- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
kızlar çok güzel aldıklarınız celiin sen bitirmişin acilleri sankiburçak bataniyeler beni benden aldı resimden bile belli nası yumuşak oldukları
princesrator canım iyi yapmışsın vallahi ben çok beğendim aldıklarını.
emzik almalı mı cocuk dogar doğmaz?
Teşekkür ederim canım. Ben aslında pek sıcak bakmıyordum canım emziğe ama yine içim rahat etmedi nolur nolmaz diye bulunsun istedim. Belki çok huysuzlanır uyuyacağı zaman falan yardımcı olur diye düşündüm. Çok fazla para vermekte istemedim. Aklımda aventinki vardı ama okuduğum yorumlarda emzik konusunun bebeğe göre çok değişken olduğunu gördüm. Kimi 10larca marka denemiş bebek gidip bakkal emziğini almış kiminin öyle bir sorunu olmamış. O yüzden şimdilik elimde bulunsun diye idareten bi tane aldım.
Teşekkür ederim canım. Ben aslında pek sıcak bakmıyordum canım emziğe ama yine içim rahat etmedi nolur nolmaz diye bulunsun istedim. Belki çok huysuzlanır uyuyacağı zaman falan yardımcı olur diye düşündüm. Çok fazla para vermekte istemedim. Aklımda aventinki vardı ama okuduğum yorumlarda emzik konusunun bebeğe göre çok değişken olduğunu gördüm. Kimi 10larca marka denemiş bebek gidip bakkal emziğini almış kiminin öyle bir sorunu olmamış. O yüzden şimdilik elimde bulunsun diye idareten bi tane aldım.
çok güzelmiş canım aldıkların zaman ilerledikce daha da aldıkca biribirine takım olacak bir çok kıyafetın olacagını göreceksin ben de de öyle oldu.ben uzun zamandır girmiyordum buraya, malum okul tatıl olunca zamanımız bize kaldı bl bol giriyorum,sizlerin aldıkları daa çok güzel çok beğendim.celin maşiallah herşeyini tamamlamışsın sen.
ya benimkiler hiç takım değil.
hep ayrı ayrı,takımım sadece 1 adet var o da hastane çıkışımız
oğluşumun, can'ımınnnnnnnnnnnnnn canının cicileri...
Eki Görüntüle 747710
Eki Görüntüle 747711
Eki Görüntüle 747712
Eki Görüntüle 747713
Eki Görüntüle 747714
Eki Görüntüle 747715
Eki Görüntüle 747716
Eki Görüntüle 747717
Eki Görüntüle 747718
Eki Görüntüle 747719
Eki Görüntüle 747721
Eki Görüntüle 747724
güzel günlerde sağlıkla giysinler inşallah
kauçuk ve 0+ mı canım?
ben de alayım bari bir tane ne olur ne olmaz
Kızlar çok güzeller ya
Madamtusot canım sondaki kadife tulumu nerden aldın çok merak ettim , burçağın battaniyenin takımı gibiyumuşacık görünüyo
Princesrator canım ilk koyduğun tulum varya kırmızı beyaz bende aldım onlardan ama gitti gidiyordan bugün gelecekler ama ben olmaycam iş yerinde , ben hdiyelik olarak almıştım onları hediye verecek kadar kaliteli mi gezmeye vaktim olmayınca netten almıştım
benim aldığım silikon canım. Yanlış bilmiyorsam kauçuk daha çok bebeğin dişleri çıktıktan sonra tercih ediliyor. Hani koparmasın falan diye. Ilk başlarda silikon kullanılıyor diye okumuştum. Benimkinde 1 numara yazıyor 0-6 ay diye geçiyor.
komşumun ikizleri olacak bende onlar için markafoniden sipariş etmiştim henüz gelmedi ama sanırım onlara kıyamıyacağım. Dediğim gibi fiyatına göre bence gayet güzeller. Kumaşı açısından diğerleri gibi çok yumuşak olduğunu söyleyemem ama kötüde değiller. Bende hediye götürme konusunda henüz karar vermiş değilim. Diğer ürünlerimde gelsin ona göre karar vericemInsanın kendi bebeğide olunca kıyamıyor güzel şeyleri başkasına götürmeye çokta fena mı oldum ne Aman olmadı günlük giyer bebeğim nasılsa çok sık üstlerini değiştirmemiz gerekicek.
Kızlar çok güzeller ya
Madamtusot canım sondaki kadife tulumu nerden aldın çok merak ettim , burçağın battaniyenin takımı gibiyumuşacık görünüyo
çok güzelmiş canım aldıkların zaman ilerledikce daha da aldıkca biribirine takım olacak bir çok kıyafetın olacagını göreceksin ben de de öyle oldu.ben uzun zamandır girmiyordum buraya, malum okul tatıl olunca zamanımız bize kaldı bl bol giriyorum,sizlerin aldıkları daa çok güzel çok beğendim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?