2013 Kasim Annelerinin Kiymetlileri icin Yapilan Alisverisleri

Eki Görüntüle 725768 bunları 2 ay önce bandırmadan almıştıkkk polar tulumu çizgili zıbını ve oğluşumun sütü seven ineği
bu zıbın ve tulumları da 2 ay önce almıştıkk
Eki Görüntüle 725771 eşofman takımımızıı ve papucumuzu dün aldık oğluşumuzaaaa
Eki Görüntüle 725772 ve oğluşumuzaaaaa bizzzzz mayo aldık dün el kadar teyzeleri
Eki Görüntüle 725773 Eki Görüntüle 725774 yeni zıbınlarımızzzzz
Eki Görüntüle 725775 bu polar sweetimizzz

daha önce aldıklarımın çoğunun resmini çekmemiştim hepsi hurçta müsati bi zamanda çekip onlarıda yüklerimmm

kızlar aldıklarınız cok guzellerrrr ama aldıklarınızın ısımlerınıde yazında arklar begendıklerını tek tek sormasın zorluk olmasınn yanii
flyre sanaaaaaaaaa maşallahh dizmişşn senn kıyafetleriii bı ton sey oldu bebişinn cok guzeller hepsı agız tadıyla gıymesı nasıp olsun hepsını

teşekkürederiz filiz teyzesiii aminnn inşallah hepimizin bebişleri cicilerini sağlıcakla ağız tadıyla giysin daha hepsini bebişlerimize giydirip öyle resim koyucazzzz

Eki Görüntüle 725630

bunlarda oğluşumun ilk cicileri

O altlardan lcw da görmüştüm alcaktım sonra alıyım diye bıraktım çok minik çok şekerler :))) güle güle giysin oğluşun

Eşofman takımınızı yesinler hepsi çok şeker güle güle giyinin inşallah

Bunlarıda Babaannemiz aldı Miniğimize Babamız mavi takıntılı olduğu için genelde sarıdan gittik Hiç erkek bebek mavisiz olur mu dimi ama. Gelde anlat işte Babamıza

Fermuarlı çıtçıtlı battaniyemiz ( Bebessi )

Alt açma minderimiz (Bebesel)

Havlumuz ( Bebitof )

Pijama takımımız ( Gümüş )

Battaniyemiz ( Bebessi )

10 lu Organik Hastane Çıkışı Setimiz ( Misket )

Bu da Hastane çıkışı setimiz ( Bebitof )

princesrator canım maşallahh sanada cok guzel seyler almıssınızzz...
cokta guzel resımlemıssın aldıklarını nereden aldıklarınıda yazman cok hoşş olmus bende baktım netten o markalara ozellıkle organık hast cıkısı olanı ıstanbuldayım nereden bulcam :))

Gerçekten hepsi çok şeker babaanne zevkliymiş güle güle kullanın inş canım

Teşekkür ederim canım. Markaları falan yazınca iyi oluyor böylece hoşumuza giden şeyleri araştırıp alabiliriz kolayca. Kayınvalidem sağolsun biraz organik düşkünüdür. Herşeyin organiğini pek sever internette var satan yerler. Hatta bizim aldığımızdan daha ucuz fiyata. Kredi kartına taksit yaptırdığımız için biz birazda öyle fiyat koydular üstüne ama en azından ben görerek beğenerek almış oldum canım. Anneannemizde almış bi takım organik bide alt açma onu görmedim henüz. Yarışıyolar sanki birbirleriyle. hehe

Gerçekten hepsi çok şeker babaanne zevkliymiş güle güle kullanın inş canım

Teşekkür ederim canım. Birlikte aldık babaannemizle. Eşime tutturdu illa gidin alın beğendiklerinizi diye. o da yok daha erken diyodu. Baktı olmucak beni çıkardı zorla gittik birlikte beğendik. Daha güzelleri sizlerin olsun inşallah.

valla süper babannee ıyı oldu tabı canım en azından ınceledım bende baktım netten gordummm baya ii kumaslarıda iise sorun yok en azından organık almak daha mantıklı..bızımde babane alıo kaynım alıo cok ılk torun ya

Evet onlarda bizim gibi hevesli oluyorlar ilk torun olduğu için. Ben beğendim canım kumaşlarını gayet güzel bence. Mesela başka bi mağazada bakmıştık daha kutuyu açmadan dışından çok kalitesiz olduğu anlaşılıyordu. Umarım yıkandığında da bir sorun yaşamam.

Ohh ne güzel en iyisini yapmış sen zevkine göre almışsın hem süper valla Sağol canım daha güzelleri hepimizin olsun inş

Oğlumun nevresim takımı. (İstikbal)
Eki Görüntüle 726760

Güle güle yatsın oğluşunn

selam annişler biraz önce eşimle iş yerimin etrafında bi hava almaya çıktık çıkmışken bi mağazaya girdik oğlumuza bi kaç tulum falan alalım die ama o bi kaç şey kasaya gelince aşağıdaki gibi kalabalık oldu

5 li yenidoğan setimiz
zıbınımızz
3 lü zıbın setimiz
5 li setimizzz
2 li takımımız

8 li setimiz

hırkamız
üçlü zıbınlarımız
tulum ve ikili takımımız
çift taraflı yeleğimiz
bu da bir diğer zıbınımız

bayıldımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm bebegımm yaa yok yok ben senınle alısverıse gıdıccem allahımmm ya ne guzell seyler yakınızda .. kız nerden aldıklarınıda yazsana bzıde yararlanalım
yeter daHA almassın sasırdım vallaa

Arkadaşlar bi kaç kez uyarısı yapılmıştı, hatta sayfa başında da belirtildi; bu topikte resimleri alıntılamazsak çok seviniriz. Sayfalar ilerlerken sıkıntı olabiliyor.
Aldıklarımızın markasını ve nerden alındığını da yazarsak sohbetler de yer vermemiş oluruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…