2013 Kasim Annelerinin Kiymetlileri icin Yapilan Alisverisleri

bende kızçemin cicilerini sizinle paylaşım artıkın :)
bunların hepsi e-bebekten alındı kıyafetler baby trend marka 145 tl tuttu 40 lira indirimi düşünce 105 e maloldu

bunlar teyzesinden :)

bunlarıda anneannesi örmüş...

xNeharx , 8scorpions , bahar_u , madamtusot , dilory , asyaeren , nergisyasemin , filiz86 , kalplerasi ,

Kızlar aldıklarınızın herbiri çok güzel , iyi günlerde giysin işn. kızçeler ve oğluşlar,

bizimde biberonlarımız geldi , yarın yüklerim inş.

Filiz ve kalplerasi kızlar size sormak istedim baby trend ürünleri nasıl geldi , ona göre sipariş vericem bende :)))

Sagol tatlim da iyileri senin kuzunun olsun.. baby tren ben aldim daha once kaliteleri guzel begendim..tavsiye ederim..

ayyy ayyy hepsi muhteşem şeylerr allah hayırlı günlerde sağlıkla kullanmayı nasip etsin kuzucuklarınıza :))

canommmm ürünleri beğendm sipariş verdiğimde çok umudum yoktu ama güzeller tavsiye ederim...

burcak0606 papuçlar süper bittim bunlara bende istiyorum

canım çanta ve kanguru ne marka fiyatı ikisi birlikte 50-60 tl mi nerden aldına caba?
güle güle kullansın bebişin inşallah. çok beğendim.
ya ben yatak için erken diyorum ama bir yandan da alsam diyorum da yerleştirsem
yatağı ve karyolasını nerden aldın?

merak edenler için dayanamadım eve gitmeyi beklemeden çektim aldıklarımı :) evdekileride gidince çekip yüklerim inşallah. minnak davşanımın battileri ve biberonları :)
battaniyelere bayıldım. harikalar
iyi günlerde giysinler inş.
gördükçe heyecanlanıyorum ya
hevesle giydirelim inşallah

resim yükleyemiyorum kızlar dosya çok büyük uyarısı veriyo nasıl yüklüyosunuz?

daha önce koymuş olabilirim ama elime yeni ulaştı. mothercare'den 3--6 ay aldım.şu anda trendyolda sanırım tekrar satışa çıkmış.

Son düzenleme:

hello babyden aldım 40 tl evet pahalı oldu ilk seferi biraz ama öğrenicem yavaş yavaş :) 0-3 ay

5li takımımız teyzemizin hediyesi :) 0-3 ay

izmir kemeraltından 15 tl 6-9 ay

3 tanesi 10 tl hello baby 2 tanesi 0-3 1 tanesi 3-6 ay

küçükyalıda bi mağazadan ismini hatırlamıyorum 17,5 tl 6-9 ay

aynı mağazadan aynı fiyata ama teyzemiz aldı :) 6-9 ay

bu da hastane çıkışı 10 lu takım. 50 tl hello baby den yine.

Son düzenleyen: Moderatör:
Harika şeyler alınmış yine ohh maşallah sağlıklı güzel günlerde giysinler kuzucuklar ben daha almadığımdan sanırım bana fikir oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…