2013 Kasim Annelerinin Kiymetlileri icin Yapilan Alisverisleri

benim ekliyceklerim neden hep büyük oluyor
cepten çekilmiş fotolar halbuki göbek fotomu eklemiştim
büyük demedi ama kıyafetleri ekleyemiyorummm

tatlım ben eşyalarımın çoğunu pamidordan aldım. yatağın fotosunu ebebekten gelen kargo ile atacağım buraya. çanta ve kanguru 50-60 civarı. yani çanta 22 TL ama kanguruyu hatırlayamadımm poşetini de attık heralde.
hava sıcaklanınca zorlanıyorum çıkamıyorum artık, bide ablam- abim bayrama gelecek hediye almak isteyecekler onlara fırsat kalsın istemedim açıkçası. herkesin durumu malum..
benim park yatak bu arada bir süre kullanıp azcık büyüdüğünde oda yapmayı düşündüm.

Kızlarrrr işte bunlarda yatağımız ile e-bebekten gelen cicilerimizz :)))
ayy şimdi fotolara bakarken aklıma geldi... bugün küçüklü büyüklü tahtadan uğurböceği yapıştırmaları gördüm. düz beyaz dolabını nasıl süslesem diyordummm. onlardan alıp dolaba yapıştırmak iyi fikir dimi??? bütünlük olur aralarında

Son düzenleme:

bunlarda bnm netten aldıgım ilk şeyler <unnado dan)
maliyeti kıyafetler 40 tl toplam krem 21tl
daha e bebekten aldıklarım var ama bi dahakine ekliycem

Kizlar yaa e bebek nedir nasil ordn alsvers yapiosnzz??daha mi uygun oluyo?? indirimi hediyesi vs si nasil oluyo ?? bilgilendrn bni yaa

asyaeren ve hilal19 aldıklarınız muhteşem bayılıyorumm yaa sizler paylaştıkca beni de gaza getiriyorsunuz hafta sonu evdeyken bende çekicem eklicem buraya aldıklarımı sadece kıyafet benimkiler bakalım..

allah hayırlısıyla sağlıkla kullanmayı nasip etsin inşallahh kızlar :)

Kizlar yaa e bebek nedir nasil ordn alsvers yapiosnzz??daha mi uygun oluyo?? indirimi hediyesi vs si nasil oluyo ?? bilgilendrn bni yaa

mehlikaervacım pazar günü Merhaba bebek programından indirim kapmayı başarabilirsen www.merhababebek.tv buradan kod giriyorsun. e-bebek..com sitesinden indirim aldığın gün için alışveriş yapıyorsun ben direk alışveriş yapacaktım, merhaba bebek hakkında haberim yoktu Neharcım o bilgi verdi, sağ olsun fazladan indirim kapabilmiş 40 TL indirimden faydalanabildim. seviyorum seni neharcımmm :)))))

dilem teşekkür ederim canım, daha güzelleri sizin olsun. sende ekle tabi bakalım neleri var kuzucuğun....

Alt açma ve battaniyesi takım oldu, fosur fosur yumuşacık.

Eklentiler

• $20130718_131618.webp
    11,7 KB · Görüntüleme: 43
  • $20130718_131658.webp
    16,9 KB · Görüntüleme: 45

Hmm pazari bekliycem yaniii.. tesekkur ederim canm benmm

asyacım yatağını nekadara aldınız birde markası nedir bilgi verirsen çok sevinirim tatlımmm. iyi güzel günlerde kullansın bebişin inş.

Son düzenleme:
kızlar aldıklarınızın hepsine bayıldım hepsi çok güzeller yaaa sizleri gördükce iyce gaza geliyorum.. filizcim o tulumlardan bende alıcaktım ama bitmişti çok üzüldüm hatta yakalayamadım die hemde aynı renkti:) ama büyükleri kalmıştı kısmet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…