2013 Kasım Annelerinin Doğum Hikayeleri:))

ALLAHIM hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inş.. :)

damla'mızz topiğimizin ilk gözağrı aceleci bebeği inşallah çok yakında alırsın kucağına güzel kızını çok duygulandım okurken her doğum hikayesi beni duygulandırıyor ama seninki bi başka canım..
Allahım sana ve bebeğine sağlık ve uzun ömürler versinn.. Hayırlı bir evlat olsun İnşallahhhh

Canım benim inşallah en kısa zamanda kavuşursun Damla'na... İyi ki sezaryen olmuşsun, riske atmamışsın güzel yavrunu. Allah analı babalı büyütsün inşallah.

Insallah en kisa zamanda kavusursunuz ve bu sizi son korkutmasi olur. Allah uzun saglikli bir ömür nasip etsin insaallah

Rabbim tez vakitte sağlıkla kavuşmanı nasip etsin inşallah kızına canım. Allah'ın izniyle zor kısmını atlatmışsın, bundan sonra bayram olur inşallah kızınla senin için. Amin

ALLAHIM hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inş.. :)

iyi dilekterınız için hepinize teşekkur ederım umarım sızler hatırlayabılecegınız guzel anılarla gırersınız doguma butun heveslerım hıkaye kaldı bu arada olsun kızım ıyı ya o yeter bana Allahım sızlere hayırlı saglıklı doğumlar evlatlar nasıp etsın en kısa zamandada bızlerı yavrularımaza kavuştursun

canım yaaa nasıl duygulandım okurken rabbımmmmm bıan once kavustursun sana damlamızı ınsallahhhh ..

canımmm cok duygulandım ınanakııı Inşallahhh en kısa zmanda damlacıgını evınıze goturusun hasrett gıderırsın kuzunlaaa

Kızlar ikinizin yazdıklarınada çok duygulandım rabbim en kısa sürede yavrularınızı evde görmenizi nasip etsin inşallah...

ayşegülcüm en kısa zamanda kızına damlana kavuşursun canımm ağlayarak okudum hikayeni gerçektençok etkilendim

ayşegülcüm en kısa zamanda kızına damlana kavuşursun canımm ağlayarak okudum hikayeni gerçektençok etkilendim

amin canım inşallah yakında kavuşacagız sizlerede allahım hayırlı saglıklı dogumlar nasıp etsın

canımmm çok zor zamanlar geçirmişsin rabbim yavrunla musmutlu ve sağlıklı bi ömür nasip etsin kimseye evlat acısı vermesin.

Son düzenleme:
Kızlar hikayeleriniz çok anlamlı Rabbim en.yakın zamanda sizlere kavuştursun yavruları dualarım sizinle

ben korkuyorum doğumdan hemde çok ama bi an öncede kucağıma almak istiyorum napcaz şimdi?

