2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
Gecmis olsun canim , hastanede biraz yatsan kendine gelirsin insallah serum veriyolarya cok rahatlatiyor , bende ilk baslarda yatmistim , agrim gittikce hep uyuyordum baya bi dinlenmisdim .. Insallah sende biran evvel rahatlarsin , ama bu bel agrilari kacinilmaz galiba benimde cok agriyor ..
Günaydin güzel anneler ve bebisleri. Bugün doktor kontrolüm var ve heycandan kalbim yerinden hoplicak. Her kontrolde böyle allah yardimcimiz olsun. Sizlere güzel bir gün diliyorum banada hayirli haberler.

Ayni benimde kontrolum var. , bende cok heyecanliyim , hayirli haberlerle gelelim insallah

Bugün büyük gün cok heyecanliyim saat 11.30 da randevum var , heyecan korku hepsi karisik bende bakalim cinsiyet ögrenebilecekmiyiz , bizim icin bol bol dua edin kizlar , hayirli haberlerle gelelim ..

Kizlar sagolun kazasiz kurtulun insAllah

bugün büyük gün cok heyecanliyim saat 11.30 da randevum var , heyecan korku hepsi karisik bende bakalim cinsiyet ögrenebilecekmiyiz , bizim icin bol bol dua edin kizlar , hayirli haberlerle gelelim ..

hayırlı haberlerle gel inş.ögrenırsınız cınsıyetı yarında benım randevummm bende cok korkuyorummmm:18:

canım bunu nerden bulabiliriz

http://www.bebokripo.com/Urun/Detay/481/Anne-Yani-Besik#.UaSoidI0iVE

bu sitede satılıyor mesela. araştır belki mobilyaclarda yapabilir cnm

canımmmmm nasıl oldunnnn aklım sende kaldı. haber ver mutlaka. rabbim acil şifa versinnnnnnn

gunaydın annecıklernasılsınız bugun?ıstanbul da hava kapalı.hıc sevmem boyle havaları.neyse terlemeyız en azından ıyı dusunmek lazım

ankarada öyle cnm. resmen mont giydim sabah.çok kasvetli ve soğukkk:26:

selayhusummmm tşk.ederimmm inşallahhh iyi haberler getirmyi umud ediyorummm. sen daha önemlisinnn mutlaka haber verrrr

Günaydın herkese troid kontrolüm için hadtanedeydim yine kolumu deli deşik etti stajerler söyledim halbuki damarlarım sorunlu tecrübeli biri alsın diye ama nerde inşallah morarmaz haftasonu düğün var (

bende çookk heyecnlıyımmm benim de saat 2de kontrolüm. 2 haftadır görmüyorum kuzularımı çok özledim. bide kız belli de diğerinin cinsiyetini de bi öğrenebilsemmmm... ikiz olunca ikisininde cisiyeti belli olmadan bişi alamıyorum, bişiye bakamıyorum. birde bugün yatış vericek sanırım, o belli olacak. endişeliyim heyecanlıyım mutluyum kısacasıııı çook karışığımmm.... benim için dua edin kızlarrrr bugün daha çok ihtiyacım varrr

ayy ben valla bazen yıyorum fas food da canım cekıo napım
Hhehe bana uyar canımmmm gorusuruz bi günnn

:) inşallah canımm bir gün göbişleri bir günde bebişlerimizi buluştururuz inşallah şöyle gelebilenler toplanıp birgün eyüp sultana gitsek aslında ne güzel olur

hayırlı haberlerle gel inş.ögrenırsınız cınsıyetı yarında benım randevummm bende cok korkuyorummmm:18:

korkma hayatımm inşallah yine güzel haberlerle geliceksin bende öğleden sonra gidiyorum inşallah bugün cinsiyetimizi öğreniriz bizim sıpa yine inat edip bacağını indirmezse onunla külahları değişiceez yalnız:)

