- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
kızlar aldıklarınız cok guzellerrrr ama aldıklarınızın ısımlerınıde yazında arklar begendıklerını tek tek sormasın zorluk olmasınn yanii
flyre sanaaaaaaaaa maşallahh dizmişşn senn kıyafetleriii bı ton sey oldu bebişinn cok guzeller hepsı agız tadıyla gıymesı nasıp olsun hepsını
Eki Görüntüle 725768 bunları 2 ay önce bandırmadan almıştıkkk polar tulumu çizgili zıbını ve oğluşumun sütü seven ineği
Eki Görüntüle 725770 bu zıbın ve tulumları da 2 ay önce almıştıkk
Eki Görüntüle 725771 eşofman takımımızıı ve papucumuzu dün aldık oğluşumuzaaaa
Eki Görüntüle 725772 ve oğluşumuzaaaaa bizzzzz mayo aldık dün el kadar teyzeleri
Eki Görüntüle 725773 Eki Görüntüle 725774 yeni zıbınlarımızzzzz
Eki Görüntüle 725775 bu polar sweetimizzz
daha önce aldıklarımın çoğunun resmini çekmemiştim hepsi hurçta müsati bi zamanda çekip onlarıda yüklerimmm
O altlardan lcw da görmüştüm alcaktım sonra alıyım diye bıraktım çok minik çok şekerler :))) güle güle giysin oğluşun
Bende kesin olmadığı halde dayanamadım aldım kızçeme
Eki Görüntüle 722913 Eki Görüntüle 722914 Eki Görüntüle 722915
Bunlarıda Babaannemiz aldı MiniğimizeBabamız mavi takıntılı olduğu için genelde sarıdan gittik Hiç erkek bebek mavisiz olur mu dimi ama. Gelde anlat işte Babamıza
Fermuarlı çıtçıtlı battaniyemiz ( Bebessi )
Eki Görüntüle 725970
Alt açma minderimiz (Bebesel)
Eki Görüntüle 725971
Havlumuz ( Bebitof )
Eki Görüntüle 725972
Pijama takımımız ( Gümüş )
Eki Görüntüle 725975
Battaniyemiz ( Bebessi )
Eki Görüntüle 725973
Eki Görüntüle 725974
10 lu Organik Hastane Çıkışı Setimiz ( Misket )
Eki Görüntüle 725976 Eki Görüntüle 725977
Bu da Hastane çıkışı setimiz ( Bebitof )
Eki Görüntüle 725978 Eki Görüntüle 725969
princesrator canım maşallahh sanada cok guzel seyler almıssınızzz...
cokta guzel resımlemıssın aldıklarını nereden aldıklarınıda yazman cok hoşş olmus bende baktım netten o markalara ozellıkle organık hast cıkısı olanı ıstanbuldayım nereden bulcam :))
Gerçekten hepsi çok şekerbabaanne zevkliymiş güle güle kullanın inş canım
Teşekkür ederim canım. Markaları falan yazınca iyi oluyor böylece hoşumuza giden şeyleri araştırıp alabiliriz kolayca. Kayınvalidem sağolsun biraz organik düşkünüdür. Herşeyin organiğini pek severinternette var satan yerler. Hatta bizim aldığımızdan daha ucuz fiyata. Kredi kartına taksit yaptırdığımız için biz birazda öyle fiyat koydular üstüne ama en azından ben görerek beğenerek almış oldum canım. Anneannemizde almış bi takım organik bide alt açma onu görmedim henüz. Yarışıyolar sanki birbirleriyle. hehe
Oğlumun nevresim takımı. (İstikbal)
Eki Görüntüle 726760
valla süper babanneeıyı oldu tabı canım en azından ınceledım bende baktım netten gordummm baya ii kumaslarıda iise sorun yok en azından organık almak daha mantıklı..bızımde babane alıo kaynım alıo cok ılk torun ya
Teşekkür ederim canım. Markaları falan yazınca iyi oluyor böylece hoşumuza giden şeyleri araştırıp alabiliriz kolayca. Kayınvalidem sağolsun biraz organik düşkünüdür. Herşeyin organiğini pek severinternette var satan yerler. Hatta bizim aldığımızdan daha ucuz fiyata. Kredi kartına taksit yaptırdığımız için biz birazda öyle fiyat koydular üstüne ama en azından ben görerek beğenerek almış oldum canım. Anneannemizde almış bi takım organik bide alt açma onu görmedim henüz. Yarışıyolar sanki birbirleriyle. hehe
Teşekkür ederim canım. Birlikte aldık babaannemizle. Eşime tutturdu illa gidin alın beğendiklerinizi diye. o da yok daha erken diyodu. Baktı olmucak beni çıkardı zorla gittik birlikte beğendik. Daha güzelleri sizlerin olsun inşallah.
Oğlumun nevresim takımı. (İstikbal)
Eki Görüntüle 726760
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?