2013 Kasim Annelerinin Kiymetlileri icin Yapilan Alisverisleri

Merhaba arkadaşlar aylar sonra yeni girebildim ve bebişlerinize aldığınız cicişleri görünce çok duygulandım. Allahım sağlıkla giymeyi nasip eder inşallah. Biz henüz kıyafet almadık oda takımını aldık yükledim fotoğraflarını ama oldu mu bilmiyorum ilk kez yüklüyorum. heyecanlı alışverişlere ve bekleyişe devam...

kızlar denızıme ılk aldıgım ciciler hepsini sobeden aldım
3lü bodyler 12.9 tl
sapka ve onluk tanesı 2 tl
teklı mavı tulum 12.9 tl
çift yönlu kullanılabılen hırka 8.9 tl

Son düzenleme:
Mrhaba güzel anneler..bende 2yıl once 2011 agustos annesı grubunun uyelerındenım.aynı heyecanları bekleyısleıri sizler gibi birbirnden degerlı 85arkadasımla burada gün gün takıp ettık.karnımızın catlaklarında bebeklerımızın ılk tekmelerıne son dakıka doğuma giderken bile buradan bırbırmıze destek olduk.Sımdı ben mınık canavarımı buyutuyorum ve onunla cok sey öğrendım o bana cok ılham verdı.
Yakın cevreme bebek şekerleri,kişiye ozel tasarımlar yapıyordum oğlumun verdıgı ilhamla bu işi büyütmeye karar verdım ve siparişler alıyorum.Bebegınızın doğdugu o ilk günü daha özel kılmak gelen mısafırlere mınık hedıyeler vermek istersenız benımle iletişime geceblırsınız.Sayfamda keçe ağırlıklı çalışıyorum ancak biblo yada benzerı süslemeleride hazırlayabılırım elbette.Ben Kendı oğlumun doğumunda ve mevlüdünde kapı susunu,loğusa tacını,bebek şekerleri magnetler hiçbirine sahip değildim.hiçkimse bana önayak olmadı bende bilinçsizdim tek basıma hamıle halımle altından kalkamam diye bu hazırlıklarda bulunan forum arkadaslarımı izlemekle onların nasıl güzel hazırlandıklarını sevıncle heyecanla izlemekle yetindim.Ama bende 2.bebegımde herseyın tadına varmak istiyorum nasipse.

Selince Tasarım dan yada stuzemen@gmail.com dan ulasabılırsınız.

kaizen canım oda takımını çok beğendim bebeğin iyi günlerde kullansın inşallah yatağının tek fiyatı ne kadar ve nereden aldın bilgi verebilirsen çok sevinirim ben tek beşik almayı düşünüyorum da

Teşekkür ederim canım inşallah hepimiz güzel günlerde kullanırız aldıklarımızı. Hasır beşiği soruyorsan (yatak odasına koymak için olan) 450 liraya aldık. takımın yatagının fiyatını hatırlamıyorum canım o kadar çok yer gezdik ki hepsi birbirine karıştı ama sanırım yatak fiyatı da 1000-1500 civarıydı modoko dan aldık hepsini 40 günde teslim ediyorlarmış ağustos sonunda gelecek inşallah.

burcucum aldıklarının hepsi misss bebeişin en güzel günlerde kullansın :=) çok güzeller fiyatları da çok iyi netten mi aldın sobenin kendi mağzasından mı? mağza ise nerede?

KaizenRh çok güzel oda takımın güle güle kullan bayıldım:)) ben de böyle beyaz bir takım istiyorum, oda takımını ne kadara aldın canım?

BURCUHAYAL güle güle kullansın Denizin :))) çok uygun fiyat ve çok güzeller

inş bunlarda büyük gelmez 50 cm

Eklentiler

• $20130725_165222.webp
    34,6 KB · Görüntüleme: 38
  • $20130725_165116.webp
    26,4 KB · Görüntüleme: 35
  • $20130725_165632.webp
    16,7 KB · Görüntüleme: 33
  • $20130725_165408.webp
    34,4 KB · Görüntüleme: 29
  • $20130725_165511.webp
    26,1 KB · Görüntüleme: 40
  • $20130725_165816.webp
    29,3 KB · Görüntüleme: 37
Bebek arabamız JOHNSON DB 211 Delüx Travel Sistem Bebek Arabası (İlke Bebe-700 tl)

Son düzenleme:
ohhh sefanız olsun... annecikler alışveriş yapmış yine :))) kızlar huzurlu günlerde kullanmak kısmet olsun inşallah. güle güle kullansın kuzular.

vahşi tulumlaRA bayıldııım fiyatlarını merak ettim birde ben burda okadar waikiki gezdim hiç öyle tulum yok güzel yaa burdaki waikikilr köylüişimidir nedir sen nereede oturuyorsun merak ettim

bende bu beyaz takıma bayıldım bnm yatak odası takımımada çok benziyor
bende çilek mobilyada beyaz takım beyendim yeni gelmiş
bide annemler yegenime almışlardı çilekten 3 yıl önce sapasağlam
hiçbişey olmuyor yatagı büyüyen fln baya kullanılıyor
bnm baktıgımda takım olarak 3000 civarıydı beyaz takım
olunca odayı duvarları süsleri fln renkli yapmak lazım heralde
çoooooooook işimiz var çooook

vahşi tulumlaRA bayıldııım fiyatlarını merak ettim birde ben burda okadar waikiki gezdim hiç öyle tulum yok güzel yaa burdaki waikikilr köylüişimidir nedir sen nereede oturuyorsun merak ettim

canım bizim burdaki lcw da da yoktu bunlar lcwaikiki.com dan aldım :))) fiyatları da uygun

mavi tulum 9,90 tl, kolları yeşil tulum 12,90 tl, yeşil takım 26.90 tl, kırmızı takım 29,90 tl, eşofman takımı 36,90 tl

kızlar aldıklarınız çok güzel güzel günlerde şen kahkahalarla kullansın kuzucuklarınız inşallah
inş bunlarda büyük gelmez 50 cm
kız ben senin tosbağana şimdiden bayıldım ne renkli bir kişilik olacak öyle kıyafetler içinde düşündükçe burdan mıncırmak istiyom ha

canım bayıldım tulumlara, ben de mağazasında görememiştim çok güzeller.

neharcım
senin pusete de bittim. ben de aynısından almak istiyorum. nerden alabiliriz? hiçbir mağazada görmedim.

canım internette de göremedim senin aldıklarını
tulumları özellikle aradım bulamadım, link paylaşır mısın?

Nehar pusetini çok beğendim güle güle kullanın bebeişinle bende o tarz almak istiyorum hiç bir ön bilgim yok bu pusetler hakkında, o küçük parçayı ana kucağı olarak da kullanabiliyor muyuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…