2013 Kasim Annelerinin Kiymetlileri icin Yapilan Alisverisleri

Pembe alt üst takım kadife kışlık çok şeker prematüre 50cm hap kadar. resimde kocaman çıkıyor yaa çok güzeller aslında. ışık flnda kötü çıkmış yerine gidip bakın derim. pandifler de küçücük sıcak tutar kışın. battaniyeler yumuşacık müthiş bişey.[/QUOTE]

battanıyelere bayıldım hya bende ıstıyorum burda yokkı puff saglıkla gıysınler canım

burcak bebegım aldıklarına bayldım o patıklerrrrrrrrrrrrrrrr cok guzellll ki ama bu sefer ben sokmadım dımı aklına hadı dısneylerı benım yuzumde aldın da

Güle güle kullanın kızlarrr sizin aldıklarınızı görünce ben çok geri kalmış hissediyorum kendimi yarın inş dr biraz içimi ferahlatır da bende bişeyler ciciler alırım

kızlar çok güzel aldıklarınız celiin sen bitirmişin acilleri sanki burçak bataniyeler beni benden aldı resimden bile belli nası yumuşak oldukları

celin maşiallah herşeyini tamamlamışsın sen.

ya benimkiler hiç takım değil.
hep ayrı ayrı, takımım sadece 1 adet var o da hastane çıkışımız

oğluşumun, can'ımınnnnnnnnnnnnnn canının cicileri...

güzel günlerde sağlıkla giysinler inşallah

kızlar çok güzel aldıklarınız celiin sen bitirmişin acilleri sanki burçak bataniyeler beni benden aldı resimden bile belli nası yumuşak oldukları

benım bır gıdıp doğurması kaldı sanırımmm hemen herseyı hazırladım cünkü 2. ayda bır kanama gecırdım düşük tehlikesi kan uyusmazlığı var bizde hatta onun iğnesini de hastanede yattığım surede vuruldum çıkarkende ebeler kan uyusmazlıgı bu tür kanamalara ve erken doğuma sebep olabılır 7. aya doğru hazırlıklı ol dedikleri icin hazırladım iyi de oldu cok daha agırlasmadan bu sıcaklarda hazırlamıs oldum herseyı begendiğinize sevindim kızlaaar.

Bunlarda e-bebekten indirim çekimizle aldıklarımız oldukça karlı bir alışveriş oldu. 50 TL hediye çeki vardı + 5 TL. de bez için çek vardı. Toplamda 104 TL ödemiş oldum. Bunları dışarıdan alsam ancak biberonlarla bez ve şampuanını alabilirdim heralde. Üstelik fazladan 2 ürün çıktı kargomdan. Bi tane yelekli tulum bi tane de çıtçıtlı body.lerden. Hediye heralde diye sevindim ama sonra içim rahat etmedi yanlışlıkla koyulacağını düşünürek müşteri hizmetlerini aradım ve ürünleri almak için kargoyu eve yönlendireceklerini söylediler

Bunları 1,72 TL den aldım ( Baby & Kids ) Çokta kaliteli bir şey beklemiyordum zaten ama sırf meraktan sipariş ettim. ama o fiyat için bence gayet iyi ürünler. Gerekirse hediye veririm diye düşünmüştüm. 0-3 ay aldım ama sanki daha büyükler.

Bunu da iyi ki 3-6 ay almışım kalıbı küçük geldi gözüme ama çok şirin Babamız çok beğendi. kumaşıda hoşuma gitti. (Baby & Kids )

Eki Görüntüle 747726

6'lı Ağız bezi seti (Nevzat Bebe)

(Baby Trend) Sport Tulum ve Şapka

(Funnababy) Çıtçıtlı bodylerimizi çok beğendim kumaşlarıda çok hoşuma gitti. Fiyat olarakta çok uygunlar bence.

Nuk %0 BPA Emzik Silikon Baby Blue (0/6 Ay)

Eki Görüntüle 747734

Baby Sebamed Şampuan 500 ml olduğu için oldukça büyük. Uzun süre idare eder bebeğimi diye düşünüyorum.

