bende yapmam korkuma :18:4 aydır tık yokyazık kocalara
ya tütü neeeeeeeeeeeeeee ben niyebilmiyorummmmmmmmmmmmm
kuzu temizliğine bişey demiyorum hani basık bi hava vardı ben gittğimde hani şuan kasvetli ya istanbulun havası onun gibi işte
valla %80 erkek dedi pipisinide gösterdi ama bilmiyorum bu ara herkesinki değişiyo kız çıkarsa şaşırmıycam
iş olarak b.düzü kuzummmm ev avcılar yani yine yakın b.düzündemisin sennn
aynen ole canımmmm valla hersey onlar ıcın dayanıyoruzzbebıslerımız saglıklı sıhhatlı dogsun da sonra hayat bıze guzel
ya tütü neeeeeeeeeeeeeee ben niyebilmiyorummmmmmmmmmmmm
valla sorma ıstanbulun havasına ne oldu bolee ne guzel gıdıyordu gercı bole olması bızım ıcın ıyı ya serın olsun bosver
valla bende erkek derse sasırmamherkezın degısıyor baksana gercı %100 dedi ama bılemem genede nolur nolmaz yarın gorcez off hemen yarın olsa cok ozledım bebegımı 2 hafta zor dayanıyorumm ben
avcılardan kopmak çok zordur alıştın mı bari tuzlaya benim eşim bandırmada oturuyodu çektim aldım bu tarafa yoksa bende bandırmaya gidicektimAyy ne guzel canim avcilarimm,bende 2 yil oncesine kadar yani evlenmeden once avcilarda oturuyodum orda buyudum,simdi ise tuzlada oturuyorum
Saol canım 5 aydır kendi ailemi göremedim başka şehirdeler ben ise sürekli eşimin ailesi ile takılıyorum... Eskiden çok neşeli sempatik biriydim artık o halimden eser yok(
slm kızlar yaaa benim her ilişkiden sonra kanamam geliyo birazcık öyle sürekli devam etmiyo ama ilişkiden sonraki gün bi parça kırmızı leke geliyo.:18:
dr um ilişkiyi yasaklamamıştı yine de korkumdan haftada 1 kerecik oluyo druma söyledim öğleden sontra bi gel bakalım dedi
belki iğne yapar.
sizce normal mi tehlikeli bi durum mu içimi bi rahatlatsanız
avcılardan kopmak çok zordur alıştın mı bari tuzlaya benim eşim bandırmada oturuyodu çektim aldım bu tarafa yoksa bende bandırmaya gidicektim
kızlarr günaydın biz geldikk :))
geçen haftalarda doktorumuz erkeğe benziyo bi çıkıntı var ama hazırlık yapmayın 2 hafta sonra tekrar bakalım demişti.Dün akşam gittik veee kızz dedi:))) bikaç kere baktı yok erkeğe dair hiç bişey gözükmüyor kız dedii :))) Ama ben 2 haftadfır kendimi erkeğe alıştırdığım için malesef şuan kız olduğuna şaşaırdımm hayırlısı olsun sağlıklı olsun gerisi boşş :)) şimdii kıza alıştırıyoruz kendimizi bakalımm :)))
Kızlarrrrrrrrr dün kontrolüm vardı bebişimi bi gördüm sıpa oturuyo enım konum doktorumuz ohhh birde çay söyleyelim bebişine dedi annesi böle olmaz git bişeyler ye çikolata ye yarım saate tekrar bakalım dedi yedim içtim içeri girdim benımki takla atıodu acıkmış yavrum:))))) 120 gr 13 cm olmuş 15+3:))) babacığı cuma namazına gittiğinde ağzımdan kızım çıktı demişti gönlüne göre oldu vala annesi kızınız gelio dedi ayyyyy çok heyecanlıyım valaa:))))) pembişleri tütüleri alcammmm:))))))))))))
kızlar bişey sorucam. ben yarın aksam kardeşimin mezuniyetine gitmek istiyorum ama 10 saat mesafede buraya.
sizce sorun olur mu?
bebeğim tütü tül etek varya hani kızçelere giydiriliyo yaz google amcaya göstersin sana
aynen ole canımmmm valla hersey onlar ıcın dayanıyoruzz
canımmmm facede tütü yaz bulamassan atarım sana sımdı faceden cok guzeller annesı gorsen bayılırsınnnnnnnnnnnnn
Yok canim yaa alisamadim valla tuzlaya,avcilari cok ozluyorum,mecbur burdayiz esimin isi de burda evi de burdadaydi o yuzden tuzladayiz,ama her hafta sonu geliyoruz esimle,marmara caddesinde sooyle bi asagi bi yukari tavaf etmeden donmuyorum,bu arada nil hanima gidiyormussun eger bende avcilarda olsaydim ona giderdim.
Selam kızlaaaarrr ben ve kızoşum geldikkkkkk
gupseeee dileeekkk kızoşlarınız olcakmış çok sevindimmmmkızlar 1 haftadır atağa geçti
hımmmmmmmmmm tamammmm kızzz onaaa tütü mü deniyomuşşşşşşşşşş. ne bilim bennnn yaaa deseniz ki tül etek
baktım cnmmm anladım şimdiii. valla sizden duydum ben ona tütü dendiğinii bilmiyodum kiii daha neler örencemmm
hımmmmmmmmmm tamammmm kızzz onaaa tütü mü deniyomuşşşşşşşşşş. Ne bilim bennnn yaaa deseniz ki tül etek
Baktım cnmmm anladım şimdiii. Valla sizden duydum ben ona tütü dendiğinii bilmiyodum kiii daha neler örencemmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?