hoşgeldinizzz bebikom ve bebikomun bebikosuuu:
Selam kizlar ben geldim ..
Doktorum kulagima akupunktur igneleri takti , serum takti yattim orda biraz ..
Ev icinde agri kesici fitil ve krem verdi .. Sukur daha iyiyim simdi ..
Tesekkur ederim alakaniz icin..
Burcak , gecemavisy , birgul aklmdasiniz kizlar iyi habetlerle gelin ..
Mavigul canim uzun sure yolculugu onermiyor doktorlar , sayetki yapilmasi gerekiyorsada kan dolasimi icin SIk sIk mola verilmesi gerekyor diyorlar , kan dolasimi icin.. Hareketsiz oturunca kan dolasimi yavasliyor bebek rahatsiz oluyormus ..
Gupsefe tebrik ederim canim ... Gozunuz aydin olsun .. Ayy ne yakisir minnak minnak tutuler :)
Selam kizlar ben geldim ..
Mavigul canim uzun sure yolculugu onermiyor doktorlar , sayetki yapilmasi gerekiyorsada kan dolasimi icin SIk sIk mola verilmesi gerekyor diyorlar , kan dolasimi icin.. Hareketsiz oturunca kan dolasimi yavasliyor bebek rahatsiz oluyormus ..
Gupsefe tebrik ederim canim ... Gozunuz aydin olsun .. Ayy ne yakisir minnak minnak tutuler :)
Selam kızlaaaarrr ben ve kızoşum geldikkkkkk
gupseeee dileeekkk kızoşlarınız olcakmış çok sevindimmmmkızlar 1 haftadır atağa geçti
Biz geldik doktordan cok sükür hersey normal ama bizim tembel hic kipirdamadi keyf yapiodu yani cinsiyeti de ögrenememis olduk. Ama hic önemli degil yeterki bu sefer saglikli sihhatli alayim kucagima.
çok gecmıs olsun canım ıns dındırır agrılarınıselam kizlar ben geldim ..
Mavigul canim uzun sure yolculugu onermiyor doktorlar , sayetki yapilmasi gerekiyorsada kan dolasimi icin sık sık mola verilmesi gerekyor diyorlar , kan dolasimi icin.. Hareketsiz oturunca kan dolasimi yavasliyor bebek rahatsiz oluyormus ..
Günaydin kizlar.
Cibsiyet öğrenenleein gözü aydin olaun saglikla sıhhatle kucaklariniza kucaklarimiza alalim yavrulari inşaallah.
Hasta olanlara rabbin sifa versin sağlık versin tez vakitte.
Bizde kizimla karnimiza doyurduk ayaklarimizi uzattik teyzelerine bi bakalim dedik.
Bu arada evimizi aldik kizlar, rabbim hepinize nasip etsin, biraz butcemizin uzerine ciktik ama rabbim ödeme kolayligi verir inşallah. Yavrum kismetiyle geldi :-D
Canim sagol ..Selayhus canim cok cok gecmis olsun insallah iyi gelir akupunktur.
Bu arada senin tansiyon nasil oldu hangi ilaci yazdi doktor.
Ay canim insanin neresi agrirsa cani orda , cok sagol gecsin gitsin insallahCanim cok geçmiş olsun Allah şifa versin. İnşallah en kısa sürede sağlığına kavusursun
Selayhus çok geçmiş olsun canımcımmmmm...
HAYIRLI OLSUN CANIM EVINIZ BEBEKLER BEREKETIYLE GELIR DIYORLAR GERCEKTENDE OLE DEMEKKİİ
YERLESTIN DIMI EVINE OHH BENIMDE TEMIZLIK YAPMAM LAZIM OFF OFF CAMLARIM LEŞŞ
yok filizim daha yerlesmedik haziran sonunda tasiniyoruz. Ev yeni 2 hafta sonra teslim edilecek, kombi petekti temizlikti derken ayin 20 sinden sonra anca yerlesecegiz.
Kuzum hayirli olsun canim eviniz , rabbim huzur icinde oturmayi nasip etsin miniginle esinle ..
Manolyax bende cinsiyet ogrenemedim henuz canim, saglikli olsunlarda daha ogreniriz :))
Filizim yatiyorum hep zaten canim sagol , vahsi hatunum sende sagol canim
Selayhus
Canim benimde ayni ilac ama
Doktorum baslama simdilik dedi daha idare edermis tansiyon sadece kan sulandiriciyi ass yi iciyorum.
Gözün aydin canim ne güzel
Yoluna girmis sende tansiyon.
daha iyiyim canım, sırtıma kadar vurmuştu çok şükür geçti. eşim dün grip olmuş ben atlatmıştım ama sabah azcık hapşurdum acayip tırsıyorum tekrar başlicak diyeSagol neharim senin boynun nasil oldu ??
Neharcim dün topikce gazlandikmi demişsin ona çok güldüm :-D
Ben yaklasik 3 haftadir hissediyorum kuzumun hareketlerini, günde birkez falan ama su son 4 gündür sıklıkla hissediyorum balik gibi kivriliyor sanki kkayiyor gibi icerde biseyler belli belli besbelli bu benim prensesimin hareketleri böyle gazmi olur :-D
Yok canim yaa alisamadim valla tuzlaya,avcilari cok ozluyorum,mecbur burdayiz esimin isi de burda evi de burdadaydi o yuzden tuzladayiz,ama her hafta sonu geliyoruz esimle,marmara caddesinde sooyle bi asagi bi yukari tavaf etmeden donmuyorum,bu arada nil hanima gidiyormussun eger bende avcilarda olsaydim ona giderdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?