izne yeni çıkmıştım;yoğun çalıştığımdan arada tansiyonum yükseliyordu ama genelde dengede gidiyordu.tansiyon yüksekliğinden korktuğum için doktorumu değiştirmiş yenidoğan yoğun bakım olan bir hastanedeki doktora gitmeye başlamıştım.hayatımdaki en iyi kararlardan biri olduğunu sonradan anladım tabi..
o gün kendimi iyi hissetmemeye başladım ama bahçede de salça işleri başlamıştı..aşağı inip yardım edeyim derken tansiyonumun yükseldiğini hissettim..eşim çarşıya gitmek için bahçeye indiğinde ben de geliyorum dediğimde şaşırıp gezmek istediğimi sanmıştı..tansiyonum pek iyi değil sanırım dedim..çarşıdaki işlerden önce hastaneye gidip ölçtürelim dedik..amacımız ölçtürüp işlerimizi halledip eve dönmekti..hastaneye girdiğimizde tansiyonum 18/12yi bulmuştu..hemen acilden doktoruma çıktık orda da ölçtüler hala aynıydı..ultrasonda baktı bebeğin beslenmemeye başlamış hemen doğumunu planlıyorum siz de yatışı hemen yapın dedi..o gece büyük bir şaşkınlıkla sondalar iğneler derken sabaha kadar ziyaretçi yasağıyla karanlık odada dua ederek yattım..bütün gee otomatik olarak tansiyonum ölçüldü ama düşmüyordu.belirsizlik,ya ona bir şey olur korkusuyla sabahı zor ettim..sabah yine düşmemişti tansiyonum 11.30 da hemşireler gelip beni hazırlamaya başladılar..o ana kadar öleceğimi ve bebeğin kurtulacağını düşünüyordum ..bütün ailem ordaydı beni ameliyathaneye indirirlerken eşim perişan olmuştu..o da gelsin isterseniz dediler istemiyorum o benden daha beter bir halde dayanamaz dedim..
ameliyathaneye girdiğimde damar yolunu bulamadıkları için uzun bir süre yeşil örtülerin nasıl kırmızıya döndüğünü seyrettim..doktor gelip beni o halde görünce kapıda kalakaldı ..ben hala bayılmadım siz biraz daha oyalanın dedim hatta adama :)
spinal anestezi yapacaklarını söylediler ben de tansiyonum olduğunu bebek çıkarken daha fazla yükseleceğini düşündüğümü söyleyip genel aneztezi istedim ama daha kontrollü olacağından spinalde ısrar ettiler iyi ki de etmişler..spinal iğnelerini vurdukları gibi ayaklarım uyuştu ve sezeryan başladı..bana sakinleştirici verdikleri için rahat hissediyordum tek düşüncem bebeğimin ağlamasıydı..bir ara nabzım tehlikeli seviyeye düştü makinalar ötmeye başladı yine bir ilaç verdiler ve düzeldim..doktor diğer doktorlarla biri anneye erken doğan bebeklerin ölme riski olduğunu söylemesi gerekiyor geçen doğum yaptırdım bebek küvezde öldü diye konuşmaya bşlayınca bağırmamak için kendimi zor tuttum..miniğim hakkında nasıl böyle yargıya varabiliyorlardı..benim duyacağımı bildikleri halde nasıl böyle konuşabiliyorlardı..sonunda bebeği çıkartıyoruz dediler..miniğimi hemen küveze koydular ..tek lafım ağlamadı oldu..hayır ses çkarıyor merak etme yaşıyor dediler..meğer kuzumun ciğerleri henüz gelişmemiş..
18 gün boyunca yoğun bakım kapılarında yattık..günde 3 kez gittiğimiz oluyordu..eve gelip ağlayıp sabahlara kadar dua ediyordum ..sabah yine gidiyorduk yine ağlayıp geliyordum..doğumhanedeki konuşmalar tüm umudumu almıştı sanki ama çok şükür yoğun bakım doktorumuz çok iyi bir doktordu..
17 gün boyunca makinada gördükçe oğlumu kahroldum ..ondan daha minik doğanlar bile ailelerine veriliyordu benim miniğim hala orada makinalara bağlı yaşıyordu.18. gün girdiğimde kucağıma verdiler hiç anlamadan.hadi emzir dediler..o kadar minikti ki ..o kadar savunmasız..tutarken bile korkuyordum..o gece bizi tekrar hastaneye çağrdılar..2 gece orada kalıp birbirimize alıştık..şimdi çok şükür mamasın yedi yanımda uyuyor..
rabbim tüm isteyenlere bu duyguyu yaşatsın ..şifa bekleyen miniklere de şifa versin ..oğlumu da sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah..

canım çok güzel anlatmışsın çok duygulandım, bu kadar olumsuzluğa karşın çok şükür kavuştın oğluna,
Allah sağlılklı uzun ömür versin inş. kuzuna , darısı küvezde yavrularını bekleyen tüm annelere inşallah

Canım öyle duygulandım ki okurken yazdıklarını gözyaşlarıma hakim olamadım. Rabbim çok şükür Meleğini size bağışlamış. Bundan sonra hiç ayrılmazsınız inşallah. Sağlıcakla mutlu günler sizin ve tüm bebeğini bekleyenlerin olsun inşallah :)

rabbim tüm isteyenlere bu duyguyu yaşatsın ..şifa bekleyen miniklere de şifa versin ..oğlumu da sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah..

canım çok çok geçmişler olsun, çok şükür ki atlatmışsınız. Şimdi yanında kokla dur misler gibi oğlunu. Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah.

leaf okurken gozlerım dolu dolu olduu ıcım burkuldu ınankı çok şükür bebegınde sende ıyıyısn ve daha ıyı olucaksınız İnşallahhhh

canım okurken gözyaşlarıma hakim olamadım inş. şimdi herşey yolundadır allah bebeğine ve sana sağlık versin inş.

kızlar bebişlerinize sağlıcakla kavuşursunuz inşallah. biraz acele etmişler sadece o kadar. bakalım biz bekleyenler ne doğum hikayeleri olacak. umarım bundan sonra ki doğum anıları zorluk değilde kolay ve güzel geçtiğini anlatırız. kasım anneleri olarak bir birimizi motive ederiz. sizlerde bebeklerinizi kucağına alır. biz acemi anneler yol gösterirsiniz. Allahın izniyle.

