- 14 Eylül 2012
- 3.775
- 18
- 88
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
Asyaeren ben de yün battaniye yaptırcam, incecik yaparız ağır olmaz dedi anneler :))) seninki ağırmı hafifmi boyutlarını kaça kaç yaptınız? hazır nevresime de uygun mu yapsak, güle güle kullansın cicilerini inş.
Filiz güle güle giydir inş :))) chicco tulumu kaça aldın kız outlete gitmişsin :)))
Asyaeren ben de yün battaniye yaptırcam, incecik yaparız ağır olmaz dedi anneler :))) seninki ağırmı hafifmi boyutlarını kaça kaç yaptınız? hazır nevresime de uygun mu yapsak, güle güle kullansın cicilerini inş.
Filiz güle güle giydir inş :))) chicco tulumu kaça aldın kız outlete gitmişsin :)))
Amin cnm inş. 2 tne 120ml 2 tane 260ml. Philips Avent Yeni Doğan Başlangıç Seti Hediye Seti SCD270/60 pes modeli cnm bu. sarımsı dışı. naturelden sonra çıkan seri.
filiz cim e-bebek dükkanından 99 tl ye aldım indirimdeydi normalde 110 120 tl falan sanırım fiyatı yanında ayıcık hediyeli olan kutu ayrıca bir büyük kutusu daha vardı ayıcıkta yanındaydı
canım outletıne gıttım 10 tl idi .
emtu canım o dereceyı 109 tl aldın dımı? hangı modelı o ayıcıklı olanı ole deıldıde kutusu?
canım zahmet oldu cok saol benımde baktıgım 109 tl olandı hafızasında tutuyormus 99 tl olanla arasındakı fark buymus.. ama kuzu hedıyelı olan 99 tl idi nette e bebek sıtesındede var..4520 imiş canım bu
cnm bende yazdım foruma bende hafta sonu e bebekten alışveriş yaptım
diğer arkadaşla aynı şeyleride almışız hala yükleme işini yapmadım
ama müsait olunca yapcam,bende kulaktan ölçer braun aldım biri 99 diğeri
109 du ikiside indirimdeydi birinde koruyucu kılıf vardı bizde onu aldık
tatile fln giderken kolaylık olsun dedim
birde bu mickeyli ayakkabıları nerden aldınızzzzzzzzzzz çok beyendim
bende hastane çıkışını mickey mouse lu almayı düşünüyorum
bu ayakkabılarıda çok beyendim
canım bende gezınırken topıgınıze goz attım kızıma bende bu ates olcerlerden aldım ama hıc kullanmadım cunku yanlıs olcuyorlar.nette okumustum ama denemek ıstdım sımdı cekmecede duruyor su basıt klasık ates olcerlerden kullanıyorum yuzde yuz dogru sonuc...Eki Görüntüle 752181 4520 imiş canım bu
%50 İNDİRİM VAR VE 3 AL 2 ÖDE KAMPANYASI VAR. TEK TEK FİYAT BİLMİYORM 3AL 2 ÖDE OLUNCA FİYATLARI DÜŞTÜ HEP. TOPLAMDA 60TL VERDİM AMA HERŞEYDEN 2TANE ALDIM ONA GÖRE HESAP EDİN
Eki Görüntüle 746992 Eki Görüntüle 746993 Eki Görüntüle 746994 Eki Görüntüle 746995 Eki Görüntüle 746996 Eki Görüntüle 746997 Eki Görüntüle 746998
Pembe alt üst takım kadife kışlık çok şeker prematüre 50cm hap kadar. resimde kocaman çıkıyor yaa çok güzeller aslında. ışık flnda kötü çıkmış yerine gidip bakın derim. pandifler de küçücük sıcak tutar kışın. battaniyeler yumuşacık müthiş bişey.
Eki Görüntüle 752590 kızıma yaptığım ilk örgülerim biz daha alış verişe başlamadık bende yaptığım örgülerle katılacağım bu topiğe teyzeler..
allahım sağlıkla kucağımıza almayı büyütmeyi nasibetsin
bişey sorcam, disney hastane çıkışları ya da kıyafet-biberon-emzik gibi ürünleri nerden bulabiliriz?
burda çok paylaşımı olduğu için size danışmak istedim
bi sitede tesadüf görmüştüm ama 2 3 parça vardı sadece
ya da istanbulda hangi mağazalarda bol bol çeşit bulabiliriz biliyomusunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?