Lansinoh Göğüs Pedi 60`lı

Eki Görüntüle 747736

Prima Premium Care Yenidoğan İkiz Paket 50`li. Bu da çok uyguna denk geldi. 21,90 TL indirimli fiyatıydı birde 5 TL bez indirim çekini kullanınca çok iyi oldu

Philips Avent Natural Biberon 260 ml ve 125 ml. Ne zamandır almak istiyordum e-bebekteki indirimi bitmeden. Allah'tan indirimdeyken yetişip alabildim.

princesrator canım iyi yapmışsın vallahi ben çok beğendim aldıklarını.
emzik almalı mı cocuk dogar doğmaz?

Teşekkür ederim canım. Ben aslında pek sıcak bakmıyordum canım emziğe ama yine içim rahat etmedi nolur nolmaz diye bulunsun istedim. Belki çok huysuzlanır uyuyacağı zaman falan yardımcı olur diye düşündüm. Çok fazla para vermekte istemedim. Aklımda aventinki vardı ama okuduğum yorumlarda emzik konusunun bebeğe göre çok değişken olduğunu gördüm. Kimi 10larca marka denemiş bebek gidip bakkal emziğini almış kiminin öyle bir sorunu olmamış. O yüzden şimdilik elimde bulunsun diye idareten bi tane aldım.

kauçuk ve 0+ mı canım?
ben de alayım bari bir tane ne olur ne olmaz

Kızlar çok güzeller ya

Madamtusot canım sondaki kadife tulumu nerden aldın çok merak ettim , burçağın battaniyenin takımı gibi yumuşacık görünüyo

Princesrator canım ilk koyduğun tulum varya kırmızı beyaz bende aldım onlardan ama gitti gidiyordan bugün gelecekler ama ben olmaycam iş yerinde , ben hdiyelik olarak almıştım onları hediye verecek kadar kaliteli mi gezmeye vaktim olmayınca netten almıştım

wee çok duyulmamış bir marka emzikte ama kullanan arkadaşlarım var çok memnunlar kızlar aklınızda olsun

çok güzelmiş canım aldıkların zaman ilerledikce daha da aldıkca biribirine takım olacak bir çok kıyafetın olacagını göreceksin ben de de öyle oldu.ben uzun zamandır girmiyordum buraya, malum okul tatıl olunca zamanımız bize kaldı bl bol giriyorum,sizlerin aldıkları daa çok güzel çok beğendim.

kauçuk ve 0+ mı canım?
ben de alayım bari bir tane ne olur ne olmaz

Benim aldığım silikon canım. Yanlış bilmiyorsam kauçuk daha çok bebeğin dişleri çıktıktan sonra tercih ediliyor. Hani koparmasın falan diye. İlk başlarda silikon kullanılıyor diye okumuştum. Benimkinde 1 numara yazıyor 0-6 ay diye geçiyor.

Komşumun ikizleri olacak bende onlar için markafoniden sipariş etmiştim henüz gelmedi ama sanırım onlara kıyamıyacağım. Dediğim gibi fiyatına göre bence gayet güzeller. Kumaşı açısından diğerleri gibi çok yumuşak olduğunu söyleyemem ama kötüde değiller. Bende hediye götürme konusunda henüz karar vermiş değilim. Diğer ürünlerimde gelsin ona göre karar vericem İnsanın kendi bebeğide olunca kıyamıyor güzel şeyleri başkasına götürmeye Çokta fena mı oldum ne Aman Olmadı günlük giyer bebeğim nasılsa çok sık üstlerini değiştirmemiz gerekicek.

ben kesin hediye edecemde hiç vaktim yok bişyler bakmaya tatile gitcem işlerimi hallediyom anca , ayıp olmayacak kadar iyi olsa bari , kendi bebişime zaten akan sular duruyo yeter ki bunu istiyorum deyim Ben ayrıntılıya gider kızlar öpüldünüz

Kızlar çok güzeller ya

Madamtusot canım sondaki kadife tulumu nerden aldın çok merak ettim , burçağın battaniyenin takımı gibi yumuşacık görünüyo

iremnevacım dün akşam iş çıkışı daybuyday.com da mothercare'in indirimi vardı, ordan aldım kadife astronot mantoyu
hala devam ediyordur belki bir bak istersen

sağol canım,inşallah dediğin gibi olur, beğenmene sevindim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…