- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
bunlarda meleğimin cicişleri teyzeleri. fiyatları ekleyemedim kızlar merak ettiğiniz birşey olursa fiyatları paylaşırım. çoğu civilden aldıklarımız birkaçda e bebekten sipariş verdiğim şeyler var.
Eki Görüntüle 766316 oğlumun ilk gömlekleri biraz erken ama dayanamadım Zara'dan
Eki Görüntüle 766317 Eki Görüntüle 766322 kolej polar montumuz baby kids 20 tl
Eki Görüntüle 766323 Chicco tulum ve alt üst
Eki Görüntüle 766324 Chicco kadife tulum 44tl 3 lü bady 41tl
Eki Görüntüle 766325 chicco ve mothercary şapka altlar baby trend
Eki Görüntüle 766326 Chicco tulum ve alt üst
Eki Görüntüle 766327 Mamaspapas 41tl
Eki Görüntüle 766328 bady 20 tl
hepsini ekliyemedim ama almaya ara verdim biri beni durdursun.
Bu güzel kıyafetleri görünce dayanamadım bende aldıklarımı eklemek istedim. Asıl alışveriş bayramdan sonra başlayacak :)
Canımm ben daha bebek alışverişine hiç başlamadım ama havuzlu hanı duydum memnun kaldın mı ordan fiyatlar ürünler falan hoşuna gittimi ??
canım havuzlu handa mağaza çok fazla, kaliteli urunlerde var , kalitesi kötü ürünlerde eger sabrın ve zamanın varsa magazaları gezersen arada çok iyi ve uygun fiyatlı şeyler bulunuyor
en azından çeşit çok ve seçme sansın fazla , genelde iyi kalite magzalar arasında fiyatlar birbirine yakın nakit verirsen ve pazarlık yaparsan uygun fiyata bir şeyler alabiliyorsun özellikle tekstil alışverişi için uygun bence
bana gitmene değdi mi diye sorarsan evet değdi ben zaten bir çok ürünü e bebekten , butık bebeden tamamlamıştım ama gönlüme göre uyku seti bulamamıştım eh diye begendıklerimin fiyatı 200 civarıydı ama burada bir magzada hem istediğimi buldum hemde 130 tl ye aldım
Canim saglikla kullansin bebegin.uzere puantiyeli gibi duran battaniyeyi nerden ve ne kadara aldin ?
kızlar güle güle iyi salıklıklı günlerde kullansınlar burcak kırmızı patikler çok şekerler:)
bunlara çooook bayıldım ben harikalar güle güle kullanın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?