2013 Kasım Annelerinin Doğum Hikayeleri:))

Doğum tarihi:12/11/2013

Avcılar medicana hastanesi

Doğum şekli:Spinal Sezeryan

Doğum kilosu:4,560 gr

Boyu:52 cm

Kızlar birgün bu siteye doğum hikayemi yazabilmeyi hayal ederdim hep.12 aylık bir bekleyişin ardından öğrendim hamile olduğumu dünyalar benim olmuştu.Çok güzel bir hamilelik dönemi geçirdim.Üstelik 78 kg ile hamile kaldım ve 103 kg ile doğuma girdim.Spinal aneztesi benim tercihimdi bebeğim dünyaya gelir gelmez ilk ben görmek istedim çünkü.Heyecanlı bekleyişimiz nihayet sona erdi ve 12 kasım da sezeryan kararı aldık.Bir gece önce heyecandan uyuyamadım.Ertesi sabah annem,eşim,ben hastaneye gitmek üzere evden çıktık.Hastanede en yakın arkadaşlarım ve kardeşim bizi bekliyordu.Hastane odasını süslemişler,lohusa şerbetleri kurabiyeler yapmışlar herşeyi düşünmüşlerdi sağolsunlar.Sonra doğum fotoğrafçımızla son hamile fotoğraflarımızı çektirdik.Hastane doğum fotoğrafçısını ameliyathaneye sokmadı ne yazık ki derken sedye geldi sessizce yattım gözlerim doldu,eşime baktım onunda gözleri doludoluydu.Sevdiğim herkes beni ameliyathaneye uğurlamak için ordaydı.İçimde biraz korku ama daha çok heyecan girdim ameliyathaneye herkes beni güleryüzle karşıladı.Spinal anestezim yapıldı.Doktorum geldi.İlk 10 dkka karnımda yoğun bir basınç hissettim doktorum henüz bölgeyi temizliyorum dedi ve 1 dkka geçmeden bebeğimin sesini duydum.Herkes kilosuyla ilgili konuşuyordu iddiaya bile girdiler :) derken bebeğimi getirdiler yanağı yanağıma değdi yumuşacık artık ağlıyordum.Sonra onu temizlemek için yukarı çıkardılar ben 1 saat daha kaldım ameliyathanede dikişlerim atıldı.Sonra odama çıkardılar herkes kapıda beni bekliyordu.Sonrası çok şenlikli oldu.Fakat ilk ayağa kalkarken çok zorlandım ama şimdi hatırlamıyorum bile üstelik 87 kg ya düştüm bile :) ilk 2 gün sütüm gelmedi bebeğime mama verdiler sarılık olmasın diye olmadı da çok şükür şimdi emziriyorum fakat sütüm yeterli değil arada mama takviyesi yapıyoruz Annem 20 gün yanımdaydı dün evine gitti kaldık başbaşa şimdi bebişim yanımda uyuyor birazdan babasıyla yıkıcaz onu.Allah isteyen herkese bu güzel duyguyu yaşatsın.Bütün uykusuzluklara,yorgunluklara herşeye değer.Dünyanın en güzel duygusu.Hepinizi öpüyorum kızlar :)

doğum tarihi :22.11.2013
doğum şekli : spinal sezeryan
kocaeli özel konak hastanesi
doğum haftası : 38+3
kilosu : 3.340
boyu : 51 cm

