2013 Kasim Annelerinin Kiymetlileri icin Yapilan Alisverisleri

benimde doğumum kasım sonu gibi olucak ama ben daha hiç bişey almadım sizin cicişleriniz mükemmel resimlere baktıkça ne çok eksiğim varmış diyorum :)

hayirli aksamlar arkadaslar yarin terminim var insallah bebgim sagikla gelimistir 7 haftaliken 5milimdi kalp atislarini ultrasalda gösterdi Doktor ama dinletmedi dua edin arkadaslar insalah olumsuz birseyler olmaz.

Bunlarıda Markafoniden almıştım şimdi elime geçti.

(For my Baby)

Tulum 14,99 TL

Yelekler 9,99 TL Ayaklı pantolonlar 9,99 TL

( Crazy Baby )

Papyonlu tulum 15,99 TL Polar tulum 13,99 TL

Toplamda indirim çekimle 65 TL vermiş oldum :)

Çok aldım gibi gelmişti ama nasıl da denk getirmişim altlı üstlü,kimisi 1-3 aylık, kimisi 3-6 aylık

Eklentiler

• $ciciler.webp
    38,4 KB · Görüntüleme: 30
  • $mama.webp
    10,4 KB · Görüntüleme: 49
  • $bebi.webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 38
OYY SELİMIN CICILERINI YERIM MAŞALLAH CANIM COK GUZELLERMİŞ.AMA O YESIL OLANI BENDE KIZIMA ALICAKTM
HIC BEDEN KALMAMISTI BAYA SEY ALMISSIN BULMUSSUN

OYY SELİMIN CICILERINI YERIM MAŞALLAH CANIM COK GUZELLERMİŞ.AMA O YESIL OLANI BENDE KIZIMA ALICAKTM
HIC BEDEN KALMAMISTI BAYA SEY ALMISSIN BULMUSSUN

O poposunda kedi olan yeşil pembe alt ve üstündeki iki body kız reyonundan :))) çok ucuzdu dayanamadım, erkek de giyer nolcak pembe alt sırf pembe zaten olmadı birine hediye götürürüm, burdakilerin çogu 10 tl,12tl,en fazla 15 tl :))) toplamda 12 parça şey aldım 70 tl verdim hepsine

boşver içine gıyer canımmm ne olcak :)) evet kız reyonundaydı bende alıcaktm ama bedenı buyuktu bizim burdakıler canavr ne varsa topluyorlar hıc bulamıom su lcw ben bısey ya bulduklarımında bedenı yok

boşver içine gıyer canımmm ne olcak :)) evet kız reyonundaydı bende alıcaktm ama bedenı buyuktu bizim burdakıler canavr ne varsa topluyorlar hıc bulamıom su lcw ben bısey ya bulduklarımında bedenı yok

ayy sorma kapış kapış, bizim burdakinde biraz bulabiliyorum yine de, napsın millet ucuz kalitede orta sayılır, renkli renkli :))) şu patikli alt var ya 20 tlydi , insin öyle alıyım dedim kısmetine 1 tane kalmış 1-3 ay :)))))çok sevindim , ama battaniye alcaktım iki yüzlü istediğim battaniye bitmiş malesef onu kaçırdım

ay yerim ben bunları ya hepsi birbirinden şirin maşallah
inşalllah sağlıklı bir şekilde giyer bebişler
ben daha hiç bir şey almadım bir kaç hediye geldi sadece, yedi ayı gecsin alırım diyordum ama yavaştan alsam mı ne yapsam

Kızlar fiyat bilgisi veremiyorum ama annem pamidordan aldı. bu gördükleriniz 15-20 TL aralığındadır.

ortadaki resimde annemin yaptığı yün yorgan yastık, yedek yastık kılıfı ve 2 çarşaf bulunuyor...

Son düzenleme:
asyacım cok guzellmıs annenın aldıkları yoganıda maşallahh sanslısın valla
guzel gunlerde saglıkla kullanması ve gıymesı umuduyla opuyorum mınıgımı

çok bişey almadım ama eklıyım :)))
(lcw)
(lcw) (chıcoo)

Eklentiler

• $IMG_1129.webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 42
  • $IMG_1130.webp
    10,4 KB · Görüntüleme: 50
Son düzenleme:
kızlar hepinizin aldıklarına da bayıldım çok güzeller güzel günlrde giysin bebişleriniz inş.tüm yiğenlerimi kocaman öpüyorummmm

princesrator cnm senin cicilerde süper. güle güle giydir

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…