- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
kaizen canım oda takımını çok beğendim bebeğin iyi günlerde kullansın inşallah yatağının tek fiyatı ne kadar ve nereden aldın bilgi verebilirsen çok sevinirim ben tek beşik almayı düşünüyorum da
KaizenRh çok güzel oda takımın güle güle kullan bayıldım:)) ben de böyle beyaz bir takım istiyorum, oda takımını ne kadara aldın canım?
Çok teşekkür ederim daha güzelleri sizlerin olsunyatağı, dolabı, şifonyeri ve rafı toplam 3650 ye aldık Allahım sağlıkla kullanmayı nasip eder inşallah.
vahşi tulumlaRA bayıldııım fiyatlarını merak ettim birde ben burda okadar waikiki gezdim hiç öyle tulum yok güzel yaa burdaki waikikilr köylüişimidir nedirsen nereede oturuyorsun merak ettim
kız ben senin tosbağana şimdiden bayıldım ne renkli bir kişilik olacak öyle kıyafetler içinde düşündükçe burdan mıncırmak istiyom hainş bunlarda büyük gelmez 50 cm
canım bizim burdaki lcw da da yoktu bunlar lcwaikiki.com dan aldım :))) fiyatları da uygun
mavi tulum 9,90 tl, kolları yeşil tulum 12,90 tl, yeşil takım 26.90 tl, kırmızı takım 29,90 tl, eşofman takımı 36,90 tl
canım bizim burdaki lcw da da yoktu bunlar lcwaikiki.com dan aldım :))) fiyatları da uygun
mavi tulum 9,90 tl, kolları yeşil tulum 12,90 tl, yeşil takım 26.90 tl, kırmızı takım 29,90 tl, eşofman takımı 36,90 tl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?