merhaba arkadaslar
9 ay boyunca doğum hikayelerini okudum hep bu sitede, benim yazacağım günüde sabırsızlıkla bekliyordum. nihayet sağlıkla kavuştum bebeğime ve burdan bende doğum hikayemi yazıyorum. 37. haftama girdiğim gün işten raporla ayrıldım ve hastane odası süslemelerinle uğraşmaya başladım. neler yapabileceğimi ve değişik şeyler araştırmaya başladım. gül topu, balonlar, şeker ağacı ve süsleri,şeker kavonozları, mafinler için iki katlı ikram tabakları süslemeleri, kapı süsleri, herşey gönlümce oldu çok şükür. hastaneye gitmeden önceki akşam tüm hazırlıkları bitirdik. zaten o akşam gözüme bi damla uyku bile girmedi. oğlumda karnımda çok heyecanlıydı herhalde ki çok hareketliydi. hastaneye gittiğimiz gibi süslemelere başladık çünkü geç gitmiştik ve yarım saat sonra doğuma gircektim. hemen mavi önlüğüm geldi, giyindim ve foto çekildik. yarım saat sonra hemen hemen tüm süsleri yapıştırıp taktık takıştırdık:) sonrada sedyem geldi ve beni aldılar. tüm ailem ordaydı hemen hemen 12 kişi vardık:)sedyeyle ameliyathane yolunda kendimi bende tutamadım,hafif makyajda yapmıştım ama hepsini silmek zorunda kaldım,çok duygulandım.daha önce bu sitede sipinal iğne hk. çok zor olduğunu acıdığını falan okuuştum. keşke aldırış etmeseymişim ve korku duymasaymışım.spinal iğnem olurken biraz hissettim ama çok korkulacak bişey yok,5 dk geçmeden sondam takıldı ayaklarımı hareket ettirdiğim halde yani tam uyuşmamışken bile bişey duymadım. sonra yeşil örtüm örtüldü.10 da ameliyata girdim spinal iğnemin vurulması sonda takılması vs. serumlar, iğneler neyse, 10.17 geçe bebeğimin ağlamalarını duydum. ameliyathanedekilere video çekim yapmaları için rica etmiştik sağolsunlar geri çevirmediler ve bebek doğarken,göbeği kesilirken, boyu ölçülürken, benim yanıma getirdiklerinde hepsini çektiler, konakta doğum yapacaklar için ayrıntılı anlatıyorum:)bebeği benden önce yukarı çıkarmışlar, bende 20 dk sonra odama çıktım. bu arada spinalde karnınıza dokunduğuklarını hissetsenizde hiç bi acı hissetmiyosunuz,paniğe kapılmayın:) bide ameliyat sonrası gazı dert etmeyin 2.gün mutlaka çıkıyor,yürümekten vazgeçmeyin kendinizi zorlayın. sadece hastanede çıkan bisküvi ve hoşafı yiyip içseydim kendimi hemen toparlayamazdım. size tavsiyem mutlaka az da olsa bol sıvı ile birlikte bişeyler yiyin,(poğca vs..) ameliyattan sonra 10 gün beliniz sipinalden dolayı biraz ağrıyacak ama sonra geçiyor.:)tüm doğum yapan annelere hayırlı olsun diyorum allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin..

doğum tarihi: 05.11.2013
doğum şekli: normal doğum
doğum kilosu: 3220
Boyu: 49
doğum haftası: 40+4

sonunda bana da hikayemi yazmak nasip oldu
kızım nedense gelmek istemedi bekle bekle gözümüz yollarda kaldı...
32.haftada sancım çıktı.bir gece hastanede yattık ciğer geliştirici iğne yapıldı.haliyle bizde erken olur diye bekledik...
ama zaman geçti kızım gelmedi.39.hafta itibari ile her hafta gittik dr.umda bende ısrarla normal doğum istedik.40.hafta bitince dr.10 kasıma kadar bekleyebiliriz dedi.en son 4 kasım sabahı dr.a gittik hamilelik şekerim vardı tahlil verdik ertesi gün yine geleceksiniz tahlil yapacağız ve bundan sonra her gün geleceksiniz dedi. sabah sancım çıktı ama azdı dr. yatırmak istemedi sıkılırım diye.
derken akşam üzeri hafif hafif adet sancısı gibi sancılarım başladı ama ben konduramıyorum.ama sancı gittikçe sıklaşıyor.derken 21.47ydi saat eşime sancı aralarına bakalım dedim 5dkya falan düşmüş...23.30 gibi dr u aradık hastaneye gidin açılmana baksınlar çok değilse sabah hastanede olacğım gelirsin dedi.neyse gittik hastaneye sancın az açılman 3 cm deyip bizi eve geri gönderdiler.tabi sancı gittikçe artıyor 4 e kadar zor dayandım ağrıya eşime yalvar yakar hastaneye geri gittik.5-6 cm olmuş açılma 6 ya kadar zor dayandım epudural iğnesi yaptılar azcık rahatladım 7 gibi ağrı yine başladı ebe iğne yapmayalım gel böyle doğumu yapalım açılman güzel dedi veee bir saatlik müthiş sancı sonucu beni doğumhaneye alırlarken hiç unutmam belim belim diye ağlıyordum. ve tam 8.00 de kızım doğdu o doğduktan sonra ne sancı ne ağrı hepsi o an bitti.ilk bacağını gördüm bembeyazdı.dr.dikişimi atarken ben bebeği izledim.normalde dayanamayacağım sancıları o an heyecanla hissetmedim bile...sonra yanıma getirdiler beyaz minik yüzlü bir kız iki kere öptüm onu...kızımı odaya götürdüler...
yarım saat sonra beni de odaya aldılar çokk heyecanlıydı...ve bir aydır uykusuz gecelerimiz ağlamalarımız var...ama bütün o yorgunluklar ona bir kere bakınca geçiyor..her sabah o uykusuz gece bitip yeni gün yeni enerji ile başlıyor...çok bunaldığım zamanlar oldu hala oluyor...ama hem annemin hem anneliğin değerini anladım...
Allah isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin...

