- 18 Mart 2012
- 6.598
- 7
- 108
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
Marmara forumdaki e bebeğe gittinmi bilmiyorum da ..ordaki mağazada pek bişey yok
biberonlardan olanların hepsi plastikti..yok ben aventten vazgeçtim..cam olanlara bakayım chicconun filan.
evet hem hafif hem kumaşı diğerlerine göre iyi ama 500 de fazla ya...
biraz daha bakınıcam ben o kadar bana fazla geldi..
ayy malmumu yazmısım koptm balmumu olucak o canımyarın gıdıcem nasıp olursa eşim magazasını ayarlayabılırse .
evet oldukca pahalı canımmm kumasıda cok kalıtelı hafıfte kullanıslıda ama fıyat cok uçuk benımde begendıgım 1.799 tl bıde bu dusmus halıymısalamam okadar veremem yani ..ayy marmara formda bsey yokmu gıtmıyım ozaman oraya
:)anladım ben sorun yok..
yok yaa pek bişey yoktu..yani kıyafet sadece zıbınlar vardı..hastane çıkışıları bikaç model dandik vardı..
oto koltuğu ve arabalarda eh işte ..
yani küçük geldi bana..ben şirinevlerdeki aziz bebeyle bücürüğün mağazasına bakıcam.birde metroportun karşısında bayağı bi yer var oralarda bakıcam..
sen istersen forum ist.daki mağazasına bi bak önce..
ben arabayı almıycam ,seneye inş..sadece anakucağını alıcam..chicconun 3lü seti vardı..araba puset anakucağı oda hoşdu..1.700dü
form ıstanbuldakı buyuk magazası..bızde bugun marmara forma gıdelım dıyorduk torıumdada var e bebek ama nasıl bılmıyorum .
sen gitte banada sole yerlerını bende bakarım .he bıde aklnda olsun kadırhas var ya orası sırf bebek
1.700 de cok yaa bende bu sene dusunmuorm aslında arabayı
starcity de panayır var kızlar gitmenizi tavsiye ederim 8,5 tlye tulumlar vardı harikaydı aldım onlardan.bütün bebek mağazaları indirimde ve oradakiler outlet mağazaları..e bebekten wenice ye kadar her mağaza mevcut bugün son gün tavsiye ederim :)
kız nurdan sımdımı soylenır butüühh son gunuymus ki starcıy bana cok yakın 20 dk evıme
ama bugun başka yere gıdıcez e bebek magazası acılmısmı? ve buyukmu .resım eklesene tulumların canımmmm
form ıstanbuldakı buyuk magazası..bızde bugun marmara forma gıdelım dıyorduk torıumdada var e bebek ama nasıl bılmıyorum .
sen gitte banada sole yerlerını bende bakarım .he bıde aklnda olsun kadırhas var ya orası sırf bebek
1.700 de cok yaa bende bu sene dusunmuorm aslında arabayı
Kızlaaaaarrr oğluşumun yeni cicisi bayıla bayıla aldımmmm
Eki Görüntüle 744436 Eki Görüntüle 744437 Eki Görüntüle 744438
LAMAZE ÇINGIRAKLI ÇORAP VE BİLEKLİK 4'LÜ SET 19.50'ye aldım kızlar burdan LAMAZE ÇINGIRAKLI ÇORAP VE BİLEKLİK 4'LÜ SET GittiGidiyor'da 87671135
* Parlak canlı ve kontrast renkler bebeğinizin görme duyusunu destekler.
* Siyah ve beyaz renkleriyle ilk aydan itibaran bebeğinizin ilgisini çeker.
* Oynarken bebeği uzanmak, tutmak suretiyle kaslarını kullanmaya teşvik eder.
* Bebeğiniz çıkan seslerle ayaklarını ve ellerini hareket ettirmeye başlar. Bunun sonucunda ürün bebeğin motor gelişimine katkıda bulunur.
* Lamaze çıngıraklı bileklik bebeğin her ileri-geri hareketinde bileklik çıngırak ses çıkarır.
* Bilekliğindeki kanatların hışırtılı olması bebeğin oyuncağı daha fazla zevk alarak oynamasını sağlar.
* Lamaze çıngıraklı bileklik bebekte el ve göz koordinasyonunu teşvik eder.
Maşallah arkadaşım herşeyi almışsın.Güle güle güle eskitsin bebeişin,çok güzel cicileri.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?