 randevum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?