2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

canımmm hayırlıı uğurlu olsunn. valla yavrular kımetiyle geldi bizde aklımızda yokken ev aldık taşındık. yeni yuvan bebişinle şenlensinnnn

canımın içiiiii kendine dikkatttt etttt aklım sende hp bilesin. pc dende uzak dur radyasyonda ağrıları şiddetlendiriyor. kapat gözünü uyumaya çalış. gerçi yakışıklım varken zor. çok öptümmmmm

canlarımmm ben çıkıyorumm anca giderim hastaneyeee. hepinizi allaha emanet ediyorummm mutlu, hayırlı haberlerle gelmek üzere hoşçakalınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

haa ben yokken çok kaynatmayın bak sonra yetişemiyommmmmm

Annemi 5 yil oldu kaybedeli canim. Kiz kardesim ben yaparim diyor onada kiyamam 1 yasinda bir prensesimiz var, kayinvalideminde evini hamile kalana kadar her hafta ben gidip temizliyordum onun kendine hayri yok malesef :-( temizletecegiz artik filizim.

Ayyy ne güzel mis gibi yeni ev burnuma kokusu geldi güle güle oturun canım Allah bizede nasip eder inşallah

Wawwww:129::129::129: ben de dün baktım bu tip şeylere de , parça parça mı alsam böyle 3 ü bir arada mı düşünüyoz bakalım aynı fiyata hatta daha ucuza denk geliyor, yer de kaplamıyor

Allah razi olsun canim sanada hayirli uğurlu olsun huzurun bol olsun.
Guzel haberlerle gel inşallah

Senin tansiyonun kac cikiyor canim ?? Ass bende devam ediyorum ..
Bana yarimda olsa al dedi bebek kendini daha iyi hisseder dedi dahiliye uzmani

Cok degisiyo bende sabah 130/82 cikti. Ama doktorda hep cok yüksek cikiyor cünkü cok stres yapiyorum. Bide ben ilk hamileligimde preeklamsi gecirdim yani anlayacagin tehlike var.

:-D sorma benimkide tam babaci. Gecen hafta iciydi eşime dedim bugün hiç hissetmedim dedi haret, elini karnima koydu oksadi öptü yemin ederim o dakkadan sonra kipirkipir nasil hareketlendi şaşırdım gece yatana kadar pitpitladi durdu sipam :-D ogun dedim kesin kiz, eşime diyordum insallah kiz olur, brn sna nasil asiksam oda sana asik dogsun, sanirim Raabim dualarimi kabul etti :-D

bebeğim ben onu 890 tl ye aldım nerdere diyolar 1000 tl die :44::44::44::44::44::44: ayrıca bebikon biraz büyüncede alabiirsin tabisi ona göre uydururusunuz bütcenizide

canım hayırlı olsun eviniz huzurunuz mutluluğunuz eksik olmasın bebeğiniz kısmetiyle geliyo Rabbimde ödeme kolaylığı verir güle güle oturun güzel anılar biriktirin

iwiitttt benim bebikomun arabasııı çok kullanışlıııı evde bazen alıyom sürüyom odadan odaya hadi sağlıkla gelde gezmelere gidelim annecimm diyom yawrumaa

kuzu bu hepsi takım 890 tl ye aldık biz çok kullnaışlı ama tavsiye ederim

Rabbim en kisa zamanda sanada nadip etsin canim. Hic ev almak yoktu aklimizda 2 sene sonra anca diyorduk, kiralik ararken birden satiliga döndü is
Insallah Rabbim bi anda sanada nasip etsin

Allah razi olsun canim. Rabbim hemizin yuvasına huzur sağlık mutluluk versin. Rabbim kimsenin ağzının tadini bozmasin inşallah. Hepinize nasip etsin rabbimm

Evvettt bugün çarşıya gidersem bakcam yakından alıcı gözüyle

Rabbim en kisa zamanda sanada nadip etsin canim. Hic ev almak yoktu aklimizda 2 sene sonra anca diyorduk, kiralik ararken birden satiliga döndü is
Insallah Rabbim bi anda sanada nasip etsin

Aminnn inşallah sağolasın canım naptınız kredi mi çektiniz kaça aldınız, biz de 2 yıldır düşünüyoruz, gerçi tayinciyiz ama hayırlısı bakalım

Guzel haberlerle gel bitanem , dualarim seninle .. Rabbim hepimizin yuzunu guldursun insallah...

Kuzum06 basin sagolsun canim .. Huzurla yatsin annecigin ..

Aminnn inşallah sağolasın canım naptınız kredi mi çektiniz kaça aldınız, biz de 2 yıldır düşünüyoruz, gerçi tayinciyiz ama hayırlısı bakalım

Yarisini kredi cektik canim, yarisida nakit vardi elimizde. Uzerine 2 yilda koyar borcsuz aliriz diyorduk ama oturdugum ev satildi, alanda dugunum var cikin dedi, kiralik ararken kredi ceksek falan derken once on sonra 20-30 derken 50 cektik uzerine, genis 3+1 sifir masrafsiz bi kombi petek taktiracagiz. Insallah rabbim odeme kolayligi verir.
Insallah yakin zamanda sende ev aldik diye haber verirsin bizlere :-D

ayyyy elimizden alcak, bunlar çokkkkk zilliler yaaa
bebeğim ben onu 890 tl ye aldım nerdere diyolar 1000 tl die :44::44::44::44::44::44: ayrıca bebikon biraz büyüncede alabiirsin tabisi ona göre uydururusunuz bütcenizide

inşallah kuzum yaa bazı sitelerde 1000-900 arasında değişiyo.bizim sorduğumuz mağazada da 900 liraydı

Flyrey evdemi suruyorsun ay gozumde canlandi cok yasa :))
Insallah bebisinide guzel guzel gezdirirsin canim

Neharcim bol c vitamini tuket kuzum kivi yesil biber ....
Burasida hala buz gibi

ayyyy elimizden alcak, bunlar çokkkkk zilliler yaaa

inşallah kuzum yaa bazı sitelerde 1000-900 arasında değişiyo.bizim sorduğumuz mağazada da 900 liraydı

inşallah indirime girerde alırsınız kuzummm

Flyrey evdemi suruyorsun ay gozumde canlandi cok yasa :))
Insallah bebisinide guzel guzel gezdirirsin canim

Neharcim bol c vitamini tuket kuzum kivi yesil biber ....
Burasida hala buz gibi

evet yaa evde sürüyommm çok sevkli oluyo odadan odaya dolaşıyorum bebek arabasıyla

Guzel haberlerle gel bitanem , dualarim seninle .. Rabbim hepimizin yuzunu guldursun insallah...

Kuzum06 basin sagolsun canim .. Huzurla yatsin annecigin ..

Amin Allah razi olsun canim. Hani burda uzakta olan arkadaslar var ailelerine hasret olanlar, nolur uzulmesinler keske benim annemde olsaydi hayattada ayri sehirlerde olsaydik. Bir ölüme care yok onun disinda herseyin caresi var. Annemsi kiz kardeşimi evlendirdim, dogumdan sonra beşiği ni yaptim, dunurumuz once ablasi diyordu benden icin, nisandan sonra küçük kaynana demeye başladı, besikten sonra küçük ananane oldum. Ama kendi gobegimi kesemeyecegimden korkuyorum, o yüzden annemi çok ariyorum herseyimdi benim arkadasimdi sirdasimdi, offfffff yine desilecegim ben 2 gündür zaten annemle yatip kalkiyorum rüyamda gorunce gunlerce etkisinden cikamiyorum ozluyorum.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…