2013 Kasim Annelerinin Kiymetlileri icin Yapilan Alisverisleri

Yine Yağız'a, hep Yağız'a
Hastane çıkış setimiz Aziz Bebe 80 tl
Sevi Bebe 50 tl
Babasının oğluşumuza aldıkları Lcw
Küveti,kovası,maşrapası
Çoookk kıymetli bi teyzemizin Yağız'ıma hediyeleri
Banyo sabunu 13 tl

ohhh maşallahhhh bı ton sey almıssın yaaaa nehar bıttı senın alısverıss yastıgına bayıldımm hepsı cok guzeller gule gule pisletsin yagızcıkk

ohhh maşallahhhh bı ton sey almıssın yaaaa nehar bıttı senın alısverıss yastıgına bayıldımm hepsı cok guzeller gule gule pisletsin yagızcıkk

teşekkür ederiz filiz teyze daha güzelleri sizin olsun Alışveriş bitmeeeeeeeeeeeeeezzz ohhoooo daha var da var :18:

Gule gule kullansin kuzucuklar cicilerini.kizlar hepsi cook guzell.onumuzdeki ay bende yogun alisverise basliycam.bu ay biraz arastirma yapiyorum.begendiklerimi yazicam.evde yer acmak gerek alinanlara.depo kuzenden gelenlerle dolduhayirlisiyla gelsin bebislerimizde eksik kalsa da aliriz insallah.

Babasının oğluna ilk hediyesi. Gümüş bileklik...

teyzesinin hediyesi, çok tatlı bir çantada geldi. resmini çekince onu da koyarım buraya. tüm seti...

bu bebek için değil ama cilt için peeling almış bana sağolsun

bu anneler için çatlak kremi

işte hepsi markafoninin kampanyasından alındı. valiz şeklindeki bu çantayla geldi.

oooo maşallah hepsi harikaymış canım iyi günlerde sağlıkla kullnın inşallah :)

kızlar aldıklarınıza bayıldım hepsi biribirinden güzel güle güle giydirin kuzucuklara biz hafta sonu ilk alışverişimizi yaptık sadece 10 hastane çıkışı birde beşiktaşlı üçlü takım bir ara eklicem

. bu azız bebe 0/3 ay 15 tl
buda 0/3 ay 38 tl kadıfe cok sevdım azız bebe
0-3 ay azız bebe 19 tl
bebştof 8 tl babamız aldı:)ayakkabıdan gıdıyo
pantolon 27 tl hırka 25 tl coraplar 9 tl kanzdan aldık ındırım vardı.6 ay (oranın 6 sı 3/6 oluyormus)
ıdıl baby banyo havlumuz kundak ama aykkısmıda ıce gırıyor 28 tl ananem almıs:)) kanzdan annem aldı ındırımdeydı pembesını 14 tlye :)
15 tlye aldım penye battanıye yumusacık ama markasını bılmıyoruz:)
mamas papas 42 tl ye geldı setın tanesı 0/3 ay
Eki Görüntüle 756763 naturel serı 8 tlye ındırım vardı e bebekte
avent normal olan ps falan degıl ındırım vardı 35 tlye geldı... (mamaslar ve bıberonlar toplamda bana 76 tlye geldı 50 tll hedıye cekıyle)
oncekılerıde bunlardı
http://www.kadinlarkulubu.com/kasim...ymetlileri-icin-yapilan-alisverisleri-30.html :))

harikalarrrrrr güle güle sağlıkla kullanın inşallahhhh yavrunla :))

ayy bayıldım ya aldıklarınıza cok guzeller benım kargom daha gelmedı ekleyemedım :)))))))
gule gule kullansın bebslerınız saglıkla...

Kızlar bebişleriniz güle güle kullansın. benim e-bebekten olan siparişleri yılan hikayesi olacak galiba onları geldiğinde ayrıca koyarım. annem ile aldıklarımı koyuyorum. yatağımız da geldi ama henüz kurmadık. bugün babamız deneme amaçlı kuracak, diğer siparişlerle yatağı da gösteririm size.
hatırladıklarımıın fiyatını yazayım,
visco yatak 60 TL
ev tipi anakucağı 90 TL
çanta-kanguru sanırım 50-60 TL arasıydı...
yan yatma 19 TL civarı
küçük parçalar 7-8 TL civarı
ayakkabılar da sanırım 8-9 TL civarıydı.

merak edenler için dayanamadım eve gitmeyi beklemeden çektim aldıklarımı :) evdekileride gidince çekip yüklerim inşallah. minnak davşanımın battileri ve biberonları :)

sonunda kargom geldı oh be hepsı cok guzell bayıldımmmmm kucagımda duruo hepsi
( mamas papas )
(chıcoo)
(bebedor)
(baby trend) kötü zannettım kumasını ama gayette guzel
(mamas papas)
kızlar fıyatlarını tam olarak bılmıyorum hepsıne kargo dahıl 82 tl verdim e bebek 50 tl ındırımı ile

oo kızlar harika şeyler bunlar bak duygulandım ağlatcaksınız beniii

bizim daha bunlardan yok bileee

ama güle güle kullanın inşallahhhhhhh

oo kızlar harika şeyler bunlar bak duygulandım ağlatcaksınız beniii

bizim daha bunlardan yok bileee

ama güle güle kullanın inşallahhhhhhh

zamanla olur canım. bakma indirim olmasaydı bende daha almayı düşünmüodum. bende bişiler almaktan ziyade indirime dayanamıyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…