- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
bende bu beyaz takıma bayıldım bnm yatak odası takımımada çok benziyor
bende çilek mobilyada beyaz takım beyendim yeni gelmiş
bide annemler yegenime almışlardı çilekten 3 yıl önce sapasağlam
hiçbişey olmuyor yatagı büyüyen fln baya kullanılıyor
bnm baktıgımda takım olarak 3000 civarıydı beyaz takım
olunca odayı duvarları süsleri fln renkli yapmak lazım heralde
çoooooooook işimiz var çooook
madamtusot, bayıldımmm cicilerinize hele o papyonlu takım süper iyi günlerde kullanın çantan da çok kullanışlı nerden ve kaça aldın acaba?
kızlar aldıklarınız çok güzel güzel günlerde şen kahkahalarla kullansın kuzucuklarınız inşallah
kız ben senin tosbağana şimdiden bayıldım ne renkli bir kişilik olacak öyle kıyafetler içinde düşündükçe burdan mıncırmak istiyom ha
canım internette de göremedim senin aldıklarını
tulumları özellikle aradım bulamadım, link paylaşır mısın?
burda birbirimizden gördüğümüz fiyatı uygun ve güzel cicileri alıyoruz bebişlerimize esinlenip bebeler bi doğcak resimlerini de atıcaz buraya cocukların üstünde bir örnek aynı tulumlar aynı badyler
Selam kızlarr... dün ikeadaydık, daha önce aldığımız dolabın içine ek olarak düzenleyici aldık. malum bebişin neredeyse tüm parçaları minnacık, en çok raf ve çekmeceye ihtiyaç var. fikir olsun diye size link ve fotoğraflarını atıyorum. link içinde fiyatları da var.
burda birbirimizden gördüğümüz fiyatı uygun ve güzel cicileri alıyoruz bebişlerimize esinlenip bebeler bi doğcak resimlerini de atıcaz buraya cocukların üstünde bir örnek aynı tulumlar aynı badyler
Nehar pusetini çok beğendim güle güle kullanın bebeişinlebende o tarz almak istiyorum hiç bir ön bilgim yok bu pusetler hakkında, o küçük parçayı ana kucağı olarak da kullanabiliyor muyuz?
canım çok iyi yapmışsınız vallahi çok güzel olmuş iyi günlerde kullanın
evet biraz aynı olacak ama olsun, kimi taaaaa antalya'da kimi istanbulda
Hepsi birbirinden güzel ama özellikle hastane çıkışına bittim gececimGüle güle kullansın inşallah ...
herkese atağa geçti :)
kızlar alışveriş delisi gibiyiz.
kendime ömrümde bu kadar almamışımdır şuraya bak
gecemavisi bayıldım hastane çıkışına...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?