Günaydin kizlar.
Cibsiyet öğrenenleein gözü aydin olaun saglikla sıhhatle kucaklariniza kucaklarimiza alalim yavrulari inşaallah.
Hasta olanlara rabbin sifa versin sağlık versin tez vakitte.
Bizde kizimla karnimiza doyurduk ayaklarimizi uzattik teyzelerine bi bakalim dedik.
Bu arada evimizi aldik kizlar, rabbim hepinize nasip etsin, biraz butcemizin uzerine ciktik ama rabbim ödeme kolayligi verir inşallah. Yavrum kismetiyle geldi :-D
Canim sagol ..
Tansiyona gunluk ilaca basladim 500 mglik methyldopa ilacim, gunluk yarim hap yutuyorum ikiye bolup sukur iyi su anda ..
Ay canim insanin neresi agrirsa cani orda , cok sagol gecsin gitsin insallah
Sagol neharim senin boynun nasil oldu ??
anladım canımmm olsun annen kaynanan falan gelır olmadı temızlıkcı tutarsın.zaten ev sıfırsa öle camları çifle et işi olmaz
ayy benım berbat durumda camlarım annem sılıyım dıyor ama kıyamıyorum ona .eşime sıldırcem oda aksam gec vakıtte yaparım bı goren olur dıoartık kadın alıcam sanırım yyarım gun camlarımı sılsın
Oh yenı eve yenı bebıss ne guzelll
Günaydin kizlar.
Cibsiyet öğrenenleein gözü aydin olaun saglikla sıhhatle kucaklariniza kucaklarimiza alalim yavrulari inşaallah.
Bizde kizimla karnimiza doyurduk ayaklarimizi uzattik teyzelerine bi bakalim dedik.
Bu arada evimizi aldik kizlar, rabbim hepinize nasip etsin, biraz butcemizin uzerine ciktik ama rabbim ödeme kolayligi verir inşallah. Yavrum kismetiyle geldi :-D
Vahsihatun Canım kraft twist bebek arabası, ama mükemel bişeyyy.Bize bi bebek mağazasında kadın tanıttı da ağzımız açık kaldı eşimlefiyatı 1000-900 arasında değişiyo İndirime girerse kaçırmadan alcam...sana bi videosunu göndereyim de sonuna kadar izle. bana hak vereceksin
Kraft Twist RLX Travel Sistem Bebek Arabası - YouTube
canlarımmm ben çıkıyorumm anca giderim hastaneyeee. hepinizi allaha emanet ediyorummm mutlu, hayırlı haberlerle gelmek üzere hoşçakalınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
haa ben yokken çok kaynatmayın bak sonra yetişemiyommmmmm
Senin tansiyonun kac cikiyor canim ?? Ass bende devam ediyorum ..
Bana yarimda olsa al dedi bebek kendini daha iyi hisseder dedi dahiliye uzmani
daha iyiyim canım, sırtıma kadar vurmuştu çok şükür geçti. eşim dün grip olmuş ben atlatmıştım ama sabah azcık hapşurdum acayip tırsıyorum tekrar başlicak diye
yaa dimi ama tatlışımmmmm gaz kasıkta mı olurkız çocuğu daha çabuk hareket eder ve daha aşağıda oynar derler, hakkaten öyle ben 16. haftaya girdiğimde hisstemye başladım çok aşağıda sol kasığımda,leğen kemiğimin altında böyleeee pıtır pıtıııırrrrr özellikle karpuz yedikten sonra başlıyo dans etmeye zilli anasına çekmiş karpuz hastası olcak bi de babası işten gelince hiç durmuyo hatta geçen gün eşim nöbetçiydi bu hiç hareket etmedi, ben de gece 11 gibi azcık karakola gittim eşimin yanına(çok yakın), neyse yarım saat kadar bahçede dolaştık, karnımı sevdi kızıyla konuştu, aman allahım bi başladı oynamaya taaa gece 2 ye kadar tam babacı olacak bu taaammmm
hoşbulduk yavru kuşummmmDün yine bebek arabası inceledim ama aklım halaaaaaaaaaaa kraft twist de ben onu istiyoruuummmm :84::84::84:
Öyle olunca da hiç birini beğenmiyorumEşimle el açtık dua ediyoruz indirime girer belki diye Hani şöyle 500-600 olsa düşünmeden gidip alcaz ama Zaten ilk zaman çok ihtiyaç olmaz diyolar, çok sıkışırsak bebiş 2-3 aylık olana kadar almayız bi bakarsın bu arada indirime girer
Günaydin kizlar.
