2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
maşallah maşallah kızlar atağa geçti :) hayırlı olsun inşallah.

Canim cok cok sagolasin bnm 3 dusugum var
Buna gore 5 can ediyor bnm ve esimin ailesinde ikiz var
Kizkardesimde ikiz vardi biri ksrninda öldü biri öldü
Umudum var olacak insAllah

canımm öncelikle rabbim bir an evvel kucağını doldursun. birşey sorucam sana subyen yeli diye birşey var hiç araştırdınmı ?

gozun aydın dıyım burdanda canımm bende bayılıyorum o tütülereeeeeeeeeeeeeeee süperrrrrrr
evet doğan çok kazık ve hastane bana çok basık geldi bende memnunum hastaneden ve doktorumdan
filizim sorma bendede heyecna tavan artık kız erkek belli olsun yahuuuu
yok canım hast cok temız ve donanımlı ama kazık
ayy senınde bır bellı olsa keske hemen kız ben erkek dedın dıye erkek yazmıstım lısteye

cnımm çok sevindimm gözün aydınnnn hayırlı evlatlar olsunlar inş.

günaydın kızlar...

randevusu olanlar guzel haberlerle gelin.

cinsiyet öğrenen ve bebişlerini görenler gözünüz aydın darısı bizim başımıza. heralde en son ben öğrenicem tahmin bile etmedi doktor ya(

kızlar cogalıyor sanki erkeklere yetişecek:)) kızlar geç belli oldugundan heralde sonradan acıldılar:)

Evet sekerim bebğin etkileniyordur.

bu dönemlerde herkes boyle seyler yasıyor (mesela ben Katil olursam sakınlaşebileceğimi düşünüyordum)

Sana nacizane tavsıyem kımseyle polemiğe girme gerekıyorsa bı sure kımseyle konusma

eşinde muhtemelen saskın ve ne yapacağını bılmez bı haldedir.

sen anlat burda rahatla neymiş baskı yapan

Rabbim sana sağlık vermemiş mi bı yuva vermemiş mi nur topu bı kuzucuk vermemiş mi cok sükür elin ayağın tutuyor illakı bı dert mı lazım sana

o yuzden şükret dua et Ya sabır cek

kızlar bişey sorucam. ben yarın aksam kardeşimin mezuniyetine gitmek istiyorum ama 10 saat mesafede buraya.

sizce sorun olur mu?

Kızımın aç karnını doyurup geldim ama 1 saat sonra yine acıkıcam ( meyvanın bol olduğu mevsimdeyizde bol bol yiyip fazla kilo almamı engelliyebiliyorum neler yaptınız bakalım ben yokken

Günaydın kızlar bende çok aşermiştim sadece meyva yiyordum bol bol ve 3 kilo aldım yani meyvayı da lımıtlı yıyın o da kilo yapıyor çünkü doktor herşeyi normal insan gibi ye özellikle karpuz, kıraz ve üzüme dikkat şekeri yükseltir.oğlum bebeişlerinizi öpüyor çok selam söylüyor.

saol kuzummm:)))) bende senden güsel ve kesin haberler bekliyorum perşembe:)))))) eğer kız kesinse alcasss o tütülerden:)))))))))))))

Saol canım 5 aydır kendi ailemi göremedim başka şehirdeler ben ise sürekli eşimin ailesi ile takılıyorum... Eskiden çok neşeli sempatik biriydim artık o halimden eser yok (

slm kızlar yaaa benim her ilişkiden sonra kanamam geliyo birazcık öyle sürekli devam etmiyo ama ilişkiden sonraki gün bi parça kırmızı leke geliyo.:18:
dr um ilişkiyi yasaklamamıştı yine de korkumdan haftada 1 kerecik oluyo druma söyledim öğleden sontra bi gel bakalım dedi
belki iğne yapar.
sizce normal mi tehlikeli bi durum mu içimi bi rahatlatsanız

saol kuzummm:)))) bende senden güsel ve kesin haberler bekliyorum perşembe:)))))) eğer kız kesinse alcasss o tütülerden:)))))))))))))
ınsallah canımmmm valla alalımmm süper facedende bakıyorum hep devamlı tütülere

ben hamıle kaldıgımdan berı ılıskı yasak zaten korkumada yapmıyorum hala daha..
kanamam olmustu cunku tehlıkelı dıye yasaklamıstı dr.

herkese günaydın güzel anneler ve minik kelebekleri:)

canım valla benim doktorda ilişki doguma kadar yasak dedi zaten o demesede ben korkumdan hiç bişi yapamazdım heralde:)

herkese günaydın güzel anneler ve minik kelebekleri:)

canım valla benim doktorda ilişki doguma kadar yasak dedi zaten o demesede ben korkumdan hiç bişi yapamazdım heralde:)

bende yapmam korkuma :18:4 aydır tık yok yazık kocalara

kuzu temizliğine bişey demiyorum hani basık bi hava vardı ben gittğimde hani şuan kasvetli ya istanbulun havası onun gibi işte

valla %80 erkek dedi pipisinide gösterdi ama bilmiyorum bu ara herkesinki değişiyo kız çıkarsa şaşırmıycam

ayy hıc bılmıyorum.benım basından berı yasak zaten.ama haftada 1 kere de cok az degıl canım yaa.muayene ol.eger sakıncalıysa zaten uzak durursunuz emınım.bısey olmamıstır kuzun allah a emanet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…