derin su minik prensesim doğum tarihi: 082013 doğum şekli: sezeryan doğum kilosu: 2.560 boyu: 48 doğum haftası: 36+2 merhaba arkadaşlar bende hikayemi paylaşmak istedim hamileliğim boyunca bu siteyi okudum doğum hikayelerini sıra bana geldi benim minik prensesim sabırsızlandı 36. haftada gelmeye karar vermiş ki bende baskı sancı arttı kontrolümde 36+2 de 2 gün baya sancı çektim ama doğum olacağı aklıma bile getirmedim erken daha olmasın diye dua ediyordum muayene günüm geldi ve 5 yaşında oğlum var onu anneme bırakıp tek başına hastanenin yolunu tuttum ve doktorum daha ultrasonu karnıma koyar koymaz suyu bitmiş neredeyse acil doğum dedi ve ne yapacağımı şaşırdım aslında biraz mutluluk bebeğime kavuşacam sonuçta biraz korku heyecan karmaşık bir duygu doktorum beklemem gerektiğini söyledi ve ben kendimi hastanenin kapısında buldum eşimi annemi aradım ve oğlumu getirmelerini istedim sanki onsuz olmayacaktı ameliyata girmeden görmek istedim ve oğlumu öptüm onu çok sevdiğimi söyledim ve doğuma girdim o soğuk buz gibi odaya ve gözümü beni yatağıma koyarlarken açtım eşimi gördüm önce oğlumu sonra prensesimi sordum çok şükür bebeğimiz sağlıklı dedi yaklaşık yarım saat sonra minicik yüzlü kara kızım geldi tabi hemen emzirmek istedim oturdum ve aldım kucağıma annemin yardımı ile emzirmeye başladım bir kere çekti ve morarmaya başladı annem hemen fark etti ve hemşirelere haber verdi ve kızım 2 gün kuvez de kaldı bende hastanede tabi ve her 2 saatte bir kızımı görmeye gittim onu elime tekrar alana kadarda uyumadım çok şükür şu an bir sorunumuz yok ve birbirimizi tanımaya başladık rabbim kimseyi evlat acısı ile sınamasın tüm bebek bekleyen annelere hayırlı doğumlar olsun sağlıklı sıhhatli alırlar inşaallah minik meleklerini kucaklarına

adı:HATİCE BERRA
doğum tarihi :19.11.2013
doğum şekli : spinal sezeryan
doğum haftası : 38+2
kilosu : 4.200
boyu : 51 cm

mrb arkadaşlar aylardır doğum hikayelerini gözyaşları içinde okudum sonunda kendiminkini yazmak nasip oldu şükür :)