Vahsihatun Canım kraft twist bebek arabası, ama mükemel bişeyyy.Bize bi bebek mağazasında kadın tanıttı da ağzımız açık kaldı eşimlefiyatı 1000-900 arasında değişiyo İndirime girerse kaçırmadan alcam...sana bi videosunu göndereyim de sonuna kadar izle. bana hak vereceksin
Kraft Twist RLX Travel Sistem Bebek Arabası - YouTube
Ayyy ne güzel mis gibi yeni ev burnuma kokusu geldi güle güle oturun canımAllah bizede nasip eder inşallah
Wawwww:129::129::129: ben de dün baktım bu tip şeylere de , parça parça mı alsam böyle 3 ü bir arada mı düşünüyoz bakalımaynı fiyata hatta daha ucuza denk geliyor, yer de kaplamıyor
Ayyy ne güzel mis gibi yeni ev burnuma kokusu geldi güle güle oturun canımAllah bizede nasip eder inşallah
Wawwww:129::129::129: ben de dün baktım bu tip şeylere de , parça parça mı alsam böyle 3 ü bir arada mı düşünüyoz bakalımaynı fiyata hatta daha ucuza denk geliyor, yer de kaplamıyor
bebeğim ben onu 890 tl ye aldım nerdere diyolar 1000 tl die :44::44::44::44::44::44: ayrıca bebikon biraz büyüncede alabiirsin tabisi ona göre uydururusunuz bütcenizide
canım hayırlı olsun eviniz huzurunuz mutluluğunuz eksik olmasın bebeğiniz kısmetiyle geliyo Rabbimde ödeme kolaylığı verir güle güle oturun güzel anılar biriktirin
iwiitttt benim bebikomun arabasııı çok kullanışlıııı evde bazen alıyom sürüyom odadan odayahadi sağlıkla gelde gezmelere gidelim annecimm diyom yawrumaa
kuzu bu hepsi takım 890 tl ye aldık biz çok kullnaışlı ama tavsiye ederim
bebeğim ben onu 890 tl ye aldım nerdere diyolar 1000 tl die :44::44::44::44::44::44: ayrıca bebikon biraz büyüncede alabiirsin tabisi ona göre uydururusunuz bütcenizide
canım hayırlı olsun eviniz huzurunuz mutluluğunuz eksik olmasın bebeğiniz kısmetiyle geliyo Rabbimde ödeme kolaylığı verir güle güle oturun güzel anılar biriktirin
iwiitttt benim bebikomun arabasııı çok kullanışlıııı evde bazen alıyom sürüyom odadan odayahadi sağlıkla gelde gezmelere gidelim annecimm diyom yawrumaa
kuzu bu hepsi takım 890 tl ye aldık biz çok kullnaışlı ama tavsiye ederim
Rabbim en kisa zamanda sanada nadip etsin canim. Hic ev almak yoktu aklimizda 2 sene sonra anca diyorduk, kiralik ararken birden satiliga döndü is
Insallah Rabbim bi anda sanada nasip etsin
canlarımmm ben çıkıyorumm anca giderim hastaneyeee. hepinizi allaha emanet ediyorummm mutlu, hayırlı haberlerle gelmek üzere hoşçakalınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
haa ben yokken çok kaynatmayın bak sonra yetişemiyommmmmm
Aminnn inşallah sağolasın canımnaptınız kredi mi çektiniz kaça aldınız, biz de 2 yıldır düşünüyoruz, gerçi tayinciyiz ama hayırlısı bakalım
ayyyy elimizden alcak, bunlar çokkkkk zilliler yaaa:-D sorma benimkide tam babaci. Gecen hafta iciydi eşime dedim bugün hiç hissetmedim dedi haret, elini karnima koydu oksadi öptü yemin ederim o dakkadan sonra kipirkipir nasil hareketlendi şaşırdım gece yatana kadar pitpitladi durdu sipam :-D ogun dedim kesin kiz, eşime diyordum insallah kiz olur, brn sna nasil asiksam oda sana asik dogsun, sanirim Raabim dualarimi kabul etti :-D
Evvetttbugün çarşıya gidersem bakcam yakından alıcı gözüyle
ayyyy elimizden alcak, bunlar çokkkkk zilliler yaaa
inşallah kuzum yaa bazı sitelerde 1000-900 arasında değişiyo.bizim sorduğumuz mağazada da 900 liraydı
Flyrey evdemi suruyorsun ay gozumde canlandi cok yasa :))
Insallah bebisinide guzel guzel gezdirirsin canim
Neharcim bol c vitamini tuket kuzum kivi yesil biber ....
Burasida hala buz gibi
Guzel haberlerle gel bitanem , dualarim seninle .. Rabbim hepimizin yuzunu guldursun insallah...
Kuzum06 basin sagolsun canim .. Huzurla yatsin annecigin ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?