2013 Kasım Annelerinin Doğum Hikayeleri:))

gözün aydın canım inşallah kısa zamanda evlerine gelir yavruların. Yazdıklarını bir nefeste okudum heyecanla çok duygulandım allahım bize de nasip etsin inşallah bebişlerine ve sana sağlıklı günler diliyorum

Canim cik duygulandim az cok biliyorduk yasadikari ama bunlari degil tabi sen harika bi annesin meleklein senin kucagini doldurak icin toparlaniyorlar simdi az kaldi ins.

en kısa zamanda kuzucuklarınla beraber yuvanıza gidersiniz inşallah.... kızın ablalık etmiş diğer kardeşlerine.

aminn canım rabbin oğlunu sizlerer bağışlası inşallah. bizlerede hayırlı kolay doğumlar nasip etsin..
yine duygulandım ağlamıycam yaa
rabbim anasına babasına bağışlasın minnakları...
rabbim hayırlısıyla kucağına alacağın günleri gösterecek yavrucuklarını dualarım yavrularınla
tamam ağlamıyorummm

leaf59 sila_84 trnaysgl arkadaşlar öncelikle sizlere geçmiş olsun diyorum ve gözünüz aydın rabbim sizleri ve yavrularınızı korumuş sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inş hastanede olanlara acil şifalar versin bir an önce annelerinin kucaklarında olsunlar inş rabbim hepimizin yardımcısı olsun

Canım gözün aydın sende yavrularında.sagliklisiniz inşallah en kisa zamanda evinizede Döneceksin beraber. Daha 2 gün önce aklımdan geçirdim seni durumu nasıl aceba diye, şuan da tesadüf baktım buraya ve çok sevindim senin adına. Rabbim yavrularini sana ve eşine bağışlasin, saglikki ve hayırlı evlat olsunlar inşallah

Birkaç paylaşımı okudum masa başında göz yaşımı tutamadım İşyerindekiler telaşa kapıldı birşey yok hormonlar dedim :)
Forumda yeniyim otuzaltı haftalık gebeyim, doktorumun heran gelebilir dediği oğlumu bekliyorum. Birkaç gündür defalarca doğum görmeme rağmen korkusu sarmıştı ama buradaki paylaşımları okuyunca onun yerini çok başka duygular aldı.
Mevlam herkese hayırlı doğumlar nasip etsin evlatlarını kucağına sağlıklı almayı nasip etsin inşaallah.

Okuduğum her doğum hikayesinden sonra boncuk boncuk yaşlar döküyorum. Doğum yapan arkadaşlarımızın hikayelerini okudukça her geçen gün kızıma kavuşmak için daha da sabırsızlanıyorum. Rabbim evlatlarınıza uzun ve sağlıklı ömürler versin, bizim gibi bebek bekleyenlere de hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah...

eaf59 sila_84 trnaysgl kibritçikız rabbim bebişlerinizinde sizlerinde yar ve yardımcısı olsun inşallah tez vakitte sağlıkla sıhatle kavuştursun evatlarınıza hepinizin hikayesi okadar duygusalki insan kendini tutamıyor. ama en güzeli sevindirici kısmı hepinizin ve bebişlerinizin sağlıklarının yerinde olması işte o duygusallığı mutlulukla huzurla buluşturuyor.
rabbim hepimizi sağlıkla sıhatle kavuştursun kuzularımıza....

diğer arkadaşlar gibi beni de ağlattınız kızlar Allahım bebeklerinizi korusun bize de sağlıklı doğum yapmayı nasip etsin okudukça dudaklarım titredi eşim diyor gene ne oldu? ne kadar zor,mucizevi ve hayat boyu unutulmayacak bir an yaşayacağımı yazdıklarınızı okudukça anladım.paylaşımlarınız için çok teşekkürler..umarım her şey sorunsuz gider ve bebeklerimiz yanıbaşımızda uyurken biz de doğum hikayelerimizi yazarız

canımcım ben yeni okuyabildim. çok duygulandım ailene de üzüldüm ama şükür ki sıkıntı olmamış. sevindim.
Damlacığın eve döndü mü? en son hastanede kucağına vereceklerdi emzirecektin öyle yazmıştın kasım anneleri forumuna.
Merak ettim seni çok. Herşey yoluna giriyor inş. Allah'ın izniyle.
Kuzunla güzel ve sağlıklı günler geçirmeni dilerim.
öpüyorummm. Allah'a emanet ol.

oooyy kıyamam ben onlara. biz bir bebişin heyecanındayız sen maaşallah 3 tane birden. onun stresi de ayrıdır sonuçta hepsi iyi mi diye. canlarım benim şükür iyiler. inş biran evel kavuşursun yawrularına. heyecanla okudum yazdıklarını ve çok duygulandım. 3 kere annesin sen artık :) ne mutlu. Güzel günlerini görürsün inş.
Allah yardımcın olsun. güle güle büyüt yawrucaklarını.
Allah'a emanet ol canım.

çok sagol canım damla daha dönmedı kuvezden cıktı artık o normal hastene odasında bebeklerı yatırdıkları şeyın içinde artık pazartesı sabah gitcem hastaneye ogun orda kalcaz kızımla aynı odada alışmak için emzırcem banyo falan yaptırcakmışız salı gunu nasıpse çıkcak kızım hastaneden allahım sızlerede hayırlı saglıklı dogumlarla bebeklerınızı kucaklarınıza almayı nasıp etsın canım bende öpüyorum.

ooyyy kıyamam. bayram sana tam bayram olacak yani. en kötü en uzun ayrılığınız böyle olsun. Allah birdaha yaşatmasın inş.

çifte bayram yaşa! Kızını doyasıya öp kokla.... sağlıcakla kucağına al ve inşallah bu son ayrılığınız olsun.... o minicik elleriniden bizim içinde tut.

"ne lohusa yatağım ,ne lohusa depresyonum ,bebek şekerlerimiz hiçbişeyim olmadı :)"
olsun oğlun oldu ya. İnşallah en kısa zamanda yanında olur.

canım kasım anneleri topiğine de yazmıştın damlanı. Çok duygulanmıştım, ağlamıştım hatta. Okuduğum kadarıyla bayramı birlikte geçirecekmişsiniz. İnşallah bir daha ayrılmazsınız.

çok zor olmalı. Allah doğum yapmamış olanlara yaşatmasın vakti zamanı gelince alalım bebeklerimizi kucağımıza. İnşallah bebeğinle beraber çıkarsınız hastaneden canım.

çok duygulandım canım. İnşallah sağlıcakla alırsın evlatlarını kucağına. Biz bir taneyi nasıl zor taşıdık derken, nasıl doğuracağız derken 3 tane birden, söz bulamıyorum. İnşallah sağlıcakla çıkar hastaneden kuzucukların.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…