2013 Kasim Annelerinin Kiymetlileri icin Yapilan Alisverisleri

slm hatunlar biz tatilden döndük ve eli boş dönmedik, benim halamın kızçeme hediyeleri...

sondaki kırmızı zıbını ben gitti gidiyordan almıştım malı çok güzel değil almanızı tavsiye etmem

Teşekkür ederim. Fiytlarını yazmak isterdim ama yanlarına beceremedim resimleri de zor yükledim zaten ama buraya yazabilirim.Aldığım havlu gerçekten ipek gibi dokununca ben çok beğendim fiyatı da kalitesine göre çok uygundu.Tavsiye ederim.

Ankara Optimum AVM Toker BebeDen aldıklarım : (Toplam 400 ödedim)
aziz bebe 10 lu hastane çıkışı :82-TL
aziz bebe 6 tane çorap 15-TL
aziz bebe 10 lu mendil : 15-TL.
aziz bebe 3 tane iç zıbın : 25-TL.
aziz bebe peluş battaniye : 35 TL.
CAramel bambu havlu : 25 TL.
Medela göğüs pompası : 180 TL.
Sebamedlerin fiyatını hatırlamıyorum ama %20 indirim vardı hepsi 60 TL.civarına geldi sanırım.

Ankara Optimum AVM Chiccodan :Chicco travel sistem liteway araba ve ana kucağı 550-TL. (Hiç araştırmadan eşim pat diye alıverdi,umarım kullanışlıdır.Çok beğendikk ama kullanışı önemli tabi)

Ankara Atlantis AVM KAnz'dan :7 li hastane çıkışı 48-TL. Kızlar bu takımı kalitesini çok beğendim gerçekten indirimde kanz da tavsiye ederim.

İlk alışverişimiz toplamda 1000-TL. tuttu.Dahada yarısı olmadı hadi hayırlısı :)

Eki Görüntüle 761941 Eki Görüntüle 761943
Ürün AdıAdetFiyatı
Mamas&Papas 5`li Kısa Kollu Body Yenidoğan Turuncu132,90 TL
Mamas&Papas 3`lü Tulum Yenidoğan Pembe141,40 TL
Ships Baby Hamile Karın Destek Minderi Pembe17,99 TL
Prima Islak Havlu Hassas Ciltler için 3`lü 168`li 16,99 TL
Baby Sebamed Şampuan 500 ml (Büyük Boy) 116,45 TL
Korbell Bebek Bezi Çöp Kovası Sistemi 139,00 TL
Baby Jem Banyo Küvet Süngeri(Banyo Süngeri Hediye) Sarı18,95 TL

[TD="align: center"]Ürün kodu ve adı[/TD]
[TD="align: center"]Adet[/TD]
[TD="align: center"]Kdv Hariç birim fiyat[/TD]
[TD="align: center"]Kdv Hariç birim indirim[/TD]
[TD="align: center"]Kdv oranı[/TD]
[TD="align: center"]Kdv dahil toplam tutar[/TD]

[TD="width: 100, align: center"]Sevi Bebe Çok Fonksiyonlu File Ve Minder Pembe[/TD]
[TD="width: 76, align: center"]1[/TD]
[TD="width: 76, align: center"]19,44 TL[/TD]
[TD="width: 76, align: center"]-0,00 TL[/TD]
[TD="width: 76, align: center"]%8[/TD]
[TD="width: 76, align: center"]20,99 TL[/TD]

[TD="width: 100, align: center"]Otribebe Başlangıç Seti[/TD]
[TD="width: 76, align: center"]1[/TD]
[TD="width: 76, align: center"]17,79 TL[/TD]
[TD="width: 76, align: center"]-0,00 TL[/TD]
[TD="width: 76, align: center"]%18[/TD]
[TD="width: 76, align: center"]20,99 TL [/TD]

Kızlar aldıklarınızın hepsi çok güzel güle güle giysin bebekleriniz. .Yatutarsa canım Şu FANATİK ürünlerinin kumaşı nasıl acaba? gsstore.da bakmıştım çıtçıtlı bodyler falan çok pahalı gelmişti. Sen ne kadara aldın?

valla canım hiçbir fikrim yok inan eşim almış onları hep sorarım gelince

hepinizin aldigida harika kizlar insallah iyi günlerde giydirmemiz nasip olur :)

bunlarda minigime benim babasi ile aldiklarim ilk aylar icin fazla almayayim sonra alirim diyorum ama insan görünce dayanamiyo :))

coraplar ve tac C&A dan babetler H&M minnacik isaret parmagim kadar bayildim görünce

kilotlu coraplar ve sapka yine C&A dan diger coraplar ernstings family den

C&A ernstings family

NKD NKD NKD

C&A C&A C&A C&A

Primark H&M Primark

C&A C&A ernstings-family C&A C&A

ben hosuma giden bi hastane cikisi bulamadim kizlar birde o setlerin icinde ben 10lu felan almayi düsünüyorum hem tulum hemde alt üst ayri var yedek mi oluyo hepsi ayni anda giydirilemez sanirim bu konuda aydinlatirsaniz sevinirim :)

Son düzenleme:
günaydın kızlar çok cici şeyler alınmış yine hayırlı sağlıklı günlerde giydirmeyi nasip etsin rabbim :)

ben oğluma sadece 6 aylık kıyafetlerini aldım, şimdi sizin aldıklarınızı görünce benimkiler az geldi.
almayı da kesmiştim.
ne yapsam ki?:44:

Su Maisali canım C&A dan aldıgın bir sürü şeyin fiyatını merak ettim yazabilirmisin?

Madamtusot aynen ben de öyle hiçbişeyim yok diyebilirim :)))

vahsihatun tabiki canim ne demek ama ben yurtdisinda oldugum icin € olarak fiyat verecegim yine digerlerininkinide yazayim belki merak eden olur bastan baslayayim

coraplar - 5€ , tac - 3.50 € , babet - 6€

beyaz kilotlu corap - 5€, pembe ve krem kilotlu coraplar - 5€, sapka - 7€

ernstings family den aldigim coraplarin paketi 3er € oyuncagimizda - 7 €

angry birds lü t-shirtümüz indirimdeydi - 3€

minnie li badi 6 €, leggins - 4€

beyaz body - 5€, cicekli elbisemiz ve alti - 10€, tavsanli tulum - 6€

prensesli set - 131€, cizgili tulum - 10€, pembe hirka - 19€

pembeli takim - 9€,

primarkdan aldigim pembe elbise bodysiyle birlikte yine 10€ , sapka eldiven vs seti 4 €

ugurböcekli ve puantiyeli cift takim 15 €, puantiyeli elbise ve corabi set olarak 10 €

tavsanli elbise icindeki bodysiyle birlikte 15 €, pooh lu hirka 13 €, cizgili sapka 2.50€

sari battaniye - 13€ , lila ve beyaz altliklarda 2si 1 fiyat - 10€

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…