2013 Kasim Annelerinin Kiymetlileri icin Yapilan Alisverisleri

Asyaeren ben de yün battaniye yaptırcam, incecik yaparız ağır olmaz dedi anneler :))) seninki ağırmı hafifmi boyutlarını kaça kaç yaptınız? hazır nevresime de uygun mu yapsak, güle güle kullansın cicilerini inş.

Filiz güle güle giydir inş :))) chicco tulumu kaça aldın kız outlete gitmişsin :)))

canım outletıne gıttım 10 tl idi .
emtu canım o dereceyı 109 tl aldın dımı? hangı modelı o ayıcıklı olanı ole deıldıde kutusu?

canım yorgan-yastık ve nevresimi annem dikti. boyutlarına baktım; 1merteye- 1,45 metre yapmış. oldukça ince yapmış, hafif ama yine de yeni doğan bebek için ağır olur mu bilemedim. yastık sert olacağından ikeadan bebek yastığı aldım 8TL bide yorgan var ihtiyaç durumunda alırım o da sanırım 25TL civarıydı. birazcık büyüdüğünde daha sağlıklı bir yastık bulmaya çalışacağım. hazır nevresim boyutlarını bilmiyorum ama hemen hemen olur gibi görünüyor.

filiz cim e-bebek dükkanından 99 tl ye aldım indirimdeydi normalde 110 120 tl falan sanırım fiyatı yanında ayıcık hediyeli olan kutu ayrıca bir büyük kutusu daha vardı ayıcıkta yanındaydı

filiz cim e-bebek dükkanından 99 tl ye aldım indirimdeydi normalde 110 120 tl falan sanırım fiyatı yanında ayıcık hediyeli olan kutu ayrıca bir büyük kutusu daha vardı ayıcıkta yanındaydı

canım kodu 4520 mı 4525 mi baksana bı sana zahmet olucak ama bende braun dusunuyorum..benım ıstedıgımde 109 tl idi

canım outletıne gıttım 10 tl idi .
emtu canım o dereceyı 109 tl aldın dımı? hangı modelı o ayıcıklı olanı ole deıldıde kutusu?

cnm bende yazdım foruma bende hafta sonu e bebekten alışveriş yaptım
diğer arkadaşla aynı şeyleride almışız hala yükleme işini yapmadım
ama müsait olunca yapcam,bende kulaktan ölçer braun aldım biri 99 diğeri
109 du ikiside indirimdeydi birinde koruyucu kılıf vardı bizde onu aldık
tatile fln giderken kolaylık olsun dedim

birde bu mickeyli ayakkabıları nerden aldınızzzzzzzzzzz çok beyendim
bende hastane çıkışını mickey mouse lu almayı düşünüyorum
bu ayakkabılarıda çok beyendim

4520 imiş canım bu
canım zahmet oldu cok saol benımde baktıgım 109 tl olandı hafızasında tutuyormus 99 tl olanla arasındakı fark buymus.. ama kuzu hedıyelı olan 99 tl idi nette e bebek sıtesındede var..

canımmm bende braun alıcamm cok arastırdım sonunda buna kadar verdım:))
99 tl olanla 109 tl olan arasındakı tek fark bırı hafızasında tutuyormus 2 saat once olculen degeri okadar onuda zaten aklımızda tutarız heralde:)) senınnkının kodu kaç 4520 mi ?
mıckey mause ayakkabıyı yurtıdısnda satıs yapan bı fırmadan almıs canım:)) ben soylıyım sana .benımde cok hosuma gıttı.hast cıkısını bende kırmızı beyaz mıckey mause alıcam 80 tl idi battanıyede dahıl

canım bende gezınırken topıgınıze goz attım kızıma bende bu ates olcerlerden aldım ama hıc kullanmadım cunku yanlıs olcuyorlar.nette okumustum ama denemek ıstdım sımdı cekmecede duruyor su basıt klasık ates olcerlerden kullanıyorum yuzde yuz dogru sonuc...

gule gule kullansın ınsallah benım kızım 34 haftalık dogdu bende almıstım o pembe kadıfe takımdan ıstedıgın kadar yıka hıcbırsey olmuyor.c&a dan aldıgım urunler cok kalıtelı.heemde rahatlıkla premature kıyafetı bulunabılıyor...hayırlı doumlar

kızıma yaptığım ilk örgülerim biz daha alış verişe başlamadık bende yaptığım örgülerle katılacağım bu topiğe teyzeler..

hepinizin aldıkları birbirinde güzel ve sonunda beni gaza getirdiniz internetten alışverişi sevmiyorum ama bu hafta sonu bir iki parça eşyada olsa bende kızıma alim artık demi hiç birşeyi yok daha kuzumun teyzeleri :)

filizcim ben şimdi evde değilim kodu hatırlamıyorum ama evt bizede satıcı öyle dedi
son 10 ölçümü hafıza tutyormuş bide işte koruma kılıfı gibi bişeyi var

mickeyli hastane çıkışı şu anda mothercare de var ama yazlık
ama şapkası böyle çok tatlı kulaklıklı fln bakalım yeni sezonda da
çıkar inş.
ayakkkabılar yalan oldu desene yurt dışından buraya gelmez heralde

hilal canım yurtdısından sanırım geldı buraya tam emın deılım ama öle ..var satan yerler o ayakkabıyı cnm 30 tl falan..

allahım sağlıkla kucağımıza almayı büyütmeyi nasibetsin

bişey sorcam, disney hastane çıkışları ya da kıyafet-biberon-emzik gibi ürünleri nerden bulabiliriz?
burda çok paylaşımı olduğu için size danışmak istedim
bi sitede tesadüf görmüştüm ama 2 3 parça vardı sadece
ya da istanbulda hangi mağazalarda bol bol çeşit bulabiliriz biliyomusunuz?

istanbulda nerede oturuyorsun? avrupa yakası ise yardımcı olabılırım..
(miniço-cansoy-motharcare ...belırlı ınternet sıtelerınde var mesela ındırımlıbebe dıye bı yerde var yada markafonı trendyol butıkbebe unnnoda bazen kampanya yapıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…