2013 Kasim Annelerinin Kiymetlileri icin Yapilan Alisverisleri

Emtu fenerbahçe tulumuna bayıldım. Fiyatı nasıldı ve kaç aylık?
canım butik bebeden 12 tl ye aldım 30 muş 12 ye inmiş 68 cm aldım ama 62 cm faln da vardı bu 3 6 ay katagorisini girer sanırım zaten ilk aylar için fb li hastane çıkışı falan olcak tulumuda 3 aydan sonra giyer dedim

Biz de çok uzun araştırmalardan sonra alabildik arabamızı. Daha doğrusu babaannemiz hediye aldı
Aslında bi sürü alınan şey var ama çok üşeniyorum foto çekmeyeee
arabamız
Sizler de sağlıkla kullanın aldıklarınızı kızlar.

Son düzenleme:
kızlar mrb aranızda yeni sayılırım.uzun süredir hayranlıkla sizi takip ediyorum yazmaksa bugüne kısmetmiş.akşamları nete girebiliyorum yazamıyordum fotolara baktıkca içim içime sığmaz oldu.sizler sayesinde bebişime ciciler aldım .yakında bende fotolarını eklerim.iyiki varsınız

k

havuzlu han alışverişi fıyatları

uyku seti 4 kenarlık+yorgan+yastık+ carsaf + yastık kılıfı ( kumaş kalitesi ve dıkımı çok iyiydi şaşırdım ) 130tl
bebek çantası termos+alt açma + kirli torbası+emzık kabı 45tl
tüylü battaniye 20tl
bambu banyo havlusu 20tl
alt açma 20tl
kapitone yelekler ( ev için ideal ) 5tl
alt patikli tulum ( ev için ideal ve penyeleri fena degıl yumuşacık 3 tanesi ) 10tl
üst uzun kollu tshırtler ( ben duz renk aldım uzerlerine keçe baykuş çiçek falan dikeceğim ) 3 tanesi 10tl
kapitone hırka 10tl
sapka 3 tl
polar benzzeri kumaşı yumuşacık kabartmalı tulum 18 tl

aklımda kalan fıyatlar
mamas papas 3lü tulum 31tl
mamas papas 3lü uzun kol body 18tl
chicco tulum 21tl
baby trend polar battanıye 11tl
Johnson bedtime şampuan 9,5 tl
Johnson bedtime sabun 2,2tl
babyjam alt açma 18tl
chicco burun asp. 14tl
chıcco fırça set 19tl
mycey emzirme minderi 49tl
phılıps avent natural yeni doğan biberon 17tl
phılıps avent natural 0-6 ay biberon 28tl
phılıps avent natural yedek emzik 16tl
phılıps avent 2li emzik 22tl

havuzlu han alışverişi fıyatları

uyku seti 4 kenarlık+yorgan+yastık+ carsaf + yastık kılıfı ( kumaş kalitesi ve dıkımı çok iyiydi şaşırdım ) 130tl
bebek çantası termos+alt açma + kirli torbası+emzık kabı 45tl
tüylü battaniye 20tl
bambu banyo havlusu 20tl
alt açma 20tl
kapitone yelekler ( ev için ideal ) 5tl
alt patikli tulum ( ev için ideal ve penyeleri fena degıl yumuşacık 3 tanesi ) 10tl
üst uzun kollu tshırtler ( ben duz renk aldım uzerlerine keçe baykuş çiçek falan dikeceğim ) 3 tanesi 10tl
kapitone hırka 10tl
sapka 3 tl
polar benzzeri kumaşı yumuşacık kabartmalı tulum 18 tl[/QUOTE]

Canımm ben daha bebek alışverişine hiç başlamadım ama havuzlu hanı duydum memnun kaldın mı ordan fiyatlar ürünler falan hoşuna gittimi ??

Canımm ben daha bebek alışverişine hiç başlamadım ama havuzlu hanı duydum memnun kaldın mı ordan fiyatlar ürünler falan hoşuna gittimi ??

Puffy68 harika seyler alinmis zeynep alya miza ablacim saglikla hayirlisiyla kullanmayi nasip etsin rabbim gezdiginize degmis masallah

bayıldım ya hepsı bırbırınden guzel kızlarrr allah saglıkla sıhhatle gıydırmeyı nasıp etsınnnnnnnn süper seyler almıssınızzz hemde cok uygun

Aziz bebe alt üst takım 40 TL

Hastane çıkışları chiccco ve fenerbahçeli

Cicco 5 parça takım indirimle 35 TL geldi

Fenerbahçe hastane çıkışımız

aldığınız tüm cicler harikaaaa.tektek alıntı yapmadım ama hepiniz güle güle kullanın..minik kuzularınız iyi günlerde kullansın annecikleriiii

oğlumun ilk gömlekleri biraz erken ama dayanamadım Zara'dan
kolej polar montumuz baby kids 20 tl
Chicco tulum ve alt üst
Chicco kadife tulum 44tl 3 lü bady 41tl
chicco ve mothercary şapka altlar baby trend
Chicco tulum ve alt üst
Mamaspapas 41tl
bady 20 tl
hepsini ekliyemedim ama almaya ara verdim biri beni durdursun.

bayanlar size birsey sormak ıstıyorum , ben bebek arabasını dogumdan sonra almaya karar verdim ama bebek arabasına uyaccak bır puset(ana kucagı) almak istıyorum. bu pusetlerin hepsı bebek arabalarına takılabılırmı bilgisi olan cevaplarsa sevinirimbebek arabası

maxi cosy ve bir marka daha vardı c ile başlayan maxi cosynin ucuzu diyorlardı adını unuttum onlar çoğu ile uyumlu

maşallah aldıklarınız çok güzel ii günlerde giysin inşallah minnak kuzular bende dolabı ikeadan aldım bi arkadaşında öyle sanırım :) dün yıkayabildim aldıklarımı. bugünde ütülerim sonra fotoraflarını çekip toplu koyacam inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…