2013 Kasim Annelerinin Kiymetlileri icin Yapilan Alisverisleri

ayy malmumu yazmısım koptm balmumu olucak o canım yarın gıdıcem nasıp olursa eşim magazasını ayarlayabılırse .
evet oldukca pahalı canımmm kumasıda cok kalıtelı hafıfte kullanıslıda ama fıyat cok uçuk benımde begendıgım 1.799 tl bıde bu dusmus halıymıs alamam okadar veremem yani ..ayy marmara formda bsey yokmu gıtmıyım ozaman oraya

Kızlar hepinizin aldıkları çok hoş şeyler. Özellikle Nehar o çoraplara bayıldım. Sanırım bende alıcam oğluma. O kadar şirinler ki :)

Bunlar Anneannemizin aldıkları :)

10 lu Hastane çıkışı ( Leylek )

Bunlar Aziz Bebe

Alt açma minderimiz ve battaniyesi ( Bebitof )

Bunlar Arkadaşımın hediyesi ( LCW ) Çıtçıtlı badileri daha önce burdan bi arkadaşta görmüştüm çok beğenmiştim bende almak istiyordum. Sanki biliyormuş gibi arkadaşım almış çok mutlu oldum. Yoksa ben alıcaktım zaten.

Bunlarda Büyük Anneannemiz örmüş. Daha çok varmış ama hepsini getirmediler. Mevlütte vericekmiş diğerlerini de

Veeeeeee....
Bunlarda Babamızın hediyesi. Daha evlenmeden önce evlilik teklif ederken 2 biblo ve bu patikleride kullanmıştı. Biblolardan biri sallanan sandalyede oturan yaşlı bir teyze diğeride amca kitap okuyorlar. Bu patikleri bebeğimize giydirdiğimiz günleri görelim ve yaşlanıp bu biblolar gibi olana dek hep birlikte olalım demişti. Patikleri Saklıyordum sanki erkek olacağını biliyormuş gibi rengide tutmuş

:)anladım ben sorun yok..
yok yaa pek bişey yoktu..yani kıyafet sadece zıbınlar vardı..hastane çıkışıları bikaç model dandik vardı..
oto koltuğu ve arabalarda eh işte ..
yani küçük geldi bana..ben şirinevlerdeki aziz bebeyle bücürüğün mağazasına bakıcam.birde metroportun karşısında bayağı bi yer var oralarda bakıcam..
sen istersen forum ist.daki mağazasına bi bak önce..
ben arabayı almıycam ,seneye inş..sadece anakucağını alıcam..chicconun 3lü seti vardı..araba puset anakucağı oda hoşdu..1.700dü

form ıstanbuldakı buyuk magazası..bızde bugun marmara forma gıdelım dıyorduk torıumdada var e bebek ama nasıl bılmıyorum .
sen gitte banada sole yerlerını bende bakarım .he bıde aklnda olsun kadırhas var ya orası sırf bebek
1.700 de cok yaa bende bu sene dusunmuorm aslında arabayı

starcity de panayır var kızlar gitmenizi tavsiye ederim 8,5 tlye tulumlar vardı harikaydı aldım onlardan.bütün bebek mağazaları indirimde ve oradakiler outlet mağazaları..e bebekten wenice ye kadar her mağaza mevcut bugün son gün tavsiye ederim :)

kız nurdan sımdımı soylenır bu tüühh son gunuymus ki starcıy bana cok yakın 20 dk evıme
ama bugun başka yere gıdıcez e bebek magazası acılmısmı? ve buyukmu .resım eklesene tulumların canımmmm

canım e bebek açılmış oraya :)
ftoğraf makinesini bulamadım ama disneyin tulumları canım çok güzeller.bu arada bende star citye çok yakınım yoksa komşumuyuz

dediğim yer kadir has zaten :)
gidince söylerim canım..

nehar bende alcam bundan banane banane :84::84::84: bebişim ayağını ağzına sokmaya çalışırken sporda yapmış olur

işte bizimkilerrrrrrrrrrrrrr

mothercare, 19,50 idi galiba, 6=9 aylık

26,50 tl imiş 03 aylık şapkasıyla

mothercare, fiyatı hatırlamıyorum ama kışlık şapka, eldive takım

mağaza adı resimdeki... 20 tl'ye 3lü ody

Son düzenleme:
%50 İNDİRİM VAR VE 3 AL 2 ÖDE KAMPANYASI VAR. TEK TEK FİYAT BİLMİYORM 3AL 2 ÖDE OLUNCA FİYATLARI DÜŞTÜ HEP. TOPLAMDA 60TL VERDİM AMA HERŞEYDEN 2TANE ALDIM ONA GÖRE HESAP EDİN

Pembe alt üst takım kadife kışlık çok şeker prematüre 50cm hap kadar. resimde kocaman çıkıyor yaa çok güzeller aslında. ışık flnda kötü çıkmış yerine gidip bakın derim. pandifler de küçücük sıcak tutar kışın. battaniyeler yumuşacık müthiş bişey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…