2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

valla sorma ıstanbulun havasına ne oldu bolee ne guzel gıdıyordu gercı bole olması bızım ıcın ıyı ya serın olsun bosver
valla bende erkek derse sasırmam herkezın degısıyor baksana gercı %100 dedi ama bılemem genede nolur nolmaz yarın gorcez off hemen yarın olsa cok ozledım bebegımı 2 hafta zor dayanıyorumm ben

bende çok özlüyorum bebikomuuuu kurban olsun anaları kuzularaaaa

Ayy ne guzel canim avcilarimm,bende 2 yil oncesine kadar yani evlenmeden once avcilarda oturuyodum orda buyudum,simdi ise tuzlada oturuyorum
avcılardan kopmak çok zordur alıştın mı bari tuzlaya benim eşim bandırmada oturuyodu çektim aldım bu tarafa yoksa bende bandırmaya gidicektim

Saol canım 5 aydır kendi ailemi göremedim başka şehirdeler ben ise sürekli eşimin ailesi ile takılıyorum... Eskiden çok neşeli sempatik biriydim artık o halimden eser yok (

geçer merak etme normale bi süre sonra dönüyorsun.
ben sana ne diyorum sadece birilerini gırtlaklayıp hapse girersem herhalde sakıleşebilirim diye düşündüm bi donem
bı ınsan aralık vermeden 3-4 saat ağlarmı neymıs annem sımdı gelemem yarın gelebilirim dedı dıye
bende ailemden uzagım bende görmuyorum babamı6 aydır annemı 5 aydır
benım burada kımsem yok sadece kocam var oda sureklı mesaide ben ne yapayım.

yanı anlatmak ıstedığım su burada kıme sorarsan sor senın yasadıklarını hepimiz yasadık ve zaman zaman yasamaya devam ediyoruz.
ben kocama neden 50 gr uzum ıstedım sen neden 100 gr aldın dıye bağırdım küstüm düşünebiliyor musun
kendıne yalnız hıssetme our boyle seyler
bı donem de ben ben degılım artık dıye ağlamıştım 3 saat kadar

sen sen olacaksın ama bı sure sonra sabret
bu kuzular bızı fena denıyor doğmadan boyle doğunca meletir bunlar bizi söyliyim sana

kocayıda takma kafaya onlarda saskın napsınlar bazen kopuyor onlarda da fılm onları da anlamak lazım

benım once ok verdı 3 hafta sonra gıttığımızde bu kadar yeter artık yasak dedı nıye dedı bilmiyorum bakalım 3 hafta salı gunu doluyor ne olacak
benım kocam yazık bebklere bısı olur dıye sarılmıyo bile

avcılardan kopmak çok zordur alıştın mı bari tuzlaya benim eşim bandırmada oturuyodu çektim aldım bu tarafa yoksa bende bandırmaya gidicektim

Yok canim yaa alisamadim valla tuzlaya,avcilari cok ozluyorum,mecbur burdayiz esimin isi de burda evi de burdadaydi o yuzden tuzladayiz,ama her hafta sonu geliyoruz esimle,marmara caddesinde sooyle bi asagi bi yukari tavaf etmeden donmuyorum,bu arada nil hanima gidiyormussun eger bende avcilarda olsaydim ona giderdim.

Hayırlı olsun canım

Ohhh kızlar çoğaldı maşallah

kızlar bişey sorucam. ben yarın aksam kardeşimin mezuniyetine gitmek istiyorum ama 10 saat mesafede buraya.

sizce sorun olur mu?

Canım hiçbi sorun olmasa bile uzun yolculuğu yasak ediyolar, dümdüz yolda bile ister istemez göbeğin sarsılıyo, ben 2,5 saatlik yola gittim dr.um 1,5 saatte bir mola verin biraz dinlenin dedi.Çok rahat bir dr. olmasına ragmen bence 10 saat çok fazla.

Selam kizlar ben geldim ..
Doktorum kulagima akupunktur igneleri takti , serum takti yattim orda biraz ..
Ev icinde agri kesici fitil ve krem verdi .. Sukur daha iyiyim simdi ..
Tesekkur ederim alakaniz icin..

Burcak , gecemavisy , birgul aklmdasiniz kizlar iyi habetlerle gelin ..

Mavigul canim uzun sure yolculugu onermiyor doktorlar , sayetki yapilmasi gerekiyorsada kan dolasimi icin SIk sIk mola verilmesi gerekyor diyorlar , kan dolasimi icin.. Hareketsiz oturunca kan dolasimi yavasliyor bebek rahatsiz oluyormus ..

Gupsefe tebrik ederim canim ... Gozunuz aydin olsun .. Ayy ne yakisir minnak minnak tutuler :)

Selam kızlaaaarrr ben ve kızoşum geldikkkkkk

gupseeee dileeekkk kızoşlarınız olcakmış çok sevindimmmm kızlar 1 haftadır atağa geçti

bebeğim tütü tül etek varya hani kızçelere giydiriliyo yaz google amcaya göstersin sana

hımmmmmmmmmm tamammmm kızzz onaaa tütü mü deniyomuşşşşşşşşşş. ne bilim bennnn yaaa deseniz ki tül etek

aynen ole canımmmm valla hersey onlar ıcın dayanıyoruzz

canımmmm facede tütü yaz bulamassan atarım sana sımdı faceden cok guzeller annesı gorsen bayılırsınnnnnnnnnnnnn

baktım cnmmm anladım şimdiii. valla sizden duydum ben ona tütü dendiğinii bilmiyodum kiii daha neler örencemmm

canım eşinin düzeni ordaysa orda olmanız çok normal hem bak kesmemişsin ayağını eşinde her hafta getiriyomuş seni ayrıda sayılmazsın yani evet nil hanımı çok metettiler bana bende çok memnun kaldım hem hastaneden hem kendinen

Selam kızlaaaarrr ben ve kızoşum geldikkkkkk

gupseeee dileeekkk kızoşlarınız olcakmış çok sevindimmmm kızlar 1 haftadır atağa geçti

hoşgeldinizzz bebikom ve bebikomun bebikosuuu

işte ona diyolar farklı bişi değil aslında bildiğimiz şey

Biz geldik doktordan cok sükür hersey normal ama bizim tembel hic kipirdamadi keyf yapiodu yani cinsiyeti de ögrenememis olduk. Ama hic önemli degil yeterki bu sefer saglikli sihhatli alayim kucagima.

:) tütü denıyor artık eskıden bole seyler yoktu ıste zamane genclık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…