19 kasım sabahı kontrol amaçlı doktora gittik eşimle. öğlene doğru hastaneye vardık.eşim beni hastaneye bırakıp çarşıya yiyecek birşeyler almaya gitti bende giriş yaptırıp tahlillerimi falan yaptırmaya başladım. nst çeken kız sonuca bakınca gözlerini bana diredi ve senin sancı kaç kere 100 e vurmuş sen hissetmiyor musun dedi ama bende tık yok hemen çatı muayenesine gidecen dedi gitiim ama hala 1 cm(iki hafta önce de aynıydı) ben sonuçları aldım eşim geldi lahmacun yaptırmış ayran falan (çok severim diye eşim herşeyi düşünmüş tabi ) neyse biz yedik bunları afiyetle bi de üstüne çay ohhhh... muayene saati geldi doktor sonuçlara bi baktı eee senin doğum başlamak üzere ama çatı kemiğin düz normal doğum yapamazsın bebek büyükse dedi ve ultrasonda bebeğin kilosu 4 ve karın çevresi normalden geniş çıkmasın mııııı dr seni normal doğum başlamadan hemen sezeryana almamız lazım yoksa çocuğu tehlikeye atarız dedi ben şookkk:18: bişey yedin mi karnın aç mı dedi yoo dedim tok ne yedin dedi lahmacun dedim kadın ayy lahmacun yiyecek zamanı mı buldun dedi hemen git anestezi uzmanıyla görüş yatış işlemlerini yapın ameliyat saatini belirleyin dedi öyle kötü oldum ki normal doğumu çok istiyordum çünkü ama kızımın sağlığı herşeyden önemliydi tabiii... hemen yatışım yapıldı saat 8 olarak belirledik spinal olsun istedim kızımı hemen görmek için sorun çıkmadı şükür eşim hemen kızımın ve benim eşyalarımızı almaya evimize gitti ben tek kaldım bulunduğumuz yer ikimizin de ailelerine çok uzak ve doğuma daha var diye kimse gelmemişti henüz ( hemen damar yolu, serum nst derken en son çatı muayenesinde benim çeşmeler patladı nasıl ağlıyoruumm oturdum muayene odasına eşim içine doğmuş gibi aradı çok üzüldü hemen geliyorum nolur ağlama dedi. neyse uzatmayım tam ameliyata alacaklarken yetişti eşim hemen almaya geldiler gittik eşim kapıda bekledi içeriye girene kadar ama suratında bi telaşş bende de bi korkuuuu :18: girdim bi soğuuk bi soğuuk iğnemi yaptılar ve 5 dk geçmeden karnıma bi baskı veeee kızımın ağlama sesi
böyle güzel bi ses yookkkkk tabi bende başladıım ağlamaya ameliyat ekibi kızımı sevmeye başladı bu ne güzel bişeeyyy tombiiişşş herkes çığlık çığlığaaa.. bi baktım ya bu nasıl bişey yaa harikaaa insan kendinin olduğuna inanamıyor kızımı temizlemeye götürüp benimle sohbete başladı hamile bi görevli ya nasıl yaptın ne yedin de bu kilo da oldu diye ben zaten kendimden geçmişim bilmem ne bulduysam yedim demişiimm millet gülünce farkettim kaç kilo aldın madem dediler 14 deyince kadın ayy kilo da almamış iştee diye tepemde muhabbet ediyo ama benim aklım kızımdaa ağlıyo sesi geliyo yavrumuunnn. (çok uzun oldu galibaa ) neyse daha fazla uzatmayıım 3 günlük ağrılı sancılı bi süreçten sonra artık kızımla zor ama harika bi maratona girdik allah isteyen herkese nasip etsin inşallaaahhh

merhaba arkadaşlar bende 14.11.2013 saat 12:50 kızımı kucagıma aldım 2 bebegımdı sabah esım ve annenle hastaneye gıttık planlı sezeryan oldugu için hazırlıklı gıttık ama benim içimde hep bı korku vardı odama yatırdılar hazırlıklara basladılar doktor geldı ögle arası yapacagını soyledi saat yaklaştıkca korkularım artmıstı anneme esimin yanıma gelmesını soyledım annem gıttı eşim geldı eşime cok korktugumu içimde bı sıkıntı oldugunu söyledım basladım aglamaya eşim korkmamam gerektıgını gececegını soyledı ama ben neyle karsılasacagımı bıldıgım için onun soyledıklerını duymazlıktan geldım hıckıra hıckıra agladım o sırada saat geldı görevlıler benı odamdan almaya geldıler dogumhaneye kadar eşim geldi beni içeri aldılar amalıyat hanede yataga yatırdılar herkez neyım olacagını soruyordu o sırada doktorum geldı kısa bı sohbet ettık benı güldürdü ve uyandıgımda bebegımın kucagımda olacagını söyledı ve uyuttular benı sonra kendımı sayıklarken hatırlıyorum benı odama getırmışler ben eşime cagırıyordum karnımın acıdıgını ve beni bırakmaması gerektıgını söylüyordum ben gözlerımı acamazken ebeler geldı bebegimi emzirmeye calısıyorlardı sonra kendıme geldım kızımı kucagıma aldım kokusunu icime cektım ve ohh sonunda atlattım artık dedım suan kızın 25 gunluk ve biz cok mutlıyuz kardesı de hıc kıskanmıyo sureklı öpüp kucagına istıyo ALLAH herkeze bu sevıncı yasatsın ALLAH cocuklarınızı kucagınıza sag saglım almayı nasıb etsın.....onların sevgılerı olmasa bu acılara katlanılırmı hıç....