Ben de yazayım artık dogum hikayemi.. uzun uzuuun anlatılacak cok sey var aslında hamileligim boyunca yasadıklarıma dair.. hemen hemen hepinizin bildigi gibi.. ücüzlerim olacagını ögrendigim anda yasadıgım koskocaman sokla baslayan ve 30. Haftaya gelene dek cogunu hatırlamak bile istemeyecegim kadar zorlu bir sürecti.. biliyordum sonunun bu kadar mükemmel bir duygu oldugunu da katlandım´dayandım direndim..
26. haftada bir kez korkutmuşlardı bebeklerim gözümü. Bir hafta kaldıgım hastaneden güle oynaya dönmüştüm evime. Artık hic hissetmedigim sancıları ayırt edebiliyordum. Buna güvenerek izin verilmişti zaten. 4 hafta ciddi bir sıkıntı olmadan gecti. Sıkıstıgımı hissedince nstye giriyordum ilac dozajları artıyordu ve serum.. hamileligim boyunca aksesuar gibi yanımdan hic eksik olmayan serumlar….
30. haftada dr kontrolüm vardı. Dualar ede ede gittim. Sancım cıkmasın diye. İlk önce nstye baglandım. Ve süper bir sonuc.. hic sancım yoktu. Sükürle ede ede girdim drumun odasına. Ve simdi ultrason.. sularımız cok iyi plesentamızda yaslanma yok ve bebekler gayet rahat.. en basından beri asagıda tasıdıgım kızım yine aynı yerde..:)) yine derin bir nefes.. ve sıra vajinal muayenede. Bunu da yırttık mı uca uca dönecegim dedim evime.. ta kii doktorumun suratındaki o ifadeyi görene dek. Gözleri yerinden fırladı resmen. Dogumm baslamışş 5 cmm acıklık varr!! Derhal telefona sarıldılar.Yogun bakımlarda yer arıyorlar. Maalesef kendi hastanesinde yok. Baksa yerler sorusturuluyor.. Bu arada beni apar topar bir odaya alıp acil ilaclar serumlar verdiler.. heyecan desen yok panik desen yok. Tüm hamileligim boyunca riskleri bilince hazırlamısım kendimi sanırım. Haber geldi doktorumdan. Cakmak erdemde yer var diye. 26. Haftada yasadıgım panikte yaptıgımız arastırmalarda cok övgüyle bahsedilmişti bir hastaneden. Oraya gitmek istedigimi söyledim. Hastaneyle görüşüldü. Yogun bakımında yer oldugu onayını alır almaz bir ambulans yolladılar bana. Tam iş cıkısı 1 saat ambulans bekledik hastanede. Ambulansla 2 de ebe yollamışlar yolda ne olur ne olmaz diye son bir tuse almak istediler. Bir baktılar ki acıklık 8 cm. bebegin kafası kanalda olsa transfer edemeyiz dediler ancak kızım 8 cm acıklıgı saglayana dek ittirip dogumu baslatimanın huzuryla mideme kadar cıkmış sagolsun.. ambulansa bindirildim. 160 km hızla ambulans sirenleriyle transferim gerceklesiyor. Ebeler ameliyathane hazır beklesin diye arayıp duruyo hastaneyi. Yarım saat icinde ameliyathanedeyim. Buzz gibi.. üşüyorum ama huzurluyum. Druma hastaneye ve ekibe güvenim tam. Cocuk drumuz da geldi. Yetişemeyecek diye cok korkmuştum. Hersey hazır. Epudral uygulandı ve ameliyat basladı. Kuzularım 1 er dk aralıklarla alındılar. Hepsi agladı. Bu iyi bişeydi. Şükürler ediyordum rabbime.. bakımları yapıldı. Birinci bebegin dediler kızım… ikinci bebeginn minicik dogan oglumm.. ve ücüncü bebegin dediler ama aynı bebegi göstererek. Anlamıştım bir sıkıntı vardı. Dogum bittikten sonra 3. Bebegimin strese girip kaka yaptıgını bu sebepten sıkıntılı dogdugunu ogrendim. Kızım eger dogumu baslatmış olmasaydı ogullarımdan biri bugün bizimle olmayacaktı.. simdi küvezdeler.. 17 günlükler.. biliyorum iyi olacaklar. İyi olucaz. Toparlıyıp evlerine gelecekleri günü bekliyorum hasretle.. °direnin kuzucuklarım.. az kaldı…

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…