2013 Kasim Annelerinin Kiymetlileri icin Yapilan Alisverisleri

asyacım yatağını nekadara aldınız birde markası nedir bilgi verirsen çok sevinirim tatlımmm. iyi güzel günlerde kullansın bebişin inş.

tatlım, babylife markası 200 TL aldım. kumaşı yanındaki park yataklara göre daha iyidi. Bulunduğun ilde pamidor mağazası varsa oradan aldım ellerinde vardır mutlaka Teşekkür ederim canım.

ha bide park yatak alacak arkadaşların bilgisine...... içindeki kitapçıkta kurulumu tam olarak açıklayamamış, kilitleri yatağın ortasındaki mekanizmayı çektiğinizde açabiliyorsunuz, yada kilitleyebiliyorsunuz. yatağı tam açıp kilitleyemezsiniz. bizim gibi saatlerce uğraşmayın :)))) youtube girip oraya 'e-bebek park yatak kurulumu' yazın açıklayıcı olacaktır.

canımm magazasına bır bak ıstersen bende magazasına gıdıcem bıgun bakarım sana solerım varsa eger yakınında varsa ıstersen bı dene sansını gercekten cok guzeller bende alıyım dedım bu hafta başka renk ama kalmamıs magazasına bakıcam

şortlu ve pantolonlu takımlarımız baby trend
tulumlarımız baby trend
süt saklama kabı, biberon avent naturel, biberon temizleme fırçası, göğüs ucu koruyucu kelebek, yedek biberon emzikleri hepsi avent
göğüs kalkanı avent, emzikler silikon chicoo
göğüs pedi ve emzik kordonu
oğluşumun ilk oyuncakları :)
kovamız ve maşrapamız
madamtusot aldığım sırt çantası bu canım ne büyük ne de küçük ideal bir boyda çift bölmeli gayet kullanışlı bir çanta.

kızıma buyuk ananesının:)ve buyuk teyzesının hedıylerı... bu alt acması ananem cok ıstemıstı almayı..57. tlydı yanılmıyosam. o ortasındakı kısım cıtcılı cıkıyor 1 tanede yedegı var.
cıceklı yastık kılıfı ıle yorgan kılıfı ıkısı nevresım setın dahıl fıyatı 55 tl beyaz rulo olan bebek carsafı ve lastıklı 17 tl baykuslu yastık kılıfı ayrı satılıyor 20 tl o kılıfın ıcıne yastık aldık 7 tl ( kırlent )

yatak korumasıda aynı bu desenden onu cekememısım oda 60 tl ama tek bır tarafı kaplıyor ıkı adet degıl yanı.ama bana bır tane yeter duvar tarafını ve bas kısmı onemlı dger taraf surgulu olucagından kullanamıcaktım.

toplamda takım yaptıgımda bana alt acmasız 158 tlye gelmıs oldu.bırde bebe yorganı alıcam sanıyorum oda 40 tlydı 180 e falan mal olmus olucak.

sevi bebe banyo minderi 18,06 tl

kova 8,05 tl

maşrapa 3,35 tl

şampuan 11 tl

göğüs pedi 10 tl

pamuk 4,02 tl

alt değiştirme örtüsü 4,69 tl

ıslak pamuk 12'li 16,72 tl

banyo süngeri 3,34 tl

tırnak makası 4,04 tl

emzik 3,75 tl

Eklentiler

• $lBAE-20017_1.webp
    7,7 KB · Görüntüleme: 54
  • $lBAE-20033_1.webp
    14,2 KB · Görüntüleme: 58
  • $lBDO-193_1.webp
    3,9 KB · Görüntüleme: 64
  • $lBJE-83934_1.webp
    3,3 KB · Görüntüleme: 45
  • $lBJE-83938_1.webp
    2 KB · Görüntüleme: 55
  • $lNUK-NES29345W1_1.webp
    6,8 KB · Görüntüleme: 57
  • $lSEV-96293_1.webp
    6,5 KB · Görüntüleme: 50
  • $lSHP-201323-S_1.webp
    7,2 KB · Görüntüleme: 54

Cok guzel canmmm gule gule kullaninnn :))

İlk defa resim yükledim becerebildim mi bilmem ama yanlarına yazı yazamadım.Bugün ilk alışverişimizi yapık çok güzel bişeymiş insan aldıkça durduramıyor kendini.Asla başta almaam dediğim bebekl arabası ve ana kucağını bile aldım :)

BU da ilk aldığmız hastane çıkışı takımı kanzın çok ama çok güzel
Kanz Hastane Çıkışı 7 parça

çift yüklenmiş resimler, diğerleri çıkmamış bi daha denedim çıkmayanları eklemeyi ama büyük resim diyo çıkmıyo nasıl yapıcam bunu ya

:))busefer inanmışsın belli cinsiyetine

Evet cinsiyet tamamdı ama ben illa 7 aylık olsun öyle alışverişe başlıycam dedim ama dayanamadım artık :)
Canım bu satte bi sen uyanıksın belli biliypmusun nasıl küçültülüyo resimler,bazıları yüklenmedi

Mehlikaerva çok teşekkürler canım

Camşişe keşke fiyatlarını da yazsaydın :)) aziz bebe zıbınlar, ağız mendili,ve havlusunu ne kadara ve nerden aldın canım?

özellikle havluyu çok merak ettim, çünkü ben taçın havlusunu alcaktım ama bugün bambu almaya karar verdim bulabilirsem.

Güzel günlerde giydir inşallah cicilerini

ayaklı küvetimiz

ayak :37.99
küvet:22.99

bayb jem kova:11.99
bayb jem maşr: 4.99
sevi bebe file :26.90

yastık bellona : 5.00 tl
funnababy 3 lü set:28.90

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…