Bebeğin Adı: Yusuf
doğum Günü ve Saati:11.12.2013 Saat : 11 : 21
Bebeğin Boyu ve Kilosu:55 cm. 4300 gr
doğum Şekli:Sezeryan
Kaçıncı Haftada Doğduğu:39 + 2

Mevlam isteyen herkese anne olmayı nasip etsin inşaallah. Doktorun bana erken menopoz tehditi var gidin deneyin biriki aya gebelik gerçekleşmezse hemen vakit kaybetmeden aşı yada tüp bebeği deneyelim deyişi hala kulaklarımda. Hastaneden çıkar çıkma dizlerimin üzerine çöküp ben menapoza giriyorum yaşlanıyorum anne olamayacağım diye eşimin boynuna sarılıp hüngür hüngür ağlamıştım. Yirmi gün sonra doktora gittim hayırdır dedi ben hamileyim hocam dedim :) :) Böylece hamilelik sürecim başladı dörtbuçuk aylık iken ayrıntılı ultrasonda doktorum bu seferde bebekde kordonda damar eksikliği var tek ven var demişti. Arka arka sorularıma o kadar soğukkanlı duygusuzca cevaplar vermişti ki anlatamam ya o yıkımı. Gelişim geriliği ölü doğum erken doğum olabilir illaki olacak değil ama benim on hastamdan dördünde olumsuz sonuçlar aldık ama olmayadabilir demişti. Amiyosentezi içiniz rahat etsin bence yaptırın demişti. Ben yine hastaneden kendimi atar atmaz hüngür hüngür ağladım. Samsunda bir profla tl de konuştum amninosentez için bana eğer sonuçda bebekde herhangi bir sorun varsa onu aldırıp aldırmayacağımı üstelik sonuç gelene kadar bebeğin beşbuçuk altı aya yakın olacağını o vakitten sonra kürtaj değil bebeğimi bana suni sancı verip ölü doğum yaptıracaklarını bunlara kabul ediyorsam o zaman gel çocuğum amniosentez yapalım demişti. Çocuğumu öldüremem ben bunu yapamam hocam demiştim. O zaman boşuna gelme kendine de bebeğinede boşuna yorma demişti. Eşimde bu konuda kararı bana bırakmıştı. Bende Allahdan gelene gönlüm razı deyip hergün kuran okuyarak ibadet edip dualar ederek gebeliğime devam ettim. Çok üzüldüm yıprandım gece kalkıp karnım küçük benim diye aynaya bakıp ağlıyordum. Bir kere dr gittim karnım küçük benim gelişmiyormu bakın ben bu dokuz ayı nasıl bitireceğim dayanamıyorum diye :) Her kontrolde haftasındamı kilo almışmı normalmi diye dizlerim titrerdi. Herşeyimi saatlik yiyordum yetersiz beslencek diye yüreğim hep ağzımdaydı. Normal doğumu hep çok istiyordum çünkü sezeryanla olup ikinci bir bebek için bekleyecek zamanım yumurtam yoktu :) Ama bebeğin büyük olduğunu normal doğum için on onbeş gün daha bekleyeceğimizi öyle olunca bebeğin beş kiloyu rahat bulacağını ve normal doğumun imkansız olduğunu söyledi doktorum böylece sezeryana karar verdik. Öyle heyecandan uyuyamama falan olmadı bende akşamında sinemaya yemeğe bile gittik eşimle. Karnımda olmasına alışmıştım sanırsam hep orada olacak gibi geliyordu. Sabah gittik hastaneye ameliyathaneye giderken bırakın beni ben zıplayarak uçarak giderim diyesim geldi. Ölecektim heyecandan bebeğimi almaya gidiyordum. Girdik ameliyata içeride birbuçuk iki saate yakın kalmışım ama bana on dakika gibi geldi. Sohbet ederken karnımda bir baskı ne oluyor dedim bebek büyük dediler ve doktorum ooo koca kafalı bir oğlumuz oldu dedi onun müthiş sesi Allahım yok böyle güzel bir duygu ya tarifi yok bunun ya. Bir ara sesi kesildi ne oluyor diye panik oldum sakin ol görceksin dediler onu gördüm koca ağızlı birşey uvaaaa uvaaa diye bağırıyor oy annem ya ölürüm sana dedim :) Sonra beni diktiler falan heyecandan titriyordum ya ayaklar uyuşuk kımıldatamıyorum yoksa koşup çıkacağım ameliyathaneden neyse odaya aldılar beni eşimin gözlerinin içi gülüyor onu hiç bu kadar mutlu görmemiştim bebişim beni odada bekliyordu. Böylece dünyamıza geldi oğlum. Doktorumuz geldi çift damar olsa 7 - 8 kilo olacakmış bu annesi dedi bebeğimi hastanede hemşireler falan hep görmeye geliyordu herkül bebek kaldı adı :) İki gün süt gelmedi memeucu olmadı sinir stres bir hafta sonra ancak emmeyi oturtabildik. Beşinci günümüzdeki doktor kontrolümüzde tsh larımız anormal yüksek çıktı onbeş gün sonra gelin dedi doktor yine stres dolu bir bekleyiş yine biryerleri aradım proflarla görüştüm :) Neyse değerlerimiz düştü çok şükür sonunda. Tek damarlı olduğu için bebeğime birçok tetkit yapıldı her organına baktılar idrar böbrek beyin kalp hepsinde ayrı bir bekleyiş stres şimdi çok şükür iyiyiz. Kalbimizde ufak bir delik arada vuran gaz sancılarımız dışında bir sıkıntımız yok mevlama bin şükür. Annelik hiçbir duyguya benzemiyor yaşadığım streslerin kat katını yaşasamda değer herşeye değer onun bir gülüşü. Hele onun kokusu cennet kokuyor evlat can kokuyor doyamıyorum o kokusu hiç geçmesin istiyorum. Mevlam kimseyi evladının sağlığı ile sınamasın herkesin yavrusuna benimkine de iyilik sağlık uzun hayırlı ömürler versin inşaallah.

