2013 Kasim Annelerinin Kiymetlileri icin Yapilan Alisverisleri

arkadaşlar herkesi tek tek yazmadım aldıklarınızın hepside muhteşem çok güzeller rabbim sağlıkla giyindirmeyi nasip etsin ben daha alışverişe başlamadım allah nasip ederse bayrama almayı düşünüyorum sizlerin aldıklarını görünce sabırsızlanmaya başladım

kızlar hepsi birbirinden güzel aldıklarınızın rabbim sağlıklı sıhatle giymeyi nasip etsin inşallah bebek mağzalarını talan etmeye devamm

Canim saglikla kullansin bebegin.uzere puantiyeli gibi duran battaniyeyi nerden ve ne kadara aldin ?

canım aldıklarının hepsi harika.. çok zevkli seçimler yapmışsın.. özellikle zara gömlelere bayıldum

Canımm ben daha bebek alışverişine hiç başlamadım ama havuzlu hanı duydum memnun kaldın mı ordan fiyatlar ürünler falan hoşuna gittimi ??

canım havuzlu handa mağaza çok fazla, kaliteli urunlerde var , kalitesi kötü ürünlerde eger sabrın ve zamanın varsa magazaları gezersen arada çok iyi ve uygun fiyatlı şeyler bulunuyor
en azından çeşit çok ve seçme sansın fazla , genelde iyi kalite magzalar arasında fiyatlar birbirine yakın nakit verirsen ve pazarlık yaparsan uygun fiyata bir şeyler alabiliyorsun özellikle tekstil alışverişi için uygun bence
bana gitmene değdi mi diye sorarsan evet değdi ben zaten bir çok ürünü e bebekten , butık bebeden tamamlamıştım ama gönlüme göre uyku seti bulamamıştım eh diye begendıklerimin fiyatı 200 civarıydı ama burada bir magzada hem istediğimi buldum hemde 130 tl ye aldım

Canımmmm bilgilendirdiğin için çok tşk ederim bayramdan sonra başlıycam Allah izin verirse bende bu arada uyku seti gerçekten çok güzel hayırlı günlerde kullanırsınız inşallahh prensesinle

hastane çantamızı da aldık cok hosuma gitti böyle cok parcalı takım olması büyük boy çanta kücük boy canta alt açma naylonu biberon cantası birde ufak bez falan koymak için çantası var 5 parca 99 tl gittigidiyordan aldımm

havuzluhandan denizime aldığım ciciler

beyaz tulum 17 tl ydı sanırm

gecelık takımlar adet 7.5 tl

alt pijama 3 adet 10 tl

uzun kollu bady 3 adet 10 tl

sapka 3 tl

eldıven 2 tl tanesi
kısa kollu yelek 5 tl tanesi
uzun kollu yelek 5 tl
hastane çıkısı 40 tl
penye battaniye 10TL
Polar battaniye 20 tl
alt açma ünitesi 20 tl
emzik kabı 5tl
bogulma onleyici yastık 15 tl
coraplar 5 tl
zıbın takımları adet 5tl
agız sılme bezı 10 adet 5 tl
converse puffyy ve zeynep alyanın hediyesi oğlusma ayrıca tekrardan cok tşk ederim....
çamasır fılesı 5TL dı sanırım
patıklerı hatırlamıyorum ama uygun fıyataydı aynı yerden okadar cok alınca unutuyor ınsan
banyo havlusu,beyaz battaniye ve kuvet fılesını teyzos verdı.kuvetınıde verecek....

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…