Tüm anneler ve bebişlerimize günaydın,
pazartesi dr randevumuza oğlumla gittik kardeşini ilk defa görüntüleriyle izledi gördü ve bir erkek kardeşi olucağını orada öğrendik. abi olucağı için ayrıca erkek kardeş istiyordu kardeşinin erkek olucağını öğrendiği için çok mutlu,çok heyecanlı.
Ben kendi adıma değişiklik olsun birde kızım olsa iyi olur diyordum hep ama oğlumun mutluluğunu,heyecanını görünce çok sevindim. iki erkek kardeşin dayanışmasının birlikteliğinin daha iyi olucağını düşünüyorum.

Doktorum bir ay sonrası için dopler yapılacığını normal radyologlarında yapabiliciğini fakat perinatoloji uzmanlarının yaptıkları dopler sonuçlarının daha güvenilir olduğunu söyledi. anadolu yakasındayım perinatoloji uzmanı ve fiyat araştırması yapıyorum bu konuda biligisi olan var mı?
benim gittiğim hastanede de ssk lı fiyat , radyolog yaparsa 80 tl , perinatoloji uzmanı ise 300 tl. Kurtköy Emsey hastanesine gidiyorum.

canımmm dualarım seninle kasma kendini iyi düşün güzel düşün bebişlerini kucağına alacağın günki mutluluğunu düşün... benimde bugün saat tamm 2 de bebişimle randevum var rabbim hakkımızda hayırlısını versin

valla süper olurrrrrrr harıka olur hattaa bana uyar canımmm..
ınsallah gosterır canımmm .hayırlı haberlerle gelırsın ıns..

ne çok kontrole giden var bugünnnnn... aminnn cnm seninde allah yardımcın olsun hayırlı haberlerle gelelim inşallahhhhh

kızlar ankete bakmıyorum bızım kasım dısındanda oylamıslar cunku.
23 kız 27 erkek olmus lıstede kızlar baya yaklastı erkeklere
Son zamanlarda hep kız haberlerı gelıo

İkiside mi ikizmiş, desene seni cennette 4 tane melek bekliycek , canım inşallah şimdide ikizleirn olur valla her duamda snei de söylüyorum Allah bana hatırlatıyo ddemek ki adını

i
Canim cok cok sagolasin bnm 3 dusugum var
Buna gore 5 can ediyor bnm ve esimin ailesinde ikiz var
Kizkardesimde ikiz vardi biri ksrninda öldü biri öldü
Umudum var olacak insAllah

Kızlarrrrrrrrr dün kontrolüm vardı bebişimi bi gördüm sıpa oturuyo enım konum doktorumuz ohhh birde çay söyleyelim bebişine dedi annesi böle olmaz git bişeyler ye çikolata ye yarım saate tekrar bakalım dedi yedim içtim içeri girdim benımki takla atıodu acıkmış yavrum:))))) 120 gr 13 cm olmuş 15+3:))) babacığı cuma namazına gittiğinde ağzımdan kızım çıktı demişti gönlüne göre oldu vala annesi kızınız gelio dedi ayyyyy çok heyecanlıyım valaa:))))) pembişleri tütüleri alcammmm:))))))))))))

Mrb arkadaşlar uzun zamandır yazamıyordum. Umarım herkesin yavrusu mükemmel bir şekilde gelişiyordur benim bebişte çok iyi ama benim psikolojim çok bozuk üzerimde çok baskı var rahat olamıyorum eşimle sürekli kavga ediyorum beni hiç anlamamaya başladı bunalıma girdim ve bebeğim etkileniyordur... Üfffff

evet doğan çok kazık ve hastane bana çok basık geldi bende memnunum hastaneden ve doktorumdan
filizim sorma bendede heyecna tavan artık kız erkek belli olsun yahuuuu

kızlarrrr günaydınnnn bakın benimm gebelik takvimimde bugün ne yazıyorrr artık net bi şekildeeeeeeee hihihihihi ay bi koşu hastaneye gidesim geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…