Rabbim yavruna ve sana sağlık sıhhat nasip etsin hayırlı bir evlat olur inşallah asya bebek bir şey soracaktım doğumdan sonra dikiş yapılıyor demişsin de:97: dikiş ne için onu merak ettim canım

yeni gördüm sorunu canım, doğumu kolaylaştırmak için alttan az bişey kesik attılar 4 dikişlik. Bu kesik kişiden kişiye göre değişebiliyormuş. İyi dileklerin için de teşekkür ederimm

ay bende son anlarda sürekli belimm diye bağırdım nasıl sancıdır o yaa çok zordu ama değdii :)

Bu hikayeleri okuyunca dogumdan dahada korkuyorum..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Süper anlatmissiniz masallah size ve bebislerinize insallah Allah bana da az agrili normal dogum nasip eder

Kizlar yazilarda esi de geldi yaziyor o nedir? Ilk etapta ikizi sandim ama değil sanırım

Merhabaaaa uzunn aylar snra yine buradayım çok şey kaçırdığıma eminim. Beni hatırlayan arkadaşlarıma selam olsunnnn
Kızçemin adı SİMAY
Doğum günü 13.11.2013. Saat 12:13
Boyu kilosu 51 cm 3.850 kg
Doğum şekli planlı sezeryan :)38+ 3 te doğdu
Şimdi kocaaa kız oldu

Bebeğin Adı: Ömer Asaf
Doğum Günü ve Saati: 15.11.2013 / 08.40
Bebeğin Boyu ve Kilosu: 48 cm / 2,480 kg
Doğum Şekli: Normal
Kaçıncı Haftada Doğduğu: 38

Bebeğim benim doğduğu an gözümün önünden gitmiyor... Bizim kavuşmamızda zor oldu...

Preklemsi nedeniyle yatışım gerçekleşti, hiç sancım yoktu ve 38. haftaya girmek üzereydik. 2 gün 2 gece serum ile tansiyonum düşürüldü ve sancım başladı.. 8 saat sonra doktorumu zorla doğumhaneye götürmemle doğumum başladı. Ona bir şey olacak diye çok korkuyordum ve gücümün yettiğince ıkınmam gerektiğine inanıyordum. Doktorum alnımdan terleri silerken, diğer doktorumun yardımı ile doğumum gerçekleşti...

Doğar doğmaz yüzüne baktım, dudaklarımı eşiminkinin aynıydı. O an sadece şaşkındım...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…